Ne vjerujem. Nema logike. Što bi nudili 60 kad ga mogu dobiti za 45/50 ?emir18 je napisao/la:PSG nud 60 milioncica za Di Mariju.

Da znam, imaju para.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ne vjerujem. Nema logike. Što bi nudili 60 kad ga mogu dobiti za 45/50 ?emir18 je napisao/la:PSG nud 60 milioncica za Di Mariju.
Zamisli onda kakav je Perez gigant, kad ga je uspio prodati za 20.Cap17an je napisao/la:Ako ga možemo prodati za više od 15 miliona, za mene bi to bio dobar potez.
Ma moze Pero sta hoce.Amar Dzeko je napisao/la:Zamisli onda kakav je Perez gigant, kad ga je uspio prodati za 20.Cap17an je napisao/la:Ako ga možemo prodati za više od 15 miliona, za mene bi to bio dobar potez.
Definitivno.tyler durden je napisao/la:Najjaci !
Kroos* molit cu lijepo , haman pa gotov.Rajaz je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Portiljo je uvijek prisutan , u drugim oblicima , ali prisutan![]()
![]()
Ako sam dobro upratio, vas odgovor na Gricka je Radovan ?
I ko jos, dizelaš Kross, dalje ?
Alonso OUT ?Raul_64 je napisao/la:Kroos* molit cu lijepo , haman pa gotov.Rajaz je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Portiljo je uvijek prisutan , u drugim oblicima , ali prisutan![]()
![]()
Ako sam dobro upratio, vas odgovor na Gricka je Radovan ?
I ko jos, dizelaš Kross, dalje ?
Ceka se kraj mundiala da bude oficijalan.
Ocekuje se opet da dodje dosta novca u klub(od Angela,Morate mozda i Khedire)
Pa ne bi trebao iznenadit napad na knezevinu , i pod tim ne mislim samo na Falcaa.
Griezman se takodje spominje.
madridist je napisao/la:Cuj gricko,ko da se radi o nekoj pudli koju kanta i ljubavnik mu arena uzgajaju a ne o psihopati sa kanibalisticnim poremecajem koji je uz sve to i dokazani rasista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.