FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 01 avg 2014, 18:30

Ma kakvo dvosmisleno i kakvo prozivanje druže. Ustvari, u neku ruku i jeste prozivka, da se aktiviraš ovdje na temi s podacima kojima raspolažeš ;). U svakom slučaju, ništa zlonamjerno a vidim da dobro barataš informacijama :thumbup:

Pouzdano znam da ovu temu čitaju kako fudbaleri tako i članovi UO, te im svima zajedno možemo putem komentara i konstruktivnih kritika možda ukazati na neke propuste, ali i pohvaliti ih...što da ne ;)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 01 avg 2014, 19:32

SPASIOC je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Vidim ima novi član na forumu SPASIOC. Dobro je upućen u dešavanja očigledno pa bi bilo lijepo da piše malo više na ovoj temi.
neznam jeli ovo ,,dvosmisleno,, pozivanje....ali evo šta ja vidim ..
s obzirom da su takoreći do juče trenirali 2 puta dnevno , da su igrali 2 utakmice za 2 dana , da su umorni , meni ne izgleda loše , malo uigrati protok lopte i to je to ..imamo po meni igrača , koji će više golova dati , (mujić) ..očekujem bar 13 golova od njega ...dao je 3 u prijateljskim , utakmicama ...pa još kad ga isprate ostali , jaganjac , džanić, kuduzović, halilagić ( a svi su zabijali u prijateljskim ) nebi trebali strahovati kao lani (ko će dati gol)
ekipa ...baščelić- širanović , jusufović, terzić- mujagić....jahić, sućeska ...jaganjac , džanić, čehajić...mujić
s tim da su tu još šubić, kuduzović , halilagić, junuzović , mujkić ,todorović i ostala nasa djeca. halilagić i šubić prenose kartone iz prošle sezone ...ne mogu igrati. tako da mislim da je kuduzović taj drugi igrač koji će početi do 21 godine ..lično ja bi i njega i halilagića stavio u prvu postavu..(ali ja sam samo posmatrač)
jahić je kasnije počeo pripreme , ali nedostatak snage , on nadomjesti iskustvom , džanić je propustio oko 7 dana , (otišao- vratio se)...ali to se u hodu može nadoknaditi....mislim da smo jači nego lani..želim im sreću , da počnu s pobjedom , a 2 kolo idemo , mislim , podgrmeču , tako da bi mogli povest kolo ...vidjećemo.
Tako sam i ja prošle sezone bio ubijeđen da ne možemo biti loši nikako, da onakva odbrana pojačana Jogunčićem ne može primiti više od jednog gola (ponekad)! I bi šta bi, spasismo se nekako, jedva.
Valjda budeš bolji prognozer od mene. Vidjet ćemo uskoro :thumbup:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 avg 2014, 19:34

Inače,
U subotu i nedjelju se igra turnir "Braća Babić" u Devetaku. Radnički prvu utakmicu igra sa Prokosovićima.

Ne znam da li će Džindo izvesti najjači sastav, jer prošle godine je igrala ekipa juniora na turniru. Možda je vrijeme da Radnički ponovo osvoji turnir ;)

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 01 avg 2014, 20:14

studeni je napisao/la:
SPASIOC je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Vidim ima novi član na forumu SPASIOC. Dobro je upućen u dešavanja očigledno pa bi bilo lijepo da piše malo više na ovoj temi.
s obzirom da su takoreći do juče trenirali 2 puta dnevno , da su igrali 2 utakmice za 2 dana , da su umorni , meni ne izgleda loše , malo uigrati protok lopte i to je to ..imamo po meni igrača , koji će više golova dati , (mujić) ..očekujem bar 13 golova od njega ...dao je 3 u prijateljskim , utakmicama ...pa još kad ga isprate ostali , jaganjac , džanić, kuduzović, halilagić ( a svi su zabijali u prijateljskim ) nebi trebali strahovati kao lani (ko će dati gol)
ekipa ...baščelić- širanović , jusufović, terzić- mujagić....jahić, sućeska ...jaganjac , džanić, čehajić...mujić
s tim da su tu još šubić, kuduzović , halilagić, junuzović , mujkić ,todorović i ostala nasa djeca. halilagić i šubić prenose kartone iz prošle sezone ...ne mogu igrati. tako da mislim da je kuduzović taj drugi igrač koji će početi do 21 godine ..lično ja bi i njega i halilagića stavio u prvu postavu..(ali ja sam samo posmatrač)
jahić je kasnije počeo pripreme , ali nedostatak snage , on nadomjesti iskustvom , džanić je propustio oko 7 dana , (otišao- vratio se)...ali to se u hodu može nadoknaditi....mislim da smo jači nego lani..želim im sreću , da počnu s pobjedom , a 2 kolo idemo , mislim , podgrmeču , tako da bi mogli povest kolo ...vidjećemo.
Tako sam i ja prošle sezone bio ubijeđen da ne možemo biti loši nikako, da onakva odbrana pojačana Jogunčićem ne može primiti više od jednog gola (ponekad)! I bi šta bi, spasismo se nekako, jedva.
u odnosu na prošlu sezonu ..već sam pisao , po meni je jači širanović od čejvanovića (koji je imao višak kilograma )..onda za mene je jači terzić od jogunčića...i nešto vrlo vazno , prošle godine smo imali sporu ekipu , koja je ,,davila ,, ( ikanović- vukao povredu , smajlović , aljukić )..nekažem da su loši igrači , ali sad su brzi , čehajić, sućeska , kuduzović, halilagić , ..i ono što je po meni vazno , opasniji su po gol, ..i ponavljam , ja bi od ove četvorice , na teren poslao kuduzovića i halilagića , (dali su po gol ) a sto je vaznije odigrali su najljepšu akciju u pripremama , kad su nekoliko puta izmijenili dupli pas , i kuduz zavrsio golom . ako si gledao..a igrali su i u juniorima zajedno...i podvlačim ovo je samo moje vidjenje , na kraju ako momci budu na klupi , onda imamo dobre zamjene..ekipa komplet je ofanzivnija , jer se i mujagić zna ubacit lijevo , a širanović to radi kao što je migi radio...pokazaće vrijeme.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 avg 2014, 20:50

Ekipa je dosta jača nego lani, a teško je i bilo moguće da bude lošija.
Kao što Zlaja napisa da vjerovatno igrači a i članovi UO čitaju pa da ih odma kritikujem. Omladinski pogon, svi komplet sem onih pjetlića trenira na pomoćnom terenu koji je tek danas pokošen, trava je bila pola metra, lopta se nije vidjela a djeca svaki dan treniraju i "vade" i "traže" loptu u travi. Juče su konačno pokosili i to ne sve, sa strane gdje se izvodi korner i dalje je trava cca 30cm, korner je bukvalno ne može izvest pa djeca rukama izvode. Da stvar bude još gora, veliki dio terena (srednji dio) je zemlja i kamenice, ostalo gdje je imalo trave nalaze se bare koje su kao jezera nakon ovih kiša, danas baš gledam trening juniora, kadeta i pionira, svi mokri do gole kože, izranjavani od kamenica. Ono NIJE FUDBAL NIT ĆE KAD BIT, čak je i prva ekipa trenirala na kamenicama.
Ono treba slikati i okačiti na internet da se vidi na čemu djeca svakodnevno treniraju a ljudi u klubu ni da prstom mrdnu bar da se izravna i malo dovede u red stadion, katastrofa!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 avg 2014, 20:21

Zoom088 je napisao/la:Inače,
U subotu i nedjelju se igra turnir "Braća Babić" u Devetaku. Radnički prvu utakmicu igra sa Prokosovićima.

Ne znam da li će Džindo izvesti najjači sastav, jer prošle godine je igrala ekipa juniora na turniru. Možda je vrijeme da Radnički ponovo osvoji turnir ;)
Iiii,kakva je situacija u Devetaku?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 02 avg 2014, 21:51

4-0 dobili Puracic.
Mujic 2x, Gogic, Elo Junuzovic

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 avg 2014, 22:16

Zoom088 je napisao/la:4-0 dobili Puracic.
Mujic 2x, Gogic, Elo Junuzovic

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
:thumbup:
Idemo ludo, idemo jako :)
Kakva je igra bila, ima li hvalospjevki na račun ekipe i trenera? Eh kad bi u pola takav rezultat bio naredne subote, ja prezadovoljan

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 avg 2014, 22:38

Izgleda da konačno imamo napadača koji zna dati go :thumbup:

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 02 avg 2014, 23:12

Ma Mujić je beton :D

PS Huko, ako ga se sjećate potpisao za Kikače :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 avg 2014, 21:51

Jel se po ovom kijametu moglo išta odigrati danas na turniru?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 03 avg 2014, 22:56

Odigrano 70 minuta utakmice za 3. mjesto i onda kijamet, salaukovina, 'nači BOŽEEEE :salut:

Valjda se u utorak igra finale, Radnički - Prokosovići

primadona
Kontakt:

Post Postao/la primadona » 06 avg 2014, 18:59

studeni je napisao/la:
SPASIOC je napisao/la:
evo da i ja napišem šta sam ja vidio..ovdje spasioc iznosi lijepe stvari , (daj bože da bude ovako)..slažem se za mujića , imamo napokon gol igrača , al sam u utakmici protiv gračanice , vidio nekoliko grešaka , tj. loših stvari...širanovića i mujagića su njihova krila prolazili koda ih nema ..jasku je tip , poslo po ćevape i pogodio stativu..ni terzić nije bio ništa bolji , a džanić nema kondicije....ali protiv najjače gračanice dobro bi bilo izvući bod u prvenstvu..vidio sam u prokusovićima (utakmica koju ne spominjete , prekinuta kod 2-2 zbog nevremena) ..prokosovljani su se igrali sa igračima radničkog....e nebi da budem ,,crnjak,, ali treba to sve da bude jače , ozbiljnije , (jer meni pobjede protiv tojšića 4-1 i protiv puračića koji je ostao bez većine igrača 4-0 ...ništa ne znači..treba to potvrdit i (dokazat kvalitet) protiv kaknja u 1 kolu..znači da samo ako pobijedimo u ozbiljnoj utakmici , možemo reći da smo jači nego prošle godine...sretno momcima u subotu.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 avg 2014, 19:03

Da iskoristim pauzu za kafu (zbog aktuelne situacije s poplavama) i da napišem da je Radnički pobjednik turnira "Braća Babić" u Devetaku.

U finalu su pobijedili Prokosoviće 2-0 (igrao uglavnom drugi tim), a prije toga u polufinalu Mladost iz Puračića 4-0.

primadona
Kontakt:

Post Postao/la primadona » 06 avg 2014, 19:11

Zoom088 je napisao/la:Da iskoristim pauzu za kafu (zbog aktuelne situacije s poplavama) i da napišem da je Radnički pobjednik turnira "Braća Babić" u Devetaku.

U finalu su pobijedili Prokosoviće 2-0 (igrao uglavnom drugi tim), a prije toga u polufinalu Mladost iz Puračića 4-0.

jel se moglo igrati po ovom nevremenu .kakav je bio teren i u kojem sastavu su igrali.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 avg 2014, 19:12

Vjeruj da ne znam koji je sastav bio. Nisam ni ja vjerovao da će igrati po onakvom (ne)vremenu, ali eto...izgleda su odigrali prije nego što je počeo belaj.

Ja sam dočekivao oluju ;) pa nisam otišao na tekmu.

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 06 avg 2014, 23:51

Cujem da je ekipa u Devetaku odigrala fantasticno protiv Prokosovica, bukvalno Prokosovici nisu sutnuli kako treba na gol. Kakva je ekipa igrala nisam bas upucen, samo znam da smo prije nekoliko dana sa tim istim Prokosovicima odigrali 2:2 i bio sam na toj utakmici licno, jalovo je bilo skroz. Bezidejno smo djelovali, al evo valjda stvari nadolaze kako pripreme privodimo kraju i kako se prvenstvo blizi. Sretno momcima u subotu..

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 07 avg 2014, 08:51

[quote="lukavcan"]Cujem da je ekipa u Devetaku odigrala fantasticno protiv Prokosovica, bukvalno Prokosovici nisu sutnuli kako treba na gol. Kakva je ekipa igrala nisam bas upucen, samo znam da smo prije nekoliko dana sa tim istim Prokosovicima odigrali 2:2 i bio sam na toj utakmici licno, jalovo je bilo skroz. Bezidejno smo djelovali, al evo valjda stvari nadolaze kako pripreme privodimo kraju i kako se prvenstvo blizi. Sretno momcima u subotu..[/qu

igrali su u sastavu halilović-mujkić,šubić,jusufović,todorović-dva gogića-džanić,kuduzović,halilagić-junuzović.i odigrali su bolje od prve utakmice sa prokusovićima koju spominješ.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 07 avg 2014, 15:12

Kod nas opet po starom, sudija nam dolazi iz najudaljenijeg grada. Sudi nam Prošić iz Cazina sa pomoćnicima iz Krajine. Jbt odera nas savez sa troškovima, mislim da nema kluba kojem kući više puta sude sudije iz Cazina :puke:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 avg 2014, 19:30

studeni je napisao/la:Kod nas opet po starom, sudija nam dolazi iz najudaljenijeg grada. Sudi nam Prošić iz Cazina sa pomoćnicima iz Krajine. Jbt odera nas savez sa troškovima, mislim da nema kluba kojem kući više puta sude sudije iz Cazina :puke:
Tačno, čista glupost što rade ovi, samo na štetu klubovima :?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.