E evo su slike

zna li se koliko karata za jug ima, jer na osnovu toga bi mogli procijeniti koliko ce ukupno karata biti prodato.
Ne znam bgm, nismo pitali.
onaj ko izbaci AEK ima pravo da se nada i tituli u ligi kao sto je premijer liga.
Super sve i ne bih da ispadne da sam zavidan...ali je li realno da sa ovim igračkim kadrom izbacite Feyenoorda?
Baš tako, ljudi sami sebi nameću pritisak.Niti imamo najkvalitetniji roster da kažemo da smo pretendenti niti imamo nekog iskustva u borbi za istu.Ja se nadam ponovnom izlasku u Evropu, pogotovo kad vidimo kakav je savez i kako se osvajaju titule.
Sve ok, a koliko je bilo realno da izbacimo AEK - a, bordo prijatelju?Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 11:59Super sve i ne bih da ispadne da sam zavidan...ali je li realno da sa ovim igračkim kadrom izbacite Feyenoorda?
Nije realno, pogotovo što se igraju 2 utakmice.Ali raja se zanesu jbg.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 11:59Super sve i ne bih da ispadne da sam zavidan...ali je li realno da sa ovim igračkim kadrom izbacite Feyenoorda?
Slažem se AEK je isto bio veliki favorit i svaka čast za izbacivanje.RAdolinaSunca je napisao/la: ↑10 avg 2021, 12:01Sve ok, a koliko je bilo realno da izbacimo AEK - a, bordo prijatelju?Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 11:59Super sve i ne bih da ispadne da sam zavidan...ali je li realno da sa ovim igračkim kadrom izbacite Feyenoorda?![]()
Ma istok je otišao za sponzore , Velež ima puno sponzora i svaki je dobio po 30-50 karata i tu je otislo najmanje 2.000 karata u startu za Istok i ako se zna da je kapacitet te tribine 4.200 mjesta onda nije uopste cudno da je to tako ˝planulo˝..Mostarac1922 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 13:06Jesam li samo ja ili sta? nekako mi je nadrealno da nestane 10000 karata za 10 sati prodavanja? ili cemo napuniti stadion ili ce biti poluprazno imam osjecaj da su ljudi uzimali karte da bi masno zaradili na njima toga se bojim. cudno mi je da je toliko karata otislo tako brzo ljudi uzimaju po 30-40 karata to ti je 600km+ neznam ko je u stanju to uraditi. Nadam se da se varam..Liverpool da igra pa hajd planu karte, ovo je Mostar
Ma nije, zelje su jedno a rralnost je drugo. Mada soguran sam da ako dodemo do tekme protiv Feynoorda da bi pruzili jako dobar otpoe. Ono sto mi bode oci i ide pomalo na zovce je da svi preskacu Elfsborg ko da smo ih vec eliminisali, kao AEK nas. Malo se saberite, jedino syo ocekujem je jako tesku tekmu protiv Svedana, nisu oni bas toliko losi da ih se prekrizi ko da ne postoje.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 11:59Super sve i ne bih da ispadne da sam zavidan...ali je li realno da sa ovim igračkim kadrom izbacite Feyenoorda?
Taso dao intervju, sve novine evo prenjele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.