Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Kako reče sinoć onaj komentator, Vidal kažnjen sa 100 hiljada eura
Sad će i prihvatit manju cijenu od 40 miliona hahah jesu neinformisani a to im poso jbte, a koljeno mu do sad otišlo 3 puta u dva-tri mjeseca, novinari samo izmišljaju, sem Tuttosporta nikog pozitivna vijest o Juventusu ne zanima, ostali samo gledaju da šta loše pišu vezano za klub.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
PEP je napisao/la:mogo je sudija jos uz onih 5 minuta dodati os par ne bili juve pobjedio.Pa Bog te vidio niste se krvili na terenu da bi onoliko produzio.
Grci sa ovakvom igrom juveta sa pravom mogu rzmisljati o svih 6 bodova

neg dobar nam ovaj baskijac, 9 utakmica 0 golova, cini mi se da to ni Amauriju nije polazilo za rukom

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
A ti si nam ukazao čast pa došao na forum nakon nekoliko mjeseci da nam to kažeš? Vjerujem da će slijedeći tvoj dolazak na forum biti nakon nekoliko mjeseci da braniš Marchisija ako padne u formi, očigledno ti je to važnije. 

ne bih ga ni spomenuo da ne vidim ove jadne komentare kako se on muci, formacija mu ne odgovara, onda ga i trener zaj*ebe sa izmjenom, saigraci mu ne valjaju, bekovi ne znaju centrirat i slicno.. al najjaca mi je ona da se "on tuce sa protivnickom stoperima", zapitam se sta li Tevez radi, pije kafu sa njima ?
a i nesto ste mi slabi sa Bonuccijem ? zar nije Boni najveci kikser, najveca ubleha u timu i sl ? niko nema mu*a ni da ga pohvali
a i nesto ste mi slabi sa Bonuccijem ? zar nije Boni najveci kikser, najveca ubleha u timu i sl ? niko nema mu*a ni da ga pohvali
Igrao solidno, što bi ga neko hvalio kad ništa posebno nije pokazao. Llorente je van forme a i stil igre ove godine mu ne odgovara i to kad se sastavi slijedeća utakmica mu je klupa.Samo ja uvijek imam problem sa navijačima Juventusa koji nisu tu al su tu uvijek da lične sujete liječe onim " I told you so", ko da čekate kikseve tima za kojeg kao navijate da bi došli i prodavali pamet, takve lično ne volim.Italia je napisao/la:ne bih ga ni spomenuo da ne vidim ove jadne komentare kako se on muci, formacija mu ne odgovara, onda ga i trener zaj*ebe sa izmjenom, saigraci mu ne valjaju, bekovi ne znaju centrirat i slicno.. al najjaca mi je ona da se "on tuce sa protivnickom stoperima", zapitam se sta li Tevez radi, pije kafu sa njima ?
Llorente radi lavovski posao, al mora poceti davati golove jer sto je puno puno... Ipak 9 utakmica bez gola malo li je
Al ne sumnjam da ce Fer ubrzo proraditi jer prekvalitetan je to igrac.....
U Grcku po 3 boda

U Grcku po 3 boda

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
igrao solidno ? covjek koji je klasa za Chiellinija ove sezone, ni najmanje greske nije imao i odigrao samo solidno ? ma daj ba, nemoj me zaebavat..Sissoko je napisao/la:Igrao solidno, što bi ga neko hvalio kad ništa posebno nije pokazao. Llorente je van forme a i stil igre ove godine mu ne odgovara i to kad se sastavi slijedeća utakmica mu je klupa.Samo ja uvijek imam problem sa navijačima Juventusa koji nisu tu al su tu uvijek da lične sujete liječe onim " I told you so", ko da čekate kikseve tima za kojeg kao navijate da bi došli i prodavali pamet, takve lično ne volim.Italia je napisao/la:ne bih ga ni spomenuo da ne vidim ove jadne komentare kako se on muci, formacija mu ne odgovara, onda ga i trener zaj*ebe sa izmjenom, saigraci mu ne valjaju, bekovi ne znaju centrirat i slicno.. al najjaca mi je ona da se "on tuce sa protivnickom stoperima", zapitam se sta li Tevez radi, pije kafu sa njima ?
formacija je identicna kao i prosle sezone, gdje je bio "zmaj" i odjednom je to problem ? sto se tice "nas" drugih navijaca, tu smo mi, samo na nekim drugim portalima i forumima, gdje vlada zdrav razum, a ne citati kako je Lichtsteiner debilko, slusati uvrede i sprdnje na svaki potez Bonuccija, a branit nekakvog Baskijca koji gola nije postigo od Aprila.. al sta ocekivati od foruma koji je imao 3-4 juventina do 2012. godine, a sad nas ima 30..
To i jest problem kod Bonuccia, kad ne pravi greške on je fantastičan, jer su greške kod njeg sastavni dio igre.Italia je napisao/la:
ni najmanje greske nije imao i odigrao samo solidno ?

Jeste, al dalje nisam htio čitat jer ti ne kontaš stvari.Italia je napisao/la:
formacija je identicna kao i prosle sezone
jao tipa samo kad llorente lose odigra dodje da napise koju uvredu na racun fernanda...
ok,definitivno nije u formi,nece ga gol,sinoc je i takav imao 2 prilike,koliko se sjecam,1 je slucajno odbranio golman a drugu cini mi se bonnuci bio u ofsajdu.
sinoc pereyra dobar,trci,kombinuje ali mu je zavrsnica bila slaba,imao je par vrlo dobrih prilika ali slabo je reagovao
protiv grka ce biti bolje,vraca se vidal,asa,marcha bar se nadam da ce tako biti
ok,definitivno nije u formi,nece ga gol,sinoc je i takav imao 2 prilike,koliko se sjecam,1 je slucajno odbranio golman a drugu cini mi se bonnuci bio u ofsajdu.
sinoc pereyra dobar,trci,kombinuje ali mu je zavrsnica bila slaba,imao je par vrlo dobrih prilika ali slabo je reagovao
protiv grka ce biti bolje,vraca se vidal,asa,marcha bar se nadam da ce tako biti
Chiellini ne prave cesto greske, al ga zato redovno igraci prave budalom i ispada ko iz tramvaja.. to je razlika.. Bonucci nece ispasti, nece bit predriblan, nece kasniti na svog igraca.. jedina mrlja mu je ta koncentracija, gdje je znao za?ebat kad ima loptu u nogama..Sissoko je napisao/la:To i jest problem kod Bonuccia, kad ne pravi greške on je fantastičan, jer su greške kod njeg sastavni dio igre.Italia je napisao/la:
ni najmanje greske nije imao i odigrao samo solidno ?
Jeste, al dalje nisam htio čitat jer ti ne kontaš stvari.Italia je napisao/la:
formacija je identicna kao i prosle sezone
ostatak nema veze sa Llorenteom, pokazao je on svoje.. al da, ja i dalje ne kontam.. bitno je da kontaju znalci koji pljuju po Lichtu, Bonucciju, Marchisiju i ostalim juventinima, a velicaju Baskijca i nadaju se da ce Giovinco "konacno" dobiti priliku, iako mu je 28 godina..
Llorente igra ocajno od pocetka sezone, nije mu ovo prva tekma.. dodjem da vidim komentare posle poraza i lose igre, jer oni su uglavnom najiskreniji.. za oko mi zapeo onaj indijanac koji se zalio na 5 minuta nadognade i onaj sto pljuje po ocu Lichtsteinerujao tipa samo kad llorente lose odigra dodje da napise koju uvredu na racun fernanda...
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 19 okt 2014, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
- korisnikforuma
- Kontakt:
Ma jeli, znači mi koji govorimo kako Llorente igra očajno smo padobranci i statističari koji dolaze samo kad loše odigra...Italia je napisao/la:igrao solidno ? covjek koji je klasa za Chiellinija ove sezone, ni najmanje greske nije imao i odigrao samo solidno ? ma daj ba, nemoj me zaebavat..Sissoko je napisao/la:Igrao solidno, što bi ga neko hvalio kad ništa posebno nije pokazao. Llorente je van forme a i stil igre ove godine mu ne odgovara i to kad se sastavi slijedeća utakmica mu je klupa.Samo ja uvijek imam problem sa navijačima Juventusa koji nisu tu al su tu uvijek da lične sujete liječe onim " I told you so", ko da čekate kikseve tima za kojeg kao navijate da bi došli i prodavali pamet, takve lično ne volim.Italia je napisao/la:ne bih ga ni spomenuo da ne vidim ove jadne komentare kako se on muci, formacija mu ne odgovara, onda ga i trener zaj*ebe sa izmjenom, saigraci mu ne valjaju, bekovi ne znaju centrirat i slicno.. al najjaca mi je ona da se "on tuce sa protivnickom stoperima", zapitam se sta li Tevez radi, pije kafu sa njima ?
formacija je identicna kao i prosle sezone, gdje je bio "zmaj" i odjednom je to problem ? sto se tice "nas" drugih navijaca, tu smo mi, samo na nekim drugim portalima i forumima, gdje vlada zdrav razum, a ne citati kako je Lichtsteiner debilko, slusati uvrede i sprdnje na svaki potez Bonuccija, a branit nekakvog Baskijca koji gola nije postigo od Aprila.. al sta ocekivati od foruma koji je imao 3-4 juventina do 2012. godine, a sad nas ima 30..
Naravno da dolazimo samo kad Llorente loše odigra, jer je to nakon svake utakmice Juventusa ove godine.
Znači na forumu na kojemu pojedinci sebi uzimaju za pravo, ne kritizirati, nego pljuvati Andreu Pirla, čovjeka koji je jedan od najboljih igrača svih vremena na svojoj poziciji, i koji nam je kao starac sa 31 godinom donio scudetto bez poraza, ali ne smije se reći kako baskijski balvan nije u stanju ugroziti protivnikov gol u 9 utakmica unatoč tome što je trenutna formacija više 3-5-1-1 nego 3-5-2, jer je Tevez prošle godine igrao puno bliže golu.
A tek ono pljuvanje Lichtsteinera, pa sve ono što vi pričate da Llorente radi, to Lichsteiner napravi u utakmici i kad mu bude loš dan. Pa prošlu utakmicu čovjek je vukao kontru na lijevom krilu, ej, desni bek je doletio do suprotne strane terena, dok je istovremeno Llorente jedva ispratio njegov trk...
Švaštatićeš...
Inače komentar na samu utakmicu je suvišan, kiks je bio neminovan, kada ti 75 golova zabije jedan igrač (Tevez) onda znaš da ti momčad dosta ovisi o tom igraču, pa kad on ne zabije, onda se dogodi kiks protiv zadnje momčadi u ligi.
Sezona je duga i na kraju se mrtvi broje, ali već oko 2. mjeseca ćemo znati jeli ovaj lazar na našoj klupi stvaro trener s dugoročnim planom ili ga je samo pratila sreća i nestvarni Tevez ova dva mjeseca...
- bianconeros
- Kontakt:
Sad kad je malo sleglo pa je lakse dati kritiku... Ne moze se dobiti svaku tekmu, negdje se mora stati na minu a taj je slucaj bio sinoc. Radije da protiv njih prospemo bodove nego u nekom derbiju.
Neki su sinoc podbacili, (Pirlo, LIorente i Evra). Nadam se da ova dva zadnja gledam na klupi sledecu tekmu. Vrijeme je da i Morata dobije ozb sansu. Kako je doso nije imao bas minutaze da se dokaze. Tako vazi i za Evru koji dosada ama nista bas nije pokazo. Da mu onakav Asamoah sjedi na klupi pored ovog Evre
...
Nismo vala ni zasluzili vise od X. Ovi se borili i dobili sta su htijeli....
Ovaj im rezultat mogu oprostiti ako dobijemo grke sada u srijedu, nece biti lahko al vrijeme je da se i dobije na stranu u LS..
Neki su sinoc podbacili, (Pirlo, LIorente i Evra). Nadam se da ova dva zadnja gledam na klupi sledecu tekmu. Vrijeme je da i Morata dobije ozb sansu. Kako je doso nije imao bas minutaze da se dokaze. Tako vazi i za Evru koji dosada ama nista bas nije pokazo. Da mu onakav Asamoah sjedi na klupi pored ovog Evre

Nismo vala ni zasluzili vise od X. Ovi se borili i dobili sta su htijeli....
Ovaj im rezultat mogu oprostiti ako dobijemo grke sada u srijedu, nece biti lahko al vrijeme je da se i dobije na stranu u LS..
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- BlueBosnian
- Kontakt:
Gigi
Caseres-Barza/Boni-Chielo-Asa
Pirlo/Marchisio
Vidal-Pogba
Gio/Coman-Llorentus/Morata-Tevez

Al' jbg ne može se bez 3-5-2 i ubojitih krila u vidu Licha i Evre

Caseres-Barza/Boni-Chielo-Asa
Pirlo/Marchisio
Vidal-Pogba
Gio/Coman-Llorentus/Morata-Tevez

Al' jbg ne može se bez 3-5-2 i ubojitih krila u vidu Licha i Evre

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Jbg kad izgubiš 30 lopti nikakva formacija ne pomaže. Strašno, kao amateri.
Ekipi već dugo treba igrač koji zna podvaliti loptu koji ima magiju da pošalje pas koji će prelomiti. Ali Juventus pojačava klupu poluproizvodima i tako u krug. I sljedeće godine će Marotta pojačavati klupu. Padoin out, neko malo bolji in i svi sretni. A to što vapimo za osvježenjem u prvom timu, nikom ništa.
Ništa dobro u Grčkoj ako ozbiljno ne popravimo igru. A Lp je ključ, jednostavno, kiks je nedopustiv. Ja nisam optimist.
Ekipi već dugo treba igrač koji zna podvaliti loptu koji ima magiju da pošalje pas koji će prelomiti. Ali Juventus pojačava klupu poluproizvodima i tako u krug. I sljedeće godine će Marotta pojačavati klupu. Padoin out, neko malo bolji in i svi sretni. A to što vapimo za osvježenjem u prvom timu, nikom ništa.
Ništa dobro u Grčkoj ako ozbiljno ne popravimo igru. A Lp je ključ, jednostavno, kiks je nedopustiv. Ja nisam optimist.

- bianconeros
- Kontakt:
Sinoc nam je Vidal falio i te kako.... Nadam se da ce od sada biti u prvoj postavi.. 

Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Na ljeto vratit Zazu, a Llorenteu se zavalit i vratit ga u spaniju, ionako ima platu 4mil a 9 utakmica suh
- IlCapitano
- Kontakt:
Evo zabi ga i Richmond 

Sinoć sam gledao od 60-e minute i vidio da smo bili nemoćni i grozni u napadu. Licht nema centaršuta, Llorente u slaboj formi, nema Vidala, Pirlo sinoć mnogo kaskao. Jbg mora se desiti i kiks, nisam se nadao u sinoćnjoj tekmi ali nema veze idemo dalje.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.