BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
adrenaline323
- Kontakt:
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Super spisak jedino Mujakic visak. Radeljic je tu kao lijevonogi stoper i zamjena za Muharemovica.
Boljeg spiska nikad nismo imali, doslovno sve najbolje sto imamo, izuzev Ahmedhodzica, Huseinbasica i tih otpisanih
Samo da ih lijepo poslozi i sve je super.
Ako izgubimo i sa ovakvim igracima, objektivno nismo za svjetskog
Samo da ih lijepo poslozi i sve je super.
Ako izgubimo i sa ovakvim igracima, objektivno nismo za svjetskog
-
bordocrveni
- Kontakt:
I on i Mujakic, sta vidi u njemu.
Odličan spisak, ali ne kontam što je Adrian Leon na pretpozivu.
Gdje ce prije igraca EYUPSPORA
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Bayern@heart
- Kontakt:
Konačno skoro pa normalan spisak
Trebalo se razgovarati i sa ovim iz Kelna(Denis H) i kako je stanje sa Amarom Dedićem hoće li biti spreman
Trebalo se razgovarati i sa ovim iz Kelna(Denis H) i kako je stanje sa Amarom Dedićem hoće li biti spreman
Mudar je selektor, bukvalno je udovoljio navijačima i pozvao najbolje da bi umanjio kritiku u slučaju poraza. Ako pravis tim od početka lige nacija, pa tokom kvalifikacija i izbjegavaš neke igrače nema logike da ih zoves u zadnje dvije utakmice prvi put, a nisu bili ni na sirem spisku do sada. Dovoljno govori o nedostatku plana i strategije.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Arjan malic 2 mjeseca OUT, 45 minuta juce i na spisku
Bazdar 200 minuta u zadnjih pola godine, spanska treca
Omerovic odjednom nestaje sa spiska nestala ideja sa njim
Radeljic
Barisic glavni mu stoper cijelu godinu(na njegovoj temi ste mi se smijali kad sam reko da je panj evo i potvrde od "vasih" legendi) odjednom nestaje pred dvije najvaznije utakmice
Pretpoziv djakovac,bajic, menalo,saric (75 minuta zadnje pola godine)
Ima jos puno toga ali za koga ne vrijedi. Neznanje nek ostane neznaje drugi neka uzivaju na svjetskim i evropskim prvenstvima. Skandalozno sta se radi Denisu skandalozno i to ce bit kaznjeno sigurno !
Plus + Karic .
Bazdar 200 minuta u zadnjih pola godine, spanska treca
Omerovic odjednom nestaje sa spiska nestala ideja sa njim
Radeljic
Barisic glavni mu stoper cijelu godinu(na njegovoj temi ste mi se smijali kad sam reko da je panj evo i potvrde od "vasih" legendi) odjednom nestaje pred dvije najvaznije utakmice
Pretpoziv djakovac,bajic, menalo,saric (75 minuta zadnje pola godine)
Ima jos puno toga ali za koga ne vrijedi. Neznanje nek ostane neznaje drugi neka uzivaju na svjetskim i evropskim prvenstvima. Skandalozno sta se radi Denisu skandalozno i to ce bit kaznjeno sigurno !
Plus + Karic .
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 27 okt 2025, 14:14, ukupno mijenjano 2 puta.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Bravo ! Cita se forum ! On radi sve suprotno fudbalu i majki prirodi. Jedan raspali kockar koji zna kako manipulisat i kupovat glupu Masu.MojaBH je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:11Mudar je selektor, bukvalno je udovoljio navijačima i pozvao najbolje da bi umanjio kritiku u slučaju poraza. Ako pravis tim od početka lige nacija, pa tokom kvalifikacija i izbjegavaš neke igrače nema logike da ih zoves u zadnje dvije utakmice prvi put, a nisu bili ni na sirem spisku do sada. Dovoljno govori o nedostatku plana i strategije.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Dobar komentar.MojaBH je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:11Mudar je selektor, bukvalno je udovoljio navijačima i pozvao najbolje da bi umanjio kritiku u slučaju poraza. Ako pravis tim od početka lige nacija, pa tokom kvalifikacija i izbjegavaš neke igrače nema logike da ih zoves u zadnje dvije utakmice prvi put, a nisu bili ni na sirem spisku do sada. Dovoljno govori o nedostatku plana i strategije.
Evo gledam spisak Rumuna i naš. Jači smo od njih po imenima, zaista bi neodlazak u baraž bio neuspjeh.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tačno. I po ovome se vidi cijelo neznanje i manjak strategije.MojaBH je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:11Mudar je selektor, bukvalno je udovoljio navijačima i pozvao najbolje da bi umanjio kritiku u slučaju poraza. Ako pravis tim od početka lige nacija, pa tokom kvalifikacija i izbjegavaš neke igrače nema logike da ih zoves u zadnje dvije utakmice prvi put, a nisu bili ni na sirem spisku do sada. Dovoljno govori o nedostatku plana i strategije.
Ovo je od početka morao biti spisak, plus je tu trebao biti Huseinbašić. Neodlazak u baraž bi bio ogroman neuspjeh i nema smisla dalje sa Barbarezom nastavljati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Najjace sada je tu kolasinac i burnic i mujakic i zvao KaricaUnofficialpage je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:20Tačno. I po ovome se vidi cijelo neznanje i manjak strategije.MojaBH je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:11Mudar je selektor, bukvalno je udovoljio navijačima i pozvao najbolje da bi umanjio kritiku u slučaju poraza. Ako pravis tim od početka lige nacija, pa tokom kvalifikacija i izbjegavaš neke igrače nema logike da ih zoves u zadnje dvije utakmice prvi put, a nisu bili ni na sirem spisku do sada. Dovoljno govori o nedostatku plana i strategije.
Ovo je od početka morao biti spisak, plus je tu trebao biti Huseinbašić. Neodlazak u baraž bi bio ogroman neuspjeh i nema smisla dalje sa Barbarezom nastavljati.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Edincapitano
- Kontakt:
Mislim da je ovo to sto imamo najbolje bez Demirovica. Anel, i Huseinbasic su neka druga prica.
Sad to sto je pozvao Radeljica ili Omerovica,Mujakica ili ne, isti K. Dedic ce biti spreman znaci idemo nesto ovako na rumune,
------------------------------------------Vasilj------------------------------------------------------
Dedic---------------------Katic------------------------Tarik--------------------------Seo--------------------
----------------------Amir-----------Benjo----------Gigovic-----------------------------------------
Memic-----------------------------------------------------------------------Kerim
------------------------------------ Dzeko---------------------------------------------------------
Sretno momci.
Sad to sto je pozvao Radeljica ili Omerovica,Mujakica ili ne, isti K. Dedic ce biti spreman znaci idemo nesto ovako na rumune,
------------------------------------------Vasilj------------------------------------------------------
Dedic---------------------Katic------------------------Tarik--------------------------Seo--------------------
----------------------Amir-----------Benjo----------Gigovic-----------------------------------------
Memic-----------------------------------------------------------------------Kerim
------------------------------------ Dzeko---------------------------------------------------------
Sretno momci.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nema se sta rec spisak je top. Katic je prvi pik na CB, prva zamjena su Hadzija ili Adrian ovaj put Hadzija ima prednost. Drago mi je zbog Amira mislim da nas moze pomoc u pas igri u veznom to nam je trenutno katastrofa.
Huseinbasic je zavrsio sa repkom dok je Sergej tu.
Huseinbasic je zavrsio sa repkom dok je Sergej tu.
- sagitarius
- Kontakt:
A jebote Huseinbasic vise, nece frajer da igra za repku jel ti treba crtati!Njemacka mu je uvijek bila br 1 i tako je ostalo, kad je vidio da nema sanse da igea za njih, daj Bosnu, covjek nema nikave emocije prema Bosni…Unofficialpage je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:20Tačno. I po ovome se vidi cijelo neznanje i manjak strategije.MojaBH je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:11Mudar je selektor, bukvalno je udovoljio navijačima i pozvao najbolje da bi umanjio kritiku u slučaju poraza. Ako pravis tim od početka lige nacija, pa tokom kvalifikacija i izbjegavaš neke igrače nema logike da ih zoves u zadnje dvije utakmice prvi put, a nisu bili ni na sirem spisku do sada. Dovoljno govori o nedostatku plana i strategije.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
Sindikat12
- Kontakt:
Idiote, Mujakic nece igrat prvu a sa Kolasincem se jos nista ne zna… jedino ima Burnica spremnogbhfanatic14 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:21Najjace sada je tu kolasinac i burnic i mujakic i zvao KaricaUnofficialpage je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:20Tačno. I po ovome se vidi cijelo neznanje i manjak strategije.MojaBH je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:11Mudar je selektor, bukvalno je udovoljio navijačima i pozvao najbolje da bi umanjio kritiku u slučaju poraza. Ako pravis tim od početka lige nacija, pa tokom kvalifikacija i izbjegavaš neke igrače nema logike da ih zoves u zadnje dvije utakmice prvi put, a nisu bili ni na sirem spisku do sada. Dovoljno govori o nedostatku plana i strategije.
Ovo je od početka morao biti spisak, plus je tu trebao biti Huseinbašić. Neodlazak u baraž bi bio ogroman neuspjeh i nema smisla dalje sa Barbarezom nastavljati.a prije toga nema kolasinca a nije zvao karica kao zamjenu jedini lijevi bek haahha kakav alkoholicar raspali.
I ja sam odmah na to pomislio. Svjestan je da ce mu se prigovarati za sve moguce ako kiksaju ove utakmice, tako da je svjesno ostavio opciju da moze reci: "Pa eto, pozvao sam i njega, i njega i na kraju opet nista." Ovakav spisak je trebao biti za proslo okupljanje, ali nek bude da ni sad nije kasno. Ne znam je li svjestan da tu ima 22 igraca koja moze prijaviti za prvu utakmicu, buduci da Mujakic i Sunjic ne mogu igrati. Odnosno, ostat ce jedno upraznjeno mjesto. Barisic je trebao ostati na spisku jer je relativno standardan u klubu, za razliku od recimo Bazdara (pa i Malica, koji se usput tek i oporavio). Kako misli momku objasniti nepozivanje, ako ima 10x gorih od njega u pogledu minutaze u klubu... Takodjer, Omerovic je trebao biti na glavnom spisku, pogotovo nakon sto je zabio protiv Malte. Ovako mu daje do znanja da mu je to nevazno. Sve u svemu, mozda i najbolji Barbarezov spisak otkako je selektor. U sustini, to je i najbolje sto imamo, ako ne racunamo Anela i Denisa koji se nece ni pozivati dok je on tu, a upitno da li ce i kasnije.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 27 okt 2025, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bas tako, da je Kaka u najboljim godinama, ko ga **** kad momak nece da igra. Kakav god Benjo ili Gigovic bili treba ih podrzati jer momci HOCE da igraju za repku.sagitarius je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:27A jebote Huseinbasic vise, nece frajer da igra za repku jel ti treba crtati!Njemacka mu je uvijek bila br 1 i tako je ostalo, kad je vidio da nema sanse da igea za njih, daj Bosnu, covjek nema nikave emocije prema Bosni…Unofficialpage je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:20Tačno. I po ovome se vidi cijelo neznanje i manjak strategije.MojaBH je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:11Mudar je selektor, bukvalno je udovoljio navijačima i pozvao najbolje da bi umanjio kritiku u slučaju poraza. Ako pravis tim od početka lige nacija, pa tokom kvalifikacija i izbjegavaš neke igrače nema logike da ih zoves u zadnje dvije utakmice prvi put, a nisu bili ni na sirem spisku do sada. Dovoljno govori o nedostatku plana i strategije.
Najvise mi drago zbog Amira, mislim da je on najbolji veznjak trenutno, bice nam vezni dosta jaci s njim.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jos jedan primjer menadzerske, kulenovic na proslom pretpoziv,cijelu godinu ga zove igra mu,na svakom spisku,sada ni pretpoziv nego iz Pastete Riad bajic
pred zadnje dvije tekme. Tako mafija radi bez obraza bez plana. Ovo je smijurija sta radi ovaj odkad je doso. Ni jedan sportski potez. Zadnje dvije utakmice sjedis na klupi abd tako bi bilo svugdje na svijetu. Ti si selektor kao sto je ekrem pjevac. Kaze idiot treba benju podrzat hoce igrat za reoku pa idiote gdje ce igrat drugo nece ga niko,plus ovdje mu namjesteno mjesto preko sina barbarzea yebo ti on mater.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
24-2=22 Ne kontam?Ghuraba je napisao/la: ↑27 okt 2025, 14:31I ja sam odmah na to pomislio. Svjestan je da ce mu se prigovarati za sve moguce ako kiksaju ove utakmice, tako da je svjesno ostavio opciju da moze reci: "Pa eto, pozvao sam i njega, i njega i na kraju opet nista." Ovakav spisak je trebao biti za proslo okupljanje, ali nek bude da ni sad nije kasno. Ne znam je li svjestan da tu ima 22 igraca koja moze prijaviti za prvu utakmicu, buduci da Mujakic i Sunjic ne mogu igrati. Odnosno, ostat ce jedno upraznjeno mjesto. Barisic je trebao ostati na spisku jer je relativno standardan u klubu, za razliku od recimo Bazdara (pa i Malica, koji se usput tek i oporavio). Kako misli momku objasniti nepozivanje, ako ima 10x gorih od njega u pogledu minutaze u klubu... Takodjer, Omerovic je trebao biti na glavnom spisku, pogotovo nakon sto je zabio protiv Malte. Ovako mu daje do znanja da mu je to nevazno. Sve u svemu, mozda i najbolji Barbarezov spisak otkako je selektor. U sustini, to je i najbolje sto imamo, ako ne racunamo Anela i Denisa koji se nece ni pozivati dok je on tu, a upitno da li ce i kasnije.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, eaglebvb09, Proximic i 2 gosta.