anton 1983 je napisao/la:Karlo je napisao/la:anto buraz mojne folirati

,znas ti dobro ko je to i koga vi isto tako nazivate dobar dio vas , na bratskom, ali vasem crvenom forumu

,to smo preuzeli od vas .panda scarface.....

U povjesti Hrvatske države ga ja tak nisam oslovio, niti sam ikada znao, ako se nije točno iz konteksta moglo iščitat, na koga se mislilo - ak ti cigo ulazi sa klupe ,a ulaze Benatia, Vidal, Thiago - pa kak ću zant ko je cigo?
dobro mozda nisi ti ali solidan broj ekipe sa bratskog foruma jeste ,ali helem nejse .Cast da ponese taj epitet imao je tiago

, nako kremast jeste

,i ja se pitam sto momcinu tako nazvah ,nazvasmo

.
Helem nejse momci spustite loptu nema potrebe da semedjusobno prepucavamo mozemo se neslagati sa necim stavovima misljenjem ali opet hajmo repsektrirati jedni druge.Skoro je sami kraj sezone hajmo pisati lijepe stvari bodrititi nasu svetinju ,idemo po tripleti .MIA SAN MIA
Al brate mili ono za vidala ,sta je ono momci ucenik (Vidal) nadmasio ucitelja (Robben )

.Ono mu fakat nije trebalo ali sta je tu je izgubio je loma na obrazu sto bi rekli sam pao sam se ubio

.
sad protiv herte zakoraciti jednom nogom ka salatari sa B.Glabas zvarsti posao kada je u pitanju odbrana salatare.Primarni cilj je finale LP svega moguce raspolozive snage koncentrisati na polufinale sa Atletikom.

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer