FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 26 apr 2016, 23:45

isakovich je napisao/la:Sta je sa Robenom,koja mu je dijagnoza?
I tebi naumpao (kao i meni) pa da vidimo šta vele :)
Trči Arjen već neko vrijeme, tako da nije bez kondicije. Čeka da mu upale grünes Licht pa da uskoči sa ekipom. To bi moglo biti početkom naredne sedmice iliti ga koncem iste.
Dakle, po svemu sudeći mogli bi ga vidjeti u Berlinu, finalu DFB Pokala. :cool:
Vom Jäger zum Gejagten

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 27 apr 2016, 10:08

Nekad se okupljalo u Sarajevu, kad je jos 'radilo' ono udruzenje navijaca 'Bayern BiH' :D
Kasnije se zalijenili, fakulteti i nismo vise pravili druzenja. Najjaca su bila protiv Chelsea, u finalu LP, dole u Skenderiji...steta za poraz. A okupljali smo se od Zetre, preko Alte do Skenderije i dole kod Energoinvesta. Mozda je neko i isao na okupljanja od forumasa??
Danas ocekujem Xabi, Vidal Müller u sredini, Ribery, Lewa i Costa u napadu. Nazad Manu, ispred Lahm, Javi, Alaba, Bernat.
Pack mas ! Mia san mia !

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 27 apr 2016, 10:14

luca toni 9 je napisao/la:Nekad se okupljalo u Sarajevu, kad je jos 'radilo' ono udruzenje navijaca 'Bayern BiH' :D
Kasnije se zalijenili, fakulteti i nismo vise pravili druzenja. Najjaca su bila protiv Chelsea, u finalu LP, dole u Skenderiji...steta za poraz. A okupljali smo se od Zetre, preko Alte do Skenderije i dole kod Energoinvesta. Mozda je neko i isao na okupljanja od forumasa??
Danas ocekujem Xabi, Vidal Müller u sredini, Ribery, Lewa i Costa u napadu. Nazad Manu, ispred Lahm, Javi, Alaba, Bernat.
Pack mas ! Mia san mia !

Hajde večeras u My Face. :thumbup:

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 27 apr 2016, 11:24

farinelli123 je napisao/la:
Balance je napisao/la:U sezoni 2008/2009 novinar je upitao Hoenessa da li je prodaja Hummelsa bila greska, a ovaj odgovorio : Wo, bitteschön, hätte der Innenverteidiger Hummels denn bei Bayern spielen sollen? „Von den weltbesten Innenverteidigern haben wir vier!“ Er sprach von Lucio, Martin Demichelis, Daniel van Buyten und einem gewissen Breno.

Micho, Kecer i Palikuca svjetske klase :lol:

Bilo je tu jos svakakvih izjava poput onih da je Rensing pravi nasljednik Kahna, a tad jos nije uvezao par utakmica na golu te da ce Kraft postati jedinica Elfa. :mrgreen:
Prijatelju Balanse ili Balansu, zao mi je sto si ti taj ciji post citiram, i nadam se da ovo nece izazvati neki disbalans na forumu. Jer je besmisleno. Uvek me je fasciniralo to sto ljudi na ovom forumu ostavljaju citave redove na njemackom kao da ga svako zna u prste i jos pritom ubace i neki pripadajući kočoperni smajli (kafa ili neki pseudozestoki namig itd); Ovo u tvom postu je razumljivo, i lako se prevodi, ali molim vas ubuduce kad to radite, napišite prevod neki. Bilo sta. Hvala :D

Meni je cudno kako do sada (ako me sjecenje sluzi) nisi reagirao iako je ekipa znala (kako i sam kazes) ostavljati citave redove na njemackom.
Ali kako god, ubuduce cu drage volje prevesti kad ubacim nesto na njemackom :D

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 apr 2016, 11:34

Osam Bayernovih transfera koji su srozali Bundesligu

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/osam-ba ... igu/192508

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 27 apr 2016, 11:45

Arsenal are reportedly offering a three-year contract to Bayern Munich right-back Rafinha ahead of the summer transfer window
Arsenal zeli Rafinhu
:urnebes: :urnebes:

Süddeutsche Zeitung : Ancelotti sees Martinez as a midfielder and doesn't want to rely on Kimmich and Alaba in central defense
:clap:
Bayern Munich ask Arsenal if they will sell Alexis Sanchez.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 27 apr 2016, 12:36

Carlo će valjda biti koliko toliko razumniji od ovog "genija". Mislim da Rafinha nije toliko loš koliko je poslušan, pa radi kako Pep kaže. Vidjeli smo u jednoj od prošlih utakmica kakav je ustvari Javi na DMF, i kako samo čita protivničku igru i kvari im akcije. Još od Juppa tvrdim da je on jedan od 3 najbolja DMF-a, samo treba biti "genije" i ne iskoristiti ga tu.
A što se tiče Lewandowskog i njegove izjave: "Možda ću jednog dana igrati u Engleskoj ili Španiji. Ali, ako odlučim da i u budućnosti budem u Bayernu, biće to samo zbog toga jer sam smatrao da je to idealan klub u kojem ću da napredujem i osvajam trofeje", to ne iznenađuje, jer već odavno znamo da je Lewa sebi na prvom mjestu, i da on nikad ni za jedan klub neće igrati srcem, lik jednostavno samo hoće golove, a uspjeh tima je usputno.

Večeras očekujem dobru utakmicu, bolju nego sinoć uglavnom. Samo da ne bude igra mačke i miša, pa na kontru gol. Ali Atletico tako igra i to je činjenica, ne možemo reći da je to loše. Na taj način smo upravo izgubili i finale 2012. Ne krivim takvu igru, jeste dosadna ali i to je igra i treba i za to naći način kako je pobijediti. Ne želim biti pesimista, ali naša bezidejna igra nema šanse protiv Atletica. Ipak, vjerujem da ćemo se na individualni kvalitet igrača domoći finala :D

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 apr 2016, 13:06

phily je napisao/la:
Arsenal are reportedly offering a three-year contract to Bayern Munich right-back Rafinha ahead of the summer transfer window
Süddeutsche Zeitung : Ancelotti sees Martinez as a midfielder and doesn't want to rely on Kimmich and Alaba in central defense
Bayern Munich ask Arsenal if they will sell Alexis Sanchez.
Dat im Rafinhu i 10-15milki za Sancheza, da ima ko sjediti na klupi :P

Salim se, ali od svega ovoga, najvise me raduje da ce Martinez na sredinu terena.

Treba se potruditi da osvojimo LP, pa da mozemo slijedece sezone Carla pritisnuti, kao sto je Jupp učinio Pep-u :D :D :D
DieRoten je napisao/la:Večeras očekujem dobru utakmicu, bolju nego sinoć uglavnom. Samo da ne bude igra mačke i miša, pa na kontru gol. Ali Atletico tako igra i to je činjenica, ne možemo reći da je to loše. Na taj način smo upravo izgubili i finale 2012. Ne krivim takvu igru, jeste dosadna ali i to je igra i treba i za to naći način kako je pobijediti. Ne želim biti pesimista, ali naša bezidejna igra nema šanse protiv Atletica. Ipak, vjerujem da ćemo se na individualni kvalitet igrača domoći finala
Pa de se odluči, imamo li šanse ili nemamo? :D
Stern des Südens

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 apr 2016, 13:20

Ne vjerujem šta sam sad pročitao na ovom ss.ba čuj transferi BAYERNA koji su srozali Bundesligu nevjerovato kakav amaterizam od novinara sigurno je neki zavijač rejala ili farcelone ili mančester jedinstva oni mogu sve kupovati što valja u njihovim ligama a ne utiču na kvalitetu tih liga ne srožavaju je.
Amaterizam novinarski

Sretno nam večeras samo da damo gol ;)

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 27 apr 2016, 13:24

Bayern@heart je napisao/la:Ne vjerujem šta sam sad pročitao na ovom ss.ba čuj transferi BAYERNA koji su srozali Bundesligu nevjerovato kakav amaterizam od novinara sigurno je neki zavijač rejala ili farcelone ili mančester jedinstva oni mogu sve kupovati što valja u njihovim ligama a ne utiču na kvalitetu tih liga ne srožavaju je.
Amaterizam novinarski

Sretno nam večeras samo da damo gol ;)
Zar stvarno mislis da na SS neko pise clanke tj. da ne prepisuju od nekud. Kakvi crni novinari, prepisivaci :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 apr 2016, 13:28

NYKnicks Fan je napisao/la:Osam Bayernovih transfera koji su srozali Bundesligu

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/osam-ba ... igu/192508

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Srozali Bundesligu tako da je po kooficijentu druga liga u Evropi. :lol:

Uzima igrače konkurentima Rode,Baumjohan.,Kurt. :rol: Ovom novinaru treba reći da promjeni dilera.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 27 apr 2016, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 27 apr 2016, 14:45

Rado, ali sam otisao malo kuci za maj. U finalu aBda idemo dole da pravimo lom :mrgreen:

Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 27 apr 2016, 15:27

Jojj pa ljudi Pep je sjebo najjaceg zadnjeg veznog u svijetuu, pa je sjebo najboljeg beka na svijetu. Odnosno zamal da sjebe i drugog najboljeg beka svijeta.

Nikad mu halalit necu, nikad, da je otkrio 10 novih Mesija. :evil:
Mia San Mia

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 27 apr 2016, 15:38

E ne znam jesam li dugo očekivao jednu utakmicu Bayerna kao ovu večeras.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 27 apr 2016, 15:48

Ja sam ubijeđen u dobru pobjedu Bayerna, ili standardan poraz, Pep-a. Neki x sumnjam da ce biti.
Mia San Mia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 27 apr 2016, 16:03

trtenutna je situacija da svi ocekujemo pobjedu, ali takodjer vjerujemo da cemo izgubiti :crazy: :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 apr 2016, 16:13

Važno je postići gol il' više njih. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 apr 2016, 16:26

Mi u knockout fazi LP-a ne sjećam se kad smo zadnji put pobijedili u gostima otkad je Guardiola tu.
Remi s golovima bi bio prihvatljiv, mada Atletico je oslabljen i trebali bi to iskoristiti da pobijedimo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 apr 2016, 16:44

Sansa da Pep ode kao jedan od najtrofejnijih trenera Bayerna krece od veceras.
Podmetanja raznih ce biti veceras, vecih cigana od ovih nema.
Gol u prvih pola sata je lijek za sve.
Lewa, red je veceras da ga metnes.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 27 apr 2016, 16:47

Ima li kakvih pretpostavki za postavu, ali od nekog pouzdanog izvora :)
Mia San Mia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.