Ma forum je super. Ja sam odrastao uz forum. Najkritičniji dio života sam proveo ovdje.
Federer17 je napisao/la:
Btw, da ne bih pisao neke referate, @admin je nekih 50% u pravu, ali je promasio nesto veoma bitno - izmedju kvantitet i kvalitet obicno ne ide znak jednakosti.
Kao neko ko je ovdje 7 godina mogu ti reći da je i kvalitetom danas jači forum. @Feldmaršalovi postovi o fudbalu su najbolji viđeni od nastanka foruma. Na međunarodnom fudbalu je jedino primera u minusu nakon egzodusa nas Madridisti na naš forum.

Mislim nikad nije ni bilo nešto dobro tamo. Trolanje i provokacije na kulturnijem nivou od PL prepucavanja samo. Mislim da je tamo nastala i prva izolovana tema za shitpostove.
Kvaliteta ni na ostalim ligama nikad nije bila prevelika, ali moderno je se žaliti.
Na NBA generalno na svaku trol raspravu bude jedna super rasprava. Plus se danas @Clutch razvio u nekoga ko bi komotno mogao pisati stručne analize za portal. Prije nije bilo takvih forumaša. Rasprave su uglavnom bile izolovane na 3-4 čovjeka. Danas normalno 10-15 ljudi koji znaju dosta o košarci učestvuju u raspravama. Druga je stvar što je nekad 2013. postala moda svakog ko se ne slaže s tobom optužiti da je trol. I svi to radimo.
Pdf Eurolige je loš jer ako napišeš da neki Srbin nije najbolji na svijetu odmah te ekipica napadne da si fašista. Tamo je uvijek bilo tako.
Što se tiče košarke jedini baš kvalitetan period prije je bio za vrijeme OI 2012. Dok je od 2015. na ovamo pdf NBA strahovito napredovao.
Tenis je izgubio jer nema @formancea. Otkad je on otišao na taj dio foruma uđem samo ako mi se slavi neka Federerova pobjeda ili Noletov poraz.
Pdf repke je uvijek bio njesra. Sad je malo manje jer nema određenih koji su ga i napravili sranjem.
I na diskusijama se konačno o važnim stvarima diskutuje.
Ostalo ne pratim.