Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Hare1902
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la Hare1902 » 01 okt 2020, 11:16

Nema u BiH AS5 koliko sam ja upucen!?

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 01 okt 2020, 11:21

Soldado vs Anel, bit ce zanimljiv duel 😎. Nadamo se da je Mirso uputio par savjeta kako cuvati Soldada....

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 01 okt 2020, 11:39

Sindikat12 je napisao/la:
01 okt 2020, 11:21
Soldado vs Anel, bit ce zanimljiv duel 😎. Nadamo se da je Mirso uputio par savjeta kako cuvati Soldada....
Anel je u intervju poslije Lokomotive izjavio da mu nije bilo teško čuvati Sammira jer je igrao kao ulični fudbaler, bez trke i duela i svi su portali iz Hrvatske objavili da je nazvao Sammira uličnim igračem. U istom intervju ga je novinar pitao a kako će čuvati Soldada: "Ma, on je već star hahaha". Novinari su pitali Tomassona šta misli o toj izjavi i on je kroz šalu rekao da bi trebao opaliti šamar Anelu zbog nedostatka poštovanja. Trebao bi na vrijeme naučiti da ne govori tako o protivnicima, izjava je došla i do Soldada.

– It is true that I am getting older and older. But it’s not what plays the most important role in football, it’s the quality of the player. Good players play. I still feel young and that’s why I’m here, the Spaniard says at the team’s press conference.

Trebao bi manje pričati u medijima a više na terenu, skauti ističu da previše šuti, ne komunicira sa saigračima, ne galami, ne bodri ih, kad prime gol samo obori glavu.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 01 okt 2020, 12:02

Drape je napisao/la:
01 okt 2020, 11:39
01 okt 2020, 11:21
Anel je u intervju poslije Lokomotive izjavio da mu nije bilo teško čuvati Sammira jer je igrao kao ulični fudbaler, bez trke i duela i svi su portali iz Hrvatske objavili da je nazvao Sammira uličnim igračem. U istom intervju ga je novinar pitao a kako će čuvati Soldada: "Ma, on je već star hahaha". Novinari su pitali Tomassona šta misli o toj izjavi i on je kroz šalu rekao da bi trebao opaliti šamar Anelu zbog nedostatka poštovanja. Trebao bi na vrijeme naučiti da ne govori tako o protivnicima, izjava je došla i do Soldada.

– It is true that I am getting older and older. But it’s not what plays the most important role in football, it’s the quality of the player. Good players play. I still feel young and that’s why I’m here, the Spaniard says at the team’s press conference.

Trebao bi manje pričati u medijima a više na terenu, skauti ističu da previše šuti, ne komunicira sa saigračima, ne galami, ne bodri ih, kad prime gol samo obori glavu.
:rol: :rol: :rol: E jest lud. Pratim mma inace i ovakve stvari se cesto govori o protivnicima, cak i gore. U fudbalu i ostalim sportovima je to taboo.

Izgleda da se mali bacio na Mirsu, bez dlake na jeziku.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 01 okt 2020, 12:26

Fura se na Ibrahimovica, iz istog su kvarta 😎😎

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 okt 2020, 12:30

01 okt 2020, 12:26
Fura se na Ibrahimovica, iz istog su kvarta 😎😎
mislis mahale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 01 okt 2020, 12:32

Isti Geto 🤣🤣🤣

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2020, 12:38

Sto ne volim kad mlad igrac koji je na pocetku karijere sa ovakvim forama pocinje, opcenito u fudbalu ne volim trash-talk jedini koji to "smije" je Ibra, ali dobro, nek mu bude. Nadam se za njega veceras da ga starac nece nadigrati. :)

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 01 okt 2020, 12:48

Goalgetter je napisao/la:
01 okt 2020, 12:38
Sto ne volim kad mlad igrac koji je na pocetku karijere sa ovakvim forama pocinje, opcenito u fudbalu ne volim trash-talk jedini koji to "smije" je Ibra, ali dobro, nek mu bude. Nadam se za njega veceras da ga starac nece nadigrati. :)
Bas tako, isti slucaj. Pogotovo kad si jos sve osim dokazan fudbaler i totalni anonimus u tom svijetu.

Fjedan
Kontakt:

Post Postao/la Fjedan » 01 okt 2020, 14:10

Eto treba protivniku gladiti jaja kako bi se smilovao prema tebi... Gluho bilo kakav luzerski mentalitet vlada ovom državom. Samo bahato i u kost momčino, kad bi se obraćao na ovakve soja mužjake igrao bi kao i oni, za FC Kauč.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 01 okt 2020, 14:11

Ne treba mu ovo nikako, fali tu Mirso da mu zacepi usta ili neki trener. Previse ulazi u te medije za razliku id Dennisa koji se jednom javio i rekao da ce igrat i nismo ga culi vise. Najpametnije.
BašČelik!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 okt 2020, 14:17

Samo alfa muzjaci, tako je sine bosanski. Ko hoce permisivno vaspitanje neka odgoji derpeta i tjt

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 01 okt 2020, 15:18

mrAdislic je napisao/la:
01 okt 2020, 14:11
Ne treba mu ovo nikako, fali tu Mirso da mu zacepi usta ili neki trener. Previse ulazi u te medije za razliku id Dennisa koji se jednom javio i rekao da ce igrat i nismo ga culi vise. Najpametnije.

Mirso ima nick na svakom mogucem forumu tamo beljezga sta stigne i sta ne, mislis da ce mali sutit i klimat glavom. To je Mirsina skola, samo ostro sine najbolji si.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 01 okt 2020, 15:19

podsjeća me na musu sa ovi pizdarijama,a nije lijepo ličiti na musu
Samo Sloboda | COYG

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 01 okt 2020, 16:37

01 okt 2020, 15:18
mrAdislic je napisao/la:

Mirso ima nick na svakom mogucem forumu tamo beljezga sta stigne i sta ne, mislis da ce mali sutit i klimat glavom. To je Mirsina skola, samo ostro sine najbolji si.
Ne treba sad ni sutit i klimat glavom, ali i nema potrebe omalozavati iskusnijeg igraca. Za transfer negdje se gleda i kkaav je kao osoba uz igru, ali tu prljavost na jeziku mora onda dokazat bas dobrom igrom, valjd se opravda :) I to sto kazes, njega vjerovatno Mirsoni i nabrijava za te izjave haha
BašČelik!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 01 okt 2020, 16:39

Sta kaze jel mu Ramos najdrazi igrac? Ironicno ja mislim da je Dennis to izjavio heheheheh.

Mislim da je za stopere mac sa dvije ostrice biti prgaviji stoper, u jednu ruku napadaci se boje uci u duel sa tobom, ali u drugu ruku sudije ce imati ostriji kriterij prema tebi.

Ali licno mislim da ne skodi malo bacit koju provokaciju, zanimljivije je :tralala:

Soldado sinoc nije mogao zaspati nakon Anelovih izjava, slijedi potpuno blijeda partija veceras.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 01 okt 2020, 16:47

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
01 okt 2020, 16:39
Sta kaze jel mu Ramos najdrazi igrac? Ironicno ja mislim da je Dennis to izjavio heheheheh.

Mislim da je za stopere mac sa dvije ostrice biti prgaviji stoper, u jednu ruku napadaci se boje uci u duel sa tobom, ali u drugu ruku sudije ce imati ostriji kriterij prema tebi.

Ali licno mislim da ne skodi malo bacit koju provokaciju, zanimljivije je :tralala:

Soldado sinoc nije mogao zaspati nakon Anelovih izjava, slijedi potpuno blijeda partija veceras.
Jest. Soldado citavu noc razmisljao kako sutra Anelu na oci :D
BašČelik!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 01 okt 2020, 18:44

ma tako je anele ako se budes bojo protivnika nista od tebe bez straha u glavu ... koji kanal prenosi
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 01 okt 2020, 18:54

01 okt 2020, 15:18
mrAdislic je napisao/la:

Sindikat ti znas Mirsu?? naprico si se gluposti

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 01 okt 2020, 18:59

ja sam naso gol neki kanal spanski tu je tekma

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.