Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Evo Swindon se plasirao u finale play offa preko Charltona na penale 5-4. Znaci Millwall ima sstvarno veliku sansu za plasman u 2. ligu jer Swindon je stvarno najlosiji od ekipa koje su zavrsile u play offu.Monolog je napisao/la:Nadam se da će se obistiniti ono što sam rekao u vezi promocije Leedsa i Millwalla. Jedni su izborili u regularnom dijelu sezone, nadam se da će Millwall kroz play off.
imali SportKlub i u BiH?Devil je napisao/la:Uh SK+ veceras prenosi.Lagano leci i uzivati i nadati se proalsku Millwala zasluzeli su to.
Sk ima ali da li ima i SK+ ne znam u Ist.Sarajevu ima ali sve zavisi do operatera.steve-o je napisao/la:imali SportKlub i u BiH?Devil je napisao/la:Uh SK+ veceras prenosi.Lagano leci i uzivati i nadati se proalsku Millwala zasluzeli su to.
Uvijek je on bio simpatizer Millwallasteve-o je napisao/la:
@emir: to on potajno navija
ako dobijemo huddersfielda igra se jedna utakmica odnosno finale protiv swindona na wembleyu 29.05.moustapha je napisao/la:Gledo sam malo prvo poluvrijeme. Nije lose za Millwall. Morison kad god ima loptu izgleda jako opasan.
Kako ide ovaj playoffs poslije ove utakmice? S kim treba Millwall jos igrati ako ovo veceras prodju?
volio bih otic do londona al' nemam priliku ovaj put. kako god, we're going to wembley!moustapha je napisao/la:2:0, to je to. Sretno u finalu. Pretpostavljam da planiras tu utakmicu gledati uzivo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.