RŠD Velež Mostar

mozak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mozak » 10 sep 2021, 22:35

Postavka utakmice jako loša, sa ulaskom Zajmovića još gora.
Odbrana kriminalna.
Greške amaterske, kao da je ovaj virus zahvatio sve igrače, ili su se sa evropskog moda vratili na premijerligaški.
Previše je rokada u ekipi, ovo sa Ćosićem lijevo nevalja ništa.
Bolje bi bilo da je igrao Zubanović , a da imaš normapnu postavu. Barem bi ih probili po desnoj strani sa Ovčinom i Ćosićem.
Sarajevo nikad lošije.
Ovo su dva izgubljena boda.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 10 sep 2021, 22:39

A na tribini uglednici su jako privukli pažnju režisera. Na jednoj strani Razbojnici na drugoj Piromani, dedara puna a četvrta dimenzija se ne pravi..Barem je prenos manje štopao samo reportera je bilo potrebno utišati.

FSB

Post Postao/la FSB » 10 sep 2021, 22:42

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 17 sep 2021, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 10 sep 2021, 22:42

Edo vehabovic(cim je izašao kao da nismo imali sredinu) i ovcina najbolji brandao i Dejanović solidni ostali bara bara
MUSVDG

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 10 sep 2021, 22:49

Oba kluba trebaju psihologa da ne kažem, gluho bilo, psihijatra. Fitilji im kraći od malenog Hašima a i to u mlohavom stanju. Jeste mjesec u porastu a sa sunca neko zračenje ali...čaj neki. meditacija, duboko disanje može pomoći. Nekad je to jako dobro radio u Sarajevu dr. Dabić pa ga zatvorilo. Bodul, Zvonić, Bogdanović. Potonji se razbjesnio pa umalo hrkljuš ne napravi u vlastitoj avliji.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 10 sep 2021, 23:09

Mostarwolf1981 je napisao/la:
28 avg 2021, 23:06
Kakva dva razlicita poluvremena.. umjesto da ih dokrajcimo u prvom poluvremenu, mucimo se u drugom s yebenim leotarom :damn:
Mozda je rano za otpisivanja, ali po meni Kacavenda, Isic, Osmic, Cvijanovic, Georgijevic i Zubanovic ne zasluzuju nositi crveni dres u iducoj sezoni.
Da dodam i Zajmovica

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 10 sep 2021, 23:14

Neutral je napisao/la:
10 sep 2021, 21:56
Jedino ko je pokrao Veleza u ovoj sezoni je Uprava Veleza i ljudi zaduzeni za transfere. Nemaju napdaca, nije se ni doveo.
E, dosadan si. Non stop ponavljaš isto. Get a life.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 10 sep 2021, 23:17

Nije se ni meni zajimovic vcrs svido ali koga koga covijek na spica da stavi kada nema nikog drugog, i onda kazete losa postavka utakmice, sarajevo nissta specijalno nije bilo i mislim da smo sampioni po prmanju glupih golova igraci trebaju da se saberu sada pred derbi i da napokon dodjemo sa tri boda sa bb

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 10 sep 2021, 23:18

10 sep 2021, 23:09
Kakva dva razlicita poluvremena.. umjesto da ih dokrajcimo u prvom poluvremenu, mucimo se u drugom s yebenim leotarom :damn:
Mozda je rano za otpisivanja, ali po meni Kacavenda, Isic, Osmic, Cvijanovic, Georgijevic i Zubanovic ne zasluzuju nositi crveni dres u iducoj sezoni.
Da dodam i Zajmovica
Znaći Demba je uvijek bio u pravu za Cviju :mrgreen:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 10 sep 2021, 23:22

OnlyLeft22 je napisao/la:
10 sep 2021, 23:18
Da dodam i Zajmovica
Meni je Cvija do povrede sasvim dobar bio, zabio nekoliko vaznih golova.. ali poslije povrede se ne zna sastati s loptom

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 10 sep 2021, 23:25

OnlyLeft22 je napisao/la:
10 sep 2021, 23:18
Da dodam i Zajmovica
Kad sam ja govorio krampa.
Samo mi nemojte sada reci da je to zbog povrede i prije povrede je bio krampa teska.
I ovaj Radovic katastrofa yebo ga Stefo Bulic.

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 10 sep 2021, 23:29

Ovaj Zeljkovic enigma prava ne zna covjek sta reci za njega nema neko znanje cak je na vi sa loptom ali ima snagu, brzin pojest ce vecinu igraca u duelu, ali nekad se tako pobugbi da je to katastrofa.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 10 sep 2021, 23:48

Preskace li iko od ovih sto su veceras dobili zuti iducu utakmicu?

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 10 sep 2021, 23:59

10 sep 2021, 23:48
Ne hladi niko, napravim brzo update na ovaj post ima igrača sa dva žuta kao što je Hasanović.

- Hasanovic, Ovcina, Radovac, Zeljković x2 žuta
Ti si naša ljubav jedina!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 sep 2021, 00:53

fudbalfudbal je napisao/la:
10 sep 2021, 23:59
10 sep 2021, 23:48
Ne hladi niko, napravim brzo update na ovaj post ima igrača sa dva žuta kao što je Hasanović.

- Hasanovic, Ovcina, Radovac, Zeljković x2 žuta
Ma bit ce ovo dobro. Najvise mi je krivo za veceras sto Peco nije spreman, nevjerovatno koliko je prostora bilo po Pidrinoj strani, ubili bi ih Peco i Ovcina po desnoj strani ne bi znali sta ih je snaslo ali sta je tu je. Dejanovic puno zuji ali malo meda daje, vidi se strah i neiskustvo jbg.

Pod BB isto uraditi izmjenu sto prije a ostaviti Salcina u igri, ruzno zvuci ali nemamo izbora.

Bogdanovic
Ovcina-Zvonic-Zeljkovic-Radovic
Radovac-Hajdarevic (Hasanovic umjesto njega nakon par minuta)
Andjusic-Salcin-Brandao
Zaimovic

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 11 sep 2021, 01:05

Komentar na utakmicu je kratak daj Bože da izborimo evropu a o tituli ne treba razmišljati. Ko je kriv, kriva je uprava i Feđa Dudić zbog lošeg prelaznog roka.
Večeras se mogu pohvaliti naš daleko najbolji igrač Brandao, pohvale idu i Ovčini.
Vehabovič je odigrao dobru utakmicu, ali šta nam to znači kad smo od njega navikli odigra fenomenalno, pa iduću ni blizu, nema kontinuitet da se na njega osloniš.
Dejanović je prolazan bio, trčao je i vidi se da ima materijala za napredak.
Ćosić i Radovac van forme.
Zvonić solidan ali naravno vidi se da je limitiran.
Zeljković kiks igrač, ali ne može mu se prigovoriti da ne zna.
Zaimović, Radović promašaji na najjače. Užasno je ono gledati, užasno.
Cvijanović krampa vazda bio ko se iole razumije u nogomet
Jadno je sve ovo, sve ove prilike smo imali preko nenapadača. Ne znam ne piše nam se dobro u srijedu a i ako bude dobro u srijedu, odrazit će se odmah za vikend i opet neće biti dobro. Zašto je to tako? Odgovor je jednostavan, nemamo kvalitet i nismo doveli kvalitetna pojačanja. Zašto je to tako? Da li smo škrti, da li nemamo sporstskog direktora ili je Feđa preuzeo na sebe da dovodi igrače svoje polovnjake Zaimovića Isića osmiće Zubanoviće, ja to ne znam. Ovo nije udar na Feđu i na upravu. Odvojite pošten rad i neispravnu transfer politiku, nije to dvoje isto. Dužnost je raditi pošteno, ali je i dužnost uputiti kritiku za neuspješne radnje i rabote u šta između ostalog spada dovođenje Kačavende Isića i sličnih i saradnja sa Stefanom Bulićem. Znam da smo napaćen narod do te mjere da slavimo kad neko pošteno radi i da pravimo kult kao što smo od Hasića napravili i da ne kritikujemo jer se ne krade. To je žalosno, žalosno stanje društva gdje se veliča pošten rad haha, pa zar se to ne poradzumjeva. Velež zaslužuje da ima bolje igrače pogotovo sada kada imaju novčana sredstva. Velež zaslužuje trofeje i mora ih gonjati. Dosta nam je više igrali protiv borusije, izbacili AEK. Moramo mjenjati taj mentalitet podhitno ili će ovo izlapiti i uskoro opet na nivo Slobode, Čelika i ono sredina tabele s ponekad nekom euforijom, koju će ugasiti Sarajevo, Željo, Zrinjski ili šta ja znam.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 sep 2021, 04:58

1981ultra je napisao/la:
11 sep 2021, 01:05
Komentar na utakmicu je kratak daj Bože da izborimo evropu a o tituli ne treba razmišljati. Ko je kriv, kriva je uprava i Feđa Dudić zbog lošeg prelaznog roka.
Večeras se mogu pohvaliti naš daleko najbolji igrač Brandao, pohvale idu i Ovčini.
Vehabovič je odigrao dobru utakmicu, ali šta nam to znači kad smo od njega navikli odigra fenomenalno, pa iduću ni blizu, nema kontinuitet da se na njega osloniš.
Dejanović je prolazan bio, trčao je i vidi se da ima materijala za napredak.
Ćosić i Radovac van forme.
Zvonić solidan ali naravno vidi se da je limitiran.
Zeljković kiks igrač, ali ne može mu se prigovoriti da ne zna.
Zaimović, Radović promašaji na najjače. Užasno je ono gledati, užasno.
Cvijanović krampa vazda bio ko se iole razumije u nogomet
Jadno je sve ovo, sve ove prilike smo imali preko nenapadača. Ne znam ne piše nam se dobro u srijedu a i ako bude dobro u srijedu, odrazit će se odmah za vikend i opet neće biti dobro. Zašto je to tako? Odgovor je jednostavan, nemamo kvalitet i nismo doveli kvalitetna pojačanja. Zašto je to tako? Da li smo škrti, da li nemamo sporstskog direktora ili je Feđa preuzeo na sebe da dovodi igrače svoje polovnjake Zaimovića Isića osmiće Zubanoviće, ja to ne znam. Ovo nije udar na Feđu i na upravu. Odvojite pošten rad i neispravnu transfer politiku, nije to dvoje isto. Dužnost je raditi pošteno, ali je i dužnost uputiti kritiku za neuspješne radnje i rabote u šta između ostalog spada dovođenje Kačavende Isića i sličnih i saradnja sa Stefanom Bulićem. Znam da smo napaćen narod do te mjere da slavimo kad neko pošteno radi i da pravimo kult kao što smo od Hasića napravili i da ne kritikujemo jer se ne krade. To je žalosno, žalosno stanje društva gdje se veliča pošten rad haha, pa zar se to ne poradzumjeva. Velež zaslužuje da ima bolje igrače pogotovo sada kada imaju novčana sredstva. Velež zaslužuje trofeje i mora ih gonjati. Dosta nam je više igrali protiv borusije, izbacili AEK. Moramo mjenjati taj mentalitet podhitno ili će ovo izlapiti i uskoro opet na nivo Slobode, Čelika i ono sredina tabele s ponekad nekom euforijom, koju će ugasiti Sarajevo, Željo, Zrinjski ili šta ja znam.
:clap:

Misterno80
Kontakt:

Post Postao/la Misterno80 » 11 sep 2021, 08:15

Loša kvaliteta nogometa obje ekipe, mnogo pogrešaka. Velež sa ovom igrom sredina tablice realno, teško je ponavljati uspjehe. Bilo bi dobro izboriti Europu, ali prosulo se dosta bodova, a igra nije na lanjskoj razini.Neki igrači su umislili da su zvijezde i tada dolazi do pada kad ne daješ 100%,nekoliko njih se ipak trude. Ovi što hoće pojačanja trebaju znati da ih je teško ili nemoguće naći u BiH, jer ono pto vrijedi igra vani i ne možeš platiti, pa se pokušava sa osrednjim igračima napraviti nešto. Sa nekima se uspjelo, sa nekima nije, najvažnije je da je klub stabilan i da ne potone i to je činjenica, a za rezultat treba strpljenja i sreće.

doox
Kontakt:

Post Postao/la doox » 11 sep 2021, 09:05

mozak je napisao/la:
10 sep 2021, 22:35
Postavka utakmice jako loša, sa ulaskom Zajmovića još gora.
Odbrana kriminalna.
Greške amaterske, kao da je ovaj virus zahvatio sve igrače, ili su se sa evropskog moda vratili na premijerligaški.
Previše je rokada u ekipi, ovo sa Ćosićem lijevo nevalja ništa.
Bolje bi bilo da je igrao Zubanović , a da imaš normapnu postavu. Barem bi ih probili po desnoj strani sa Ovčinom i Ćosićem.
Sarajevo nikad lošije.
Ovo su dva izgubljena boda.
Da li se ovde iscitava nešto od upravoljupca? Kritike za postavu, igrače.... Zanimljivo, ali izgleda da se rusi Feda, je li to naredba od poglavnika da se krene sa pljuvanjem indirektno, jer zna se ko je zadužen za postavku i uvođenje ovih poluigraca koje ima na raspolaganju. Stidi se, za 50 maraka bi sve napravio. Ne treba ti to, da nije fede bili bi ko rudar sa ovim nekvalitetnim rosterom.

FSB

Post Postao/la FSB » 11 sep 2021, 09:08

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 17 sep 2021, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.