Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Nakog gledanja Edina Dzeke na Old Traffordu evo sam uspio nabaviti i karte za utakmincu protiv Fulhama. Nakon tekme sa Man u bio sam sretnik da sam docekao Edina poslije utakmice i imam nekoliko slika s njim koje sad nosim sa sobom na utakmicu protim Filhama i nadam se da cu Edina opet vidjeti i da ce mi potpisati te slike.
Jos samo da navedem da tako finoog i odgojenog momka odavno nisam sreo, bas ono fini momak bas onaj nas fini Bosanski momak.
Jos samo da navedem da tako finoog i odgojenog momka odavno nisam sreo, bas ono fini momak bas onaj nas fini Bosanski momak.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
http://www.kicker.de/news/fussball/uefa ... Dzeko.html
evo izgleda dzeko povrijedjen i nece moci igrat protiv Fulhama. Nesto ima sa koljenom, nerazumjem njemacki pa neznam tacno sta je bilo.
evo izgleda dzeko povrijedjen i nece moci igrat protiv Fulhama. Nesto ima sa koljenom, nerazumjem njemacki pa neznam tacno sta je bilo.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
The German champions VfL Wolfsburg is worried before the Euro-League match at Fulham on Thursday at his attacker Edin Dzeko. The 24-year-old national team of Bosnia-Hercegovina has been in training on Monday, injured his left knee.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzeko povrjedjenVirtu4l je napisao/la:The German champions VfL Wolfsburg is worried before the Euro-League match at Fulham on Thursday at his attacker Edin Dzeko. The 24-year-old national team of Bosnia-Hercegovina has been in training on Monday, injured his left knee.

× Plava krv ispod koze ×
"Edin je drugi svijet nogometa", kaže trener VfL Lorenz-Günther Kostner(google translate)
Bila bi baš šteta da ne nastupi protiv Fulhama.
Bila bi baš šteta da ne nastupi protiv Fulhama.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma i protiv Rubina je bio kofol povrijedjen.sumnjam nesto u to,a ako je istina nek onda i ne igraju tu utakmicu.Bolje da predaju,djaba se umarati 

Legenda_BiH je napisao/la:http://www.kicker.de/news/fussball/uefa ... Dzeko.html
Ima povredu lijevog koljena, a danas napustio trening i otisao kod doktora i probat ce sve uraditi da bude spreman za cetvrtak to otprilike kaze
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
ma nije to nista strasno... laganija povreda
mislim da je to samo suplja onog njihovog trenera...ja sam siguran 1000% da ce Edin igrati,zivi bili pa vidjeli 

1921-2011
- Principatus
- Kontakt:
Pa protiv Rubin Kazana isto je bilo kao dvaput upitno da li ce nastupiti, a nista mu nije bilo.
Dakle malo sam skeptican sto se te novosti tice.
Dakle malo sam skeptican sto se te novosti tice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
ma ne brinte se nista..ovaj je jaci od ronneya...frajeru se cuna upalila kolko guzi al ga samota rec pa ga zato 'koljeno' boli...znam ja tu suplju ba

Povredio se juce na treningu-levo koleno. Danas poslepodne je probao da odradi trening, medjutim zbog bolova je prevremena napusto trenazni kamp Wolfsburga. Spekulisu da su unautrasnji ligamenti levog kolena.Legenda_BiH je napisao/la:http://www.kicker.de/news/fussball/uefa ... Dzeko.html
Posle danas prekinutog treninga Dzeko je izjavio: "moramo videti sta se da uciniti." Sada je sve u rukama lecnickog tima Wolfsburga.
Inace, po kickeru je Dzeko (CAR) najkorisniji igrac BL sa index-om 25, 16 golova i 9 asistencija.
Ligamenti unutrasnji i to koljena.To je Vedina povreda bila
Kvrc samo od sebe i nema te sest mijeseci .Nedao bog dragi.
Zato kazem ohanite ljudi malo.I Vedo je bio opjevan u svim pjesmama prije one povrede.

Kvrc samo od sebe i nema te sest mijeseci .Nedao bog dragi.

Zato kazem ohanite ljudi malo.I Vedo je bio opjevan u svim pjesmama prije one povrede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma to je bosanska turbo noga 

Dijamantu nadam se da nije nista ozbiljno, i da ces vec u Engleskoj nastupiti ako Bog da.
Sve najbolje,
Sve najbolje,
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
pa kud se bas sad povrijedi
nadam se da nije nista ozbiljno....

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- bistrikboy
- Kontakt:
Bogme i Real zagrizao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nije neka strašna povreda, upitan je za Fulham, tako sam ja barem pročitao. Edin je čvrst. Ako Bog da u Bayern uskoro 

Evo sa oficijelne stanice Vukova:
Lorenz-Günther Kostner bio je jasan: "Ja sam čvrsto uvjeren da on igra!"
Lorenz-Günther Kostner bio je jasan: "Ja sam čvrsto uvjeren da on igra!"
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
MašAllah, to znači da nije ništa strašno, jer sigurno ne bi riskirali da je nešto ozbiljno u pitanju.