Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sad moram i ja
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sjecam se Batistutinog predstavljanja na Olimpicu. To je bio prvi put da vidim nesto slicno, da se okupe desetine hiljada ljudi na stadionu da pozdrave novog igraca. Nema utakmice, nista, samo dosli da ga vide.
To je danas standard ali za mene je to stvarno bilo nesto fantasticno.

Dzeko je najvece ime poslije Batistute definitivno sto se spic napadaca tice koji su prosli kroz Romu.
Raduje me ovaj transfer i za Edina i za Romu kao klub a i za talijanski ligaski fudbal koji je jako omalovazan i kojem je sad reda da pokazu da su i oni faktor u CL.
Raduje me ovaj transfer i za Edina i za Romu kao klub a i za talijanski ligaski fudbal koji je jako omalovazan i kojem je sad reda da pokazu da su i oni faktor u CL.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo veselo.SlevinKelevra je napisao/la:U mene u subotu.Goalgetter je napisao/la:U mene danas maksuz rostilj bio povodom ovoga.![]()
![]()
![]()

Jel 9ka spremna za Edina.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Peta najbolja zamjena u historiji Premiershipa

13 - Only 4 players in PL history have scored more goals as a substitute than Edin Dzeko (Defoe 22, Kanu/Solskjaer 17, Hernandez 14).
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kako je ono bilo u Manchesteru, u 6 derbija protiv Uniteda je zabio 6 golova?
Nadamo se da ce nastaviti ovako i u Rimu protiv Lacija.
Nadamo se da ce nastaviti ovako i u Rimu protiv Lacija.

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sa srećom kapitenu i da budes prvi strijelac lige ako Bog da. A od ovih manje bitnih stvari volio bih kad bi nosio broj 11, nekako mi taj broj vise pristaje uz Dzekin stas!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Posto je vec,manje-vise,zvanican prelaz da napisem i ja koju..
Odlazi iz kluba koji ga nikad nije dovoljno postovao i cijenio.Uvijek je bio u sjenci preostalih napadaca od kojih su neki cesto upitnog kvaliteta u odnosu na Dzeku..Baloteli,Negredo,Bony..Cesto nepravedno zapostavljan,na udaru kritika i kad je trebao i kad nije trebao biti,ali je sve podnosi stoicki i tesko da ce na Etihad doci vece ime koje je sve to trpilo od Edina Dzeke.Donio im je puno radosti,gotovo u svim kljucnim utakmicama za City je ostavio svoj pecat,realni navijaci City-a su toga itekako svjesni..
Sad dolazi u tim koji zna cijeniti kvalitet,predanost,odanost i koji ce ga drzati ko malo vode na dlanu bezbeli,dolazi kod Pjanica,dolazi da bude sampion opet siguran sam
Zelim mu puno srece,da se opet BiH zakuca pred tv vikendom i navija za bosansku vezu kao nekad u Njemackoj..Sretno Edine

Odlazi iz kluba koji ga nikad nije dovoljno postovao i cijenio.Uvijek je bio u sjenci preostalih napadaca od kojih su neki cesto upitnog kvaliteta u odnosu na Dzeku..Baloteli,Negredo,Bony..Cesto nepravedno zapostavljan,na udaru kritika i kad je trebao i kad nije trebao biti,ali je sve podnosi stoicki i tesko da ce na Etihad doci vece ime koje je sve to trpilo od Edina Dzeke.Donio im je puno radosti,gotovo u svim kljucnim utakmicama za City je ostavio svoj pecat,realni navijaci City-a su toga itekako svjesni..
Sad dolazi u tim koji zna cijeniti kvalitet,predanost,odanost i koji ce ga drzati ko malo vode na dlanu bezbeli,dolazi kod Pjanica,dolazi da bude sampion opet siguran sam

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nek osvoji scudetto i ostaje mu jos Spanija, tu ce nakon jedne ili dvije fantasticne sezone u dresu Rome da predje u Real, Barcu ili Atletico, te osvoji Primeru...
Francuska je nebitna, i trebalo bi da stoji liga cetvrtice ili kako vec, a ne liga petice, jer Ligue 1 je na dosta nizem nivou od ove 4, pogotov do prije 3 godine i novog PSG-a, ali nejse...mada nakon osvajanja Primere Edin ce imati 32,33 godine i kupit ce ga upravo Parizani ili bogatuni iz Monaca, te ce i Francusku da pokori

Francuska je nebitna, i trebalo bi da stoji liga cetvrtice ili kako vec, a ne liga petice, jer Ligue 1 je na dosta nizem nivou od ove 4, pogotov do prije 3 godine i novog PSG-a, ali nejse...mada nakon osvajanja Primere Edin ce imati 32,33 godine i kupit ce ga upravo Parizani ili bogatuni iz Monaca, te ce i Francusku da pokori

Gotovooooooooo

gdje šta info?
Većeras je bilo predstavljanje igrača za novu sezonu, i Džeke nije bilo tu, sad sam konačno siguran da ide u Romu...Eld0rado je napisao/la:gdje šta info?

a šta je sa Salahom? jel i on prelazi u Romu il su samo špekulacije?
coelho41 je napisao/la:a šta je sa Salahom? jel i on prelazi u Romu il su samo špekulacije?

đe ja živim bog te neyebo..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Covjece, svi relevantni sportski mediji su prenijeli da je gotovo... Kakvo predstavljanje dresova.Sheyi je napisao/la:Većeras je bilo predstavljanje igrača za novu sezonu, i Džeke nije bilo tu, sad sam konačno siguran da ide u Romu...Eld0rado je napisao/la:gdje šta info?
Nije jos zvanicno clan ekipe iako trenira s njima. Ima neki spor na relaciji Roma- Fiorentina- Chelsea, nisam detaljno upoznat.coelho41 je napisao/la:đe ja živim bog te neyebo..
Nije dresova, već igrača.SlevinKelevra je napisao/la:Covjece, svi relevantni sportski mediji su prenijeli da je gotovo... Kakvo predstavljanje dresova.Sheyi je napisao/la:Većeras je bilo predstavljanje igrača za novu sezonu, i Džeke nije bilo tu, sad sam konačno siguran da ide u Romu...

Znam, ali opet me nešto bješe strah da se ne zakomplikuje, pa otkaže. Poželio sam da gledam Džeku kako igra svaku utakmicu, poželio sam onog Džeku iz Wolf kad je zabijao ili asistirao pa gotovo svaku utakmicu, i dolazak u Romi bi trebao ove želje da ispuni.

- Goalgetter
- Kontakt:
Negdje sam citao danas da se rjesavaju jos neki administrativni problemi, da ce potpisati i biti predstavljen tek 14. Augusta.
I ja tek sad vjerujem nakon što sam odgledo snimak predstavljanja prvog tima City-a za narednu sezonuSheyi je napisao/la: Većeras je bilo predstavljanje igrača za novu sezonu, i Džeke nije bilo tu, sad sam konačno siguran da ide u Romu...

Vakat je bio!

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles