more bez cd-a, al moras krakovati igruBarca u srcu je napisao/la:Ljudi, da li je neophodan DVD za igranje igre ili može, kao na predhodnim, bez DVD-a?
Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2011
Sto druze pa Pes je najbolja igrica sve sam instalirao ove sportske al nema nista jace od pesa FIFA JE katastrofa jedino sto valja na fifi je sto imas mnogo liga a igraci i ostalo sto je uradjeno je ravno nuli pogotovo nema mi nista mrze kad izlaze igraci na stadion stoje ispred tunela svi i onda izlaze nikakve veze pa face igraca i gamplay je katastrofaQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa zar jos ovo igrate

Samo jedan klub Velež Mostar
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koju si ti fifu igraoAdnel je napisao/la:Sto druze pa Pes je najbolja igrica sve sam instalirao ove sportske al nema nista jace od pesa FIFA JE katastrofa jedino sto valja na fifi je sto imas mnogo liga a igraci i ostalo sto je uradjeno je ravno nuli pogotovo nema mi nista mrze kad izlaze igraci na stadion stoje ispred tunela svi i onda izlaze nikakve veze pa face igraca i gamplay je katastrofaQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa zar jos ovo igrate.

Apsolutno se slazem sa likom, sta je FIFA, na PES-u sve 3x bolje uradjenoQUARESMA 18<<< je napisao/la:koju si ti fifu igraoAdnel je napisao/la:Sto druze pa Pes je najbolja igrica sve sam instalirao ove sportske al nema nista jace od pesa FIFA JE katastrofa jedino sto valja na fifi je sto imas mnogo liga a igraci i ostalo sto je uradjeno je ravno nuli pogotovo nema mi nista mrze kad izlaze igraci na stadion stoje ispred tunela svi i onda izlaze nikakve veze pa face igraca i gamplay je katastrofaQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa zar jos ovo igrate.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovo volim
sta je to u Pesu bolje uradjeno reci te mi
[youtube][/youtube]
pogledaj tu grafiku,face njihove, vidi se da zaostajete
a na drugima videoima od fife se moze vidit i atmosfera i gameplay pogotovo onaj nakon updatea, a kad pes se igra gore neg u mrtvacnici
[youtube][/youtube]

a na drugima videoima od fife se moze vidit i atmosfera i gameplay pogotovo onaj nakon updatea, a kad pes se igra gore neg u mrtvacnici
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 01 mar 2011, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
da li je ovo za ps3 ili za pc?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ovo volim
[youtube][/youtube]
pogledaj tu grafiku, atmosferu, likove, face njihove, vidi se da zaostajete
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sad je i pc i ps3 isto, mala je razlika
aha. ja danas posao skidat fifu i izbaci me nesto. znaci ako je ovako dobra isplati se opet skidat i cekat 7 sati.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sad je i pc i ps3 isto, mala je razlika

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako mozes igrati fudbala dosta vremena mislim na igricu, onda da, jer je u svemu bolja od pesakivi je napisao/la:aha. ja danas posao skidat fifu i izbaci me nesto. znaci ako je ovako dobra isplati se opet skidat i cekat 7 sati.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sad je i pc i ps3 isto, mala je razlika

evo vi pa izvolite...
Taman sam instalirao All ex-yu stars patch i stvarno je prejak,klubovi,igraci,dresovi,navijanja,sve super odradjeno. Naravno posto igram sa Velezom,Red Army grmi stadionom 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
MOZE LINK ZA SKIDANJE PATCHA SA NASIM KLUBOVIMA
http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=101bot12 je napisao/la:MOZE LINK ZA SKIDANJE PATCHA SA NASIM KLUBOVIMA
evo ga drug
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pa joj neki to ne mogu da svate. Ja znam netko voli fifu jer je igra vec dugo godina, a soccer mu postao odbojan. Tako je isto sa igracima PES-a. Druga stvar sto neki vole fifu jer je NJEMACKA, pa po tome im je najbolja. Da ovo je istina. Dosta raja mi je reklo da je Fifa bolja jer je Njemacka. Mislim sranje obicno ali to je njihovo misljenje.sta je to u Pesu bolje uradjeno reci te mi
[youtube][/youtube]
Bitna razlika po meni
Igrao sam Fifu 1998, 1999, 2002, 2008, 2009, 2010, 2011 uporedo sa Soccerom. Moram reci da neke stvari ima soccer bolje, a neke fifa. Tako da je tesko odrediti sta je bolje!! REALNO. Prije Soccer, kao naprimjer 2006 imao je dobro uraden fan - patch. Gdje su navijaci stvarno realno izgledali, bile bakljada realne, zastave i gdje stadioni nisu bili puni!! STO JE REALNO, ALI I TO SE MOGLO STIMATI PO VOLJI!!.
Te godine nisam igrao Fifu jer mi je soccer bio bolji. Recimo fifa 2008., Dosta su bili napredovali a tada je i Soccer promijenio novu graficku podlogu. Nije nesto izgledalo impresivno, izgubili su ono sto su imali i dosta raje to nije bilo prihvatilo. Te godinee je Fifa bila ubjedljivo na vrhu. Ove zadnje verzije, su zaista impresivne sto se tice grafike i realnosti na terenu. FIFA napredovala po tom pitanju. Ali bitna stvar koju sam uspio skuziti jeste da nije ta grafika bolja od PES-ove. Naime, na pes sve je uradeno bez greski, dok sam na fifi primijetio par i veoma me razocaralo. Ovaj 2011 pes ima dosta modova. CL, EL sve sto treba, sto zadovoljava potrebe igrace. Fifa to jos nema, ali zato veliki izbor liga. Meni smeta kod pesa sto su izbacili fan - patch kao u 2006 sto je bio!!
Zakljucak bio bio da nema tu velike razlike, svaka igra ima svoje mane i svremena na vrijeme se poboljsava.!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
hvala ali imam problem skinem patch ins udjem u eredivisie gdje bi trebala biti ova nasa liga ali nema ima jugoslavia prikazaan a klubovi holadndskiammarc je napisao/la:http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=101bot12 je napisao/la:MOZE LINK ZA SKIDANJE PATCHA SA NASIM KLUBOVIMA
evo ga drug
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako si vec instalirao patch ne mozes imati i nasu ligu i holandsku, naravno ako su nasi timovi uradjeni preko holandskih timova. Na ustrb jednih dobijas druge.bot12 je napisao/la: hvala ali imam problem skinem patch ins udjem u eredivisie gdje bi trebala biti ova nasa liga ali nema ima jugoslavia prikazaan a klubovi holadndski
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zaboravio sam ti dati link update,sorry,zato ti je tako... http://uploaded.to/file/cy4dotbot12 je napisao/la:hvala ali imam problem skinem patch ins udjem u eredivisie gdje bi trebala biti ova nasa liga ali nema ima jugoslavia prikazaan a klubovi holadndskiammarc je napisao/la:http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=101bot12 je napisao/la:MOZE LINK ZA SKIDANJE PATCHA SA NASIM KLUBOVIMA
evo ga drug
VFC & MUFC
VFC & MUFC
E ljudi imali za ovaj 2011 fan-patch al da je dobar da nije neki fuserski kosto ih ima????
Samo jedan klub Velež Mostar
Hajmo jedan fin patch da nije pes edit, ali da se lahko instalira, i da ima posebu ikonicu 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=101
evo ga drug[/quote]
hvala ali imam problem skinem patch ins udjem u eredivisie gdje bi trebala biti ova nasa liga ali nema ima jugoslavia prikazaan a klubovi holadndski[/quote]
Zaboravio sam ti dati link update,sorry,zato ti je tako... http://uploaded.to/file/cy4dot[/quote]
e bgt hajde ti meni objasni sta ja sad trebam da radim posto sam ja malo stariji pa se i ne razumim bas dobro a dijete mi nije kuci
evo ga drug[/quote]
hvala ali imam problem skinem patch ins udjem u eredivisie gdje bi trebala biti ova nasa liga ali nema ima jugoslavia prikazaan a klubovi holadndski[/quote]
Zaboravio sam ti dati link update,sorry,zato ti je tako... http://uploaded.to/file/cy4dot[/quote]
e bgt hajde ti meni objasni sta ja sad trebam da radim posto sam ja malo stariji pa se i ne razumim bas dobro a dijete mi nije kuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.