Copa América Centenario
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa América Centenario
messi postade latetni luzer s repkom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vrijeme mu je da batali ovo sa Argentinom. Tri popušena finala u nizu je i previše šamara za njega.Torres_9 je napisao/la:messi postade latetni luzer s repkom
Vidi i on sam da ga ne ide nikako u dresu selekcije.
Ma to je ono, dao sam sve, boli me..., kad odete na SP zovite me.branimir85 je napisao/la:gledam Fox sports,i izvor iz svlačionice govori da je messi odlučio da neće više igrati za Argentinu-vjerovatno vruča glava
Ovo možeš reći samo ako nisi pratio Messia cijelu sezonu. Pa on se pred kraj sezone čuvao za Copa Americu, jer silno želi taj trofej.Effenberg je napisao/la:Postujem ja njega mnogo, i jeste ih on sam vuko, ali ne moze ni on sve sam. A boli ga sigurno tuki za ovo, njemu je Barca mnogo preca, a pare su mu najprece. Jer hebe se njega kad pogubi finala, uzeo je on i finala i svega se nagledo, ali eto jbg ljubav za €€€€ je veca. Jer da nije platio bi porez valjda.leorey je napisao/la: Hajd ne dipr. Cuj boli ga tuki. Covjek sam igrao i ovaj turnir. Mozes se samo sageti vlasniku 39 rekorda.
Izgleda Messi nije jedini koji će napustiti reprezentaciju, po meni kukavički potez.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gledajuci iz perspektive navijaca Barce - najbolji moguci potezSaurman je napisao/la:Izgleda Messi nije jedini koji će napustiti reprezentaciju, po meni kukavički potez.

Tri Mundijala
Četiri Cope
114 nastupa za Argentinu
Najbolji strijelac u historiji Argentine, Batigol prekucan
Dao je svoje najbolje godine Argentini, nije išlo, popušio tri finala u nizu, ispao veliki luzer sa njima, narušili su mu imidž i legacy, razocarao se u sve i rekao Odyebaus levati

Kakav si ti bolid majko milaEffenberg je napisao/la:Postujem ja njega mnogo, i jeste ih on sam vuko, ali ne moze ni on sve sam. A boli ga sigurno tuki za ovo, njemu je Barca mnogo preca, a pare su mu najprece. Jer hebe se njega kad pogubi finala, uzeo je on i finala i svega se nagledo, ali eto jbg ljubav za €€€€ je veca. Jer da nije platio bi porez valjda.leorey je napisao/la: Hajd ne dipr. Cuj boli ga tuki. Covjek sam igrao i ovaj turnir. Mozes se samo sageti vlasniku 39 rekorda.

Argentina je Messiju sve, vjerujem da bi dao sve za taj jedan trofej sa njima, ali nije uspio. Čovjek je psihički uništen, samo se nadam da će se oporavit do početka priprema.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Messi ne samo da se borio protiv Argentininih protivnika vec i protiv Maradoninog legasija. Danas, ta dva protivnika su previse pa cak i za njega. Da bi to sve ostvario moras pored sebe imati sistem i igrace koji ce kad tebe ne ide povuci, a to u ta tri takmicenja ili nisu znali ili niko nije bio u stanju. Messi je zasluzio jedno takmicenje sa Argentinom i steta je da takav igrac to nikad ne postigne i nadam se da nece odustati i da ce za dvije odnosno tri godine pokusati ponovo.
Sta li bi nasi dragi Culesi n.a.s.r.a.l.i po Ronaldu da je promasio penal onako ... 
Inace fakat ne mogu vjerovat da su ljudi opet popusili finale, imaju atomski napad, u ovom trenutku su top 3 repka svijeta bez dileme al iznova i iznova nadju nacina da izgube od po cistom kvalitetu losijeg protivnika. Naravno, Leo nije ovdje nista kriv (osim tog promasenog penala jel) i odigrao je odlican turnir al mi je malo cudna prica kako ima lose suigrace il sta vec. Da opet povucem komparaciju s Ronaldom, ovo sto Messi ima u Argentini je Spanija s vrhunca u odnosu na ono s kim Ronaldo igra u Portugalu. Steta definitivno ako se oprasta od repke, po meni je morao osvojiti bar jednu titulu Cope s ovom Argentinom.
Sto se Cileanaca tice, naklon im do poda. Individualno su inferiorniji u odnosu na Argentinu al ova borbenost, pozrtvovanost i srce kod njih je nesto strasno. Steta sto 2014. naletise na sudije i Brazil jer su mogli definitivno dosta daleko.

Inace fakat ne mogu vjerovat da su ljudi opet popusili finale, imaju atomski napad, u ovom trenutku su top 3 repka svijeta bez dileme al iznova i iznova nadju nacina da izgube od po cistom kvalitetu losijeg protivnika. Naravno, Leo nije ovdje nista kriv (osim tog promasenog penala jel) i odigrao je odlican turnir al mi je malo cudna prica kako ima lose suigrace il sta vec. Da opet povucem komparaciju s Ronaldom, ovo sto Messi ima u Argentini je Spanija s vrhunca u odnosu na ono s kim Ronaldo igra u Portugalu. Steta definitivno ako se oprasta od repke, po meni je morao osvojiti bar jednu titulu Cope s ovom Argentinom.
Sto se Cileanaca tice, naklon im do poda. Individualno su inferiorniji u odnosu na Argentinu al ova borbenost, pozrtvovanost i srce kod njih je nesto strasno. Steta sto 2014. naletise na sudije i Brazil jer su mogli definitivno dosta daleko.
- Antipatican
- Kontakt:
LIjepo ga je Leo izveo
Kako mi covjek popravi jutro , to nisu istine

Kako mi covjek popravi jutro , to nisu istine

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakva je bila tekma?
Cuj penzija....
Ma, uvjeren sam da ce se predomisliti pred Svjetsko u Rusiji, i da ce mu to biti zadnje takmicenje. Stvarno je baksuz sa ovim penalima, produzecima... I ovaj Cile je dosadio vise. 

Cuj penzija....

Messi, Aguero, Mascherano i Higuain napuštaju repku. Mada mislim da će se Messi i Aguero predomisliti. Za Argentince je bolje ako se Higuain ne predomisli.
- ASD
- Kontakt:
Jedno je kada se ne vidis na terenu pa promasis penal,, a sasvim druga stvar kada si jedini igrac koji postoji na terenu pa promasis penal. Da je 5 promasio niko mu nista nebi smio progovoriti.Epidaurus je napisao/la:Sta li bi nasi dragi Culesi n.a.s.r.a.l.i po Ronaldu da je promasio penal onako ...![]()
Uredu je napustiti, mnogi to rade, ali ovo vec nije uredu. Srozali bi repku na rang Paragvaja.jasmin10 je napisao/la:Messi, Aguero, Mascherano i Higuain napuštaju repku. Mada mislim da će se Messi i Aguero predomisliti. Za Argentince je bolje ako se Higuain ne predomisli.
Nevjerovatno koliko je čovjek koštao reprezentaciju.jasmin10 je napisao/la:Messi, Aguero, Mascherano i Higuain napuštaju repku. Mada mislim da će se Messi i Aguero predomisliti. Za Argentince je bolje ako se Higuain ne predomisli.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- ASD
- Kontakt:
Sumnjam, Mesija treba ostaviti, ali oni imaju dosta mladih talenata, pogotovo u ofanzivi koji ce vrlo brzo postati ozbiljni igraci za Repku, recimo Dybala.muamerc je napisao/la:Uredu je napustiti, mnogi to rade, ali ovo vec nije uredu. Srozali bi repku na rang Paragvaja.jasmin10 je napisao/la:Messi, Aguero, Mascherano i Higuain napuštaju repku. Mada mislim da će se Messi i Aguero predomisliti. Za Argentince je bolje ako se Higuain ne predomisli.
Dzaba ti i najbolji napad svih vremena ako imas vezni red kojeg izjebe malo kvalitetniji presing. Ono je bilo bolno za gledati kako nema sistema u igri Argentine. Zabetonirali se nazad sa 4 stopera, zadnjim veznim i Bigliom koji nije ozbiljnije ucestvovao prema naprijed, a u napadu daj loptu Messiju da nesto pokusa izvuci protiv petorice.Epidaurus je napisao/la:Inace fakat ne mogu vjerovat da su ljudi opet popusili finale, imaju atomski napad, u ovom trenutku su top 3 repka svijeta bez dileme al iznova i iznova nadju nacina da izgube od po cistom kvalitetu losijeg protivnika. Naravno, Leo nije ovdje nista kriv (osim tog promasenog penala jel) i odigrao je odlican turnir al mi je malo cudna prica kako ima lose suigrace il sta vec. Da opet povucem komparaciju s Ronaldom, ovo sto Messi ima u Argentini je Spanija s vrhunca u odnosu na ono s kim Ronaldo igra u Portugalu. Steta definitivno ako se oprasta od repke, po meni je morao osvojiti bar jednu titulu Cope s ovom Argentinom.

I nemam ga problem kritikovati, ali dao je covjek ovaj turnir sve sto je imao. Od pocetka do kraja. Onakvu zelju od sinoc ne sjecam se kad sam vidio u dresu Barcelone.
Odluka o odlasku nije cudna. Argentinski fudbalski savez je u raspadu, potresa ih nekoliko skandala, ne zna se ko pije i ko placa, a cak se spominje da vise nece biti clanica fife. Ali vjerujem da je ipak privremena odluka u pitanju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Dybala nije klasa Aguera, a svakako igra Messijevu poziciju tako da dok je god Messi tu, Dybala mu može samo kopačke čistiti.
A Higuain je choker neviđeni. Pa je li moguće da u svakoj bitnoj utakmici on zakaže ? Ko god za njega istrese para koliko Napoli traži, treba da ugasi klub.
A Higuain je choker neviđeni. Pa je li moguće da u svakoj bitnoj utakmici on zakaže ? Ko god za njega istrese para koliko Napoli traži, treba da ugasi klub.
- ASD
- Kontakt:
Igrao je Dybala spica u Palermu, igrao ga je i Messi u Barceloni, igrao je i krilo, znao je mislim i Dybala ici na krilo, lako ih je uklopiti.
Nisam ni rekao da je sada trenutno klasa Aguera, ali vrlo brzo bi mogao biti, mada kako Aguero igra u Argentinskoj repci, vjerujem da ovaj nece biti nista gori.
Nisam ni rekao da je sada trenutno klasa Aguera, ali vrlo brzo bi mogao biti, mada kako Aguero igra u Argentinskoj repci, vjerujem da ovaj nece biti nista gori.
Higuain je najveci choker u istoriji jbene igre i na kraju Messi nosi teret njihovih promasaja poput Palacia i ostalih..nikad Messi u repci da dobije free ride...da osvoji a da drugi sta odluce i presude...ogromno breme jos i mora se nosit sa Batistutom i njegovim rekordom pa i to rjesi te Maradoninim nasljedjem...jesu ga natovarili u pm
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: 12345678922 i 1 gost.