joooooooj kad Amer spuca nanu, hahahhaha zena govori da joj nie nista, a oko nje oni ljudi se okupili

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
I ja.ek0 je napisao/la:Najpozitivnija stvar ovdje je to sto napokon nije preovladao gubitnicki mentalitet. Ja sam bio uvjeren da ce izgubiti (nakon sto su estonci osvojili svoj prvi set) jer sam i navikao da se takve stvar desavaju kada igra BiH u bilo kojem sportu.
Mislim da su jako velikeLejlaSA je napisao/la:I ja.ek0 je napisao/la:Najpozitivnija stvar ovdje je to sto napokon nije preovladao gubitnicki mentalitet. Ja sam bio uvjeren da ce izgubiti (nakon sto su estonci osvojili svoj prvi set) jer sam i navikao da se takve stvar desavaju kada igra BiH u bilo kojem sportu.
Nego, sta mislite kakve su nam sanse sutra?
Tesko je ista prognozirati, kakvi smo mi Bosanci, i ovo mozemo prokockatiLejlaSA je napisao/la:
Nego, sta mislite kakve su nam sanse sutra?
**** ga Brkic,zar nije bolje da igra najveca nada BH tenisa,Dzumhur???BegAx je napisao/la:E ne mogu da vjerujem stvarnoAdin_BiH je napisao/la:hahhaha Amer pogodio svoju nenu :DDDDDOd onoliko svijeta on pogodi svoju nanu.
Btw. ukoliko Delic pobijedi Zoppa, Brkic ce igrati protiv Poldme.
Damir je trazio da ga postede jer je odigrao mnogo turnira u zadnjem periodu.kelner je napisao/la:**** ga Brkic,zar nije bolje da igra najveca nada BH tenisa,Dzumhur???BegAx je napisao/la:E ne mogu da vjerujem stvarnoAdin_BiH je napisao/la:hahhaha Amer pogodio svoju nenu :DDDDDOd onoliko svijeta on pogodi svoju nanu.
Mora se i u ovaj sport umijesat politika,pa ce Tomislav igrati umjesto Damira,alal ti vera Davere,je.bem te celava!!!!!!!!!!
Dje to pise???I zasto nije pozvan Basic,jel i to Damir trazio???Il se konstantno ne poziva da ne bi bila samo reprezentacija Bosne i Bosnjaka,tacnije muslimana...BegAx je napisao/la:Damir je trazio da ga postede jer je odigrao mnogo turnira u zadnjem periodu.kelner je napisao/la:**** ga Brkic,zar nije bolje da igra najveca nada BH tenisa,Dzumhur???BegAx je napisao/la: E ne mogu da vjerujem stvarnoOd onoliko svijeta on pogodi svoju nanu.
Mora se i u ovaj sport umijesat politika,pa ce Tomislav igrati umjesto Damira,alal ti vera Davere,je.bem te celava!!!!!!!!!!
Ocigledno je da Basic ima nekih nesporazuma sa savezom, a sto se tice Dzumhura, pa nije terminator da pored onakvog paklenog rasporeda igra i DC. Daver je na televiziji u cetvrtak navecer rekao da je Damir pristigao u Tuzlu, al' da nece igrati jer je trazio postedu radi umora.kelner je napisao/la:Dje to pise???I zasto nije pozvan Basic,jel i to Damir trazio???Il se konstantno ne poziva da ne bi bila samo reprezentacija Bosne i Bosnjaka,tacnije muslimana...BegAx je napisao/la:Damir je trazio da ga postede jer je odigrao mnogo turnira u zadnjem periodu.kelner je napisao/la: **** ga Brkic,zar nije bolje da igra najveca nada BH tenisa,Dzumhur???
Mora se i u ovaj sport umijesat politika,pa ce Tomislav igrati umjesto Damira,alal ti vera Davere,je.bem te celava!!!!!!!!!!![]()
Usput,svaka cast momcima na rezultatu,vidi se da igraju srcem za svoju domovinu,kapa do poda
Serishp-Ako se imalo razumijes u tenis znat ces da je ovo razdoblje najvaznije u Damirovoj karijeri,treba mu sto vise ovakvih vaznih meceva
Vama Sarajlijama je greska sta god ima veze sa reprezentacijom, a da nije u Sarajevu, da se desi.Virtu4l je napisao/la:Murray preslušao nekog amatera iz Luksemburga 6-0 6-0 6-0.
Danska vodi 2-1 protiv Latvije, za koju ne nastupa Gulbis, tako da će biti super ako Danska prođe. Mislim da možemo do finala i okršaja sa Velikom Britanijom i Andyjem Murrayom.
Velika je greška što se ovaj meč Davis Cupa igrao u Tuzli.
Nema to veze sa Sarajlijama. Ovdje bi dvorana bila puna i to je to, jasno da jasnije ne može biti.guber90 je napisao/la:Vama Sarajlijama je greska sta god ima veze sa reprezentacijom, a da nije u Sarajevu, da se desi.
Nije bitan kvantiten, nego kvalitetVirtu4l je napisao/la:Nema to veze sa Sarajlijama. Ovdje bi dvorana bila puna i to je to, jasno da jasnije ne može biti.guber90 je napisao/la:Vama Sarajlijama je greska sta god ima veze sa reprezentacijom, a da nije u Sarajevu, da se desi.
Gore sam napravio grešku, nećemo igrati protiv Velike Britanije. Ako savladamo Estoniju, meč protiv Danske bi nam donio promociju u Grupu I.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.