[/quote]Zivinicko je napisao/la:Vjerovatno sto nam kadeti nisu imali nekog uspjeha na drzavnombik je napisao/la:nego zivinicko@ sta je ovo mrkonja pozvao gotovo 50 igraca a ni jednog iz konjuha.mislim nema ni iz gradacca zavidovici i maglaj po par igracaNema to nikakve veze, mi opet tvrdim imamo dobrih talenata i dosta omladine..Pa pogledaj uostalom tabele prvenstva TK za mladje, pioniri,kadeti i juniori Konjuha na prvom mjestu ( dominacija )... pogledaj im samo rezultate i kojom lakocom i rezultatom pobjedjuju protivnike.Jos da nije otislo 3-4 momka u Qatar da igra, jos bi jaci bili sad..Oni bi sigurno pojacali prvi tim, jer kod nas ne moze se puno zadrzati u juniori,ako si dobar ides odmah u prvi tim, zato i imamo mlade igrace..A jos smo prije 2 godine jedini imali 2 kluba Konjuh i Konjuh 2 koji se takmicio u 1.ligi federacije ( dominacija )..A sto se reprezentacije tice tu stvarno nismo imali nekih zapazenih igraca ni rezultata ali nije ni reprezentacija..hehe ..lijep pozz
Zivinicko,sine moj,rukotetasi Gradacca,godiste 2000. i mladji,prosle godine(ove godine nema lige za taj uzrast)ubjedljivo prvi na prvenstvu TK,bez ijednog poraza,ekipa 1998. ove godine vec osigurala,suvereno,takodjer bez ijednog poraza,prvo mjesto(ostalo jos 3 kola do kraja),jedino ekipa 1996.spletom nesretnih okolnosti nece zauzeti prvo mjesto(prosle godine bili drugi iza Gracanice).Ekipa 1994. i mladji nam se ne takmici u ligi,nije ni prijavljena,jer su momci vec na fakultete otisli ili nastupaju za prvi tim.Sve ove informacije slobodno provjeri u Rukometnom savetu TK.Pozdrav!
Bik @ nmg da vjerujem, ili igrate u skroz drugoj ligi ili pricas neke nebuloze..Ove godine kolko vidim nema vas nigdje, ne znam za te 2000.godiste ali pogledaj malo boljee : Juniori RK Konjuh vec osigurali DRZAVNO takmicenje..http://www.zivinice.ba/vijest-3496-Ruko ... -prvaci-TK" onclick="window.open(this.href);return false; pioniri i kadeti pobjedom protiv Tuzlaka zasjele na prvo mjesto( pioniri za 40 minuta utakmice primili samo 3 gola-heheh.. ) Znaci sve tri ekipe su prve na tabeli..Jedino nezz gdje se vi takmicite ? da niste u drugoj ligi kakvoj ?
Bik ti je lijepo napiso da se nasa 94 godista tj juniori nisu ni takmicili jer su svi u prvom timu, a nasa iz Gradacca skola rukometa se zove "Speed" i oni su u svim ostalim kategorijama najbolji na kantonu