FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Gledam ovo oko Humelsa izgleda kao manje vise zavrsena stvar, spominje se i plata nekih 10mil
Nisam nesto optimistican, ali mi je opet jako drago ako nas pojaca. I da ce u nasem timu biti jos bolji.
A sad sta je bilo prije, receno, govoreno i same njegove izjave, valjda je i sam shvatio da od "ljubavi" prema zutaljima nema nista.
Nisam nesto optimistican, ali mi je opet jako drago ako nas pojaca. I da ce u nasem timu biti jos bolji.
A sad sta je bilo prije, receno, govoreno i same njegove izjave, valjda je i sam shvatio da od "ljubavi" prema zutaljima nema nista.
Mia San Mia
Ova stvar oko Hummelsa se sve više kuha što znači da smo odustali od Laportea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A rijesiti se Mehe, Tasci ionako ode, Badstuber ionako fantazija. Pa dovesti obojicu, pa imati 3 svjetska stopera 

Mia San Mia

Gledam vas kako pisete tetku li vam od komsije

HOCEMO TRIPLETU

HOCEMO TRIPLETU

HOCEMO TRIPLETU

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Dakle stvar je ende
sto bi nas uvazeni amidaza reako fak jeaaaaaaaa
.Pisaj po sirotinji

Arsenal, Liverpool and Manchester United target Mats Hummels is set to become the latest Borussia Dortmund star to join arch rivals Bayern Munich.
Hummels has been linked with numerous Premier League clubs in the last two summer transfer markets and United reportedly had a bid rejected for him last year.
Liverpool, managed by Hummels' former Dortmund boss Jurgen Klopp, as well as Arsenal were understood be readyin mega offers for the 27-year-old but it now appears he is on his way to the Allianz Arena.
According to Bild, Bayern have agreed a fee of around £23m for Hummels, who will follow in the footsteps of Mario Gotze and Robert Lewandowski by leaving Dortmund for Bayern.
The news will come as a major blow to the Premier League trio, who are all in desperate need of defensive reinforcements this summer following disappointing domestic campaigns.
dakle mehaga ,boa, humels + javi za nedaj boze atomska armirana armirana armirana odbrana.Meagu niposto prodavati karlito ce njega da preporodi

Arsenal, Liverpool and Manchester United target Mats Hummels is set to become the latest Borussia Dortmund star to join arch rivals Bayern Munich.
Hummels has been linked with numerous Premier League clubs in the last two summer transfer markets and United reportedly had a bid rejected for him last year.
Liverpool, managed by Hummels' former Dortmund boss Jurgen Klopp, as well as Arsenal were understood be readyin mega offers for the 27-year-old but it now appears he is on his way to the Allianz Arena.
According to Bild, Bayern have agreed a fee of around £23m for Hummels, who will follow in the footsteps of Mario Gotze and Robert Lewandowski by leaving Dortmund for Bayern.
The news will come as a major blow to the Premier League trio, who are all in desperate need of defensive reinforcements this summer following disappointing domestic campaigns.
dakle mehaga ,boa, humels + javi za nedaj boze atomska armirana armirana armirana odbrana.Meagu niposto prodavati karlito ce njega da preporodi

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- anelbavarac
- Kontakt:
Ma kakav Hummels.
Hoce domuzari da izvuku sto vise para, pa proturaju kroz svoje medije da ga hoce Bayern.

Hoce domuzari da izvuku sto vise para, pa proturaju kroz svoje medije da ga hoce Bayern.
ta je to za nas pusy smokeanelbavarac je napisao/la:Ma kakav Hummels.![]()

- anelbavarac
- Kontakt:
Hoces se kladit da nece doc?
Ako napušta BvB samo Bayern dolazi u obzir, nikakve Barcelone, Unitedi, Chelsea, Arsenal-anelbavarac je napisao/la:Hoces se kladit da nece doc?
Ja prihvatam opkladu, kakvi god da su uslovi

Stern des Südens
momci imam onako neki lud preosjecaj
da bi lord spletom okolnosti moga doci u minken

- Centre forward
- Kontakt:
Ako ih Mats napusti, Žuti će se raspast k'o pakt, onaj iz Varšave. I ja nešto sumnjam u njegov dolazak, al' kad su Golden boy i Lewa mogli, može vala i on doć. Al', po nekom mom idealnom scenariju, ako on već mora doć' poslat' im Gecea i Benatiu, što da ne, i još koji milion za crne dane. On očigledno želi LP, a ima samo par klubova koji mu to mogu priuštit', a mi smo svakako u toj grupi.
Ovo su 'talijanska posla, neće Carlo da se pati u ligi.
Ovo su 'talijanska posla, neće Carlo da se pati u ligi.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma nije on mene iznervirao, anto je meni drag, volim se ja slatko pokrvit s njim. Puno on zna, pogotovo puno o Bayernu, a i veliki je showman...Bilall je napisao/la:Ako Effe napise post bez ijednog smajica, bit ce da se nanervirao![]()

A sad anto malo glumi uvrijeđenu mladu i to je dio show programa...

Prvo Alalba nije stoper. Alaba je odlican bek koji treba da igra na svojoj prirodnoj poziciji i treba da pomaze Riberyu u ofanzivnim zadacima a ne da se gubi negdje po sredini terena.
Eto neka bude i da je Boa najbrzi, ali ne lezi mu igra sa visoko postavljenom odbranom. Ispadaju nam stoperi i to sam znas.
Treba naci balans kada su ofanzivni i defanzivni zadaci u pitanju
A u ovom gore mom dijelu, imaš odgovor i na ovo sada citirano...Tako da....Bilall je napisao/la:I nakon jednog ovakvog odgovora on opet od mene trazi liste stopera koji nam odgovaraju..Hocu evo odmah ih pravim
Ja sam cak mislio da se on zayebava...
Ko hoce da odgovara na sve ovo, neka odgovara, ja ne, i nije to neuvazavanje misljenja, naprotiv.
Zao mi je sto se iznervirao i otisao, ali nisam mu ja kriv.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Al si laskas,sad svi budale ti pametan, i nije ovo za tebe ,otici ti je najkonstruktivnije sta mozes napraviti,bravo ,pametno kaj ne.anton 1983 je napisao/la:Nista ljudovi vidim ja da nije ovo za mene. Problem je u meni ne u Vama pa sam odlucio da nema smisla. Ne bum piso do daljnjega. Ak neko vec oce kaj komentirat zna di me moze naci. Iskreno nadam se da vise nikad nebum doso ovdje pisat. PS drzimo fige Da prodemo Atl. Mad.Kako bi nas Andrja rekao; Anđelka demokracija je **** stvar, 20 budala mogu nadglasati jednog pametnog čovjeka
VOLIM BAYERN
Eno boldano je gore, i to je poenta. I nema potrebe da mu pravim nikakve listeeffe_sa je napisao/la:Prvo Alalba nije stoper. Alaba je odlican bek koji treba da igra na svojoj prirodnoj poziciji i treba da pomaze Riberyu u ofanzivnim zadacima a ne da se gubi negdje po sredini terena.
Eto neka bude i da je Boa najbrzi, ali ne lezi mu igra sa visoko postavljenom odbranom. Ispadaju nam stoperi i to sam znas.
Treba naci balans kada su ofanzivni i defanzivni zadaci u pitanjuA u ovom gore mom dijelu, imaš odgovor i na ovo sada citirano...Tako da....Bilall je napisao/la:I nakon jednog ovakvog odgovora on opet od mene trazi liste stopera koji nam odgovaraju..Hocu evo odmah ih pravim
Ja sam cak mislio da se on zayebava...
Ko hoce da odgovara na sve ovo, neka odgovara, ja ne, i nije to neuvazavanje misljenja, naprotiv.
Zao mi je sto se iznervirao i otisao, ali nisam mu ja kriv.Vratit će se Ante....
Otišao ga sada u realnosti pristavit, kad već ovdje nije mogao.....

Ja ako vidim da covjek, ili nije dobro procitao, ili se pak pretvara da je glup, zaobidjem.

Sto se mene tice slobodno pravite show i ti i on a i secko, kad god hocete.

Svi vi imate svoje stavove i misljenja, i vecina dijele zajedničku osu. Medjutim, davati Pepu tolike kredite za nešto što čini, ili ga kritikovati za neke totalne besmislice je van pameti. Primjeri?
Dizati ga u nebesa radi toga što dere bundesku kao malo dijete, a ne pogledati realno da Bayern nije pobijedio kvalitetniju ekipu od sebe (Real, Barca), patio se kvalitetno slabijim ekipama, no taktički prejakim trenerima (ManU, Juventus).
Pep pobjedjuje ekipe od kojih je kvalitetniji i to radi sa stilom. Ukoliko je preko puta taktičar sa ajmo reci dovoljno kvalitetnom ekipom da se moze suprotstaviti Pepu, to ce biti vraški dobra utakmica.
Hoćemo ga kritikovati što Bayern igra jednodimenzionalno? Je li za vas 75% posjeda lopte jednodimenzionalno? Imate izjave igrača da su odlučili promijeniti način igranja protiv Juventusa? Pep reko nema centrirati, oni ipak na svoju ruku radili?
I za kraj, ajmo sebi svi priznati. Hoćemo Gotzea da zadrzimo zato sto zivimo u zabludi da će Gotze biti novi Messi. I to samo iz razloga jer je švabo. Zalosno je sto neki svrsavaju na jebbenu statistiku kad je on u pitanju. Kaze gle, Gotze proslu utakmicu najvise pretrcao. Ma kog boli k za tim?
Da nije Gotze iz Njemacke i da nije donio elf-u titulu SP bolila bi nas ona stvar za njim...
Dizati ga u nebesa radi toga što dere bundesku kao malo dijete, a ne pogledati realno da Bayern nije pobijedio kvalitetniju ekipu od sebe (Real, Barca), patio se kvalitetno slabijim ekipama, no taktički prejakim trenerima (ManU, Juventus).
Pep pobjedjuje ekipe od kojih je kvalitetniji i to radi sa stilom. Ukoliko je preko puta taktičar sa ajmo reci dovoljno kvalitetnom ekipom da se moze suprotstaviti Pepu, to ce biti vraški dobra utakmica.
Hoćemo ga kritikovati što Bayern igra jednodimenzionalno? Je li za vas 75% posjeda lopte jednodimenzionalno? Imate izjave igrača da su odlučili promijeniti način igranja protiv Juventusa? Pep reko nema centrirati, oni ipak na svoju ruku radili?
I za kraj, ajmo sebi svi priznati. Hoćemo Gotzea da zadrzimo zato sto zivimo u zabludi da će Gotze biti novi Messi. I to samo iz razloga jer je švabo. Zalosno je sto neki svrsavaju na jebbenu statistiku kad je on u pitanju. Kaze gle, Gotze proslu utakmicu najvise pretrcao. Ma kog boli k za tim?
Da nije Gotze iz Njemacke i da nije donio elf-u titulu SP bolila bi nas ona stvar za njim...
Stern des Südens
Mislim da smo svi odavno izašli iz te zabludeproFCB je napisao/la:Hoćemo Gotzea da zadrzimo zato sto zivimo u zabludi da će Gotze biti novi Messi.

Ja, lično, bi volio da kao npr. Juvetova uprava, poigramo se malo sa pravnim aktima i napravimo neki mix-contract za Gotzea, tipa produžimo mu ugovor još jednu godinu uz mogućnost petogodišnjeg ugovora-ako se pokaže u to godinu dana sa novim trenerom. Mislim možda je sad malo nerealno pravit ove neke kvazi-ugovore, Talijani su u tome eksperti nije to nekako osobina Nijemaca da se zayebavaju s tim stvarima.
Ali u svakom slučaju, ne možemo reći da Gotze nije kvalitetan igrač jer se nije uklopio u sistem; to je isto kad je Kaka prešao iz Milana u Real i tamo grijao 5 godina klupu jer mu nije godio način Realove igre ili španska liga generalno i sad to ne daje nama za pravo da kažemo da je Kaka loš igrač.
Svako zaslužuje još jednu šansu, čovjek u zatvoru zbog ubistva dobije pomilovanje, ne znam zašto ne bi Gotze.
coelho41 je napisao/la:Mislim da smo svi odavno izašli iz te zabludeproFCB je napisao/la:Hoćemo Gotzea da zadrzimo zato sto zivimo u zabludi da će Gotze biti novi Messi.
Ja, lično, bi volio da kao npr. Juvetova uprava, poigramo se malo sa pravnim aktima i napravimo neki mix-contract za Gotzea, tipa produžimo mu ugovor još jednu godinu uz mogućnost petogodišnjeg ugovora-ako se pokaže u to godinu dana sa novim trenerom. Mislim možda je sad malo nerealno pravit ove neke kvazi-ugovore, Talijani su u tome eksperti nije to nekako osobina Nijemaca da se zayebavaju s tim stvarima.
Ali u svakom slučaju, ne možemo reći da Gotze nije kvalitetan igrač jer se nije uklopio u sistem; to je isto kad je Kaka prešao iz Milana u Real i tamo grijao 5 godina klupu jer mu nije godio način Realove igre ili španska liga generalno i sad to ne daje nama za pravo da kažemo da je Kaka loš igrač.
Svako zaslužuje još jednu šansu, čovjek u zatvoru zbog ubistva dobije pomilovanje, ne znam zašto ne bi Gotze.

po meni bi djelimicno igrali ruski rulet sa geceom.Ako ga prodas ,sta cova proigra vrati se u ranu mladost

Kako god misljenja sam da ce nasi momci iz uprave najbolje procjeniti i donijeti konacan sud sta i kako s geceom

Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 25 apr 2016, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
neka mu ta cetvrta sansa ha japroFCB je napisao/la:Svake szone ih je dobio nekoliko.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.