Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sveti
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Sveti » 16 feb 2015, 14:02

SjeverniVjetar je napisao/la:Uh, stvarno fenomenalna asistencija, 90% posla je uradio nas madjionicar , ovome je ostalo samo da proslijedi loptu u mrezu! :thumbup:
TomBrajder je napisao/la:Kakva asistencija :o
Jednim potezom prakticno izbacio cijelu odbranu iz igre, Vlasicu je preostao laksi dio posla, ovo je bilo teze masit nego pogodit nakon fenomenalne asistencije :clap:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap:
naprijed rejal

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 feb 2015, 14:12

Kakav potez :o :shock: U Liježu dan žalosti, Wilmots pokušao samoubistvo. Čitava Belgija žali za ovim draguljem, Flamanci i Valonci ujedinjeni žale...
DRUG NEBI TI PUNCA

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 feb 2015, 14:21

Ja jos ne mogu da vjerujem da su u mladim selekcijama belgije forsirali Hazarda ispred ovog dragulja...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 feb 2015, 14:29

bagrcavi je napisao/la:Kakav potez :o :shock: U Liježu dan žalosti, Wilmots pokušao samoubistvo. Čitava Belgija žali za ovim draguljem, Flamanci i Valonci ujedinjeni žale...
:rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 16 feb 2015, 15:26

BigBigBang je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da su u mladim selekcijama belgije forsirali Hazarda ispred ovog dragulja...
Stvarno, kakav promasaj Belgijanaca ! :facepalm:
Gurati polovnjake poput Hazarda, De Bruynea, Januzaja ..., a ovakvog dijamanta prepustiti Bosni :oops:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 feb 2015, 15:40

BigBigBang je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da su u mladim selekcijama belgije forsirali Hazarda ispred ovog dragulja...
Ma Hazardov amidza bio selektor, pa zato.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 feb 2015, 15:55

E hebi ga a u nas po PL BIH sve HazardI trckaraju pa ce im Tino oteti karijeru.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 feb 2015, 16:10

Ma ja, sve potencionalni Hazardi ali nemogu doci na red zbog Tina. :rol:
Kakve glupe fore sa Belgijom. Tino nema mjesta u Belgiji = slab igrac. Dok bi ostali nasi igraci sa lakocom igrali u prvih 11 Belgije. How yes no... :mrgreen:
I onda meni kazu da sam ovakav ili onakav, da sam prolup'o ako napisem malu kritiku na racun Zukanovica koji nas jest kostao na utakmici protiv Amerike. :wave: Zukanovic bi naravno izgur'o Kompanija iz reprezentacije da je belgijanac.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 feb 2015, 16:18

calcio je napisao/la:Ma ja, sve potencionalni Hazardi ali nemogu doci na red zbog Tina. :rol:
Kakve glupe fore sa Belgijom. Tino nema mjesta u Belgiji = slab igrac. Dok bi ostali nasi igraci sa lakocom igrali u prvih 11 Belgije. How yes no... :mrgreen:
I onda meni kazu da sam ovakav ili onakav, da sam prolup'o ako napisem malu kritiku na racun Zukanovica koji nas jest kostao na utakmici protiv Amerike. :wave: Zukanovic bi naravno izgur'o Kompanija iz reprezentacije da je belgijanac.
Dobro calcio ali znas sto se meni nije svidjalo kod vas koji ste podrzavali Susica. Ovo ti govorim ne samo u vezi Zuke nego i ostalih igraca. Vrlo rijetko ste ili skoro nikad kritizirali igrace koje je Susic gurao. Cim se on sukobio sa igracem vi ste kao po naredbi navalili na igraca. Takva slika je meni ostala u glavi. Vecina forumasa naklonjenih Susicu nikad ne bi Zuku spomenuli po losem da Safet nije mladica izbacio iz repke. Nema smisla da se to ponavlja i dalje. Bilo pa proslo. Ja osobno necu nikad pisati ono sto ne mislim. Ipak to ne znaci da sam uvijek u pravu. Cini mi se da sam pogrijesio po pitanju Bazdarevica jer mi je iskreno bio medju zadnjim pikovima za selektora a cini mi se da on nece biti los. Iako treba jos pricekati da bi se donio finalni sud. Moj prvi pik je bio Robert Prosinecki ili Vaha.

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 17 feb 2015, 14:14

Gledao sam utakmicu Hajduk - Slaven 2:1.

Dovoljno je reći da je klub s dna tablice Slaven zaslužio najmanje bod. TSS se uklopio u sivilo cijele momčadi, gubio lopte i duele, jedno ga vrijeme nigdje nije niti bilo. Još je Slaven imao i veći posjed lopte.

Hajduk je stvarno loš.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 17 feb 2015, 16:50

Kralj_Tvrtko je napisao/la:Gledao sam utakmicu Hajduk - Slaven 2:1.

Dovoljno je reći da je klub s dna tablice Slaven zaslužio najmanje bod. TSS se uklopio u sivilo cijele momčadi, gubio lopte i duele, jedno ga vrijeme nigdje nije niti bilo. Još je Slaven imao i veći posjed lopte.

Hajduk je stvarno loš.
transfer u Inter je ostavio trag na Svenovi sjenu :D

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 feb 2015, 20:39

Halo dje je amidza zlatni.Jeste se rastalili nakon svjetskog.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 feb 2015, 23:11

harixs je napisao/la:
Kralj_Tvrtko je napisao/la:Gledao sam utakmicu Hajduk - Slaven 2:1.

Hajduk je stvarno loš.
transfer u Inter je ostavio trag na Svenovi sjenu :D
Gledao sam i ja neki dan Wislu kada ih je ekipa cija je alfa i omega Stojan Rivaldo Vranjes rasula na proste faktore, ovi se sa loptom sastavili nisu- pogotovo Stilic koji je uprskao jedinu priliku za goste. Samo nebo ih spasilo teskog poraza a ovako dovoljnih 1-0. Sta cemo sad, je li ovo znaci da Semir ne treba u repku?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 feb 2015, 23:12

Burundi je napisao/la:
Inter XI vs. Atalanta: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus, Santon; Guarin, Susic, Brozovic, Shaqiri; Podolski, Palacio.
Sretno! :bih:
:rol: :rol: :tokralju: :tokralju:
Burundi je napisao/la:Perfektan pas malog Susica, Maldini i Stam nijemi posmstraci dok lopta prolazi pokraj njih. :tokralju:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ne samo ova dva, suze me obliše na ovoj temi općenito :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 feb 2015, 23:15

calcio je napisao/la:Ma ja, sve potencionalni Hazardi ali nemogu doci na red zbog Tina. :rol:
:facepalm:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 17 feb 2015, 23:16

Tino u Interu
Sven u Arsenalu
Susic u PSG-u
TSS u Hajduku :opaopa:
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 17 feb 2015, 23:31

[youtube][/youtube]

Sven Tino Dinamu :bow:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 feb 2015, 17:38

Rijeka ubi jadni ajduk:

http://sportske.jutarnji.hr/derbi-na-ka ... m/1297937/" onclick="window.open(this.href);return false;

:bih:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 feb 2015, 17:43

Cartman je napisao/la:Rijeka ubi jadni ajduk:

http://sportske.jutarnji.hr/derbi-na-ka ... m/1297937/" onclick="window.open(this.href);return false;

:bih:
Sarajevo ima jaci tim trenutno i treba da ima vise reprezentativaca nego taj jad od ekipe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 feb 2015, 17:44

Bez sumnje da je Sarajevo jace. Za Hajduk je dovodjenje Benka ili Alispahica naucna fantastika.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Coolpanda24, Fudbalbr1, invincible1921, Proximic, Vaya i 45 gostiju.