Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Juventino1995
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Juventino1995 » 06 okt 2014, 18:53

@Stranac
kralju ne vrijedi se sa njima raspravljat,ides njihovom logikom al opet oni nesto izmisljaju vidis da ni sami ne znaju sta hoce da kazu ;)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 18:53

PEP je napisao/la:,mene ne interusje juvetov uspjeh u evropi ,ali postane nekad iritantno kada vidi m toliko hvlospjehva o vasem timu juve ono juve ono mozemo ono oovo covjek bi reko ma ide juve u finale
Pa si došao na forum ss.ba da dobiješ pravu sliku o ambicijama kluba i realnim mogućnostima. Daj ba. :D

Čitaj šta odgovorni pričaju o Ligi prvaka, igrači, uprava i tako dalje. Ne možeš sliku o ambicijama nekog kluba isključivo graditi na osnovu mišljenja forumaša jednog bh portala. ;)

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 06 okt 2014, 18:53

Ma sa vama se jednostavno ne da pricati,mijesate pojmove,postavljate neka pitanja,uvlacite druge klubove u pricu,a svi bruje o jucerasnjoj kradji.Hajd reko sto bi rekao Nele Karajlic

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 18:56

Halo, postavljamo neka pitanja!? Jesmo bezobrazni. Jesmo li ti povrijedili osjećanja? :tokralju:

Haj ti dalje i bolje ti je.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 06 okt 2014, 18:58

Mi smo mafija :cool:
Allegri je gospodin!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 okt 2014, 19:05

Stranac je napisao/la:
PEP je napisao/la:,mene ne interusje juvetov uspjeh u evropi ,ali postane nekad iritantno kada vidi m toliko hvlospjehva o vasem timu juve ono juve ono mozemo ono oovo covjek bi reko ma ide juve u finale
Pa si došao na forum ss.ba da dobiješ pravu sliku o ambicijama kluba i realnim mogućnostima. Daj ba. :D

Čitaj šta odgovorni pričaju o Ligi prvaka, igrači, uprava i tako dalje. Ne možeš sliku o ambicijama nekog kluba isključivo graditi na osnovu mišljenja forumaša jednog bh portala. ;)
necemo sada prelaziti s jedne price na drugu .i odlaziti u drugu krajnost znamo svi da je forum jedan vid zabave, gdje se moze finih i realnih stvari procitati i tome treba teziti ,a ne samo da subjektivnost protiv koje nemam nista u normalnim dozama ,granicama ,dominira a da je neki objektivni slijed sveden na minimun .

za mene je juve postao skorz drugi tim od odlaska u seriju B i te famozne afere koja je tome predhodila ,iako imam postovanje na osnovu juvetove proslosti prema njemu samom ali,i dalje ima ta crna mrlja koja se jos dugo vremena nece oprati ,a stvari koje su se desavale u prolsoti slicne sinocnjim konkretno sto se tice sudenja samo udaljavaju juve od toga da konacno postane normalan klub i zauzme mjesto i potvrdi mjesto velikana koje je uzdrmano i okaljano aferom ,da bude ono sto je nekada bio u zlatno doba .\
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 19:10

Pa forum kreira tvoje mišljenje čovječe. Tako ispada. Ti na osnovu piskaranja forumaša na forumu tvrdiš da Juve ima ambiciju da osvoji Ligu prvaka. Umjesto da pročitaš šta o tome kažu odgovorni ljudi, čija riječ za razliku od forumske ima neku težinu.

Tvoje mišljenje o tome da l' je Juventus ozbiljan ili neozbiljan klub (normalan ili nenormalan) je isključivo subjektivno i malo relevantno u ovoj priči. Ti dakle, imaš pravo i da vjeruješ u špageti čudovište, to dakako ama baš ništa ne znači.

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 06 okt 2014, 19:20

Stranac je napisao/la:Pa forum kreira tvoje mišljenje čovječe. Tako ispada. Ti na osnovu piskaranja forumaša na forumu tvrdiš da Juve ima ambiciju da osvoji Ligu prvaka. Umjesto da pročitaš šta o tome kažu odgovorni ljudi, čija riječ za razliku od forumske ima neku težinu.

Tvoje mišljenje o tome da l' je Juventus ozbiljan ili neozbiljan klub (normalan ili nenormalan) je isključivo subjektivno i malo relevantno u ovoj priči. Ti dakle, imaš pravo i da vjeruješ u špageti čudovište, to dakako ama baš ništa ne znači.
A tvoje je ili bilo koga na ovom BOSANSKOM forumu je relevantno i nesto znaci ?

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 06 okt 2014, 19:23

Znate kako mi juventusovci kažemo: "Ako ne može nikako drugačije, onda ćemo pošteno" :lol:

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 19:25

@pele

Naravno da ne. Čitaj kako piše.

Ja ne kategoriram klubove na ovom forumu kao normalne i nenormalne. Niti tvrdim da znam ambicije drugih ekipa. ;)

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 okt 2014, 19:29

Cuj ovih indijanaca...porede sadasnji Juventus sa Seicima,Rusima i ostalima.... :crazy:
Man united do prije 20-25 godina nije bio ni na mapi...o Chelsea da ni ne pricam...Arsenal,tu i tamo...jedini ozbiljni klub je Liverpool,koji radi gotovo na istom principu kao Juve...

Man utd potrosi 300 miliona na pojacanja a non stop govore kako su Chelsea i City "losi momci" za fudbal...
Bayern pokrade sve sto se pokrasti moze iz Dortmunda...
Real,Barca...o njima ne treba trositi rijeci...svake godine 300 miliona spickaju..

O ovim nasim "domacim" da i ne pocinjem....u njima nemamo ravnopravnog protivnika na zelenom terenu ali itekako imamo za zelenim stolom...od pamtivjeka se bore za stolom,kako smjestiti i strusiti Juventus...

Meni je zao Tottija...za cijelu karijeru ima JEDNU titulu..a na tome ce i ostati...zamisli,De Ceglie ga tu dominira.. :lol: Da im Juve tukne 10 komada,izasao bi Totti i kenjao o jednom korneru sto nije sviran za Romu.. :roll:

O izbacivanju Juventusa se vec sve zna...ko,kako i zasto...mi Juventini to najbolje znamo...

Evo Juve se vratio...a gdje su oni?? 20-30-40 bodova iza...milanska vjestica je nestao,ona druga dvojica su nemocni,na aparatima... :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 okt 2014, 19:37

Stranac je napisao/la:Pa forum kreira tvoje mišljenje čovječe. Tako ispada. Ti na osnovu piskaranja forumaša na forumu tvrdiš da Juve ima ambiciju da osvoji Ligu prvaka. Umjesto da pročitaš šta o tome kažu odgovorni ljudi, čija riječ za razliku od forumske ima neku težinu.

to ti kazes ,moje misljenje o nekom klubu se formira na osnovu cinjenica ,desavanja kako iz proslosti tako i trenutnih , povjesti i slicninih stvari,misljenja fudbalskih analitckih strucnjaka i to je to ,uz malu dozu subjektitiviteta,a ne na osnovu misljenja forumasa koji najmanje objektivno pisu neke stvari , ko god procita vasa pisanja ,ja nisam protiv toga to je vase pravo , na vasem pdf ,covjek se zapita na osnovu cega oni toliko glorifikuju neke stvari i trenutne mog.samoga kluba u nekim takmicenjima na osnovu cega i kojih faktora :?: , imate pravo,dajte piste malo realnije .

Juve tesko da ce u skorije vrijeme povratiti obraz i ugled koji je imao u svjetu prije one afere ,on je i dalje veliki klub ,ali ima veliku mrlju koju ce tesko u dogledno vrijeme ocistiti to ce ti svako potvrditi ko prati fudbal juve je od afere pao u ocima mnogih pratioca nogometa to ce ti svako potvrditi ,pa i mnogis strucnjaci koji prate i znaju mnoo vise od bilo koga ,tako da .

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 06 okt 2014, 19:37

Jbt tek sada svatam koliko je Juve trn u oku mnogima :clap:

Ma da bog da svaku dobili onakvu ko sinoc samo da citam ovakve smjesne komentare hahha... cuj njega boli srce za riomu sto smo i dobili na fer nacin ... umjesto da se brines za svoj united hocel zaigrati u LS iduce sezone il ne....

A ovaj PEP je vec odavno dokazen troll.... To dijete ako ima vise od 15 god .......
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 06 okt 2014, 19:39

Zato je juve prije 15ak godina davao 50 miliona za Buffona etc.Juventus dok je imao para trosio je.Sada vise nema i trenutno "prezivljavaju",srecom u citavoj Italiji vise nema potrosacki mocnog kluba,pa se tako i sa 20-30 milina potrosenih u citavom prelaznom roku i dalje moze dominirati u Italiji.No zato kad u evropi nalete Nordsjelandi i Galate,vidimo taj "silni" Juve i njegove "WC" igrace.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 okt 2014, 19:43

bianconeros je napisao/la:Jbt tek sada svatam koliko je Juve trn u oku mnogima :clap:

Ma da bog da svaku dobili onakvu ko sinoc samo da citam ovakve smjesne komentare hahha... cuj njega boli srce za riomu sto smo i dobili na fer nacin ... umjesto da se brines za svoj united hocel zaigrati u LS iduce sezone il ne....

A ovaj PEP je vec odavno dokazen troll.... To dijete ako ima vise od 15 god .......

uglavno sine imam vise gdina ode tebe i znam malo vise od tebe,normalno da je trn u oku kada bivaju osteceni klubovi juvetovom saradnjom sa sudijama i dr organima fubalkse kuce italije.Ono sinoc je za mene kradja protiv rome,i uvijek kada juve igra neku znacajnu tekmu u seriji A sudije dirigiraju po juvetovom nalog kada zapne.Al otom potom :roll:

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 19:43

I Basel je jednom bio silan. A tek Otelul. :lol:

Jao padobranaca majko mila, šta je ovo.
PEP je napisao/la:
uglavno sine imam vise gdina ode tebe
Tim gore. :rol:

Odjavljujem se. Lp.
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 06 okt 2014, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 06 okt 2014, 19:45

Zamolit ću ovu dvojicu da lijepo napuste temu. Hvala.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 06 okt 2014, 20:07

Ovo mi je vazda bilo zanimljivo... Zasto uletiti nekom na pdf i baljezgati bezze. :roll:

@ Stranac,ko je ta zenska u avataru ti? :D

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 20:16

:D

slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 06 okt 2014, 20:18

PEP je napisao/la:

to ti kazes ,moje misljenje o nekom klubu se formira na osnovu cinjenica ,desavanja kako iz proslosti tako i trenutnih , povjesti i slicninih stvari,misljenja fudbalskih analitckih strucnjaka i to je to ,uz malu dozu subjektitiviteta,a ne na osnovu misljenja forumasa koji najmanje objektivno pisu neke stvari , ko god procita vasa pisanja ,ja nisam protiv toga to je vase pravo , na vasem pdf ,covjek se zapita na osnovu cega oni toliko glorifikuju neke stvari i trenutne mog.samoga kluba u nekim takmicenjima na osnovu cega i kojih faktora :?: , imate pravo,dajte piste malo realnije .

Juve tesko da ce u skorije vrijeme povratiti obraz i ugled koji je imao u svjetu prije one afere ,on je i dalje veliki klub ,ali ima veliku mrlju koju ce tesko u dogledno vrijeme ocistiti to ce ti svako potvrditi ko prati fudbal juve je od afere pao u ocima mnogih pratioca nogometa to ce ti svako potvrditi ,pa i mnogis strucnjaci koji prate i znaju mnoo vise od bilo koga ,tako da .
tvoje,,moje ili bilo cije misljenje pasa moj dragi je uopste nebitno,,statistika koja je objavljena 2010,,,to mozes naci na stranicama FiFE,,sluzbeno drugi najuspjesniji klub svijeta iza real madrida u 20 stoljecu ili vijeku,,kako ti odgovara,,, o farsipoliju,,nebi pricao,,sta se sve tamo desavalo,,,nema potrebe sada da bilo sta pisem,,jer ti imas to misljenje koje imas i tako ce ostati,,vjerovatno,,,kao sto neko vec ti rece ovdje na forumu,,,vratili smo se iz druge lige,,,, gdje smo mi sada a gdje su svi ostali,,,valjda se to vec vidi,,,,,sto je liga koja je bila prva na svijetu sada peta,,,jel to juventus kriv,,,vjerovatno se treba juventus i za to optuziti,,,sticajem okolnosti poznajem italiju,,znam jezik,,zivio sam dole jedan period,,,dobro poznajem talijene i sve ostalo,,,meni nema potrebe niko da prica sta je juventus, ja samo kazem ono sto vecina juventina misli,,,fino alla fine forza juventus,,,pametnom dovoljno :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.