Prejaka izjava danskog trenera

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Adinjo je napisao/la:"Dovoljno je samo jednom voditi tokom utakmice. To je na kraju!!!"
Prejaka izjava danskog trenera
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ovaj eggert ima muda do poda,svaka mu čast,u zadnjoj sekundi onako lobovat eggea
alan_kardec je napisao/la:Za ovo što smo do sada napravili ja iz sveg srca čestitam igračima, a rezultati jasno i glasno govore da smo ispred velesila na ovom EP-u, kao što su Švedska, Rusija, Srbija, Njemačka, Češka, zaključio je Červar.
Mislim da su ove tvoje provokacije nepotrebne....reds je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Za ovo što smo do sada napravili ja iz sveg srca čestitam igračima, a rezultati jasno i glasno govore da smo ispred velesila na ovom EP-u, kao što su Švedska, Rusija, Srbija, Njemačka, Češka, zaključio je Červar.
H1N1 je napisao/la:Slicnu takvu izjavu dao je i Jovica Cvetkovic na SP u Hrvatskoj.Kao da napusta posle prvenstva kormilo reprezentacije jer se stvorilo nepovjerenje javnosti i medija.Ali posle prvenstva nije dao ostavku nego je izjavio da je najavio svoj odlazak samo zbog toga da bi sa svojih igraca skinuo teret.
Nevjerujem da ce se Cervar povuci polsle EP.Mislim da je to samo neki trik....
Naravno da se ne priča.Da je kojim slučajem Srbija favorizovana od sudija (što iz utakmice u utakmicu postaje preočigledno kad su u pitanju Hrvati),ovdje bi se digla "kuka i motika",ova tema bi bila "bogatija" za nekih 5-6 stranica živopisnih komentara svakojakih likova,a admini bi imali pune ruke posla.ljubav je napisao/la:Niko ne prica o ponovnoj kradi sudaca na stetu protivnika Hrvatske.
Ovo je 3 utakmica zaredom, a da je obratno domobrani bi osuli paljbu po EHF-u kao
Ameri na Dresden.
Jedino dobro u svemu tome je sto je kraj vrlo blizu i bit ce izuzetno bolan.
Cold as ice!
Ma Austrijanci hoce na silu, ne moze tako, hrvati bolji za klasu (najmanje)ljubav je napisao/la:Niko ne prica o ponovnoj kradi sudaca na stetu protivnika Hrvatske.
Ovo je 3 utakmica zaredom, a da je obratno domobrani bi osuli paljbu po EHF-u kao
Ameri na Dresden.
Cold as ice!
I, "Atomac" nakon ovoliko silnih "tačnih predviđanja, ocjena i procjena... - kazi nam: "al' koliko, kad nisi toliko?"ljubav je napisao/la:Atomac je Igropulo, a znam sta sam napisao luckasti.
Da sam mislio na lucidne, napisao bi lucidni.
Jesam poglup, al' nisam toliko.
Ísland er nýja meistari!
Ama, klasika.biskitt je napisao/la:Ma Austrijanci hoce na silu, ne moze tako, hrvati bolji za klasu (najmanje)
haha, pazi ovo:
http://sportsport.ba/rukometp-30418.htm
Ne budite smijesni, ovu Hrvatsku ne mozete ni u istu recenicu sa Srbijom staviti, kamoli s tamo nekom Austrijom koja bez kvaliteta pokusava na silu, ''graju'' i pritisak nesto napraviti. Jedino sto ovoj generaciji fali je zlato s europske smotre, sve ostalo su osvojili, ne mora se ni govoriti o kojoj se rukometnoj velesili radi tu. Ako na momente i ima odluku il dvije u svoju korist, moze joj biti, bilo je doosta situacija koje bi mogao nabrojati koje su godinama isle na stetu iste, no danas je Hrvatska cak i u ovakvom pomladjenom stanju i s losom igrom za njih i dalje preiskusna i prekvalitetna da izgubi utakmicu protiv velike vecine protivnika, i to je cinjenica, a vi sad mozete potencirati neke druge stvari koje nisu odlucujuci faktor. Hrvatska kad igra svoju pravu igru moze dobiti bilo koga na svijetu, no to je ujedno i momcad koja rijetko koga ''razvali'' na terenu, ali dobiti je, e za to vec zaista treba biti jako kvalitetna i stabilna reprezentacija.alan_kardec je napisao/la:Naravno da se ne priča.Da je kojim slučajem Srbija favorizovana od sudija (što iz utakmice u utakmicu postaje preočigledno kad su u pitanju Hrvati),ovdje bi se digla "kuka i motika",ova tema bi bila "bogatija" za nekih 5-6 stranica živopisnih komentara svakojakih likova,a admini bi imali pune ruke posla.ljubav je napisao/la:Niko ne prica o ponovnoj kradi sudaca na stetu protivnika Hrvatske.
Ameri na Dresden.
Cold as ice!
Oni testovi kazu "blaga retardacija", nista ozbiljno.Trigger je napisao/la:
I, "Atomac" nakon ovoliko silnih "tačnih predviđanja, ocjena i procjena... - kazi nam: "al' koliko, kad nisi toliko?"
Pozz - Kiro Lazarov & Olafur Stefanson
Živopisan si ti lik!ljubav je napisao/la:Oni testovi kazu "blaga retardacija", nista ozbiljno.Trigger je napisao/la:
I, "Atomac" nakon ovoliko silnih "tačnih predviđanja, ocjena i procjena... - kazi nam: "al' koliko, kad nisi toliko?"
Pozz - Kiro Lazarov & Olafur Stefanson
Sve ide po planu, sto se tice predvidanja, a Cokolino se upiskio.
Naravno da je Stefanson legenda, ali bioloski sat otkucava, a Atomac je zapet kao pracka.
Cold as ice!
OK, nisam znao za ovo boldirano, nisam nigdje to vidioBijeljinac je napisao/la:U Njemackoj se izjasnjava hrvatskim strucnjakom, a i Nijemci ga tako zovu dok je bio u Kilu a i sada 'Kroate auf der slowenischen Trainerbank' (Hrvat na slovenackoj klupi). Valjda Zvonimir zna sta je, glupo je sada tvrditi da je ono sto nije. Ako se on izjasnjava hrvatskim strucnjakom (uz to je pripadnik hrvatske nacije) sto bih ja ubjedjivao covjeka da je ono sto nije. Smijesno. I Hasanefendic je Novosadjanin po rodjenju (ima i vojvodjanski naglasak), ali se izjasnjava bosanskohercegovakim strucnjakom, i to treba postovati. Meni nikada ne bi palo na pamet nazivati ga srpskim strucnjakom kad se covjek tako ne osjeca. To je stvar postovanja i kulture. Prosta stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.