Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

el-fighter
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la el-fighter » 09 jul 2011, 18:10

Cestitke momcima na pobjedi. Nakon odlicna 2 seta malo su pali, ali su se izvukli u 5. setu i slavili na kraju. Izgledalo mi je kao da je Delic nesto pokusavao sam u trecem setu, a u ovakvim mecevima toga ne smije biti. Sve u svemu, zasluzena pobjeda nasih i sutra aBd da zavrse posao.

joooooooj kad Amer spuca nanu, hahahhaha zena govori da joj nie nista, a oko nje oni ljudi se okupili :lol: :lol: :lol: :lol:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 09 jul 2011, 18:10

Sta kaze Amer "dobicu batine kad dodjem kuci" :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 jul 2011, 18:12

uuuu hvala Bogu, bilo je stvarno gusto! Kada je poceo 5. set moglo se svasta desiti, ali dobro je pa smo pobijedili. Ovo je sigurno veliko olaksanja, jer, porazom bi nam sanse bile vrlo male, a sada su jako velike!!
SRETNO MOMCI!!!
Izdržati, to je temelj vrline!

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 09 jul 2011, 18:12

eh sutra sam i ja u mejdanu, nije mi daleko 50-tak kilometara, a poslije pobjede na panonsko jezero na rashladjivanje 8-)
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 09 jul 2011, 18:17

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

LejlaSA
Kontakt:

Post Postao/la LejlaSA » 09 jul 2011, 18:23

ek0 je napisao/la:Najpozitivnija stvar ovdje je to sto napokon nije preovladao gubitnicki mentalitet. Ja sam bio uvjeren da ce izgubiti (nakon sto su estonci osvojili svoj prvi set) jer sam i navikao da se takve stvar desavaju kada igra BiH u bilo kojem sportu.
I ja.

Nego, sta mislite kakve su nam sanse sutra?

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 09 jul 2011, 18:26

LejlaSA je napisao/la:
ek0 je napisao/la:Najpozitivnija stvar ovdje je to sto napokon nije preovladao gubitnicki mentalitet. Ja sam bio uvjeren da ce izgubiti (nakon sto su estonci osvojili svoj prvi set) jer sam i navikao da se takve stvar desavaju kada igra BiH u bilo kojem sportu.
I ja.

Mislim da su jako velike :D, realno ako Delic malo smirenije odigra, moze da dobije Zoppa, danas je Delic u par navrata isuvise srljao, mislim da se jednostavno zelio dokazati u svom gradu, pred svojom publikom, nenom, djedom, amidzom, a i pred cijelom Bosnom i Hercegovinom.

Uglavnom, sretno momcima sutra :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 jul 2011, 18:28

LejlaSA je napisao/la:
Tesko je ista prognozirati, kakvi smo mi Bosanci, i ovo mozemo prokockati :D Medjutim, mislim da nam taj bod moze donijeti amer sutra u prvom mecu, po mom misljenju, sigurno je kvalitetniji od Zoppa.. tako da, ocekjem 3-1 posle meca amer-zopp :) Nadam se da necu pogrijesiti! ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 09 jul 2011, 18:59

BegAx je napisao/la:
Adin_BiH je napisao/la:hahhaha Amer pogodio svoju nenu :DDDDD
E ne mogu da vjerujem stvarno :D Od onoliko svijeta on pogodi svoju nanu.

Btw. ukoliko Delic pobijedi Zoppa, Brkic ce igrati protiv Poldme.
**** ga Brkic,zar nije bolje da igra najveca nada BH tenisa,Dzumhur???
Mora se i u ovaj sport umijesat politika,pa ce Tomislav igrati umjesto Damira,alal ti vera Davere,je.bem te celava!!!!!!!!!!
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 jul 2011, 19:04

kelner je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
Adin_BiH je napisao/la:hahhaha Amer pogodio svoju nenu :DDDDD
E ne mogu da vjerujem stvarno :D Od onoliko svijeta on pogodi svoju nanu.

Mora se i u ovaj sport umijesat politika,pa ce Tomislav igrati umjesto Damira,alal ti vera Davere,je.bem te celava!!!!!!!!!!
Damir je trazio da ga postede jer je odigrao mnogo turnira u zadnjem periodu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jul 2011, 19:16

Nema nista od pite ove hefte,moj ti Amere........ :mrgreen:
P.S Za Damira ima vremena,pa tek je postao.Nece mu mjesto u ekipi nigdje pobjeci.Sta ste bez veze navrli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 09 jul 2011, 19:20

BegAx je napisao/la:
kelner je napisao/la:
BegAx je napisao/la: E ne mogu da vjerujem stvarno :D Od onoliko svijeta on pogodi svoju nanu.

Dje to pise???I zasto nije pozvan Basic,jel i to Damir trazio???Il se konstantno ne poziva da ne bi bila samo reprezentacija Bosne i Bosnjaka,tacnije muslimana... :?
Usput,svaka cast momcima na rezultatu,vidi se da igraju srcem za svoju domovinu,kapa do poda
Serishp-Ako se imalo razumijes u tenis znat ces da je ovo razdoblje najvaznije u Damirovoj karijeri,treba mu sto vise ovakvih vaznih meceva ;)
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jul 2011, 19:31

@Krcmar haj ti donesi jos dvije pive i reci muzici malo tise.I da, istresi ove pepeljare da ne kandisu.
Cuj gdje pise,gdje ne pise.Mali je imao par jakih turnira,dosao na pripreme.I zbog umora kako i on sam navede je postedjen.
I vidim jos spominjes nacionalni zbir ekipe.Kad pogledas malo bolje ko igra ili ne,opet ce dobiti zbir 100%.
Ali izgleda da je i tebe malo muzika potresla.
Damir je tek poceo sa vaznim mecevima,da recimo uprska taj vazan mec sad u davis kupu.Prvi bi ti poceo seruckati sto ga umornog ili neiskusnog gura odmah u vatru.Tako da....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 jul 2011, 19:36

kelner je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
kelner je napisao/la: **** ga Brkic,zar nije bolje da igra najveca nada BH tenisa,Dzumhur???
Dje to pise???I zasto nije pozvan Basic,jel i to Damir trazio???Il se konstantno ne poziva da ne bi bila samo reprezentacija Bosne i Bosnjaka,tacnije muslimana... :?
Usput,svaka cast momcima na rezultatu,vidi se da igraju srcem za svoju domovinu,kapa do poda
Serishp-Ako se imalo razumijes u tenis znat ces da je ovo razdoblje najvaznije u Damirovoj karijeri,treba mu sto vise ovakvih vaznih meceva ;)
Ocigledno je da Basic ima nekih nesporazuma sa savezom, a sto se tice Dzumhura, pa nije terminator da pored onakvog paklenog rasporeda igra i DC. Daver je na televiziji u cetvrtak navecer rekao da je Damir pristigao u Tuzlu, al' da nece igrati jer je trazio postedu radi umora.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 19:43

Ne možemo ovo prokockati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 19:47

Murray preslušao nekog amatera iz Luksemburga 6-0 6-0 6-0.

Danska vodi 2-1 protiv Latvije, za koju ne nastupa Gulbis, tako da će biti super ako Danska prođe. Mislim da možemo do finala i okršaja sa Velikom Britanijom i Andyjem Murrayom.

Velika je greška što se ovaj meč Davis Cupa igrao u Tuzli.
Voli te tvoje Sarajevo.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 09 jul 2011, 19:49

Virtu4l je napisao/la:Murray preslušao nekog amatera iz Luksemburga 6-0 6-0 6-0.

Danska vodi 2-1 protiv Latvije, za koju ne nastupa Gulbis, tako da će biti super ako Danska prođe. Mislim da možemo do finala i okršaja sa Velikom Britanijom i Andyjem Murrayom.

Velika je greška što se ovaj meč Davis Cupa igrao u Tuzli.
Vama Sarajlijama je greska sta god ima veze sa reprezentacijom, a da nije u Sarajevu, da se desi.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 19:51

guber90 je napisao/la:Vama Sarajlijama je greska sta god ima veze sa reprezentacijom, a da nije u Sarajevu, da se desi.
Nema to veze sa Sarajlijama. Ovdje bi dvorana bila puna i to je to, jasno da jasnije ne može biti.

Gore sam napravio grešku, nećemo igrati protiv Velike Britanije. Ako savladamo Estoniju, meč protiv Danske bi nam donio promociju u Grupu I.
Voli te tvoje Sarajevo.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 09 jul 2011, 19:53

Virtu4l je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Vama Sarajlijama je greska sta god ima veze sa reprezentacijom, a da nije u Sarajevu, da se desi.
Nema to veze sa Sarajlijama. Ovdje bi dvorana bila puna i to je to, jasno da jasnije ne može biti.

Gore sam napravio grešku, nećemo igrati protiv Velike Britanije. Ako savladamo Estoniju, meč protiv Danske bi nam donio promociju u Grupu I.
Nije bitan kvantiten, nego kvalitet ;), a kada reprezentacija u Tuzli igra, kvalite je uvijek na nivou bio, sto navijacki, sto i svaki drugi, pokazao je to i danasnji mec.

Isto tako, Tuzla je veci teniski grad nego li Sarajevo, pa i to je sigurno jedan od razloga zasto je ovo odluceno da se igra u Tuzli. Naravno je najveci razlog to sto se igra negdje osim Sarajeva, pa ti se ne svidja sto je u Tuzli, ti to priznao ili ne, atmosfera pred kraj meca je bila izvandredna, ljudi su navijali samo tako i nosili Amera i Ismara do pobjede, a ko je kriv sto se termini stave kada je najtoplije vrijeme i kada se samo covjek moze ici kupati, a ne ici gledati teniski mec.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 09 jul 2011, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 jul 2011, 19:54

Čuj do finala. :lol: :D
Na nas je red 2015. :D ,ali hidžretske. :mrgreen:

A po meni nije greška što se igra u Tuzli,jer je bila dobra posjeta,a i atmosfera je bila na nivou.Naravno uvijek može više i bolje i nadam se da će sutra biti tako.
Imao bih volju sutra otići i ja pogledati,a vjerovatno hoću aBd.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.