Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
salernitana je katastrofa, ne znam kad je neka ekipa posljednji put bila ovako losa, mozda carpi ako ne grijesim
Interisti za koga navijamo večeras
? Ja za Milan, bolje ih kratkoročno gledat ispred sebe a za to vrijeme pravit razliku u odnosu na Juve.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Silno se nadam pobjedi Juventusa, u suprotnom navijači Milana bi u svojim glavama bili prvaci, a to nije baš lijep prizor. 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Forza Milan. Ako ne bude barem jedan penal za nes onda ne znam 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ja sam za jedan X i večeras i u uzvratu. Nek oboji izgube po 2 boda. 

- TheTruth34
- Kontakt:
Interu odgovara svaki ishod.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Da izvineš koliko god kao Bošnjo volim Džeku, po meni je Correa - Lautaro idealan tandem, Dumfries je logično ispred Darmiana a Dimarco ispred Perišića

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Svi mi znamo za tvoju opkladu,a navijace Milana pusti kraju,ja ne znam da iko od tih navijaca najvljiva titulu,cak i prosle godine kad smo 25 kola bili prvi nismo to govorili.
Imas ti svoju romu pa gledaj kad cete biti prvaci
- BuffonGigi
- Kontakt:
Oni su vec nakon prve utakmice sampioni...najjaci likovi foruma po optimizmu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Hahaha ovaj romanista samo da se sjeti sta je pisao prošle godine bilo bi dovoljno da ne progovara ništa vezano za Milan 

Il Club più titolato al mondo!
Ma kakva Roma. Klub na nivou Kaljarija nikad neće uzet Scudetto. Ne mogu u istu rečenicu sa ovim najvećim.
e čuj klub nivo Kaljarija, svaka čast!Hilton30 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 16:35Ma kakva Roma. Klub na nivou Kaljarija nikad neće uzet Scudetto. Ne mogu u istu rečenicu sa ovim najvećim.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Juve veceras u prednosti, puno bitni igraca nam nedostaje. Remi bi bio i vise nego dovoljan 
Cuj ovog sa Romom. Smijesno bgm, kao da mi ne znamo sta je frajer sve pisao a i dalje pise
Cuj ovog sa Romom. Smijesno bgm, kao da mi ne znamo sta je frajer sve pisao a i dalje pise
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Candreva, igrač koji mi nikad nije šmekao u Interu, danas asist i gol za Sampu, i inače igra dosta dobro od kad je krenula sezona, proživljava drugu mladost reklo bi se.
To mu je jedna sedma mladost
Kakvi usponi i padovi u karijeri, strasno. Mada, to nikad nisu ni bili usponi vec povremeni blijesak koji zapadne za oko.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Pellegrini mi je uvijek bio drag i dobar, ali kakav početak sezone ima ovo je smiješno. Igra na nivou najboljih veznih na svijetu. Baš me zanima koliko dugo će izdržati, valjalo bi za Italiju pred SP samo tako.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- nextterrain
- Kontakt:
Nije niko nikad govorio da ce uzet Scudetto, a jedini klubovi koji mogu osvojiti ligu su Juventus, Inter i Milan.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 sep 2021, 16:00Oni su vec nakon prve utakmice sampioni...najjaci likovi foruma po optimizmu.
Jednom u dvije decenije se desi da Napoli, Lazio i Napoli osvoje ligu.
Roma maksimum ide u LE ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.