nije jos nista zvanicno kolko znamanelbavarac je napisao/la:Domuzari ugrabise Dembelea.
E moj Rumenigge, papak jedan.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci, izgubljeni sin se vraca. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zar ovo nije očito?
Bayo Borusiji prepušta Dembelea i daje Gecea, a nama stiže Humels, vrlo jednostavna logika.
Naraavno da nemam ništa protiv i svakako odobravam,
jer znamo da odbrana titule osvaja.
De treba mi mišljenje sekerbeža, jesam li ovo dobro razotkrio
, ti si majstor u ovim zakulisanim radnjama. 
Bayo Borusiji prepušta Dembelea i daje Gecea, a nama stiže Humels, vrlo jednostavna logika.
Naraavno da nemam ništa protiv i svakako odobravam,
jer znamo da odbrana titule osvaja.
De treba mi mišljenje sekerbeža, jesam li ovo dobro razotkrio

Zadnja izmjena: Klare, dana/u 21 apr 2016, 21:53, ukupno mijenjano 2 puta.

Ovaj post je bio izašao na našem Twitter akauntu, ali je navodno obrisan.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hmmmmm.... hajde sine odbjegli, bujurm.
http://www.bild.de/sport/fussball/mats- ... m=facebook
I Bild je o tome danas pisao, a znamo da Bild što uzme u ruke, u 99% slučajeva ne griješe, ne znam samo šta ćemo sa Tascijem
Jedno pitanje za sve vas, da li će se Tasciju računat osvajanje BL ako je osvojimo ili mora odigrat najmanje 4 utakmice?
I Bild je o tome danas pisao, a znamo da Bild što uzme u ruke, u 99% slučajeva ne griješe, ne znam samo šta ćemo sa Tascijem

Ako dođe Hummels dobrodošao.
Al' Gotzea nipošto prodavati.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hajde Mats kući
..Ovo bi me više obradovalo nego da dovedu Dybalu, Martiala i Hazarda u paketu.

- Omerbavarac
- Kontakt:
A jeste se zalijepili.
Sutra demant svih ovih spekulacija.
PS: Alexis i Hummels, Karlove zelje?

Sutra demant svih ovih spekulacija.

PS: Alexis i Hummels, Karlove zelje?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hoće li mi ko potvrdit ovo za Tascija, žao mi lika, neki dan je izjavio da se kaje zbog transfera...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja licno nisam cuo da postoji pravilo koje odredjuje dal' igrac osvaja titulu sa ekipom ako ne odigra najmanje 4 utakmice.coelho41 je napisao/la:Hoće li mi ko potvrdit ovo za Tascija, žao mi lika, neki dan je izjavio da se kaje zbog transfera...
Suludo bi bilo ne racunati mu Bundesku.
Šta ćeš, nije mogao odoliti neodoljivom zovu, a ne znam šta su naši razmišljali, očaj od transfera, a znali smo odmah da od tog nema ništa, meni je odmah to jako sumnjivo bilo.coelho41 je napisao/la:Hoće li mi ko potvrdit ovo za Tascija, žao mi lika, neki dan je izjavio da se kaje zbog transfera...
Kažete Hummels i Alexis

Gužva u napadu će nastupiti, pa mislim da je očigledno kako Gece ide. Nemaju naši praksu sa igračem na koga računaju ulaziti u zadnju godinu ugovora, a čini se da s Geceom nije u planu produžetak, iako u zadnje vrijeme Gece puno zuji, jeste malo meda, ali ipak zuji.
Svejedno podržavam ovaj potez, jer Gece u Minhenu nije na svom, to se odavno zna, a osjetimo i mi da ne diše s ekipom punim plućima.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Broji se i Tasciju naravno
:)
Doveden je iz mjera predostroznosti, da je mogao vise sansi dobijati, mogao je, ali et nije, pa vidjecemo, nadam se da ce bar zadnje 2 utakmice u Bundesligi odigrati, kada sve bude gotovo !!
Sto se tice Hummelsa, mislim da je prije par godina jos izjavljivao da nema sansi, ako i ima da su one vrlo male da se on vrati u Minhen, da je Dortmund njegov dom i tako te stvari.. Ali znamo svi da je to istina pola pola..
Realno volio bi ga vidjet nazad u Minhenu , pa makar i da Gotze ode u suprotnom smjeru, ali mislim da do toga nece doci

Doveden je iz mjera predostroznosti, da je mogao vise sansi dobijati, mogao je, ali et nije, pa vidjecemo, nadam se da ce bar zadnje 2 utakmice u Bundesligi odigrati, kada sve bude gotovo !!
Sto se tice Hummelsa, mislim da je prije par godina jos izjavljivao da nema sansi, ako i ima da su one vrlo male da se on vrati u Minhen, da je Dortmund njegov dom i tako te stvari.. Ali znamo svi da je to istina pola pola..
Realno volio bi ga vidjet nazad u Minhenu , pa makar i da Gotze ode u suprotnom smjeru, ali mislim da do toga nece doci

FC Bayern !!!!!
Centre forward je napisao/la:
Šta je bilo sa nekim novim sponzorom (neko je to spomen'o neki dan) ? Zna li neko o čemu se radi ?
Procter&Gamble , dio P&G je Head and Shoulders, a zastitno lice H&S je Hummels

neka ga tamo na razvijanju, pa za 2-3 sezone pravac Munchenanelbavarac je napisao/la:Domuzari ugrabise Dembelea.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- anton 1983
- Kontakt:

Nije dugo trebalo, ali je trajalo cijelu vječnost...
...prije nego što se Mats Hummels počeo povezivati sa Bayernom. Već sam se zapitao da švapski novinari možda nisu u štrajku!?!?! E halo, njemački, sexualan reprezentativac, može se dobiti za kiki riki, još igra poziciju štopera, a svi tvrde da Bayern treba baš štopera uzeti na ljeto, dečko je svjetska klasa, a što je najbitnije on "bavarac"; je na prodaju!!!
I tek sad tu negdje sredinom travnja, po prvi puta, nekako bi čak rekao na silu, njemački novinari pokušavaju prodati Matsa u Bayern.
I sada se moramo sa time pozabaviti, jer ipak ovdje se radio o velikom transferu. Matsa ova odluka muči, hoće li ostati u BvB-u ili preći negdje drugdje, možda čak i u Bayern. Možda ga muči to što zna da će se u BAyernu morati nositi sa težinom novog, sexualno nadimka

No dosta sada o njemu.
Gore sam naveo jako puno razloga zašto bi on bio idealan igrač za Bayern, no postoje i oni "drugi" razlozi zašto Hummels spada u onu skupinu igrača za koje bismo rekli, "on nikada nesmije postati igrač Bayerna"!!!
Ne bih sada htio navoditi razloge zašto je to tako, nego ću jednostavno reči kada se Hummelsa počelo povezivati sa Bayernom kao realnom opcijom, ja se nisam uzjebo, u dvjeSTOmaku nije mi to baš sjelo. Neš me mučilo i govori mi, pa nemre Hummels u Bayern. Na papir ja ko iz čuba mogu napisati bar 20 razloga zašto ne u Bayern, ali taj jedan koji je najbitniji na papir ne mogu prenjeti... Da li i Vi imate takav osječaj?
Koji je Vaš sud, da li želite ili ne želite Matsa u Bayernu?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- farinelli123
- Kontakt:
Tri dana apstiniram vec od stranice, sa ciljem da izbijem na tjedan ceo, ali nesto mi ne da mira i rek'o da navratim malo, i ono bum.
•
ako bismo dovodili humelsa, zbog mira u kuci(bundeski), morali bismo im poslati gocinja. ako to ne urade, postoji opasnost da ce se rasplamsati vatra koja ce syebat sve zivo.Klare je napisao/la:De treba mi mišljenje sekerbeža, jesam li ovo dobro razotkrio, ti si majstor u ovim zakulisanim radnjama.
osim toga, ja ne bi volio da nasi puste igraca koji ima potencijal da igra na mesijevom nivou.
i da, moramo biti fer i kazati da nasi nisu bili fer prema humelsu. ako je nek igrac zakinut, onda je to on.
kad mu je trebao razvoj i paznja, uskratili su mu. kad mu je trebalo pruziti priliku, zakazali su.
i na kraju mu otjeraju babu.
da sam na njegovom mjestu, nikad se ne bi vratio.
ps.
ali, ako se predju sve te silne prepreke, bit cemo prvi koji ce mu pozeljeti dobrodoslicu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Hummels jeste igrac kakav je Bayernu potreban. Mada ne bi volio da ode iz BvB. Ukoliko vec on odluci, a samo je njegova odluka, da ide onda svakako da ga pozdravlljamo. Sigurno da ne treba dopustiti da takav igrač napusti bundesku i ide u neku seljacku Barcu, United i slicno, kao sto se pogrijesilo sa ter Stegenom, Ozilom, Mertesackerom...
Volio bih da se okrene prema BvB, produzi ugovor, jer je on odprilike igrac koji moze "ein Zeichen setzen" i vjerujem da bi ubrzo Mikitarijan, Reus i ostali produzili ugovor. Ovako se pak bojim da bi doslo do raspada BvB, koji je prije neke 4sezone nagovjesten...
Volio bih da se okrene prema BvB, produzi ugovor, jer je on odprilike igrac koji moze "ein Zeichen setzen" i vjerujem da bi ubrzo Mikitarijan, Reus i ostali produzili ugovor. Ovako se pak bojim da bi doslo do raspada BvB, koji je prije neke 4sezone nagovjesten...
Stern des Südens
Hummels je odličan stoper i sa Boatengom je činio na SP sjajan stoperski par. Mats ima kvalitet, tehnički je potkovan, dobar je pokretač akcija iz odbrane. Bio bi sjajno pojačanje. E sada samo te neke prepreke da se zaobiđu, ko što šećko kaže. Ali generalno bi to bio transfer koji bi se morao pozdraviti. Isto tako, naša uprava vodi računa uvijek da imamo par sjajnih njemačkih reprezentativaca u timu, a s obzirom da Lahm više ne igra za repku, da su Schweini i Kroos otišli, smanjio se taj broj, pa se sigurno radi na tome da se to opet poveća.
Ja sam nešto prije ovog oko Hummelsa razmišljao da bi za nas mogao Gundogan biti interesantan, jer sjajan je tehnički i bio bi taj bitan igrač na sredini tu na šestici, kao npr dobra dopuna za Javija...
Kod Gunde su ipak te povrede minus. A ipak onda na kraju ako bi od Dortmunda koga kupovali, onda ipak najbolje Matsa.
Ja sam nešto prije ovog oko Hummelsa razmišljao da bi za nas mogao Gundogan biti interesantan, jer sjajan je tehnički i bio bi taj bitan igrač na sredini tu na šestici, kao npr dobra dopuna za Javija...

Konačno neko (još) da kaže ključnu stvar. Neki zaboravljaju da on ima sve što jedan pravi fudbaler treba imati i da se radi o fudbalskom geniju...sekerbay je napisao/la: osim toga, ja ne bi volio da nasi puste igraca koji ima potencijal da igra na mesijevom nivou.

Pa dobro sad, Mertesacker nikad nije bio top, vrhunska klasa, da bi morao igrati za Bayern. Istina, solidan je igrač i nije bio beznačajan za njemačku reprezentaciju, ali nije to sad taj igrač koji je top, top...Ozil se možda i mogao dovesti ranije, a ter Stegen da je došao bio bi ionako za jedan duži period samo rezerva.proFCB je napisao/la:Hummels jeste igrac kakav je Bayernu potreban. Mada ne bi volio da ode iz BvB. Ukoliko vec on odluci, a samo je njegova odluka, da ide onda svakako da ga pozdravlljamo. Sigurno da ne treba dopustiti da takav igrač napusti bundesku i ide u neku seljacku Barcu, United i slicno, kao sto se pogrijesilo sa ter Stegenom, Ozilom, Mertesackerom...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kod mene Gece ima veliku prednost i veoma mi je drag igrac, i pored toga sto je svjetska klasa i ima sav potencijal.
Posebno mjesto ima to sto je igrac rep. Njemacke.
I onda neki velicaju Tiaga a sutaju Gecea
i pored toga sto je Tiago manje vise nedokazan igrac, nekonstantan.
Nikad nista posebno osim par blic partija.
Dok Gece i za zutalje, a Bgm i repku igrac prevage.
Sto se tice Humelsa, najvise se slazem sa misljenjem od @proFCB. Nisam nesto optimistican, iako je u prednosti zbog toga sto je Svabenzi
Posebno mjesto ima to sto je igrac rep. Njemacke.
I onda neki velicaju Tiaga a sutaju Gecea

Nikad nista posebno osim par blic partija.
Dok Gece i za zutalje, a Bgm i repku igrac prevage.
Sto se tice Humelsa, najvise se slazem sa misljenjem od @proFCB. Nisam nesto optimistican, iako je u prednosti zbog toga sto je Svabenzi
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.