Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"Edin Džeko can you please come to rome as soon as possible so that i can close my office, my facebook page and finally go to join my holidays? know that until you don't officially sign for as Roma i can't do anything but waiting and this thing stresses and frustrates me so much and my fb friends are worrying for my health.
Thanks for your attention, best regards
your beloved
Adriano"
komentar na fb haha
your beloved
Adriano"
komentar na fb haha
Zarathustra
Ahahahah! To je nogomet ljudi moji! Zato ga pratimo. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovi Italijani izgleda nama Bosnjama lekcije o ludilu mogu odrzavati!Moggi je napisao/la:"Edin Džeko can you please come to rome as soon as possible so that i can close my office, my facebook page and finally go to join my holidays? know that until you don't officially sign for as Roma i can't do anything but waiting and this thing stresses and frustrates me so much and my fb friends are worrying for my health.
your beloved
Adriano"
komentar na fb haha

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Vala vise nek i ovo s hajrom docekasmo! Volim ja sve nase momke i svi su mi dragi, Besic i Kolasinac posebno, ali realno htjeli mi to priznati ili ne Dzeko je Dzeko za sve ostale. Momak je takav brend u svijetu da odes u najvecu rupu i spomenes Edina ja mislim da bi se nasao neko da zna o njemu barem nesto. Tako mi je drago zbog njega ko da je meni neki ogroman kamen sa srca pao. Sretno kapitenu i u nove bitke ako Bog da.AlanSmith14 je napisao/la:I ja tek sad vjerujem nakon što sam odgledo snimak predstavljanja prvog tima City-a za narednu sezonuSheyi je napisao/la: Većeras je bilo predstavljanje igrača za novu sezonu, i Džeke nije bilo tu, sad sam konačno siguran da ide u Romu...... osjećaj olakšanja nakon što sa broja 8 (Nasri) pređoše na broj 11 (Kolarov) xd
Vakat je bio!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jel danas u Rimu na ljekarskim pregledima , sta pricaju mahale
?

http://www.sportmediaset.mediaset.it/me ... 502a.shtmlFordinjo je napisao/la:Jel danas u Rimu na ljekarskim pregledima , sta pricaju mahale?
Ovi kažu da Džeko večeras stiže u Rim, a sutra medicinski pregledi.

Leti Adžo
Pišu na Twitteru da će Džeko sletiti u Rim u 19:25 

Hajmo, hajmo, Edine, Edine!
Kad će dres u zrak ko onomad sa Robertom 'this is football' Mancinijem? Tome se radujem ko rijetko čemu. Nakon toga, valja upaliti Keminu "Vratio sam se, živote" i uživati u povratku na vrh!
Talijani, sprem'te se, sprem'te.

Kad će dres u zrak ko onomad sa Robertom 'this is football' Mancinijem? Tome se radujem ko rijetko čemu. Nakon toga, valja upaliti Keminu "Vratio sam se, živote" i uživati u povratku na vrh!
Talijani, sprem'te se, sprem'te.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Sve dok ne bude zvanicno na sajtovima klubova ja ne vjerujem u ove price
Možda zakasni na avion i eto ništa od transfera

Ko Saja u Brazil na izvlacenje. Evo i Tincek ne voli avion povuklo ga po obiteljskim linijama.Eld0rado je napisao/la:Sve dok ne bude zvanicno na sajtovima klubova ja ne vjerujem u ove price![]()

Na italijanskom forumu Rome, lik kaže da je postavio šator na aerodromu i da čeka Džeku kao što je ček'o Iphonesoccerfan je napisao/la:Ovi Italijani izgleda nama Bosnjama lekcije o ludilu mogu odrzavati!Moggi je napisao/la:"Edin Džeko can you please come to rome as soon as possible so that i can close my office, my facebook page and finally go to join my holidays? know that until you don't officially sign for as Roma i can't do anything but waiting and this thing stresses and frustrates me so much and my fb friends are worrying for my health.
your beloved
Adriano"
komentar na fb haha![]()
![]()

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma gotovo je stize danas u pola osam. Ocekuje ga veliki docek.Eld0rado je napisao/la:Sve dok ne bude zvanicno na sajtovima klubova ja ne vjerujem u ove price![]()
Stiže babuka da pokori i Italiju 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Svi znamo o kakvom je igraču riječ, ali kad pogledaš ovakav video... Mogu misliti kolika su očekivanja navijača Rome, gledam ih otkad je Pjanić prešao tamo i prosto ne mogu ni ja da vjerujem da će ovakim igračem popuniti poziciju koja im škripi godinama. Nezahvalno je prognozirati, ali 15+ golova u ligi je realan cilj koji Edin sebi treba zacrtati.SlevinKelevra je napisao/la:http://www.gazzetta.it/Calciomercato/06 ... 0149.shtml
Ljudi,pa i Salah dolazi..Nadam se velikoj minutaži :)Mogli bi bit jaki ove god..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Marsal
- Kontakt:
Jest mi nešto drago zbog Džeksona, zaslužuje ovakav transfer. Tako mi je nekako milina čitat zadnjih dana ovo i gledati kako se navijači Rome raduju, konačno je zaigrao za jednog evropskog velikana. City i Wolfsburg to nisu. U Italiji uz pravi stav može vrhunski igrati minimum do 35 god, najbolji primjer su neki talijanski napadači poput Tonija, Marco Di Vaio, pa i Milito. Odličan potez, jedva čekam da se ozvaniči.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.