desava se ono sto je admir gore fino objasnio, imamo nevjerovatno limitiran vezni red (i tehnicki i trkacki) zbog kojeg ispasta i odbrana i napad . . . sinoc je totti sam napravio sigurno 5, 6 odlicnih situacija koje niko (ama ha bas niko) nije znao iskoristit; imali smo jedan jedini koristan centarsut sa strane (baptista za brighija) jer nam krila igraju perrotta i taddei
dugo sam ranierija branio al' ovaj poraz ide njemu na dusu jer vec protiv genoe se vidjelo da par igraca nije dovoljno fizicki spremno i on opet te iste igrace stavlja u prvi tim.
druga stvar - ako vec ganjas gol(ove) i ekipa se muci da ga zabije logicno je da ces ubacit nekoga ko zna il' barem nekoga ko igra spica (stvarno ne vidim razlog zasto okaka nije sinoc uso, makar bi visinom i kretanjem nesto uradio).
zalosno je to sto sam pravu romu vidio tek na pocetku drugog poluvremena kad smo bili na -1 od basela kod kuce !
jos zalosnije je to sto se vidilo da ne znamo ni sami sta cemo napravit u napadu, tesko nama bez tottija i mirka.
ponavljam opet da cassetti ne bi imao mjesto ni u lecceu a kod nas je standardan; perrotta bi samo trebao igrat protiv 'slabijih' (a malo je takvih trenutno u nasem slucaju) jer sa 33 godine ako nisi neki super genijalan igrac (totti) ne vidim razlog zasto bi te drzao u ekipi; taddei isto tako
iskreno protiv parme bi bod smatrao uspjehom
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti