Otkud navijaci engleske na ovom forumu?sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Otkud navijaci engleske na ovom forumu?sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Dobar je on igrač, sigurno ogroman potencijal.sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Najbolji mladi igrac epl-a, a ko je poratio pomenutu ligu zna o cemu pricam.Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac.
Ovdje se skupljaju. Englesko grotlo.Momciluk je napisao/la:Otkud navijaci engleske na ovom forumu?sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Ruku na srce nisam ga pratio u Spursima ali koliko je se pricalo o njemu i sta ja znam.. kroz ove utakmice nista nije napravio. Danas se samo zakacuje sa Aaronom, Baleom i ostalim veznim igracima Velsa.Virtu4l je napisao/la:Dobar je on igrač, sigurno ogroman potencijal.sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Ima i u tome istina, naravno...Manuel je napisao/la:Jedno je kad te vodi majstor Poketino a sasvim drugo kad te vodi ovs ubleha od trenera.sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Jedno je kad te vodi majstor Poketino a sasvim drugo kad te vodi ovs ubleha od trenera.sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
I jos napadaju postene ljude izgleda, treba se cuvatThetraphak1921 je napisao/la:Ovdje se skupljaju. Englesko grotlo.Momciluk je napisao/la: Otkud navijaci engleske na ovom forumu?
Neshvaćeni trenerski umovi su u pitanju.Donnie Darko je napisao/la:Ne znaš ko je veći moron, onaj što stavlja Griezmanna na klupu ili ovaj indijanac sa Vardijem.
Ohladi ba, gdje si poso pobogu? Lose sam se izrazio.. Mislio sam na one koji navijaju za Englesku ovdje, prate PL, Spurs etc. Boze sacuvajMomciluk je napisao/la:Otkud navijaci engleske na ovom forumu?sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Ma i da se nisi lose izrazio nista ne bi masio, vidio sam da ih ima ovdje koji navijaju za Italiju, Englesku itd .. kad igraju te reprezentacije govore "mi"sajo10 je napisao/la:Ohladi ba, gdje si poso pobogu? Lose sam se izrazio.. Mislio sam na one koji navijaju za Englesku ovdje, prate PL, Spurs etc. Boze sacuvajMomciluk je napisao/la:Otkud navijaci engleske na ovom forumu?sajo10 je napisao/la:Mozda ce me sada navijaci engleske napasti ali cemu sluzi ovaj Alli? On je za mene pre precjenjen igrac. Kao i vecina engelski igraca, naravno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.