NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
7 1 2 1 0
Koliko se ljudi žale sudijama, Bracelona u prajmu se nije ovako žalila.
Da slazem se, mislim nemoguce je djelovalo da je izgubio korak i dribling i svoj pull up mid range, sta kazes za Dorta po meni najbolje sto sam vidio da neko cuva HardenaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 avg 2020, 03:16Pa dobro, ali HOU je daleko od neke ekipe koja igra dobru odbranu.Cak bih rekao da su prve 2 tekme odigrali neocekivano dobru odbranu, a bilo je za ocekivati je i da Paul odigra nesto. Pokazao je formu iz RSa.rudy91 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 03:13Ipak vcrs rjesio da te demantujeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑23 avg 2020, 03:01CP3 odlicno odgovorio nakon 2 lose tekme, ali je HOU tragilkomedija.Dobivenu tekmu su im dali.ima jos damara u njemu, ovamo Dame i Cj sipaju
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ide ovu dvojicu s vana pa nije nista nj islo pod kos
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije ga puno čuvao, ono što jeste dobar je posao napravio. Puknuo lošu trojku i zabio polaganje. Skrinovi elitni kao i uvijek.
Cekam ga na 16.5+ skokova i assistova, vidim tanko pocelo a tek sam se ukljucio, psihicki nestabilan poslije houstona
7 1 2 1 0
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@rudy Dribling i pull up mislim da ce tesko ikad izgubiti
, ali korak jeste poprilicno.Vidio si na onom promasaju na kraju regularnog dijela.
Dort igra odlicnu odbranuna Hardenu.Vidjao sam ja jos igraca koji znaju dobro cuvati ovog, ali je Dort sigurno u vrhu.
Dort igra odlicnu odbranuna Hardenu.Vidjao sam ja jos igraca koji znaju dobro cuvati ovog, ali je Dort sigurno u vrhu.
Trent izazov za Jamesa. CJ vruc
11-21 slobodna, jedva počela druga četvrtina

Da Portland ne tuce s obzirom na kvalitet igre obje ekipe zamislio bi se da li je ovo PO utakmica.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pogodi i Melo jednu 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Joj Nurkicu sto skaces kad znas da ces dobit faul ako ga pogledas 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Portland ima dva igrača koji znaju zabiti, ovo ostalo sve ciglari. A LAL još gori, sve što su napravili je pod košem i slobodna.
Nije pogodio obaBosniaBoston je napisao/la: ↑23 avg 2020, 03:42Joj Nurkicu sto skaces kad znas da ces dobit faul ako ga pogledas![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zasad je sudjenje odlicno.Nema ga potrebe komentarisati.Sve cisto.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Simmons očajan.
Lakersi bez AD bi jedva u PO ušli.
Lakersi bez AD bi jedva u PO ušli.
Ma Kcp trebaju zakucati za klupu, pa lik nije dobar u glavu, Davis uzasan takodje, steta Nurki u za 3 faul
KCPa samo za ovu us.ranu kontru treba iz dvorane istjerat. Koliko glup lik Bog te dragi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.