Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Fantasy Premier League
Mjenjate li imena u nickove?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Begović teško da će sačuvati mrežu protiv Liverpoola. Kolarov vjerovatno neće ni igrati pošto je tu Clichy. Azpilicueta možda neće ni igrati pored Ivanovića. Wilshere prošle sezone nije ni gola dao. Diame možda odigra dobro, ali na fantasyu se samo golovi i asistencije gledaju, što on rijetko uspije napraviti. Naismith neće ni igrati pored Konea, Jelavića i Anichebe. Suareza nema prvih 6 kola, a kapiten ti je. Ako dobiješ prvo kolo 30+ bodova, budi zadovoljan, bar sa ovim sastavom.Otelo je napisao/la:
Veza ce da mi gori

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Bit ce +50 u prvom kolu,vjeruj mi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zamjeni sva tri napadača i Kolarova. Ubaciš Zabaletu, Berbatova, Lamberta...Otelo je napisao/la:Bit ce +50 u prvom kolu,vjeruj mi.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sastavio sam odlican tim, necu ga mijenjati.
@Otelo, moze to puno bolje.
Suareza ti nema 6 kola, bolje ti je da si uzeo nekog drugog pa njega poslije ubaciti jer ces svakako gubiti samo 1 bod za taj transfer. Gledaj da ti ostane bodova za njega da poslije ne moras sve mijenjati.
Bolje ti je da si Terrya stavio, ima isto bodova kao Aspi a sigurno ce vise igrati jer ce vjerovatno Ivanovic cesce igrati na beku ( Ako se vec dvoumis izmedju igraca Chelsea, ako ti je svejedno onda je bolje da stavis Jonsona ili Aggera, Liverpool ce ove sezone primiti malo golova. ) Sto se tice Kolarova, isto smatram kako ce vise od njega igrati Clichy, pa za tih 5,5 bodova imas boljih rjesenja, a to su Mertesaker, Jagielka, pa i O'brian iz West Hama koji je prosle sezone pokupio dosta bodova.
Eto, to su moji savjeti, zato sto si reds.
Sto se raja lozi na Berbatova i Lamberta, a nas Dzekson sa 7,5 bodova juri na prvog strijelca premier lige sljedece sezone. Ja sam siguran da ce igrati vise kod Pelegrinija, a City ima pravo ofanzivnu ekipu i trpace dosta. Dobar ti je napad, samo Suleta zamijeni jer ti bezveze probada mjesto u timu..

Suareza ti nema 6 kola, bolje ti je da si uzeo nekog drugog pa njega poslije ubaciti jer ces svakako gubiti samo 1 bod za taj transfer. Gledaj da ti ostane bodova za njega da poslije ne moras sve mijenjati.
Bolje ti je da si Terrya stavio, ima isto bodova kao Aspi a sigurno ce vise igrati jer ce vjerovatno Ivanovic cesce igrati na beku ( Ako se vec dvoumis izmedju igraca Chelsea, ako ti je svejedno onda je bolje da stavis Jonsona ili Aggera, Liverpool ce ove sezone primiti malo golova. ) Sto se tice Kolarova, isto smatram kako ce vise od njega igrati Clichy, pa za tih 5,5 bodova imas boljih rjesenja, a to su Mertesaker, Jagielka, pa i O'brian iz West Hama koji je prosle sezone pokupio dosta bodova.

Sto se raja lozi na Berbatova i Lamberta, a nas Dzekson sa 7,5 bodova juri na prvog strijelca premier lige sljedece sezone. Ja sam siguran da ce igrati vise kod Pelegrinija, a City ima pravo ofanzivnu ekipu i trpace dosta. Dobar ti je napad, samo Suleta zamijeni jer ti bezveze probada mjesto u timu..
Ja sam Dzeku stavio i Ruiza iz Fulhama uz RVP-a trebali bi donijeti dosta bodova . Mertesackera sam također stavio .OTNYS_YNWA je napisao/la:Sastavio sam odlican tim, necu ga mijenjati.![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sta je poenta ove igre? Registrvao sam se i sta sad trebam radit? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Fino, fino.
Po meni su malo stavili na Taylora iz Newcastlea. Znaju svrake odigrati dosta tvrdo, mozda bi se tu moglo traziti neko iznenadjenje. Murray iz Crystal Palaca je dobar za klupe, za ne daj Boze.
@Unofficialpage
imas vremena da napravis tim, do tada kucaj na google pravila za fantasy i uzivaj.

Po meni su malo stavili na Taylora iz Newcastlea. Znaju svrake odigrati dosta tvrdo, mozda bi se tu moglo traziti neko iznenadjenje. Murray iz Crystal Palaca je dobar za klupe, za ne daj Boze.

@Unofficialpage
imas vremena da napravis tim, do tada kucaj na google pravila za fantasy i uzivaj.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prvo tim napravit i cekat 
EDIT: Evo i mog tima

EDIT: Evo i mog tima

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Treba banovat sve koji nisu s foruma
Prosle godine neki Jose Mourinho igr'o im'o frajer sve bodove hladno osvojio
Inace sam ja prvi favorit
Neiskusni prave timove mjesec dana unaprijed
Samo lagano 
imal onog rio ferdya, da ga i u ovom prekucam ko u nfl fantasyu...

Inace sam ja prvi favorit

imal onog rio ferdya, da ga i u ovom prekucam ko u nfl fantasyu...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Napravio novu postavu,sad to bolje izgleda 

edit: umjesto dempsija sam stavio Mirallasa (Everton) posto sam uvidio da sam se zaje.bo.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ispravljen tim:

hvala redsima na savjetima

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlican tim @Otelo 
@ZZtop, Cisse vjerovatno napusta Newcastle, tako da na vrijeme razmisljaj o zamjeni. Za tih 8,5 mozes kupiti Girouda ( Koji se vec na pripremnim utakmicama Arsenala raspucao, Defoua koji ce opet biti glavna uzdanica Pijetlova,... )
Ako ode Cisse onda ce vjerovatno Gouffran morati sve sam u Njukas'lu, cijena 6,5.

@ZZtop, Cisse vjerovatno napusta Newcastle, tako da na vrijeme razmisljaj o zamjeni. Za tih 8,5 mozes kupiti Girouda ( Koji se vec na pripremnim utakmicama Arsenala raspucao, Defoua koji ce opet biti glavna uzdanica Pijetlova,... )
Ako ode Cisse onda ce vjerovatno Gouffran morati sve sam u Njukas'lu, cijena 6,5.

I ja tako mislim,Torres bi mogao proigrati pod Mourinhom tako da 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo moj drugi tim

Evo novi sastav, svaki savjet je dobrodošao
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 22 jul 2013, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Eh ovaj tim je već bolji.Otelo je napisao/la:Ispravljen tim:

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svaki dan pravim neke kombinacije, ne znam ko ovo sad izbaci 

Evo moj tim

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.