FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 20 apr 2016, 08:34

R32 je napisao/la:Ma eto ni meni nije jasno da neko ovoliko kontrira, sto kaze drug @Bundesliga cekaju bilo kakvu sitinicu da omalovazavaju uspjehe Bayerna.
Ne znam kaj se ti čudiš? Pa pogle kaj mi sami o sebi govorimo, seremo i kritiziramo. Zaš se onda i drugi ne bi pridružili? Pa nemamo samo mi navijači Bayerna pravo da komentiramo Bayern...

Evo na, tebe muči kaj je truli Gotze izašo, a "Held" Vidal ušo i kaj si ja onda uopće imam mislit?

Pa tu ima neukih ljudi do te mjere, da kažu da je Jupp na klupi Bayerna da se sada nebi brinuli i da bi sve bilo bolje :urnebes:

Zato Padobranci OŽEŽITE!!!! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 apr 2016, 08:36

Sinoć su iz Werdera bili previše nabrijani umalo da nam pošalju par igrača u bolnicu.Ne znam kako je Coman ono sve izdržao, glupan Fritz umislio da je došao u ufc.

Vidalu ne treba ono glumatanje treba misliti na obraz.

Gol Werderu opravdano poništen zbog faula nad Alabom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 apr 2016, 09:21

anton 1983 je napisao/la:
R32 je napisao/la:Ma eto ni meni nije jasno da neko ovoliko kontrira, sto kaze drug @Bundesliga cekaju bilo kakvu sitinicu da omalovazavaju uspjehe Bayerna.
Ne znam kaj se ti čudiš? Pa pogle kaj mi sami o sebi govorimo, seremo i kritiziramo. Zaš se onda i drugi ne bi pridružili? Pa nemamo samo mi navijači Bayerna pravo da komentiramo Bayern...

Evo na, tebe muči kaj je truli Gotze izašo, a "Held" Vidal ušo i kaj si ja onda uopće imam mislit?

Pa tu ima neukih ljudi do te mjere, da kažu da je Jupp na klupi Bayerna da se sada nebi brinuli i da bi sve bilo bolje :urnebes:

Zato Padobranci OŽEŽITE!!!! :mrgreen:

Ovo je podforum o Bayernu, i gdje je dopusteno pisati samo navijacima Bayerna ukoliko to nisi znao.
Pokusaj pisati na drugim temama pa ces vidjeti ;) Vecinom su ekspresno obrisani postovi

Za opste diskusije imaju teme, gdje mogu i drugi pisati.

Sto izmisljas :?
Pises nebuloze, ja fino naveo za Taiaga, dok ti trpas Vidala.

A ti se fino sa padobrancima preseli na opste diskusije.

Ovdje nikom nije smetalo kad neko sa strane postavi kvalitetan i realan post, osim u sl. trolanja i padobranaca ovih.
Mia San Mia

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 apr 2016, 09:30

R32 je napisao/la: Ovo je podforum o Bayernu, i gdje je dopusteno pisati samo navijacima Bayerna ukoliko to nisi znao.
Pokusaj pisati na drugim temama pa ces vidjeti ;) Vecinom su ekspresno obrisani postovi

Ovdje nikom nije smetalo kad neko sa strane postavi kvalitetan i realan post, osim u sl. trolanja i padobranaca ovih.
Nemoj ****!?!??!? :? :shock: :o :? :shock: :o

Znači ja nesmijem pisati u temi BvB-a? E da sam to znao ne bi nikada, jer onda gubim vrijeme...Kaj si ti lud il ti noge smrde? :crazy:

Ja nebuloze pišem? Pa ko bi normalan više znao ko vam je cigo? Jel to Vidsl, jel to Boateng, jel to Costa ili Thiago? A ono što je najgore što se nelupiš po glavi zbog toga što si na totalno krivi način shvatio post i dao debilan komentar. Koga BK ko je ušo sa klupe radi Gotzea, u tom je poanta. Znači ti u tome vidiš razloga za kritike i tu leži čitava debilnost.

Pa recimo meni smeta tvoj post kad smatram da si napisao debilnost i kaj sad?

Mislim oćemo li sad fakat pisati o **** i trollanju?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 apr 2016, 10:06

Kao sto rekoh imas opste diskusije pa tamo pisi, laprdaj i vodi svoje padobrance.

A ne znas ko je? Pa vidis da malo pratis vjerovatno bi znao, a ne upadao sa svojim misljenjem i samo si ti u pravu. :roll:
A i da si gledao utakmicu vidio bi, ali ne. Ti si tu da das "strucno" misljenje a utakmice izgleda pogledao nisi. :eh:

Također bi trebao da znas da postoje neka pravila foruma koja bi trebao da postujes.
Mia San Mia

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 apr 2016, 10:10

R32 je napisao/la:Kao sto rekoh imas opste diskusije pa tamo pisi, laprdaj i vodi svoje padobrance.

A ne znas ko je? Pa vidis da malo pratis vjerovatno bi znao, a ne upadao sa svojim misljenjem i samo si ti u pravu. :roll:
A i da si gledao utakmicu vidio bi, ali ne. Ti si tu da das "strucno" misljenje a utakmice izgleda pogledao nisi. :eh:

Također bi trebao da znas da postoje neka pravila foruma koja bi trebao da postujes.
Ček jel si ti pogledao moj broj postova?

Da pratim što? U pravu sam sa čim? Kaj si ti možda u pravu? Ako i jesi sa čim si to točno u pravu?

A ti znaš da ja nisam gledao utakmicu jer? Di sam ja iznio "stručno" mišljenje? Što si ti negdje napiso nekakav kvalitetan post? Ja to bre nisam vidio ;)

Koja to pravila ja nepoštujem? Pa ti si rekao da samo navijači Bayerna smiju pisat u ovoj temi, a ja to jesam. E sad za ovo što pišem u temi BvB-a, e za to bi mogao jako najebat! :urnebes:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 apr 2016, 10:18

anton 1983 je napisao/la:E sad za ovo što pišem u temi BvB-a, e za to bi mogao jako najebat! :urnebes:
Pa neces nayebati, al pokazuje koliko si sirovina.

Za ovo gore nema potrebe ni komentarisati. :)
Mia San Mia

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 apr 2016, 10:23

R32 je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:E sad za ovo što pišem u temi BvB-a, e za to bi mogao jako najebat! :urnebes:
Pa neces nayebati, al pokazuje koliko si sirovina.

Za ovo gore nema potrebe ni komentarisati. :)
Znači ti nazivaš Thiaga ciganom a ja sirovina? DAS SEX

Super znači sjebo te pa nemaš kaj za napisat. To najviše volim... :cool:

Mislim da bi ti se jezik spotrgo da OTIPKAŠ bar jedan kvalitetan post o viđenoj utakmici, koju si ti "navodno" gledao ;)

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 apr 2016, 10:48

Ne, nego vidim kolio si povrsan, pa se ne bih vise s tobom upustao u diskusiju. :wave:
Mia San Mia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 apr 2016, 11:03

Najbolji golman svijeta produžio vjernost Bayernu do 2021. :cool:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 20 apr 2016, 11:07

slika

:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 20 apr 2016, 11:09

phily je napisao/la:slika

:kafa:

:opaopa: :bow: sad Lewa i Gece

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 apr 2016, 11:12

R32 je napisao/la:Ne, nego vidim kolio si povrsan, pa se ne bih vise s tobom upustao u diskusiju. :wave:
Pep je na teren pustio jednu nasilno ofenzivnu ekipu. S tom ekipom htio je slomiti Werder. Jako smo dobar nogomet igrali i poveli 1:0 te je plan bio da se povede i 2:0 - tako je i izgledalo da će biti. No kad je vrag odnio šalu i naši igrači nisu napravili ono što se od njih zahtjevalo tj. Bumen je postao opasan, Pep je zaključio da je vrijeme da se taktika promijeni i da se tekma stabilizira, tj da se iz napada ščupaju igrači koji ne rade prevagu na sredini terena te da se uvedu oni koji će napraviti tu prevagu tj postaviti vlast u sredini i tako kontrolirati utakmicu.

Znači to su razlozi zašto su ušli Vidal i "Cigo" i zašto je Gotze zamjenjen skupa sa Comanom.

Zato je komentar:
R32 je napisao/la:Yebo li ga njegov cigić, Gece uvijek na kapaljku priliku dobija. Jest da je bila poprilicna guzva u napadu, ali opet ovo forsiranje cige mi ne ide u glavu.
Nadasve površan ;)

Zbog toga ti ne sereš već si zadovoljan sa takvom izmjenom...

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 apr 2016, 11:27

U svakom postu i pokazujes povrsnost ;) Previse si tvrdoglav, i zamolio bih te da me ne citiras jer me ne interesuje tvoje misljenje.

Nojer :bih:
Mia San Mia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 apr 2016, 11:27

anton 1983 je napisao/la: Koja to pravila ja nepoštujem? Pa ti si rekao da samo navijači Bayerna smiju pisat u ovoj temi, a ja to jesam. E sad za ovo što pišem u temi BvB-a, e za to bi mogao jako najebat! :urnebes:
I ja bih zutim otisao ponekad metnut poneki post, ali ima ih mrzovoljnih, a moderatori imaju puno pravo da ti metnu ban ako ne postujes pravila. :thumbdown:
E sad, zuti nemaju opstu diskusiju kako sam vidio, tako da ja mislim da im mozes slobodno na njihovoj temi metnut ako imas sta :lolno:
Na temama nekih drugih klubova, preporucljivo je gledati gdje ces metnut ;)

Bravo za Neuera :clap:
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 20 apr 2016, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 apr 2016, 12:13

K'o što 'lega @BL kaže, Meho je haman promašena investicija. Ja sam u nekim varijantama, kad je on potpis'o, mislio da će da izdominira i Boatenka i postane naš najbolji stoper. Nije on bio toliko ni loš, da se razumijemo, al' kod nas nije pokaz'o svjetsku klasu. Vidjećemo šta gdin Carlo misli o svemu tome.

PS: Ma ovdje piše ko god hoće i šta hoće, nije pošteno da se naši sankcionišu za sve i svašta, a za ove padobrance haman nema lijeka. Msm, meni lično ne smeta, al' radi tog nekog balansa i reda koji je dogovoren na ovom forumu treba prijavit'.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 apr 2016, 12:19

Bas to sam i ja govorio :thumbup:

I imao sam isto misljenje za Mehu, ali eto, vidjet cemo jos.

Clemens Fritz upravo za Sky:
"Dobar nastup od nas sam vidio, ali na kraju krajeva je Bayern bio prejak. Sto se tice sudjenja, sudija je imao dvije greske. Meni je trebao dati crveni karton kod starta nad Comanom, ali zato nije bilo penala za Bayern. Kod autogola od Alabe je bio faul nad Davidom, treba se priznati."
Mia San Mia

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 apr 2016, 13:21

R32 je napisao/la: Ovo je podforum o Bayernu, i gdje je dopusteno pisati samo navijacima Bayerna ukoliko to nisi znao.

Ja nebuloze pišem? Pa ko bi normalan više znao ko vam je cigo? Jel to Vidsl, jel to Boateng, jel to Costa ili Thiago?
anto buraz mojne folirati ;) ,znas ti dobro ko je to i koga vi isto tako nazivate dobar dio vas , na bratskom, ali vasem crvenom forumu ;) :mrgreen:,to smo preuzeli od vas .panda scarface..... :zviz:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 20 apr 2016, 13:24

Karlo je napisao/la:anto buraz mojne folirati ;) ,znas ti dobro ko je to i koga vi isto tako nazivate dobar dio vas , na bratskom, ali vasem crvenom forumu ;) :mrgreen:,to smo preuzeli od vas .panda scarface..... :zviz:
U povjesti Hrvatske države ga ja tak nisam oslovio, niti sam ikada znao, ako se nije točno iz konteksta moglo iščitat, na koga se mislilo - ak ti cigo ulazi sa klupe ,a ulaze Benatia, Vidal, Thiago - pa kak ću zant ko je cigo?

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 apr 2016, 13:34

Karlo je napisao/la:anto buraz mojne folirati ;) ,znas ti dobro ko je to i koga vi isto tako nazivate dobar dio vas , na bratskom, ali vasem crvenom forumu ;) :mrgreen:,to smo preuzeli od vas .panda scarface..... :zviz:
U povjesti Hrvatske države ga ja tak nisam oslovio, niti sam ikada znao, ako se nije točno iz konteksta moglo iščitat, na koga se mislilo - ak ti cigo ulazi sa klupe ,a ulaze Benatia, Vidal, Thiago - pa kak ću zant ko je cigo?

dobro mozda nisi ti ali solidan broj ekipe sa bratskog foruma jeste ,ali helem nejse .Cast da ponese taj epitet imao je tiago :mrgreen: , nako kremast jeste :mrgreen: ,i ja se pitam sto momcinu tako nazvah ,nazvasmo :mrgreen: .

Helem nejse momci spustite loptu nema potrebe da semedjusobno prepucavamo mozemo se neslagati sa necim stavovima misljenjem ali opet hajmo repsektrirati jedni druge.Skoro je sami kraj sezone hajmo pisati lijepe stvari bodrititi nasu svetinju ,idemo po tripleti .MIA SAN MIA :salut: :ljepota:

Al brate mili ono za vidala ,sta je ono momci ucenik (Vidal) nadmasio ucitelja (Robben ) :mrgreen: :zviz: .Ono mu fakat nije trebalo ali sta je tu je izgubio je loma na obrazu sto bi rekli sam pao sam se ubio :mrgreen: .

sad protiv herte zakoraciti jednom nogom ka salatari sa B.Glabas zvarsti posao kada je u pitanju odbrana salatare.Primarni cilj je finale LP svega moguce raspolozive snage koncentrisati na polufinale sa Atletikom. :salut:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.