Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Auuu @SGD53 i @SlevinKelevra hvala momciluci, obradovali ste me s tim, ali i syebali u isto vrijeme posto ja ne znam ni username ni password od ADSL-a posto mi je na modemu nastimana ona automatska konekcija cim upalim laptop da se odma konektuje, nije kao prije, a na modem ne mogu uci da vidim podatke, zastitili klocevi ko trezor narodne banke...jedino da im zovem centralu ? 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nazovi moraju ti reci ja mislimPapastathopoulos je napisao/la:Auuu @SGD53 i @SlevinKelevra hvala momciluci, obradovali ste me s tim, ali i syebali u isto vrijeme posto ja ne znam ni username ni password od ADSL-a posto mi je na modemu nastimana ona automatska konekcija cim upalim laptop da se odma konektuje, nije kao prije, a na modem ne mogu uci da vidim podatke, zastitili klocevi ko trezor narodne banke...jedino da im zovem centralu ?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ako ste korisnik BHTelekoma ADSL,MojaTV paketi onda placate mjesecno 1km + PDV (nije besplatno)
Ako niste korisnik BHTelekoma onda su drugacije cijene tj (20,00 sa PDV)
Nije teško skontati
Ako niste korisnik BHTelekoma onda su drugacije cijene tj (20,00 sa PDV)
Nije teško skontati

svaki korisnik bhtelecom interneta ima svoj račun (tj korisničke podatke za taj login), ali mnogi to ne sačuvaju jer misle da im ne treba.. mislim da ako ih nazoveš oni ti mogu reći.Papastathopoulos je napisao/la:Auuu @SGD53 i @SlevinKelevra hvala momciluci, obradovali ste me s tim, ali i syebali u isto vrijeme posto ja ne znam ni username ni password od ADSL-a posto mi je na modemu nastimana ona automatska konekcija cim upalim laptop da se odma konektuje, nije kao prije, a na modem ne mogu uci da vidim podatke, zastitili klocevi ko trezor narodne banke...jedino da im zovem centralu ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma ja, to je to, sto kaze @soccerfan moraju mi dati te podatke a ne trebali bi, valjda je i njima u cilju da vise zarade...
Jos imam opciju i kad sam na poslu, ima ta njihova aplikacija na trg.play i lagano na mobu Dzekson i Roma
jedva cekam aBd

Jos imam opciju i kad sam na poslu, ima ta njihova aplikacija na trg.play i lagano na mobu Dzekson i Roma

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Edinnnnn Dzekoooooo!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebemu, talijansku ligu niko vise ne gleda. Ali barem ce sada igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Yebemu, talijansku ligu niko vise ne gleda. Ali barem ce sada igrati.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- NoName
- Kontakt:
Ja imam BHT adsl na poslu a Telemach kući. Da li se mogu prijaviti za ovaj web tv sa posla za 1 KM a da gledam kući ili moram tražiti drugo rješenje
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
nevjerovatno je koliko su navijaci ljuti sto je city prodao edina.
jos ih vise boli cinjenica da su ga prodali za male pare, jer smatraju da vrijedi mnogo mnogo vise!
jos ih vise boli cinjenica da su ga prodali za male pare, jer smatraju da vrijedi mnogo mnogo vise!
Žalit će oni još za njimhz1987 je napisao/la:nevjerovatno je koliko su navijaci ljuti sto je city prodao edina.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pogotovo kad im se povrijedi aguero po 10-ti put i spadnu na neucinkovitog bonija a dzeko bude tresao mreze u italijiFaraonTM je napisao/la:Žalit će oni još za njimhz1987 je napisao/la:nevjerovatno je koliko su navijaci ljuti sto je city prodao edina.

- DragonGirl
- Kontakt:
Čovjek nešto počne cijeniti tek kad to izgubi, pa tako i u ovom slučaju. Čista klasika. Edin možda nije bio njihov glavni igrač, glavno ime u klubu, ali je neko ko je davao golove onda kada je bilo najpotrebnije i dobrim dijelom zahvaljujući njemu su i došli do titula prvaka Engleske. Ako ništa, barem su svjesni toga i zahvalni danas.
Ma Edin je legenda Cityja, očekujem neki transperent na prvoj domaćoj utakmici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I nasi ce ga tek postovati kad okaci kopacke o klin i vide da nekoga barem pribliznog Dzeki nema ni na mapiDragonGirl je napisao/la:Čovjek nešto počne cijeniti tek kad to izgubi, pa tako i u ovom slučaju. Čista klasika. Edin možda nije bio njihov glavni igrač, glavno ime u klubu, ali je neko ko je davao golove onda kada je bilo najpotrebnije i dobrim dijelom zahvaljujući njemu su i došli do titula prvaka Engleske. Ako ništa, barem su svjesni toga i zahvalni danas.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma to je tako većinom, i ne samo na ovom podneblju i ne samo u fudbalu, nego svugdje u svijetu i u svim sferama života. Edin ovdje ipak uživa mnogo veće poštovanje nego u Engleskoj, što je i normalno jer je ovo njegova domovina, ali činjenica jeste da se uvijek nađu i oni koji ga baš i ne "mirišu", međutim ipak su u manjini i kako će gledati na to, kada on jednog dana završi karijeru u reprezentaciji, njihova stvar.soccerfan je napisao/la:I nasi ce ga tek postovati kad okaci kopacke o klin i vide da nekoga barem pribliznog Dzeki nema ni na mapiDragonGirl je napisao/la:Čovjek nešto počne cijeniti tek kad to izgubi, pa tako i u ovom slučaju. Čista klasika. Edin možda nije bio njihov glavni igrač, glavno ime u klubu, ali je neko ko je davao golove onda kada je bilo najpotrebnije i dobrim dijelom zahvaljujući njemu su i došli do titula prvaka Engleske. Ako ništa, barem su svjesni toga i zahvalni danas.![]()
![]()

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Drago mi je sto ce igrati i biti glavni igrac u Romi ,ali nema mi omrazenije lige od italijanske i necu je gledati da mi babo igra ,a ne Edin.
Stvar ukusa, za mene je seria a liga koja ne nudi samo nogomet kao igru, vec nogomet u punom smislu sa svim dodatnim vrijednostima. ( tu mozes naci sve: fudbal u izvornom obliku, najbolje taktike, nevjerovatnu disciplinu, liga sa najvise derbija, najvise emocionalnog naboja, navijaci fanatici koji ginu za svoje klubove....)HZ_ilidzaa je napisao/la:Drago mi je sto ce igrati i biti glavni igrac u Romi ,ali nema mi omrazenije lige od italijanske i necu je gledati da mi babo igra ,a ne Edin.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.