SjeverniVjetar je napisao/la:Uh, stvarno fenomenalna asistencija, 90% posla je uradio nas madjionicar , ovome je ostalo samo da proslijedi loptu u mrezu!
TomBrajder je napisao/la:Kakva asistencija
Jednim potezom prakticno izbacio cijelu odbranu iz igre, Vlasicu je preostao laksi dio posla, ovo je bilo teze masit nego pogodit nakon fenomenalne asistencije
bagrcavi je napisao/la:Kakav potez U Liježu dan žalosti, Wilmots pokušao samoubistvo. Čitava Belgija žali za ovim draguljem, Flamanci i Valonci ujedinjeni žale...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma ja, sve potencionalni Hazardi ali nemogu doci na red zbog Tina.
Kakve glupe fore sa Belgijom. Tino nema mjesta u Belgiji = slab igrac. Dok bi ostali nasi igraci sa lakocom igrali u prvih 11 Belgije. How yes no...
I onda meni kazu da sam ovakav ili onakav, da sam prolup'o ako napisem malu kritiku na racun Zukanovica koji nas jest kostao na utakmici protiv Amerike. Zukanovic bi naravno izgur'o Kompanija iz reprezentacije da je belgijanac.
calcio je napisao/la:Ma ja, sve potencionalni Hazardi ali nemogu doci na red zbog Tina.
Kakve glupe fore sa Belgijom. Tino nema mjesta u Belgiji = slab igrac. Dok bi ostali nasi igraci sa lakocom igrali u prvih 11 Belgije. How yes no...
I onda meni kazu da sam ovakav ili onakav, da sam prolup'o ako napisem malu kritiku na racun Zukanovica koji nas jest kostao na utakmici protiv Amerike. Zukanovic bi naravno izgur'o Kompanija iz reprezentacije da je belgijanac.
Dobro calcio ali znas sto se meni nije svidjalo kod vas koji ste podrzavali Susica. Ovo ti govorim ne samo u vezi Zuke nego i ostalih igraca. Vrlo rijetko ste ili skoro nikad kritizirali igrace koje je Susic gurao. Cim se on sukobio sa igracem vi ste kao po naredbi navalili na igraca. Takva slika je meni ostala u glavi. Vecina forumasa naklonjenih Susicu nikad ne bi Zuku spomenuli po losem da Safet nije mladica izbacio iz repke. Nema smisla da se to ponavlja i dalje. Bilo pa proslo. Ja osobno necu nikad pisati ono sto ne mislim. Ipak to ne znaci da sam uvijek u pravu. Cini mi se da sam pogrijesio po pitanju Bazdarevica jer mi je iskreno bio medju zadnjim pikovima za selektora a cini mi se da on nece biti los. Iako treba jos pricekati da bi se donio finalni sud. Moj prvi pik je bio Robert Prosinecki ili Vaha.
Dovoljno je reći da je klub s dna tablice Slaven zaslužio najmanje bod. TSS se uklopio u sivilo cijele momčadi, gubio lopte i duele, jedno ga vrijeme nigdje nije niti bilo. Još je Slaven imao i veći posjed lopte.
Kralj_Tvrtko je napisao/la:Gledao sam utakmicu Hajduk - Slaven 2:1.
Dovoljno je reći da je klub s dna tablice Slaven zaslužio najmanje bod. TSS se uklopio u sivilo cijele momčadi, gubio lopte i duele, jedno ga vrijeme nigdje nije niti bilo. Još je Slaven imao i veći posjed lopte.
Kralj_Tvrtko je napisao/la:Gledao sam utakmicu Hajduk - Slaven 2:1.
Hajduk je stvarno loš.
transfer u Inter je ostavio trag na Svenovi sjenu
Gledao sam i ja neki dan Wislu kada ih je ekipa cija je alfa i omega Stojan Rivaldo Vranjes rasula na proste faktore, ovi se sa loptom sastavili nisu- pogotovo Stilic koji je uprskao jedinu priliku za goste. Samo nebo ih spasilo teskog poraza a ovako dovoljnih 1-0. Sta cemo sad, je li ovo znaci da Semir ne treba u repku?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Inter XI vs. Atalanta: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus, Santon; Guarin, Susic, Brozovic, Shaqiri; Podolski, Palacio.
Sretno!
Burundi je napisao/la:Perfektan pas malog Susica, Maldini i Stam nijemi posmstraci dok lopta prolazi pokraj njih.
Ne samo ova dva, suze me obliše na ovoj temi općenito
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
calcio je napisao/la:Ma ja, sve potencionalni Hazardi ali nemogu doci na red zbog Tina.