Zao mi Morate. Protiv Sassuola je mogao pogoditi vise puta. Nadam se da ce Llorente zabiti koji gol. Valja cekati 14 dana do utakmice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Benko je napisao/la:Buffon suspendovan na mjesecc dana zbog provokacije!!!!
Kakko saznajemo Savez je kaznio golmana Juventusa zbog broja koji nosi na svom dresu jer kako kazu taj broj je očigledna provokacija Tottiju zbogbroja osvojenih titula u karijeri.
Nemoj ih korisniče, dosta im jekorisnikforuma je napisao/la:Da ali Juventusovi su bili, "bitniji"![]()
Milanu i Romi sviraju penale samo kad vode 2 ili 3 razlike
A Muntarijev gol![]()
A Calciopoli![]()
A Nedved na dopingu![]()
Samo Juventusu je šesnaesterac u italiji velik 25 metara
Šta piješ, đe ćemo ručati druže?Vidal89 je napisao/la:
Pa kako je mogao Nedved ovoj veličini bilo šta prigovoriti.Totti-Nedved rivalry goes back to when Pavel won the Ballon d'Or in 03. Totti "For me he did not deserve it. Someone else should've won it."
Ovo je bilo na volejGefufna je napisao/la:Hi. I'm Nicklas Bendtner and I'm an alcoholic.romaaaa je napisao/la: Koliko li ti imaš titula osvojenih pa tako pričaš o jednoj veličini ko što je Totti
Bobo legenda.@Marcocalcio22: This is what Vieri has to say about Vidal blocking the goalkeeper on Bonucci's goal: "Skourupski didn't even complain!"
@Marcocalcio22: Vieri: "When it happens for Juve its that they are buying referee's, when I was at Inter & we got false penalties, no one said anything"
Barem je poštena i ta jednaBurberry46 je napisao/la:Gefufna je napisao/la:Hi. I'm Nicklas Bendtner and I'm an alcoholic.romaaaa je napisao/la: Koliko li ti imaš titula osvojenih pa tako pričaš o jednoj veličini ko što je Totti
Malo se zanio...zaboravio da je i dalje u Juventusu a ne u Unitedu...meho-medo je napisao/la:Dosta vise , bilo proslo, recite vi meni sta je s Vidalom, cujem tukao se?
Ma nije. Dijelio kurbane sa Pogbom. Lažu!!meho-medo je napisao/la:Dosta vise , bilo proslo, recite vi meni sta je s Vidalom, cujem tukao se?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.