ma zaebavam se, malo pokusavam potpaliti, al ja kad to napisem izgleda ne palianonimni je napisao/la:Otkud baš ti da ovo pitaš?QUARESMA 18<<< je napisao/la:Sta mislite, iPhone 6 ili Samsung Galaxy S6

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma zaebavam se, malo pokusavam potpaliti, al ja kad to napisem izgleda ne palianonimni je napisao/la:Otkud baš ti da ovo pitaš?QUARESMA 18<<< je napisao/la:Sta mislite, iPhone 6 ili Samsung Galaxy S6
I za kusur LeagooJoseMourinho je napisao/la:Golf 2QUARESMA 18<<< je napisao/la:Sta mislite, iPhone 6 ili Samsung Galaxy S6
Šoping koliko ja znamBaDa12 je napisao/la:Guys, gdje je tačno Univerzalno na Grbavici?
Evo ubrzo nakon toga dođe i ovoJoseMourinho je napisao/la:Znam da je ova moja raja dobijala neki free mobilni net vikendom ako dopune ne znam koliko kredita, možda to?
Thanks.JoseMourinho je napisao/la:Šoping koliko ja znamBaDa12 je napisao/la:Guys, gdje je tačno Univerzalno na Grbavici?
Hoće to kada upošljavaju estradne umjetike i sl. umjesto stručnjake i informatičare.JoseMourinho je napisao/la:Došlo i meni sinoć kasno mora da im je nešto pobudalilo![]()
(isto student pretplata)
da si kupila taj leago, nikad s tobom ne bih pricao viseBaDa12 je napisao/la:I meni su došle te poruke, a ništa se nije desilo nakon mog ignorisanja.![]()
Thanks.JoseMourinho je napisao/la:Šoping koliko ja znamBaDa12 je napisao/la:Guys, gdje je tačno Univerzalno na Grbavici?
Bila sam, strašno naturaju ove Leagoo telefone, haos.
Da su mi Audi nudili, ne bih iz inata.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da si kupila taj leago, nikad s tobom ne bih pricao viseBaDa12 je napisao/la:
Bila sam, strašno naturaju ove Leagoo telefone, haos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.