KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Effenberg
Kontakt:

Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 22:07

Monolog je napisao/la:
High je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Šta ako ti je glas dao neki magistar iz Tuzle? Odnosno, osoba koja je studirala u Tuzli i tamo provela barem 15 godina života?
Čuj "neobrazovane" Tuzle. :facepalm:

Tačno te admin dobro opisao.

Ali, kad se već hvataš na (ne)obrazovanost, ja bih radije bio okružen nepismenim i neobrazovanim ljudima koji nemaju trunke mržnje u sebi prema nekom drugom, nego takvim poput tebe zbog kojih znam da smo pali na najvažnijem ispitu na svijetu - biti čovjek.

Uživaj.
Ponovo si se otrgnuo od stvarnosti i tako zaboravio da je tvoja jedina svrha lickanje bradice i prebiranje trivijalnih tema. Ti si poput nekog batlera, vjerujem da sam te previše pozicirao, koji treba slušati priče odraslih i učenih.
Kazu ljudi imaju 3 brade: brada zvanja, brada znanja i brada sranja.
Pa se vas dvojica bradonja skontajte koja je vasa! :urnebes: :urnebes:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 dec 2016, 22:08

Ma forum je super. Ja sam odrastao uz forum. Najkritičniji dio života sam proveo ovdje. :kafa:
Federer17 je napisao/la: Btw, da ne bih pisao neke referate, @admin je nekih 50% u pravu, ali je promasio nesto veoma bitno - izmedju kvantitet i kvalitet obicno ne ide znak jednakosti.
Kao neko ko je ovdje 7 godina mogu ti reći da je i kvalitetom danas jači forum. @Feldmaršalovi postovi o fudbalu su najbolji viđeni od nastanka foruma. Na međunarodnom fudbalu je jedino primera u minusu nakon egzodusa nas Madridisti na naš forum. :mrgreen: Mislim nikad nije ni bilo nešto dobro tamo. Trolanje i provokacije na kulturnijem nivou od PL prepucavanja samo. Mislim da je tamo nastala i prva izolovana tema za shitpostove.
Kvaliteta ni na ostalim ligama nikad nije bila prevelika, ali moderno je se žaliti.

Na NBA generalno na svaku trol raspravu bude jedna super rasprava. Plus se danas @Clutch razvio u nekoga ko bi komotno mogao pisati stručne analize za portal. Prije nije bilo takvih forumaša. Rasprave su uglavnom bile izolovane na 3-4 čovjeka. Danas normalno 10-15 ljudi koji znaju dosta o košarci učestvuju u raspravama. Druga je stvar što je nekad 2013. postala moda svakog ko se ne slaže s tobom optužiti da je trol. I svi to radimo. :mrgreen:
Pdf Eurolige je loš jer ako napišeš da neki Srbin nije najbolji na svijetu odmah te ekipica napadne da si fašista. Tamo je uvijek bilo tako.
Što se tiče košarke jedini baš kvalitetan period prije je bio za vrijeme OI 2012. Dok je od 2015. na ovamo pdf NBA strahovito napredovao.

Tenis je izgubio jer nema @formancea. Otkad je on otišao na taj dio foruma uđem samo ako mi se slavi neka Federerova pobjeda ili Noletov poraz.

Pdf repke je uvijek bio njesra. Sad je malo manje jer nema određenih koji su ga i napravili sranjem.

I na diskusijama se konačno o važnim stvarima diskutuje. :kafa:

Ostalo ne pratim.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 dec 2016, 22:24

mislim da ipak dopustate previse..
ovde je tolika koncentracija negativne energije da im covjek da vlast na dva dana rat bi izbio...

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 01 dec 2016, 22:32

Kawhi je napisao/la:

Hmm, ne bih se slozio s tobom. Ja sam na forumu od 2010. imao account, koji sam koristio zajedno s bratom (i sada je aktivan), samo sto smo vrlo rijetko pisali. Prije pravljena accounta sam bio iskljucivo nijemi posmatrac. Poslije (nekad 2011.) sam ja napravio account za sebe sve do 2014. kada me @Cash trajno banovao. Za napredak pdf-ova NBA, Diskusije se slazem (mislim i jos nesto, al' zaboravih u momentu pisanja... starim opasno :roll:). Sve ostalo je u velikom padu. @admin je to nazvao 'zamor materijala' i na to vjerovatno otpada dobrih 40%. Prvi ja, kada sebe pogledam, naskrabao sam 1500+ postova u kratkom vremenskom periodu, a prije za 3 godine sam imao mozda manji broj postova, ali puno kvalitetnijih (iz milion nekih razloga). Rasprave na pdf-u Bundeslige su bile jako kvalitetne i zanimljive (bio je neki momak, ako se ne varam, navijao za Dortmund i vazda pisao neke analize), EPL isto tako. Na pdf-u reprezentativne kosarke bilo itekako kvalitetnih forumasa, tenis i @formancea, @MaGicu da ne spominjem. U svakom slucaju, po meni, kvalitet je u globalu opao, sto ne znaci da je i sada na niskim granama.

@seco, ma znam da ti mene ne simpatises. :P Inace sam iskren, uvlakac nikad u zivotu nisam bio, taman mi od toga zavisila godina na fakultetu.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 01 dec 2016, 22:33

aleksandar_veliki je napisao/la:Najlakse je banovati covjeka. Ima ona "tipka" iskljuci, kliknes i dovidjento. Najteze je covjeku objasniti da to sto radi ne treba raditi i da treba cijeniti stav svog sagovornika bez obzira koliko se kosio sa njegovim.
Mi smo ovdje zbog sporta i dobre rasprave o sportu (dobro, i drugih tema) , a ne radi vaspitanja bezobraznih balavaca. Neko bi trebao uci u ozbiljnu raspravu sa JAckstripperom npr. nakon njegovih nacistickih stavova? Naravno da takve treba istog momenta ukloniti sa foruma i to trajno a ne govoriti mu zasto je lose imati tako pokvaren pogled na svijet. I to je samo jedan primjer koji btw. nije sankcionisan.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 dec 2016, 22:38

Ma jeste malo zamor materijala. Ja sam nekad pisao više rečenica u postu. Pisao čak i kolumne. Visio na misterijama, diskutovao sa valensijom, edinom, magicom i dukeom na tenisu. Pisao puno i čak kvalitetno. Onda sam se pretvorio u filipa samo što ja stavim smajli.. :kafa:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Wes
Kontakt:

Post Postao/la Wes » 01 dec 2016, 22:45

Neutral je napisao/la:Tad sam nekad i otišao sa foruma, odmarao godinu, da bi se vratio i vidio da nema smisla opet pisati, pa sam nestao preko dvije godine. I eto, vratio sam se u augustu ove godine, kako stvari stoje, opet mnogo toga nema smisla, pokušao sam nešto, ali kako vidim ne uspjeva, šteta, bio je veliki potencijal na onoj košarkaškoj temi da se aktiviraju sve teme, da se privuku novi forumaši da diskutuju o klubovima za koje navijaju, ali fan baza nba je očigledno mala, svi se baziraju na kladionice. Nema ni na našoj temi mnogih, ribery, geronimo, bistrikboy itd.

A u pravu si, prije max jedna rečenica, nikad preko :D

Nećemo više trashati temu, imamo chat za dalje.
Ma u nba imas vece fan baze spursa,bullsa,lal,bos i slicnih,rijetko ko navija za ostale timove,ja bi rado s nekim u vezi oklahome diskutovao na temi,ali jedini sam navijac i sta se tu moze,

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 dec 2016, 23:04

Federer17 je napisao/la:
sekerbay je napisao/la: onaj stari admin je bio tmurni cikica i konzument neke jeftine brlje.
to je bio covo iz kojeg ni pomocu trikova nisi mogo izvuci prostoprosirenu recenicu.
Hahaha, jedan si od rijetkih koji u 95% svojih postova kod mene izazoves itekakav smijeh. Imas smisla za takve stvari, malo je reci. Dodatni razlog sto si mi izuzetno drag.
Sta se stidis Federeru, reci mu da ga volis. :lol:

Ovako nadimljen, citam ovaj tvoj post i neka toplina oko srca me uhvatila, cak cu i neku dramu na filmoviti odgledati veceras. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 dec 2016, 23:11

DANTES je napisao/la: Visio na misterijama, :kafa:
Bolje da nisi, :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 dec 2016, 23:13

sljivo je napisao/la:
DANTES je napisao/la: Visio na misterijama, :kafa:
Bolje da nisi, :kafa:
Zašto? :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Post Postao/la Rigoletto » 01 dec 2016, 23:16

Wes je napisao/la: Ma u nba imas vece fan baze spursa,bullsa,lal,bos i slicnih,rijetko ko navija za ostale timove,ja bi rado s nekim u vezi oklahome diskutovao na temi,ali jedini sam navijac i sta se tu moze,
Babuka razgovarat cu ja s tobom ako nemas s kim
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Wes
Kontakt:

Post Postao/la Wes » 01 dec 2016, 23:17

Rigoletto je napisao/la:
Wes je napisao/la: Ma u nba imas vece fan baze spursa,bullsa,lal,bos i slicnih,rijetko ko navija za ostale timove,ja bi rado s nekim u vezi oklahome diskutovao na temi,ali jedini sam navijac i sta se tu moze,
I trebaju mi jaki strucnjaci kao ti.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 dec 2016, 23:17

DANTES je napisao/la: Zašto? :mrgreen:
Radi onih pijanih vanzemaljaca u svemirskom kabrioletu. :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 dec 2016, 23:19

Rigoletto je napisao/la:
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 01 dec 2016, 23:22

Beduin je napisao/la: Ovako nadimljen, citam ovaj tvoj post i neka toplina oko srca me uhvatila, cak cu i neku dramu na filmoviti odgledati veceras. :urnebes:
Hajde, drago mi je da sam barem na nekog danas pozitivno djelovao. :P

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 dec 2016, 23:24

sljivo je napisao/la:
DANTES je napisao/la: Zašto? :mrgreen:
Radi onih pijanih vanzemaljaca u svemirskom kabrioletu. :)
To je bilo davno.. Ko si bio prije? A morao nekako ljudima dokazati bar figurativno da je sve moguće. Mašte fali, to je tuga :kafa:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2016, 23:30

DANTES je napisao/la:Ma jeste malo zamor materijala. Ja sam nekad pisao više rečenica u postu. Pisao čak i kolumne. Visio na misterijama, diskutovao sa valensijom, edinom, magicom i dukeom na tenisu. Pisao puno i čak kvalitetno. Onda sam se pretvorio u filipa samo što ja stavim smajli.. :kafa:
Upravo to, zamor materijala, na kraju ostane samo navika. E sad, forum je vjerovatno mnogo kvalitetniji sadržajem nego ranije, sada ima mnogo više forumaša koji posjeduju zavidno znanje, svaki podforum ima njih nekoliko. Ranije smo bili nekako društveniji, da se tako izrazim, npr. na pdf reprezentacije nerijetko smo znali otići u off na deset stranica, bilo je mnogo više dobre i zdrave zajebancije i bilo je dosta ugodnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 dec 2016, 23:33

i sta se desilo* odrasli ste i krenuli u

srednju skolu

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 dec 2016, 23:34

Rigoletto je napisao/la:
Pa nisi normalan :rol: :rol: :rol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE

Post Postao/la Rigoletto » 01 dec 2016, 23:35

Wes je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
I trebaju mi jaki strucnjaci kao ti.
Reci sta te interesira
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VivaLaStella i 238 gostiju.