FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

R32
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la R32 » 20 apr 2016, 13:39

Sto se mene tice, piiis :mrgreen:

A sto se Vidala tice, ono je umjetnost.
Sami vrh Holivuda :mrgreen:
Mia San Mia

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 apr 2016, 13:51

R32 je napisao/la:Sto se mene tice, piiis :mrgreen:

A sto se Vidala tice, ono je umjetnost.
Sami vrh Holivuda :mrgreen:

ta ti je bolan :think: :eh: :mrgreen: nadmasio robija :urnebes: .S kim si takav si :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 apr 2016, 14:06

Mario Gotze says he could wait to decide his Bayern Munich future until after Euro 2016 amid speculation linking him with Liverpool and Borussia Dortmund.

Gotze, 23, joined Bayern from Dortmund in 2013 but has struggled to live up to expectations under Pep Guardiola, who had made clear his preference to sign Neymar upon arriving at the Allianz Arena.

This summer, the attacking midfielder will enter the final 12 months of his contract at Bayern and, while Carlo Ancelotti will replace Guardiola at the end of the season, there have been indications from both the player and the club that he could move on.

Speaking to Sport Bild, the Germany international dropped further hints that he will seek a new challenge next season.

"Right now, there are no talks," he said. "Not with the club and not with Carlo Ancelotti."

On when a decision is set to be made, he replied: "I don't have a concrete schedule. I can't say whether a decision about my future will be made before or after the European Championships.

"I know that for instance [Dortmund captain] Mats Hummels has said he wants clarity before the tournament, but Toni Kroos [in 2014] only made his decision [to join Real Madrid from Bayern] after the World Cup. Everything's open."

Liverpool boss Jurgen Klopp is reported to be keen to sign Gotze after having worked with the player at Dortmund, but there has also been persistent speculation over a return to the Westfalenstadion despite his controversial exit three years ago.

Earlier this week, Munich-based paper AZ reported that current BVB coach Thomas Tuchel wants Gotze and that the two German clubs have already met for preliminary discussions over a potential deal.

euro ce mnogo toga reci
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 apr 2016, 14:23

Karlo je napisao/la: Al brate mili ono za vidala ,sta je ono momci ucenik (Vidal) nadmasio ucitelja (Robben ) :mrgreen: :zviz: .Ono mu fakat nije trebalo ali sta je tu je izgubio je loma na obrazu sto bi rekli sam pao sam se ubio :mrgreen: .
Inace ne mecem odgovore na ovakve postove ali kolega Karlo je haman dobio secernu bolest pa ne zna sta pise. :tralala:
Vidal nikada nije bio Robbenov ucenik. Loma si se zayebo :)
I nije izgubio na obrazu kod nas koji navijamo za Bayern, barem kod mene nije. ;)

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 apr 2016, 14:25

Drago mi je da je vecina realna oko Vidalovog 'divea' i da na neki nacin osudjuju to, jer nam fakat ne treba takav vid pomoci, iako to nije pomoc, sudija nije vidio, mislim da ni njemu nije u cilju da kvari reputaciju, kad vec dobije povjerenje da sudi utakmicu polufinala DFB kupa.

Sto se tice Neuerovog produzenja ugovora, drago mi je neopisivo, on uziva u Bayernu, samo ne znam koliko ce kod Karla imati prilike da igra s loptom kao kod Guardiole, bice mu to mozda jedan tezak period navikavanja na drugaciji sistem odbrane i iznosenja lopte, volio bih kada bi vratio staru naviku sto je imao kod Juppa pa da rukom baci loptu u kontru na krila, a da manje igra s loptom, jer bespotrebno nekad stavlja pritisak na neiskusnu odbranu, uglavnom nije to moj posao, samo neka njega nama :D

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 20 apr 2016, 14:54

slika

:rol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 apr 2016, 15:06

Bilall je napisao/la:
I nije izgubio na obrazu kod nas koji navijamo za Bayern, barem kod mene nije. ;)
Kako nije izgubio, nadam se da nešto slično više neće ponoviti.Ne želim da upiru prstom u Bayern zbog dajvanja dosta nam je Robben. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 apr 2016, 15:07

Bilall je napisao/la:
Karlo je napisao/la: Al brate mili ono za vidala ,sta je ono momci ucenik (Vidal) nadmasio ucitelja (Robben ) :mrgreen: :zviz: .Ono mu fakat nije trebalo ali sta je tu je izgubio je loma na obrazu sto bi rekli sam pao sam se ubio :mrgreen: .
Inace ne mecem odgovore na ovakve postove ali kolega Karlo je haman dobio secernu bolest pa ne zna sta pise. :tralala:
Vidal nikada nije bio Robbenov ucenik. Loma si se zayebo :)

jeo sam nake oblande da prste odgrizes :eh: :mrgreen: :zviz: , si siguran da robi tajno ne uci vidala cakama ,ipak je on nas expert u tom segmentu ,nema praznog hoda ni kad je povrijedjen :mrgreen:

ali s ovim je prekuco :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 apr 2016, 15:10

Bayern@heart je napisao/la:slika

:rol:
mucaco roben :urnebes: :urnebes: :urnebes: pisam se :rol: :rol: :rol:

da ovo vidal nije mason :eh: :zviz: :zviz: :zviz:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 apr 2016, 15:25

Saurman je napisao/la:
Bilall je napisao/la:
Kako nije izgubio, nadam se da nešto slično više neće ponoviti.Ne želim da upiru prstom u Bayern zbog dajvanja dosta nam je Robben. :)
A tebe muci upiranje prstom? :D Nemoj jesti oblatne koje ti se serviraju ziv bio :mrgreen:. U Bayern ce upirati prsstom i s Vidalom i bez Vidala.

Nije nam drago kada nas ostete za penal, ili kada protivnicki dajver iznudi penal za svoju ekipu. U svim velikim klubovima je bilo glumaca i biti ce. Ne sluzimo se nicim, cime se vec ne sluze drugi. Vise mrzim igrace poput Marcela, Pepea i da ne nabrajam, koji nerijetko, nesportski idu da povrijede protivnika, a ovo sto rade Vidal i Robben, umjetnost :mrgreen:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 apr 2016, 19:22

Joj ne mogu da vjerujem, kakva koma, napadoše antu i još ga proglasiše padobrancem...... :D :D :D :D Čistokrvnog i fanatičnog navijača Bayerna napadoše iz svih arsenala..... :D Anto, padobranac na Bayernovoj temi, hajd da i to dočekasmo.... :lol:

A druga stvar je malo manje smiješna, zapravo je strašna..Psovanje majke našem igraču i salve osuda zbog toga što je malo isfolirao faul. Pa ne znam šta bi onda trebali oni fanovi u Španiji raditi redovno svojim igračima, kada tamo gluma i simuliranje konstantno traje.
Ja više volim kada je Vidal oštar u duelima, kada je žestok, nego kada glumi, ali da sada trebamo mi udarat po svom igraču, zbog jednog simuliranja i to na ovakav način ko što se desilo u prethodnim postovima, to mi je stvarno pretjerano... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 20 apr 2016, 23:01

Finale protiv Dortmunda, bit ce paklena utakmica !!

p.s izgleda Godin upitan za prvu tekmu Lige prvaka ..
FC Bayern !!!!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 21 apr 2016, 11:43

Nismo u bog zna kakvoj formi i to je ono sto me raduje. Znam da ce doci utakmica u kojoj cemo devastirati protivnika.
Da li ce to biti atl.madrid u gostima ili kuci ili ce pak bit finalna utakmica, jer sam ubijedjen u prolaz, ostaje da se vidi.

Sa Boatengom cemo sigurno biti jaci pozadi. Volio bih imati Robbena na raspolaganju, taj kad svoj najgori fudbal igra svi su u formi, a kad ga nema svi grohnu.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 21 apr 2016, 12:55

effe_sa je napisao/la:Ja više volim kada je Vidal oštar u duelima, kada je žestok, nego kada glumi, ali da sada trebamo mi udarat po svom igraču, zbog jednog simuliranja i to na ovakav način ko što se desilo u prethodnim postovima, to mi je stvarno pretjerano... ;)
dobar pasus je metnuo kolega Effe :kafa:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 apr 2016, 14:15

eto nama hummelsa ;)

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 apr 2016, 15:31

slika

Nesto nisam optimistican u vezi njega i kad bi dosao.
Mia San Mia

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 apr 2016, 18:25

Mats je igračina. Sjajno bi se on uklopio kod nas (a gdje ne bi). Zamisli odbranu koja je osvojila SP, a ispred Javi i Vidal. :njanjanja:

Pored svega, ne vidim ga kod nas. Jedinstvo će (opet) u veliku rekonstrukciju a njima keša ne fali, tako da će ga vjerovatno imat' na nišanu.

Šta je bilo sa nekim novim sponzorom (neko je to spomen'o neki dan) ? Zna li neko o čemu se radi ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 21 apr 2016, 18:34

Centre forward je napisao/la:Mats je igračina. Sjajno bi se on uklopio kod nas (a gdje ne bi). Zamisli odbranu koja je osvojila SP, a ispred Javi i Vidal. :njanjanja:

Pored svega, ne vidim ga kod nas. Jedinstvo će (opet) u veliku rekonstrukciju a njima keša ne fali, tako da će ga vjerovatno imat' na nišanu.

Šta je bilo sa nekim novim sponzorom (neko je to spomen'o neki dan) ? Zna li neko o čemu se radi ?
Procter&Gamble je sponsor u pitanju, oni drze Old Spice, Gilette, Pampers, Febreeze I hrpu tih kompanija za higijenu, ciscenje itd...
FC Bayern -/- THE Ohio State University

proFCB
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 21 apr 2016, 18:41

Centre forward je napisao/la:Mats je igračina. Sjajno bi se on uklopio kod nas (a gdje ne bi). Zamisli odbranu koja je osvojila SP, a ispred Javi i Vidal. :njanjanja:

Jedinstvo nema sanse u poredjenju sa Bayernom. Razlog iz kojeg, ako ode, jeste da osvaja titule, a definitivno ce ih prije osvojiti sa BvB nego sa Jedinstvom ili bilo kojim drugim klubom u eng.

Mislim da je to utrka izmedju Barce i nas, naravno ukoliko uopce odluci da napusti BvB.
Iskreno ne bi volio da napusti BvB, ali bih volio takvog igraca kod nas.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 apr 2016, 20:16

Domuzari ugrabise Dembelea.
E moj Rumenigge, papak jedan.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.