sta je politika sunse rebuilding ,status ovakav ko sad ili sta vec ja uopste ne kontam upravu ovaj trade ih oslabio,nisu htjeli amare-a,sta hoce sadDonnie Darko je napisao/la:pa ako hoce u rebuilding nemogu imat i ovce i novce
Phoenix Suns
Re: Phoenix Suns
Šta je bilo sa nickom Wolverine?Donnie Darko je napisao/la:pa ako hoce u rebuilding nemogu imat i ovce i novce
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Donnie Darko
- Kontakt:
brate pratim ih cijelo vrijeme, ali ih nemogu prokontat nikako. ni sam neznam sta oni hoce, ustvari sta sarver hoce, jer se lik izgleda odlucio igrat gm-a. jel to rebuilding, jel to gradenje ekipe oko nasha (najizglednije). tko ce ga znat. ja se licno nadam da zele u rebuilding, i da ce trejdat ipak nasha i hilla dok za njih mogu dobit nesto.dema je napisao/la:sta je politika sunse rebuilding ,status ovakav ko sad ili sta vec ja uopste ne kontam upravu ovaj trade ih oslabio,nisu htjeli amare-a,sta hoce sadDonnie Darko je napisao/la:pa ako hoce u rebuilding nemogu imat i ovce i novce
nik je osto isti, samo sam profil promjenoTed Mosby je napisao/la:Šta je bilo sa nickom Wolverine?Donnie Darko je napisao/la:pa ako hoce u rebuilding nemogu imat i ovce i novce

ma zato sam i pitao jer ni meni nisu jasni mislim da su mogli i u ljeto bolje proc i bolje igrace dovest
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma mogli su amarea trejdat u knickse i uhvatit leea. ali eto kad su nesposobni za bilo sta.dema je napisao/la:ma zato sam i pitao jer ni meni nisu jasni mislim da su mogli i u ljeto bolje proc i bolje igrace dovest
ja se nadam da ne odu u playoff i da uhvate neki dobar pik. hebo playoff kad ce ih silovat bilo ko da im dodje, osim dallasa naravno, protiv njih bi i cavaliersi imali sansi

samo kad pogledam kakvim smo se trejdovima za amarea mi smijali, dodje mi da zaplacem od muke odma

- alfarouqaminu
- Kontakt:
haha,ma phoenix nema nikakve sanse za playoff.... oni bolje da redjaju poraze kako bi uzeli sto bolji pick i ugrabili sullingera,barnsa,perry jonesa ili irvingaDonnie Darko je napisao/la:ma mogli su amarea trejdat u knickse i uhvatit leea. ali eto kad su nesposobni za bilo sta.dema je napisao/la:ma zato sam i pitao jer ni meni nisu jasni mislim da su mogli i u ljeto bolje proc i bolje igrace dovest
ja se nadam da ne odu u playoff i da uhvate neki dobar pik. hebo playoff kad ce ih silovat bilo ko da im dodje, osim dallasa naravno, protiv njih bi i cavaliersi imali sansi
samo kad pogledam kakvim smo se trejdovima za amarea mi smijali, dodje mi da zaplacem od muke odma
- Donnie Darko
- Kontakt:
cuj nemaju sansi za palyoff
pa trenutno su udaljeni samo dvije tekme od istog
jos sad ide dosta lagan raspored. jos plus sto ce melo otic iz denvera,a portland u velikim problemima sa povredama.

- alfarouqaminu
- Kontakt:
cuj,portland bez obzira na povrede igra sasvim solidno,wes mathews je u potpunosti zamenio roya,denver otici ce melo ali zato ce doci drugi momci,nece oni ostanti bez icega....nego ti nekako zaboravi Memphis i Houston?Donnie Darko je napisao/la:cuj nemaju sansi za palyoffpa trenutno su udaljeni samo dvije tekme od istog
jos sad ide dosta lagan raspored. jos plus sto ce melo otic iz denvera,a portland u velikim problemima sa povredama.

- Donnie Darko
- Kontakt:
pobjeda u gardenu
carter najbolji, 29 poena i 10 skokova. nash 13-11-8, dva skoka do triple doubla 
nash predvodi bekove po broju double double utakmica, ima ukupno 22
felton 18 a drugom mjestu.

nash predvodi bekove po broju double double utakmica, ima ukupno 22

Nash je kao vino, što stariji to bolji
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
reci da nije ono sto ga nazivas moras ovo je sjajno veceras 3 pobjede koje me iznenadise wizardsi,bullsi i sunsi dobise,drago mi je zbog navijaca i termina idealnog za gledatDonnie Darko je napisao/la:pobjeda u gardenucarter najbolji, 29 poena i 10 skokova. nash 13-11-8, dva skoka do triple doubla
nash predvodi bekove po broju double double utakmica, ima ukupno 22felton 18 a drugom mjestu.
Ja skinuo Sunse ( navijački ), zatim Bullse i pade na Washingtonu. Mislio sam da će Utah lako do pobjede
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Donnie Darko
- Kontakt:
za koga i sta?dema je napisao/la:reci da nije ono sto ga nazivas moras ovo je sjajno veceras 3 pobjede koje me iznenadise wizardsi,bullsi i sunsi dobise,drago mi je zbog navijaca i termina idealnog za gledatDonnie Darko je napisao/la:pobjeda u gardenucarter najbolji, 29 poena i 10 skokova. nash 13-11-8, dva skoka do triple doubla
nash predvodi bekove po broju double double utakmica, ima ukupno 22felton 18 a drugom mjestu.

vincaDonnie Darko je napisao/la:za koga i sta?dema je napisao/la:reci da nije ono sto ga nazivas moras ovo je sjajno veceras 3 pobjede koje me iznenadise wizardsi,bullsi i sunsi dobise,drago mi je zbog navijaca i termina idealnog za gledatDonnie Darko je napisao/la:pobjeda u gardenucarter najbolji, 29 poena i 10 skokova. nash 13-11-8, dva skoka do triple doubla
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislis choker
on ce za mene uvjek ostati choker, i ne vidim kakve veze ova tekma ima sa tom konstatacijom. haj da je on bio taj koji je rjesavao tekmu u kljucnim trenucima, ali nije, to su bili nash i hill.

Noćas 5 pobjeda u nizu, uvjerljiva pobjeda protiv Wizardsa od 18 razlika. Frye je dao 25koš, Nash 17koš i 14as, Gortat s klupe 13koš i 14sk. Gortat je vrlo dobar igrač, s njim smo dosta dobili na skok igri. Idući protivnik je Detroit večeras također u gostima
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Izgubi phoenix od detroita iako je imao kapitalno vodstvo, inace utakmica veoma ruzna za gledanje...smorio sam se 

-
- Kontakt:
i to kako su puklialfarouqaminu je napisao/la:Izgubi phoenix od detroita iako je imao kapitalno vodstvo, inace utakmica veoma ruzna za gledanje...smorio sam se

Kad ona generacija Sunsa u kojoj su igrali Nash(ipak mladji nego sad),Stoudemire,Marion,Diaw,Barbosa,Jones nije uspjela osvojiti NBA ligu,mislim da ce proci dosta godina dok se ponovno ne sklopi roster sposoban za to.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovaj poceo sam sebe citirat xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.