Frankie je napisao/la: Korver, Carroll i Millsap
Znaci Horford ili Teague bi trebali preko.
ja procitah na rotoworld da korver odmara, dok za ovu dvojicu nista ne pise.. gdje nadje bgt da i ova dvojica odmaraju?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Frankie je napisao/la: Korver, Carroll i Millsap
Ma Horford preko 15,5 mjera, tanki su na petici natrpace ih Alsila14 je napisao/la:Frankie je napisao/la: Korver, Carroll i Millsap
ja procitah na rotoworld da korver odmara, dok za ovu dvojicu nista ne pise.. gdje nadje bgt da i ova dvojica odmaraju?
ne igra deng izgleda a wade bi trebao iako je upitanbrile je napisao/la:Kakvo je stanje sa Miamiem veceras, ima li kakvih izostanaka
Cini mi se izgledan kec
Bosh, Wade, Dragic, Deng, Chalmers, Andersen...kompletna ekipa haman out.brile je napisao/la:Kakvo je stanje sa Miamiem veceras, ima li kakvih izostanaka
Cini mi se izgledan kec
Hassan Whiteside (ankle) a game-time callPuma je napisao/la:Bosh, Wade, Dragic, Deng, Chalmers, Andersen...kompletna ekipa haman out.brile je napisao/la:Kakvo je stanje sa Miamiem veceras, ima li kakvih izostanaka
Cini mi se izgledan kec
Whiteside over 13.5, maxbet.
Ma nema veze ide on na 20+sila14 je napisao/la:i meni je on najprimamljiviji za veceras..eh sada je lutrija koji par dodati uz njegakontao sam wasington kontra hendikep, medjutim B.Beal upitan za veceras..valjda ce ubrzo izbaciti da li igra ili ne, pa da znam sta da radim.
edit: granica 17.5. fujjj fujjjj, odustajem od njega hahah
Razumijemo se, al je meni tiket vec u igriPuma je napisao/la:Ma nije nista zvanicno, ali trebalo bi uskoro biti poznato ko ce biti aktivan, ko ne. Tako ako imas mogucnost i strpljenja pricekaj jos malo.
adis30 je napisao/la:Ma nema veze ide on na 20+sila14 je napisao/la:i meni je on najprimamljiviji za veceras..eh sada je lutrija koji par dodati uz njegakontao sam wasington kontra hendikep, medjutim B.Beal upitan za veceras..valjda ce ubrzo izbaciti da li igra ili ne, pa da znam sta da radim.
edit: granica 17.5. fujjj fujjjj, odustajem od njega hahah
Jeste zvanicno, nece igrati Korver, Carroll i MillsapPuma je napisao/la:Ma nije nista zvanicno, ali trebalo bi uskoro biti poznato ko ce biti aktivan, ko ne. Tako ako imas mogucnost i strpljenja pricekaj jos malo.
Ma za Heat. Jedino je sigurno da nema Denga. Da nisam batalio kladionicu probao bih sa dvicom na Sacramento.10DelPiero je napisao/la:Jeste zvanicno, nece igrati Korver, Carroll i MillsapPuma je napisao/la:Ma nije nista zvanicno, ali trebalo bi uskoro biti poznato ko ce biti aktivan, ko ne. Tako ako imas mogucnost i strpljenja pricekaj jos malo.
teague preko?10DelPiero je napisao/la:Jeste zvanicno, nece igrati Korver, Carroll i MillsapPuma je napisao/la:Ma nije nista zvanicno, ali trebalo bi uskoro biti poznato ko ce biti aktivan, ko ne. Tako ako imas mogucnost i strpljenja pricekaj jos malo.
Aha nisam upratio, posto vidim da je uglavnom prica bila za Horforda al' evo i ove su potvrdili Dragic i Deng nece igratPuma je napisao/la:Ma za Heat. Jedino je sigurno da nema Denga. Da nisam batalio kladionicu probao bih sa dvicom na Sacramento.10DelPiero je napisao/la:Jeste zvanicno, nece igrati Korver, Carroll i MillsapPuma je napisao/la:Ma nije nista zvanicno, ali trebalo bi uskoro biti poznato ko ce biti aktivan, ko ne. Tako ako imas mogucnost i strpljenja pricekaj jos malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.