AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius » 19 okt 2010, 17:49

ma ne mora totti davat golove (iako bi bio red da zabije) samo nek odigra ko sto je protiv cluja il' genoe ja sam zadovoljan, covjek nenormalno dobro lopte dijeli . . .
evo citam da bi mexes i castellini trebali startat :?
sto se tice donija najbolje za obje strane bi bilo da ga uvalimo kome jer dzaba lik truhne na tribinama a uzima nam fine pare za to, mada cisto sumnjam da ce u chelsea (nisu budale) . . portugalska, francuska i tako te lige su za njeg.

FORZA ROMA
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

supersonicnigerrard
Kontakt:

Post Postao/la supersonicnigerrard » 19 okt 2010, 19:13

znatel sastav za veceras i imal kakih povreda. :D
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 okt 2010, 22:36

dobro je, zamal' bod da izvucemo
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 19 okt 2010, 22:44

cigani jedni,i vas i one silviove pic..ce treba izbaciti iz evrope i iz lige,sramotite i sebe i ligu i cjelu drzavu,puuu :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 okt 2010, 22:48

tvoji postovi su uvijek uzitak za procitat

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 19 okt 2010, 23:08

Au,sta bi...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 okt 2010, 23:18

vezni red u kojem igraju zajedno perota-brighi-tadei ne bi mogao funkcionisati ni protiv brezanskog rudara, a kamoli protiv ozbiljnog kluba kakav je basel.

ja bi volio da mi ranieri pokusa objasnit kako oni trebaju da igraju, tadei babu vishe ne moze pretrcat, brighi em spor, em u pas losh, em kretanje nidje veze, perota kao muha bez glave

ovaj ranieri ce nas unistiti do daske, kakva debilcina :twisted: :twisted:
nema potpisa

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 19 okt 2010, 23:22

ne znam kako ga ne zamjene, pa Spalletti je za ovog mr.dr. fudbala

ja da sam u Romi mjenjo bih ga jos nakon sramote od Panathinaikosa prosle godine
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 okt 2010, 23:26

pa sta ce mijenjat kad nema koga stavit....izvlaci maximum iz postojeceg igrackog kadra,pogotovo prosle godine...i sa Juventusom je

Ove godine ako uhvate evropu dobro je...

nisu se pojacali...romi vec godinama fali sirina...Ranieri nije tu kriv...eventualno mu mozete zamjerati oko taktike..al sta da radi sa limitiranom ekipom

sta je simpliciom i adriano???
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 19 okt 2010, 23:29

ima i toga, al jbg. realno i ovakva Roma je trebala uzet Basela

sad im idu u goste, i tu trebaju pokazat sta mogu

posto pratim Adriana on bi trebo bit spreman za prvenstvo, kao i dr.Mirko ako se ne varam
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 okt 2010, 23:32

Ma nema ekipe kao sto je roma...svakog mogu dobit a od svakog zijanit... :mrgreen:

Al sad ce oni pocet formu hvatat ako je sudit prema zadnje 2-3 god hehe... 8-) 8-)

Ma ko ce s njima znat...nepredvidivi skroz...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 19 okt 2010, 23:40

sarajlija89 je napisao/la:pa sta ce mijenjat kad nema koga stavit....izvlaci maximum iz postojeceg igrackog kadra
upravo to, ali eto sad da ja kazem ovdje da je roma prosjecna ekipa ono pojeli bi me, ali to je tako...neka mi neko pored Vucinica i De Rossia nadje igraca u Romi, a da je klasa...nemojte mi samo Tottia on je svoje odprdenjo...dobro i prolazite kada vidis ko sve igra

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 20 okt 2010, 00:01

e Roma Roma :roll:

uvijek vas neki debili dobiju
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 okt 2010, 00:59

Ma dobro ljudi to je Roma,to je bit i draz fudbala,zato se Roma i voli i navija...lako pobjedimo velike a isto tako izgubimo kad se najmanje nadamo..!!!

Nismo mi tamo neki gloopi Inter,Real,Bayern,Barsa,itd... da u prva 3 kola obezbjedim prolaz i posle blejimo ostale tekme...ovako je zanimljivije... :lol: :lol: !!!

Za onoga sto kaze da Roma ima samo 2 dobra igraca...pogledaj malo bolje sastav pa onda se javi...!!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 okt 2010, 01:02

Evo sad sam gledao pregleda i jednostavno, Roma nije iskoristila brojne šanse ( odnosno golman Basela je sve branio što se moglo odbranit ) a Basel je iskoristio što mu je Roma dala.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 okt 2010, 01:23

Cestitam oborili ste me na 100 markica...Biseri jedni ne mozete Svicarce dobit koji nemaju veze o fudbalu...
Chelsea F.C.

maestro<
Kontakt:

Post Postao/la maestro< » 20 okt 2010, 07:28

Ova Roma dobije nekog giganta zijani od Sampdorije i izgubi titulu, sad od Basela tricu po usima, ccc, pa da je to Sarajevo ili Željo pa hajd, nego Roma. Nemogu da vjerujem kakvo iznenadjenje, sta se to desava s Rimljanima!?
>Vamos Sevilla<

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 20 okt 2010, 08:02

desava se ono sto je admir gore fino objasnio, imamo nevjerovatno limitiran vezni red (i tehnicki i trkacki) zbog kojeg ispasta i odbrana i napad . . . sinoc je totti sam napravio sigurno 5, 6 odlicnih situacija koje niko (ama ha bas niko) nije znao iskoristit; imali smo jedan jedini koristan centarsut sa strane (baptista za brighija) jer nam krila igraju perrotta i taddei :roll:
dugo sam ranierija branio al' ovaj poraz ide njemu na dusu jer vec protiv genoe se vidjelo da par igraca nije dovoljno fizicki spremno i on opet te iste igrace stavlja u prvi tim.
druga stvar - ako vec ganjas gol(ove) i ekipa se muci da ga zabije logicno je da ces ubacit nekoga ko zna il' barem nekoga ko igra spica (stvarno ne vidim razlog zasto okaka nije sinoc uso, makar bi visinom i kretanjem nesto uradio).
zalosno je to sto sam pravu romu vidio tek na pocetku drugog poluvremena kad smo bili na -1 od basela kod kuce !
jos zalosnije je to sto se vidilo da ne znamo ni sami sta cemo napravit u napadu, tesko nama bez tottija i mirka.
ponavljam opet da cassetti ne bi imao mjesto ni u lecceu a kod nas je standardan; perrotta bi samo trebao igrat protiv 'slabijih' (a malo je takvih trenutno u nasem slucaju) jer sa 33 godine ako nisi neki super genijalan igrac (totti) ne vidim razlog zasto bi te drzao u ekipi; taddei isto tako

iskreno protiv parme bi bod smatrao uspjehom

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 20 okt 2010, 11:47

Evil Genius je napisao/la:desava se ono sto je admir gore fino objasnio, imamo nevjerovatno limitiran vezni red (i tehnicki i trkacki) zbog kojeg ispasta i odbrana i napad . . . sinoc je totti sam napravio sigurno 5, 6 odlicnih situacija koje niko (ama ha bas niko) nije znao iskoristit; imali smo jedan jedini koristan centarsut sa strane (baptista za brighija) jer nam krila igraju perrotta i taddei :roll:
dugo sam ranierija branio al' ovaj poraz ide njemu na dusu jer vec protiv genoe se vidjelo da par igraca nije dovoljno fizicki spremno i on opet te iste igrace stavlja u prvi tim.
druga stvar - ako vec ganjas gol(ove) i ekipa se muci da ga zabije logicno je da ces ubacit nekoga ko zna il' barem nekoga ko igra spica (stvarno ne vidim razlog zasto okaka nije sinoc uso, makar bi visinom i kretanjem nesto uradio).
zalosno je to sto sam pravu romu vidio tek na pocetku drugog poluvremena kad smo bili na -1 od basela kod kuce !
jos zalosnije je to sto se vidilo da ne znamo ni sami sta cemo napravit u napadu, tesko nama bez tottija i mirka.
ponavljam opet da cassetti ne bi imao mjesto ni u lecceu a kod nas je standardan; perrotta bi samo trebao igrat protiv 'slabijih' (a malo je takvih trenutno u nasem slucaju) jer sa 33 godine ako nisi neki super genijalan igrac (totti) ne vidim razlog zasto bi te drzao u ekipi; taddei isto tako

iskreno protiv parme bi bod smatrao uspjehom
brate,mjenjaj klub :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 21 okt 2010, 11:02

Ranieri je dobio ultimatum da u naredna 4 meca mora pobjediti,sto ukljucuje i u 10 kolu derbi sa Laziem...sace nas Rani da krene....!!!

Vicinic je poceo da trenira,al su DDR i Menez bili otsutni sa treninga...!!!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.