Phoenix Suns

dema
Kontakt:

Re: Phoenix Suns

Post Postao/la dema » 15 jan 2011, 20:22

Donnie Darko je napisao/la:pa ako hoce u rebuilding nemogu imat i ovce i novce :roll:
sta je politika sunse rebuilding ,status ovakav ko sad ili sta vec ja uopste ne kontam upravu ovaj trade ih oslabio,nisu htjeli amare-a,sta hoce sad

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 jan 2011, 20:23

Donnie Darko je napisao/la:pa ako hoce u rebuilding nemogu imat i ovce i novce :roll:
Šta je bilo sa nickom Wolverine?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jan 2011, 20:27

dema je napisao/la:
sta je politika sunse rebuilding ,status ovakav ko sad ili sta vec ja uopste ne kontam upravu ovaj trade ih oslabio,nisu htjeli amare-a,sta hoce sad
brate pratim ih cijelo vrijeme, ali ih nemogu prokontat nikako. ni sam neznam sta oni hoce, ustvari sta sarver hoce, jer se lik izgleda odlucio igrat gm-a. jel to rebuilding, jel to gradenje ekipe oko nasha (najizglednije). tko ce ga znat. ja se licno nadam da zele u rebuilding, i da ce trejdat ipak nasha i hilla dok za njih mogu dobit nesto.
Ted Mosby je napisao/la:
Šta je bilo sa nickom Wolverine?
nik je osto isti, samo sam profil promjeno :) dosadio wolverine.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 jan 2011, 20:28

ma zato sam i pitao jer ni meni nisu jasni mislim da su mogli i u ljeto bolje proc i bolje igrace dovest

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jan 2011, 20:30

dema je napisao/la:ma zato sam i pitao jer ni meni nisu jasni mislim da su mogli i u ljeto bolje proc i bolje igrace dovest
ma mogli su amarea trejdat u knickse i uhvatit leea. ali eto kad su nesposobni za bilo sta.

ja se nadam da ne odu u playoff i da uhvate neki dobar pik. hebo playoff kad ce ih silovat bilo ko da im dodje, osim dallasa naravno, protiv njih bi i cavaliersi imali sansi :lol:

samo kad pogledam kakvim smo se trejdovima za amarea mi smijali, dodje mi da zaplacem od muke odma :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 jan 2011, 21:19

Donnie Darko je napisao/la:
dema je napisao/la:ma zato sam i pitao jer ni meni nisu jasni mislim da su mogli i u ljeto bolje proc i bolje igrace dovest
ma mogli su amarea trejdat u knickse i uhvatit leea. ali eto kad su nesposobni za bilo sta.

ja se nadam da ne odu u playoff i da uhvate neki dobar pik. hebo playoff kad ce ih silovat bilo ko da im dodje, osim dallasa naravno, protiv njih bi i cavaliersi imali sansi :lol:

samo kad pogledam kakvim smo se trejdovima za amarea mi smijali, dodje mi da zaplacem od muke odma :lol:
haha,ma phoenix nema nikakve sanse za playoff.... oni bolje da redjaju poraze kako bi uzeli sto bolji pick i ugrabili sullingera,barnsa,perry jonesa ili irvinga

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jan 2011, 21:37

cuj nemaju sansi za palyoff :lol: pa trenutno su udaljeni samo dvije tekme od istog :lol: jos sad ide dosta lagan raspored. jos plus sto ce melo otic iz denvera,a portland u velikim problemima sa povredama.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 jan 2011, 21:46

Donnie Darko je napisao/la:cuj nemaju sansi za palyoff :lol: pa trenutno su udaljeni samo dvije tekme od istog :lol: jos sad ide dosta lagan raspored. jos plus sto ce melo otic iz denvera,a portland u velikim problemima sa povredama.
cuj,portland bez obzira na povrede igra sasvim solidno,wes mathews je u potpunosti zamenio roya,denver otici ce melo ali zato ce doci drugi momci,nece oni ostanti bez icega....nego ti nekako zaboravi Memphis i Houston? :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jan 2011, 21:39

pobjeda u gardenu 8-) carter najbolji, 29 poena i 10 skokova. nash 13-11-8, dva skoka do triple doubla :)

nash predvodi bekove po broju double double utakmica, ima ukupno 22 8-) felton 18 a drugom mjestu.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jan 2011, 21:44

Nash je kao vino, što stariji to bolji
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jan 2011, 21:46

Donnie Darko je napisao/la:pobjeda u gardenu 8-) carter najbolji, 29 poena i 10 skokova. nash 13-11-8, dva skoka do triple doubla :)

nash predvodi bekove po broju double double utakmica, ima ukupno 22 8-) felton 18 a drugom mjestu.
reci da nije ono sto ga nazivas moras ovo je sjajno veceras 3 pobjede koje me iznenadise wizardsi,bullsi i sunsi dobise,drago mi je zbog navijaca i termina idealnog za gledat

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jan 2011, 21:48

Ja skinuo Sunse ( navijački ), zatim Bullse i pade na Washingtonu. Mislio sam da će Utah lako do pobjede
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jan 2011, 21:50

dema je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:pobjeda u gardenu 8-) carter najbolji, 29 poena i 10 skokova. nash 13-11-8, dva skoka do triple doubla :)

reci da nije ono sto ga nazivas moras ovo je sjajno veceras 3 pobjede koje me iznenadise wizardsi,bullsi i sunsi dobise,drago mi je zbog navijaca i termina idealnog za gledat
za koga i sta? :?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 jan 2011, 21:51

Donnie Darko je napisao/la:
dema je napisao/la:

za koga i sta? :?
vinca

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jan 2011, 21:53

mislis choker :?: on ce za mene uvjek ostati choker, i ne vidim kakve veze ova tekma ima sa tom konstatacijom. haj da je on bio taj koji je rjesavao tekmu u kljucnim trenucima, ali nije, to su bili nash i hill.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 jan 2011, 09:20

Noćas 5 pobjeda u nizu, uvjerljiva pobjeda protiv Wizardsa od 18 razlika. Frye je dao 25koš, Nash 17koš i 14as, Gortat s klupe 13koš i 14sk. Gortat je vrlo dobar igrač, s njim smo dosta dobili na skok igri. Idući protivnik je Detroit večeras također u gostima
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 23 jan 2011, 21:44

Izgubi phoenix od detroita iako je imao kapitalno vodstvo, inace utakmica veoma ruzna za gledanje...smorio sam se :(

Tracy McGrady #1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy McGrady #1 » 23 jan 2011, 21:48

alfarouqaminu je napisao/la:Izgubi phoenix od detroita iako je imao kapitalno vodstvo, inace utakmica veoma ruzna za gledanje...smorio sam se :(
i to kako su pukli :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 21:57

Kad ona generacija Sunsa u kojoj su igrali Nash(ipak mladji nego sad),Stoudemire,Marion,Diaw,Barbosa,Jones nije uspjela osvojiti NBA ligu,mislim da ce proci dosta godina dok se ponovno ne sklopi roster sposoban za to.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 jan 2011, 21:59

Ovaj poceo sam sebe citirat xD

Odgovori

Natrag na “Phoenix Suns”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.