Missi je najbolji igrac to sada moram priznati, mada sam se pokusavao tjesiti da ce CR. dokazati da je bolji, medutim ovu noc moram da zaboravim

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nisu baceni u vodu ne brini se,Perezu ovo sve gleda kao svoj licni interes i njemu je bitno da se kroz marketing,prodaju dresova Ronalda,Kake i ostalih nazovimo ih "galaktikosa"vrati ulozeni novac.BoSna_pLayA je napisao/la:300 Miliona eura baceni u vodu![]()
Kako volim ove pametneBoSna_pLayA je napisao/la:300 Miliona eura baceni u vodu![]()
on NE MOZE igrati na krilu, stvarno ne znam sto ga stavlja na toj pozicijiWolverine je napisao/la:meni je onaj marcelo fakat smjesan lik. ne shvacam sta on radi u realu
zato sto je trener odron odronaMirza_Hordas je napisao/la:on NE MOZE igrati na krilu, stvarno ne znam sto ga stavlja na toj pozicijiWolverine je napisao/la:meni je onaj marcelo fakat smjesan lik. ne shvacam sta on radi u realu![]()
![]()
Dobro ba, ti si se našao javljati. Rummenige je pokupovao sve što valja u BL, pa opet hebeni Wolfsburg osvojibayernovac je napisao/la:Promjenite i sastav sljedeće sezone. Možda ponovo osvojite Peace Cup kao na početku i ove.
![]()
![]()
![]()
Fakat Xavi bi i zazmirenih očiju izbacio sa jenim pasom čitavu ekipu reala
fudbalski gledano veliki promasaj jer je potrosio milione a nije doveo prvenstveno igrace koji mogu dobro odigrati u odbrani jer je to najslabiji dio tima sto znaci da on uopste nije gledao tim nego imena tih istih igraca ... a za kaku ne znam sto ga kritikuju ovi mediji u spaniji pa covjek igra krilo u realu a nije ni blizu krila...Casillas je napisao/la:Kako volim ove pametneBoSna_pLayA je napisao/la:300 Miliona eura baceni u vodu![]()
Prva je sezona, niko nije nista ocekivao kraj ovako mocne Barcelone![]()
Znas postoji nesto sto se zove timska uigranost
Ne bih se složio što kažeš o uigranosti. Čak i sa takvim igračima se može napraviti uigranost, a to su donekle pokazali i u ovoj sezoni sa 77 osvojenih bodova. Da samo mislie na statistiku ko što ti kažeš sigurni ne bih osvojili 77 bodova nego mnogo manje. A što se tiče iuprave tu se slažem, šta očekivati od uprave koja hoće da se riješi najboljeg strijelca, jer pobogu nije prodao dovoljnu količinu dresova, nije magnet za marketing i hajmo noga. Nama nema spasa bez Cappela, to je jedini čovjek koji ove zvijezde može dovesti ured, i donekle Mourinho, a dok to ne uradimo još duuuuuuugo godina ćemo ga pušiti Barci.majestic24 je napisao/la:Navijaci Reala,nadam se da nEcu nikoga uvrijediti s ovim sta cu reci. Vasa uprava toliko smotana,i da imate sve najbolje igrace na svijetu,ostat cete bez titula.
P.S Casillas vi nemozete imati timsku uigranost jer imate takve igrace kojima je vazno samo da nabijaju statistiku i da zarade sto vise.
upravo to. ima negdje u ovoj temi sam to napisao, ali odma su uslijedili odgovori kako je Pellegrini dobar, kako ima Liga prvaka i ostalo .. ha hu..BlueSharks je napisao/la:Ne bih se složio što kažeš o uigranosti. Čak i sa takvim igračima se može napraviti uigranost, a to su donekle pokazali i u ovoj sezoni sa 77 osvojenih bodova. Da samo mislie na statistiku ko što ti kažeš sigurni ne bih osvojili 77 bodova nego mnogo manje. A što se tiče iuprave tu se slažem, šta očekivati od uprave koja hoće da se riješi najboljeg strijelca, jer pobogu nije prodao dovoljnu količinu dresova, nije magnet za marketing i hajmo noga. Nama nema spasa bez Cappela, to je jedini čovjek koji ove zvijezde može dovesti ured, i donekle Mourinho, a dok to ne uradimo još duuuuuuugo godina ćemo ga pušiti Barci.majestic24 je napisao/la:Navijaci Reala,nadam se da nEcu nikoga uvrijediti s ovim sta cu reci. Vasa uprava toliko smotana,i da imate sve najbolje igrace na svijetu,ostat cete bez titula.
P.S Casillas vi nemozete imati timsku uigranost jer imate takve igrace kojima je vazno samo da nabijaju statistiku i da zarade sto vise.
drop je napisao/la: Samo cu još reci Iker je mangupski skinuo dva cista gola Messiju i Barca kad bi imala takvog golmana fudbal više nebi bio zanimljiv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.