Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Nema u BiH AS5 koliko sam ja upucen!?
-
- Kontakt:
Soldado vs Anel, bit ce zanimljiv duel
. Nadamo se da je Mirso uputio par savjeta kako cuvati Soldada....
Anel je u intervju poslije Lokomotive izjavio da mu nije bilo teško čuvati Sammira jer je igrao kao ulični fudbaler, bez trke i duela i svi su portali iz Hrvatske objavili da je nazvao Sammira uličnim igračem. U istom intervju ga je novinar pitao a kako će čuvati Soldada: "Ma, on je već star hahaha". Novinari su pitali Tomassona šta misli o toj izjavi i on je kroz šalu rekao da bi trebao opaliti šamar Anelu zbog nedostatka poštovanja. Trebao bi na vrijeme naučiti da ne govori tako o protivnicima, izjava je došla i do Soldada.Sindikat12 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:21Soldado vs Anel, bit ce zanimljiv duel. Nadamo se da je Mirso uputio par savjeta kako cuvati Soldada....
– It is true that I am getting older and older. But it’s not what plays the most important role in football, it’s the quality of the player. Good players play. I still feel young and that’s why I’m here, the Spaniard says at the team’s press conference.
Trebao bi manje pričati u medijima a više na terenu, skauti ističu da previše šuti, ne komunicira sa saigračima, ne galami, ne bodri ih, kad prime gol samo obori glavu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Drape je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:39Anel je u intervju poslije Lokomotive izjavio da mu nije bilo teško čuvati Sammira jer je igrao kao ulični fudbaler, bez trke i duela i svi su portali iz Hrvatske objavili da je nazvao Sammira uličnim igračem. U istom intervju ga je novinar pitao a kako će čuvati Soldada: "Ma, on je već star hahaha". Novinari su pitali Tomassona šta misli o toj izjavi i on je kroz šalu rekao da bi trebao opaliti šamar Anelu zbog nedostatka poštovanja. Trebao bi na vrijeme naučiti da ne govori tako o protivnicima, izjava je došla i do Soldada.Sindikat12 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:21Soldado vs Anel, bit ce zanimljiv duel. Nadamo se da je Mirso uputio par savjeta kako cuvati Soldada....
– It is true that I am getting older and older. But it’s not what plays the most important role in football, it’s the quality of the player. Good players play. I still feel young and that’s why I’m here, the Spaniard says at the team’s press conference.
Trebao bi manje pričati u medijima a više na terenu, skauti ističu da previše šuti, ne komunicira sa saigračima, ne galami, ne bodri ih, kad prime gol samo obori glavu.

Izgleda da se mali bacio na Mirsu, bez dlake na jeziku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Fura se na Ibrahimovica, iz istog su kvarta 

mislis mahale

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Isti Geto 

- Goalgetter
- Kontakt:
Sto ne volim kad mlad igrac koji je na pocetku karijere sa ovakvim forama pocinje, opcenito u fudbalu ne volim trash-talk jedini koji to "smije" je Ibra, ali dobro, nek mu bude. Nadam se za njega veceras da ga starac nece nadigrati. 

Bas tako, isti slucaj. Pogotovo kad si jos sve osim dokazan fudbaler i totalni anonimus u tom svijetu.Goalgetter je napisao/la: ↑01 okt 2020, 12:38Sto ne volim kad mlad igrac koji je na pocetku karijere sa ovakvim forama pocinje, opcenito u fudbalu ne volim trash-talk jedini koji to "smije" je Ibra, ali dobro, nek mu bude. Nadam se za njega veceras da ga starac nece nadigrati.![]()
Eto treba protivniku gladiti jaja kako bi se smilovao prema tebi... Gluho bilo kakav luzerski mentalitet vlada ovom državom. Samo bahato i u kost momčino, kad bi se obraćao na ovakve soja mužjake igrao bi kao i oni, za FC Kauč.
Ne treba mu ovo nikako, fali tu Mirso da mu zacepi usta ili neki trener. Previse ulazi u te medije za razliku id Dennisa koji se jednom javio i rekao da ce igrat i nismo ga culi vise. Najpametnije.
BašČelik!
Samo alfa muzjaci, tako je sine bosanski. Ko hoce permisivno vaspitanje neka odgoji derpeta i tjt
-
- Kontakt:
Mirso ima nick na svakom mogucem forumu tamo beljezga sta stigne i sta ne, mislis da ce mali sutit i klimat glavom. To je Mirsina skola, samo ostro sine najbolji si.
- Chapman1886
- Kontakt:
podsjeća me na musu sa ovi pizdarijama,a nije lijepo ličiti na musu
Samo Sloboda | COYG
Ne treba sad ni sutit i klimat glavom, ali i nema potrebe omalozavati iskusnijeg igraca. Za transfer negdje se gleda i kkaav je kao osoba uz igru, ali tu prljavost na jeziku mora onda dokazat bas dobrom igrom, valjd se opravdaSindikat12 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:18
Mirso ima nick na svakom mogucem forumu tamo beljezga sta stigne i sta ne, mislis da ce mali sutit i klimat glavom. To je Mirsina skola, samo ostro sine najbolji si.

BašČelik!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sta kaze jel mu Ramos najdrazi igrac? Ironicno ja mislim da je Dennis to izjavio heheheheh.
Mislim da je za stopere mac sa dvije ostrice biti prgaviji stoper, u jednu ruku napadaci se boje uci u duel sa tobom, ali u drugu ruku sudije ce imati ostriji kriterij prema tebi.
Ali licno mislim da ne skodi malo bacit koju provokaciju, zanimljivije je
Soldado sinoc nije mogao zaspati nakon Anelovih izjava, slijedi potpuno blijeda partija veceras.
Mislim da je za stopere mac sa dvije ostrice biti prgaviji stoper, u jednu ruku napadaci se boje uci u duel sa tobom, ali u drugu ruku sudije ce imati ostriji kriterij prema tebi.
Ali licno mislim da ne skodi malo bacit koju provokaciju, zanimljivije je

Soldado sinoc nije mogao zaspati nakon Anelovih izjava, slijedi potpuno blijeda partija veceras.
⚜️~⚜️~⚜️
Jest. Soldado citavu noc razmisljao kako sutra Anelu na ociDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:39Sta kaze jel mu Ramos najdrazi igrac? Ironicno ja mislim da je Dennis to izjavio heheheheh.
Ali licno mislim da ne skodi malo bacit koju provokaciju, zanimljivije je![]()

BašČelik!
ma tako je anele ako se budes bojo protivnika nista od tebe bez straha u glavu ... koji kanal prenosi
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Sindikat ti znas Mirsu?? naprico si se glupostiSindikat12 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:18
ja sam naso gol neki kanal spanski tu je tekma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.