ACF Fiorentina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: ACF Fiorentina
svaka ti cast Ademe, i na fantasticnom golu i proslavi posle njega.. jest da sam igrao na Lazio, al drago mi je sad zbog ovoga !!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Jao sta Bergonzi radi, nije normalan frajer,
Ponisti Laziu gol, ne svirnu im penaltik, dade dva crvena, havarija 

Support Velez, It's logical! ★
Na kraju Luca Toni zavrsava fenomenalnim golom, tipicnim za njega.
2-0 i nije najrealnije ali Boze moj, zao mi je Lazia i bolesnog Bergonzija.
[youtube][/youtube]Mont0 je napisao/la:Na kraju Luca Toni zavrsava fenomenalnim golom, tipicnim za njega.

FORZA MARŠAL !!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Je li istina da je Ljajic u kameru dosao sa majicom na kojoj je pisalo Bajram Mubarek Olsun ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
JesteIlPrincipe je napisao/la:Je li istina da je Ljajic u kameru dosao sa majicom na kojoj je pisalo Bajram Mubarek Olsun ?

Visca el Barça ! Mes que un club !
glupan.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
zašto ?baresi#6 je napisao/la:glupan.
kakve veze ima bajram sa fudbalom? nije on dobar kako ga je onaj trener našamarao 

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Vjerskim porukama nije mjesto na terenu, brate igraj fudbal a svoja vjerska ubjedjenja i poruke nakon utakmice u dzamiji,crkvi, sinagogi itd....ne vidim potrebe eksponiranju, vjeri ne treba reklama...
- IlPrincipe
- Kontakt:
ajde ne prdite. Kako se svi fudbaleri krste, Kaka pokazivao onu majicu "I BELONG TO JESUS", Valjda ljudi smiju tako proslaviti gol. Kanoute majicu sa natpisom "Spasite Plestinu" ...
Ima pravo da radi sta god hoce
Ima pravo da radi sta god hoce
Imaju, ali opet kazem po meni tome nije mjesto na terenu, ajde pomoliti se prije meca ili kod gola ali ove majice mi bas gluposti, pogotovo to kod Kake, zaboli me q koje ti pripadasa, zna to Bog i kad mu kazes u crkvi nema potrebe da cita sa majice 

kao prvo kolega @principe nauči se ponašati nismo zajedno ovce čuvali
kao drugo ne smije raditi šta hoće. kaka je radio šta je radio i više ne smije to da radi. jasna su pravila bilo kakva političke ili vjerske poruke su zabranjene. tako da je i kanoute fasovao kaznu za to. imaš džamiju, crkvu sinanogu šta već pa tamo ispoljevaj svoja vjerska osjećanja

kao drugo ne smije raditi šta hoće. kaka je radio šta je radio i više ne smije to da radi. jasna su pravila bilo kakva političke ili vjerske poruke su zabranjene. tako da je i kanoute fasovao kaznu za to. imaš džamiju, crkvu sinanogu šta već pa tamo ispoljevaj svoja vjerska osjećanja

Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 28 okt 2012, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sloboda izražavanja dakac jarane ... ne vidim da je nekoga uvrijedio ovom porukom. A na kraju se sve svodi na to, da li je poruka uvredljive prirode ili ne.Trezegol je napisao/la:Vjerskim porukama nije mjesto na terenu, brate igraj fudbal a svoja vjerska ubjedjenja i poruke nakon utakmice u dzamiji,crkvi, sinagogi itd....ne vidim potrebe eksponiranju, vjeri ne treba reklama...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlPrincipe
- Kontakt:
baresi#6 je napisao/la:kao prvo kolega @principe nauči se ponašati nismo zajedno ovce čuvali![]()

@L'Avvocato objasnio ..
Ja ne kazem jel uvriedljivo ili ne, samo kazem svim vjerskim porukama nije mjesto na sportskim terenima bio on pravoslavac, musliman ovaj onaj...time tesko sta pozitivno mozes izazvati, samo moze doci do prepucavanja...ako zelis poslati neku poruku imas FB,Tviter...L'Avvocato je napisao/la:Sloboda izražavanja dakac jarane ... ne vidim da je nekoga uvrijedio ovom porukom. A na kraju se sve svodi na to, da li je poruka uvredljive prirode ili ne.Trezegol je napisao/la:Vjerskim porukama nije mjesto na terenu, brate igraj fudbal a svoja vjerska ubjedjenja i poruke nakon utakmice u dzamiji,crkvi, sinagogi itd....ne vidim potrebe eksponiranju, vjeri ne treba reklama...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Cist gol, nema price.
To oko Ljajica, nidje veze vam prica. Ta i Lucio je tamo nekad u finalu LP tako imao majice, eto Kaka svaku tekmu, Nasri nedavno, zamarate se beze stvarima. Niko ne spominje golcinu koju je zabio, ta vi znate
To oko Ljajica, nidje veze vam prica. Ta i Lucio je tamo nekad u finalu LP tako imao majice, eto Kaka svaku tekmu, Nasri nedavno, zamarate se beze stvarima. Niko ne spominje golcinu koju je zabio, ta vi znate

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.