Nisi shvatio poentuL-Train je napisao/la:majstore jesi ti gledao utakmicu LAL-LAC?da jesi vjerovatno bi primjetio da se LeBron i Kawhi nisu medjusobno cuvali.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- camparinho
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Clutch city be safe rage hard!
"Eh ja sam Lebron ja cu sviju ubijati osim Kawhia",sta je bila poenta ovoga osim da ne smije napadati Kawhia?camparinho je napisao/la:Nisi shvatio poentuL-Train je napisao/la:majstore jesi ti gledao utakmicu LAL-LAC?da jesi vjerovatno bi primjetio da se LeBron i Kawhi nisu medjusobno cuvali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jedino Durant napada svakog, njemu je svejedno ko ga čuva.
Lebron vazda ide napadati niže od sebe, po mogućnosti PGeve.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- camparinho
- Kontakt:
Ovo je figurativno bilo. Ne u direktnom match-upu, nego da ce toliko izmaltretirati ostatak Clippersa kad Kawhi nije na njemu i da ce ga natierati da dodje. Sto se tice ne branjenja medjusobnog mozda James nije toliko Kawhia cuvao, ovaj je njega definitivno naravno uz Harklessa kad je ovaj bio na terenu i Pat Beva.L-Train je napisao/la:"Eh ja sam Lebron ja cu sviju ubijati osim Kawhia",sta je bila poenta ovoga osim da ne smije napadati Kawhia?camparinho je napisao/la:Nisi shvatio poentuL-Train je napisao/la:majstore jesi ti gledao utakmicu LAL-LAC?da jesi vjerovatno bi primjetio da se LeBron i Kawhi nisu medjusobno cuvali.
Clutch city be safe rage hard!
Zadnjih godina da, i u odbrani se skriva od najboljih ofanzivacaTonySosa je napisao/la:Jedino Durant napada svakog, njemu je svejedno ko ga čuva.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne.Kugla3 je napisao/la:Vracali nam se ruza u MVP formu?
MElloo je napisao/la:Fizdale treba letit sto prije

Knicksi imaju sad dobre talente u Mitchellu i Barrettu (plus par ovih koje bi se možda moglo rehabilitirat) i treba im ozbiljan trener.
Ja se nadam da ovo konačno znači da je značajno bacanja popravio.dscile je napisao/la:Ko bi rekao da ce Doncic izgledati jos bolje nego prosle sezone.![]()
Odnosno,kao što je netko pričao prošle sezone,da se sad doveo malo više u formu i da je to razlog što pocinje pogađat i vracat se na postotke iz Europe.
- Barbarossa
- Kontakt:
Ustanem svaki put kad pomeneš tatu ovog sporta.TonySosa je napisao/la:Jedino Durant napada svakog, njemu je svejedno ko ga čuva.
Bas tako svjedno mu , Davis ga brani baca trice preko njega iako ga moze visinom , Beverley se nesto upucava u njega pojede ga s 50 poena
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
TedBundy je napisao/la:Povreda članka.filip13 je napisao/la:što bojan nije igrao?

Izabrala Zmija najbolji tim od onih sa kojim je igrao.
Kyrie-Harden-Zmija-Draymond-Ibaka
Nema ni Stephanie ni Russa.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Justin je napisao/la:Izabrala Zmija najbolji tim od onih sa kojim je igrao.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I ja bih tako izabrao, mada se ovo može protumačiti kao poruka tupavoj organizaciji Oklahome što su pustili Hardena i nisu koristili Ibaku za small ball.
Remember, remember the 5th of November.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Small Ball je ionako sad out of fashion.Jedino Clipe od top ekipa ga koriste
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I Rakete i Lal ali dobro Lakers nisu top ekipaBosniaBoston je napisao/la:Small Ball je ionako sad out of fashion.Jedino Clipe od top ekipa ga koriste

Conley zaboravio igrat kosarku
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lal sa Davisom,Mcgeeom i Howardom itekako igraalemsa je napisao/la:I Rakete i Lal ali dobro Lakers nisu top ekipaBosniaBoston je napisao/la:Small Ball je ionako sad out of fashion.Jedino Clipe od top ekipa ga koriste

#Punoljetstvo
Igrat ce vise kad im se Kuzma vrati. AD na CBosniaBoston je napisao/la:Lal sa Davisom,Mcgeeom i Howardom itekako igraalemsa je napisao/la:I Rakete i Lal ali dobro Lakers nisu top ekipaBosniaBoston je napisao/la:Small Ball je ionako sad out of fashion.Jedino Clipe od top ekipa ga koriste
Mada AD ne voli igrat C, ali ce morati zbog ekipe
Pa nije Kuzma na 4 i AD na 5 smallball. Kuzma prirodno i jest 4, AD po dimenzijama i jest 5.
Po dimenzijama burazere, frajer ne voli igrat C jer je teze igrat i ofanzivno i defanzivno.Epidaurus je napisao/la:Pa nije Kuzma na 4 i AD na 5 smallball. Kuzma prirodno i jest 4, AD po dimenzijama i jest 5.

- BosniaBoston
- Kontakt:
AD bi u proslosti bio klasicna cetvorka,a Kuzma trojka mozda tweener at best
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 26 okt 2019, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
Pa nema veze sto ne voli, nije small Ball to jer on ne voli igrati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.