Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

brazzo
Kontakt:

Re: Ostale evropske lige

Post Postao/la brazzo » 25 avg 2010, 00:31

Dylan Dog je napisao/la:Zenit je u ovome trenutku prejak za ostale,jednostavno imaju sirinu u igri sa dosta odlicnih igraca,Cska je poslije njih najaca,ali ipak nemaju tako siroku klupu,a Rubin je svoje ambicije pokazao prodajom 2 ponajboljih igraca Semaka i Bukharova Zenitu.
jeste u pravu si ali su zato doveli Martinsa i C Eduarda kao zamjene koji nisu ništa lošiji od ovih ma sve u svemu biće neizvjesno iako i ja smatram da je Zenit ipak korak ispred svih ostalih prvo zbog kvalitete a i zbog igre (barem ovo što sam gledao).
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2010, 00:36

brazzo je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Zenit je u ovome trenutku prejak za ostale,jednostavno imaju sirinu u igri sa dosta odlicnih igraca,Cska je poslije njih najaca,ali ipak nemaju tako siroku klupu,a Rubin je svoje ambicije pokazao prodajom 2 ponajboljih igraca Semaka i Bukharova Zenitu.
jeste u pravu si ali su zato doveli Martinsa i C Eduarda kao zamjene koji nisu ništa lošiji od ovih ma sve u svemu biće neizvjesno iako i ja smatram da je Zenit ipak korak ispred svih ostalih prvo zbog kvalitete a i zbog igre (barem ovo što sam gledao).
Ja ipak mislim da oni nisu dostojne zamjene,Martins me i nije odusevio u Wolsburgu,dok C.Eduarda uglavnom kritikiju da igra samo za sebe te da bas i ne doprinosi ekipi,dok je Semak bio kapiten i pravi voda na terenu,a Bukharov je jedan od boljih napadaca u Rusiji,sigurno trenutno bolji napadac od Martinsa.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 25 avg 2010, 09:43

prodaja bukharova je kriminal...ponajboljeg napadaca u ligi prodati samo tako i to jos najvecem konkurentu plus sto igraju ligu prvaka...svasta treba bit retardiran pa takvo nesto napravit...ako ih bude sta kostalo titule to ce ,,,a ja mislim da ce onaj trener kurban kak mu ime vec napraviti od c eduarda timskog igraca,puno veceg nego sto je on to sad...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2010, 09:58

gruezi je napisao/la:prodaja bukharova je kriminal...ponajboljeg napadaca u ligi prodati samo tako i to jos najvecem konkurentu plus sto igraju ligu prvaka...svasta treba bit retardiran pa takvo nesto napravit...ako ih bude sta kostalo titule to ce ,,,a ja mislim da ce onaj trener kurban kak mu ime vec napraviti od c eduarda timskog igraca,puno veceg nego sto je on to sad...
Sigurno da je tesko objasniti zasto su prodali 2 kljucna igraca glavnome konkurentu,mislio sam da imaju financijskih problema,ali onda su potroslili velike novce na dovodenje Martinsa i C.Eduarda,nisam uvjeren da ce oni opravdati novac koji je u njih ulozen,pogotovo Martins,ali ako uspiju od Eduarda napraviti timskoga igraca mogli bi zaista dobiti sjajno pojacanje.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 17:58

hepek04 je napisao/la:Prati li neko niže lige u Srbiji, zanima me kako stoji Novi Pazar i Zemun i imaju li ikakve šanse da za sezonu-dvije dodju u elitu!?

P.S. Ovo neko se odnosi na Devila :mrgreen:
Tesko da ti mogu sada dati jasniju sliku posto sam jos u Sarajevu pa nisam u centru desavanja ali ajde da probamo.
Novi Pazar lose usao u ligu,prvo remi kuci sa Sremom 2:2,a onda poraz od Banata u gostima 2:1,ali kako sam cuo od poznavaoca fubala tu su pokradeni.Sledece kolo im je sa Napredkom gde i gosti sa Bagdale zele pobedu.Nekoliko poznatih igraca verujem za sve igra ove sezone za Novi Pazar.Golman DAnilo Pustinjakovic nekadasnji golman Cukarickog,Banata,NApredka a imao je i epizodu u Rumuniji mislim Pandurii nisam siguran.Zatim dva odlicna odbrambrena igraca Ivan Babic koji je takodje igrao za Napredak,a tu je i Milenkovic koji je igrao za Jagodinu.Na prvi pogled pristojna ekipa za telekom ligu i mislim da im je realni domet sredina tabele.

Sto se tice Zemuna,oni su u prvom kolu uzeli Radnicki u Somboru 1:2,a onda kuci 2:2 sa Radnickim 1923(nekadasnji Radnicki Kragujevac)Od igraca tu je veoma dobri mladi golman Kirovski,Milan Jeremic,Nebojsa Savic,Jasmin Paucinac... mislim da bi oni ove sezone nesta slicno kao i Novi PAzar izmedju 7-12 mesta trebali biti.

Kada je ostala liga u pitanju za vrh u ulazak u JSL bi se trebali boriti Banat,Novi Sad i oni su po meni najveci favoriti za ulaz a ne treba olako otpisati Bezaniju,Teleoptik,Mladost.Za opstanak bi se trebali boriti Sindjelic,BASK i Radnicki Sombor pre svega.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 25 avg 2010, 18:11

E hvala Devil, kume, nego sto je to Radnicki promjenio ime!?
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 19:22

hepek04 je napisao/la:E hvala Devil, kume, nego sto je to Radnicki promjenio ime!?
Zato sto se 2008 ili 2009 nisam siguran Radnicki fuzionisao sa Sumadijom 1903 zbog velike krize kada su ispali 2 ranga nize i tako je klub nosio ime Fk Sumadija Radnicki sve do pocetka ove sezone kada su promenili ime u Radnicki 1923 sto je i zvanicna godina osnivanja ovoga kluba i promenili su grb koji je meni sada jedan od lepsih.

slika

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 avg 2010, 00:23

devil imali ikog u srbiji da navija za tako teklubove,suymadiju radnicki zemun proleter i tako to,..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2010, 00:27

gruezi je napisao/la:devil imali ikog u srbiji da navija za tako teklubove,suymadiju radnicki zemun proleter i tako to,..
Naravno da ima itekako,Zemun ti ima jedne od najjacih navijackih grupa Srbije,po meni 4 grupa Srbije.Radnicki takodje ima veoma jaku navijacku skupinu Crveni djavoli,postavljao sam klip prosle godine kada su igrali protiv Macve kada ih je bilo oko 1000-1500 u kopu.Skoro svaka ekipa u nizim ligama (osim Beogradske zone,mislim imaju i oni ali bojkotuju ligu) ima navijacku skupinu bilo to 20 ili 1000 clanova ali ih imaju.

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 27 avg 2010, 15:15

gruezi je napisao/la:devil imali ikog u srbiji da navija za tako teklubove,suymadiju radnicki zemun proleter i tako to,..
Naravno, cak imaju bolje navijace od pojedinih prvoligasa.

Zemun - 2. liga
[youtube][/youtube]

Radnicki Kragujevac - 3. liga
[youtube][/youtube]

Radnicki Nis - 3. liga
[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 23:34

Danas poceo grcki sampionat koji je nikada jaci po meni.Vec sam postavljao sastave Paoa,Olya tako da se zaista moze uvideti kvalitet ovih ekipa po imenima.
Sto se favorita za naslov tice mislim da ce Oly i Pao voditi glavnu rec ovde i da ce se izmedju njih odlucivati titula.A sansu iz prikrajka vrebaju ove sezone odlicni Paok,te uvek neugodini Aris i Aek.
Odlicnih igraca je doslo ovoga leta u Grcku:Mirallas(Oly),Pantelic (Oly),Riera(Oly),Romedahl (Oly),Vaz Te (Panionios),Henri Camara(Atromitos),George Boateng(Xanthi),Makinwa(Larissa),Geremi (Larissa),Daniel Cousin (Larissa),Canobbio(Larissa),Tall(Larissa),Papa Bouba Diop (AEK),Boumsong(PAO),Govou(PAO),...
Nisam ni verovao da je ovoliko odlicnih igraca doslo u Superligu,tek sada kada sam se konsultovao sa transfermarktom. :o
Larrisa sklopila odlicnu ekipicu sa veoma mladim trenerom Papakostasom i mogli bi u borbu za evropu.
Za ispadanje glavni kandidati su Oly Volou,te Kavala.

Od "nasih" odavde tu su:
[ b]BIH:[/b]
Sanel Jahic(AEK)
Zlatan Muslimovic (Paok)
Edin Cocalic (Panionios)
Hrvatska:
Daniel Cesarec(Aris)
Goran Rubil (Asteras)
Mario Budimir (Ergotelis)
Mateo Bertosa (Ergotelis)
Dario Kresic (PAOK)
Mario Galinovic (kavala)
Bosko Balaban (Panionios)
Davor Kukec (Panionios)
Bojan Vrucina (Panserraikos)
Velimir Radman (Panserraikos)
Srbija
Marko Pantelic (Oly)
Vladimir Ivic (PAOK)
Kristijan Miljevic (PAOK)
Aleksandar Popovic (Kavala)
Nemanja Vucicevic (Kavala)
Aleksandar Simic (Larissa)
Nikola Beljic (Panserraikos)
Bozidar Tadic (Panserraikos)

Veceras u prvoj tekmi PAO-Xanthi podelili bodove 1:1,a gol za Skodu dao Nathan Elington. :o

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 23:42

Devil je napisao/la:Danas poceo grcki sampionat koji je nikada jaci po meni.Vec sam postavljao sastave Paoa,Olya tako da se zaista moze uvideti kvalitet ovih ekipa po imenima.
Sto se favorita za naslov tice mislim da ce Oly i Pao voditi glavnu rec ovde i da ce se izmedju njih odlucivati titula.A sansu iz prikrajka vrebaju ove sezone odlicni Paok,te uvek neugodini Aris i Aek.
Odlicnih igraca je doslo ovoga leta u Grcku:Mirallas(Oly),Pantelic (Oly),Riera(Oly),Romedahl (Oly),Vaz Te (Panionios),Henri Camara(Atromitos),George Boateng(Xanthi),Makinwa(Larissa),Geremi (Larissa),Daniel Cousin (Larissa),Canobbio(Larissa),Tall(Larissa),Papa Bouba Diop (AEK),Boumsong(PAO),Govou(PAO),...
Nisam ni verovao da je ovoliko odlicnih igraca doslo u Superligu,tek sada kada sam se konsultovao sa transfermarktom. :o
Larrisa sklopila odlicnu ekipicu sa veoma mladim trenerom Papakostasom i mogli bi u borbu za evropu.
Za ispadanje glavni kandidati su Oly Volou,te Kavala.

Od "nasih" odavde tu su:
[ b]BIH:[/b]
Sanel Jahic(AEK)
Zlatan Muslimovic (Paok)
Edin Cocalic (Panionios)
Hrvatska:
Daniel Cesarec(Aris)
Goran Rubil (Asteras)
Mario Budimir (Ergotelis)
Mateo Bertosa (Ergotelis)
Dario Kresic (PAOK)
Mario Galinovic (kavala)
Bosko Balaban (Panionios)
Davor Kukec (Panionios)
Bojan Vrucina (Panserraikos)
Velimir Radman (Panserraikos)
Srbija
Marko Pantelic (Oly)
Vladimir Ivic (PAOK)
Kristijan Miljevic (PAOK)
Aleksandar Popovic (Kavala)
Nemanja Vucicevic (Kavala)
Aleksandar Simic (Larissa)
Nikola Beljic (Panserraikos)
Bozidar Tadic (Panserraikos)

Veceras u prvoj tekmi PAO-Xanthi podelili bodove 1:1,a gol za Skodu dao Nathan Elington. :o
Zaboravio si od hrvatskih igrača još Tomasica i Majstorovica. :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 avg 2010, 00:23

Jao boze kakvi poznavaoci "naseg" domaceg fudbala cuj onog pita ima li zemun navijace :( bez uvrede ali ovo je meni smijesno

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 avg 2010, 00:25

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jao boze kakvi poznavaoci "naseg" domaceg fudbala cuj onog pita ima li zemun navijace :( bez uvrede ali ovo je meni smijesno
Šta ti je tu čudno? Neko više prati te navijačke grupe, neko manje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2010, 00:31

@jacky jesam kako nisam,pa ne pisem ja kao ti svakoga ko bi mogao imati bar neke veze sa Hrvatskom,Tomasic je ako se ne varam odigrao i nekih 10-15 tekmi za Bugare,a Majstorovic negde oko 40 za Svedjane.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 avg 2010, 01:07

Devil je napisao/la:@jacky jesam kako nisam,pa ne pisem ja kao ti svakoga ko bi mogao imati bar neke veze sa Hrvatskom,Tomasic je ako se ne varam odigrao i nekih 10-15 tekmi za Bugare,a Majstorovic negde oko 40 za Svedjane.
E bravo onda, svaka čast. Nemam ja volje tražiti za svakog tog anonimusa gdje je, kada i za koga nastupao. :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2010, 21:18

Zavrseno i trece kolo JSL.

Rad-Sloboda 0:0
Sloboda nastavlja da krupnim koracima osigurava opstanak u ligi,u jednoj tvrdoj tekmi na Banjici podelili su bodove sa domacim Radom.Ali Rad me iznenadjuje poprilicno dobrom odbranom jer jos nisu njihovi protivnici zatresli mrezu.
Borac-Metalac 1:0
Borac takodje veoma dobro startovao u ligi kako sam i ocekivao,juce pobeda protiv Metalca golom Pavlovica.Tako su izabranici Milovanovica i dalje u vrhu tabele.
Vosa-javor 2:0
Sigurna i rutinska tekma na Karadjordju Vojvodine koja je golovima Merebashvilia stigla do ocekivana tri boda,prvi put na Karadjordju ove sezone.
Spartak-Cukaricki 2:0
Cukaricki je i ovde pokazao da je najlosija ekipa lige i da ih samo cudo moze spasiti ispadanja.Spartak sa druge strane se lagano obracunao sa njima golovima Ubiparipa,i nekadasnjeg igraca Zvezde Vidaka Bratica.
Smederevo-BSK 1:1
Jednu pristojnu tekmu u Smederevu su odigrali domaci Smederevo i Bsk.Smederevo vodio golom Rankovica sve do 81.minute kada je lepim golom iz slobodnjaka Stojanovic zatresao mrezu domacina.
Hajduk-Indjija 1:3Ocekivano Indjija se lagano obracunala u Kuli koji je glavni kandidat za ispadanje uz Brdjane.Milan Davidov je doveo Indjiju u vodstvo 0:1,drugi gol delo je Isidorovica,na 1:2 smanjuje Nikola Komazec a tacku na I stavlja Bubalo.
OFK-PArtizan 0:2
U derbiju kola Partizan pobedio OFK sa 0:2 golovima Tomica i Ilieva,nisam gledao tekmu bio vaterpolo pa basket tako da cu se zadovoljiti snimkom veceras,ali cini mi se rutinska pobeda Partizana.
CZV-Jagodina 2:1
o ovoj tekmi sam pisao na nasoj temi.

Sada sledi pauza zbog repki ali bice tekmi i u subotu jer se igra zaostali mec Partizan-Hajduk,a onda za sledeci vikend slede mecevi:

Indjija-Jagodina
BSK-CZV
Javor-Smederevo
Cuka-Vosa
Metalac-Spartak
Sloboda-Borac
Partizan-Rad
Hajduk-OFK

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 avg 2010, 12:30

slika

Posjećenost u 1.hnl u prvih 5 kola (odigrano je 6 kola):

Računaju se samo domaće utakmice:

Hajduk Split 22 000 (3 utakmice) prosjek: 7333
Osijek 8 500 (2 utakmice) prosjek: 4250
Rijeka 7 500 (3 utakmice) prosjek: 2500
Slaven Belupo 7 000 (3 utakmice) prosjek: 2333
Split 5500 (2 utakmice) prosjek: 2750
Varaždin 5500 (3 utakmice) prosjek: 1833
Dinamo 5276 (3 utakmice) prosjek: 1759
Cibalia 5000 (3 utakmice) prosjek: 1667
Karlovac 4800 (3 utakmice) prosjek: 1600
Zadar 4300 (2 utakmice) prosjek: 2150
Inter Zapreić 4000 (2 utakmice) prosjek: 2000
Zagreb 3500 (3 utakmice) prosjek: 1167
Šibenik 3000 (2 utakmice) prosjek: 1500
Istra 2700 (2 utakmice) prosjek: 1350
Hrvatski Dragovoljac 800 (2 utakmice) prosjek: 400
Lokomotiva 700 (2 utakmice) prosjek: 350

Ukupno u prvih 5 kola:

90076 u 40 utakmica. Prosjek: 2252 gledatelja po utakmici.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 avg 2010, 13:15

Moram priznat dosta skromna posjeta uostalom kao i u regionu cijelom.
Još da Hajduka nema bila bi žalosna.
Evo podataka za Srbiju,kada su u pitanju domaće utakmice ove sezone posle 3 odigrana kola,radi se o prosjeku,u zagradi je podatak koliko utakmica kao domaćin.
Zvezda 12 000(1)
Partizan 6700 (1)
Vojvodina 3500 (2)
OFK Beograd 7500 (2)
Spartak 2200 (2)
Rad 2550 (2)
Jagodina 2000 (1)
Borac 3200 (2)
Smederevo 6600 (2)
Sloboda 1500 (1)
Indjija 4500 (1)
Javor 1000 (1)
Metalac 300 (1)
BSK 600 (1)
Čukarički 280 (1)
Hajduk 700 (2)
Na 23 utakmice, s tim da utakmica Partiza-Hajduk nije odigrana, bilo je 55 130,što je prosje od 2396 navijača.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.