Pouzdano znam da ovu temu čitaju kako fudbaleri tako i članovi UO, te im svima zajedno možemo putem komentara i konstruktivnih kritika možda ukazati na neke propuste, ali i pohvaliti ih...što da ne

Tako sam i ja prošle sezone bio ubijeđen da ne možemo biti loši nikako, da onakva odbrana pojačana Jogunčićem ne može primiti više od jednog gola (ponekad)! I bi šta bi, spasismo se nekako, jedva.SPASIOC je napisao/la:neznam jeli ovo ,,dvosmisleno,, pozivanje....ali evo šta ja vidim ..Zoom088 je napisao/la:Vidim ima novi član na forumu SPASIOC. Dobro je upućen u dešavanja očigledno pa bi bilo lijepo da piše malo više na ovoj temi.
s obzirom da su takoreći do juče trenirali 2 puta dnevno , da su igrali 2 utakmice za 2 dana , da su umorni , meni ne izgleda loše , malo uigrati protok lopte i to je to ..imamo po meni igrača , koji će više golova dati , (mujić) ..očekujem bar 13 golova od njega ...dao je 3 u prijateljskim , utakmicama ...pa još kad ga isprate ostali , jaganjac , džanić, kuduzović, halilagić ( a svi su zabijali u prijateljskim ) nebi trebali strahovati kao lani (ko će dati gol)
ekipa ...baščelić- širanović , jusufović, terzić- mujagić....jahić, sućeska ...jaganjac , džanić, čehajić...mujić
s tim da su tu još šubić, kuduzović , halilagić, junuzović , mujkić ,todorović i ostala nasa djeca. halilagić i šubić prenose kartone iz prošle sezone ...ne mogu igrati. tako da mislim da je kuduzović taj drugi igrač koji će početi do 21 godine ..lično ja bi i njega i halilagića stavio u prvu postavu..(ali ja sam samo posmatrač)
jahić je kasnije počeo pripreme , ali nedostatak snage , on nadomjesti iskustvom , džanić je propustio oko 7 dana , (otišao- vratio se)...ali to se u hodu može nadoknaditi....mislim da smo jači nego lani..želim im sreću , da počnu s pobjedom , a 2 kolo idemo , mislim , podgrmeču , tako da bi mogli povest kolo ...vidjećemo.
u odnosu na prošlu sezonu ..već sam pisao , po meni je jači širanović od čejvanovića (koji je imao višak kilograma )..onda za mene je jači terzić od jogunčića...i nešto vrlo vazno , prošle godine smo imali sporu ekipu , koja je ,,davila ,, ( ikanović- vukao povredu , smajlović , aljukić )..nekažem da su loši igrači , ali sad su brzi , čehajić, sućeska , kuduzović, halilagić , ..i ono što je po meni vazno , opasniji su po gol, ..i ponavljam , ja bi od ove četvorice , na teren poslao kuduzovića i halilagića , (dali su po gol ) a sto je vaznije odigrali su najljepšu akciju u pripremama , kad su nekoliko puta izmijenili dupli pas , i kuduz zavrsio golom . ako si gledao..a igrali su i u juniorima zajedno...i podvlačim ovo je samo moje vidjenje , na kraju ako momci budu na klupi , onda imamo dobre zamjene..ekipa komplet je ofanzivnija , jer se i mujagić zna ubacit lijevo , a širanović to radi kao što je migi radio...pokazaće vrijeme.studeni je napisao/la:Tako sam i ja prošle sezone bio ubijeđen da ne možemo biti loši nikako, da onakva odbrana pojačana Jogunčićem ne može primiti više od jednog gola (ponekad)! I bi šta bi, spasismo se nekako, jedva.SPASIOC je napisao/la:neznam jeli ovo ,,dvosmisleno,, pozivanje....ali evo šta ja vidim ..Zoom088 je napisao/la:Vidim ima novi član na forumu SPASIOC. Dobro je upućen u dešavanja očigledno pa bi bilo lijepo da piše malo više na ovoj temi.
s obzirom da su takoreći do juče trenirali 2 puta dnevno , da su igrali 2 utakmice za 2 dana , da su umorni , meni ne izgleda loše , malo uigrati protok lopte i to je to ..imamo po meni igrača , koji će više golova dati , (mujić) ..očekujem bar 13 golova od njega ...dao je 3 u prijateljskim , utakmicama ...pa još kad ga isprate ostali , jaganjac , džanić, kuduzović, halilagić ( a svi su zabijali u prijateljskim ) nebi trebali strahovati kao lani (ko će dati gol)
ekipa ...baščelić- širanović , jusufović, terzić- mujagić....jahić, sućeska ...jaganjac , džanić, čehajić...mujić
s tim da su tu još šubić, kuduzović , halilagić, junuzović , mujkić ,todorović i ostala nasa djeca. halilagić i šubić prenose kartone iz prošle sezone ...ne mogu igrati. tako da mislim da je kuduzović taj drugi igrač koji će početi do 21 godine ..lično ja bi i njega i halilagića stavio u prvu postavu..(ali ja sam samo posmatrač)
jahić je kasnije počeo pripreme , ali nedostatak snage , on nadomjesti iskustvom , džanić je propustio oko 7 dana , (otišao- vratio se)...ali to se u hodu može nadoknaditi....mislim da smo jači nego lani..želim im sreću , da počnu s pobjedom , a 2 kolo idemo , mislim , podgrmeču , tako da bi mogli povest kolo ...vidjećemo.
Valjda budeš bolji prognozer od mene. Vidjet ćemo uskoro
Iiii,kakva je situacija u Devetaku?Zoom088 je napisao/la:Inače,
U subotu i nedjelju se igra turnir "Braća Babić" u Devetaku. Radnički prvu utakmicu igra sa Prokosovićima.
Ne znam da li će Džindo izvesti najjači sastav, jer prošle godine je igrala ekipa juniora na turniru. Možda je vrijeme da Radnički ponovo osvoji turnir
Zoom088 je napisao/la:4-0 dobili Puracic.
Mujic 2x, Gogic, Elo Junuzovic
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
evo da i ja napišem šta sam ja vidio..ovdje spasioc iznosi lijepe stvari , (daj bože da bude ovako)..slažem se za mujića , imamo napokon gol igrača , al sam u utakmici protiv gračanice , vidio nekoliko grešaka , tj. loših stvari...širanovića i mujagića su njihova krila prolazili koda ih nema ..jasku je tip , poslo po ćevape i pogodio stativu..ni terzić nije bio ništa bolji , a džanić nema kondicije....ali protiv najjače gračanice dobro bi bilo izvući bod u prvenstvu..vidio sam u prokusovićima (utakmica koju ne spominjete , prekinuta kod 2-2 zbog nevremena) ..prokosovljani su se igrali sa igračima radničkog....e nebi da budem ,,crnjak,, ali treba to sve da bude jače , ozbiljnije , (jer meni pobjede protiv tojšića 4-1 i protiv puračića koji je ostao bez većine igrača 4-0 ...ništa ne znači..treba to potvrdit i (dokazat kvalitet) protiv kaknja u 1 kolu..znači da samo ako pobijedimo u ozbiljnoj utakmici , možemo reći da smo jači nego prošle godine...sretno momcima u subotu.studeni je napisao/la:Tako sam i ja prošle sezone bio ubijeđen da ne možemo biti loši nikako, da onakva odbrana pojačana Jogunčićem ne može primiti više od jednog gola (ponekad)! I bi šta bi, spasismo se nekako, jedva.SPASIOC je napisao/la:neznam jeli ovo ,,dvosmisleno,, pozivanje....ali evo šta ja vidim ..Zoom088 je napisao/la:Vidim ima novi član na forumu SPASIOC. Dobro je upućen u dešavanja očigledno pa bi bilo lijepo da piše malo više na ovoj temi.
Valjda budeš bolji prognozer od mene. Vidjet ćemo uskoro
Zoom088 je napisao/la:Da iskoristim pauzu za kafu (zbog aktuelne situacije s poplavama) i da napišem da je Radnički pobjednik turnira "Braća Babić" u Devetaku.
U finalu su pobijedili Prokosoviće 2-0 (igrao uglavnom drugi tim), a prije toga u polufinalu Mladost iz Puračića 4-0.
Tačno, čista glupost što rade ovi, samo na štetu klubovimastudeni je napisao/la:Kod nas opet po starom, sudija nam dolazi iz najudaljenijeg grada. Sudi nam Prošić iz Cazina sa pomoćnicima iz Krajine. Jbt odera nas savez sa troškovima, mislim da nema kluba kojem kući više puta sude sudije iz Cazina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.