NK Zvijezda Gradačac

FMBosnia Admin
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la FMBosnia Admin » 19 nov 2011, 17:13

astra1922 je napisao/la:
FMBosnia Admin je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nisam nista komentariso ni kad smo vodili 2-0 jer sam ranije pisao ko nam sudi bojao sam se ovoga na kraju.samo jedno znam zelju i sarajevo treba docekati abd na proljece izudarat ih otet i sa sudijama i sa grubom igrom.ebem ti pizde vise pa dokle vise sa ovim sudenjem i kradama,pa dobro nam se igraci i vrate psihicki poslije svih krada i lopovluka
Pa ima li klip ikakav, gdje si vidio da ste pokradeni da i ja pogledam?
razguli cut ces sta si radoznao toliko hajde bjezi banovat cu te
Pa dajte ljudi upratite moje postove sa ove teme, vi ste mi omiljeni klub i mjesto u BiH, ja vam dusman nisam sigurno. Ne kvarite mi sliku o Zvijezdi molim vas...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 nov 2011, 18:25

sve u svemu idemo na rasemu :mrgreen: malo su se slegli utissci, da probamo izvuc i nesto dobro iz ovoga poraza.najveci dobitak je matko.nakon gola cibaliji danas je zabio prvijenac u pl za zvijezdu i jos jedan regularan gol mu je ponisten,takoder i mesi je zabio.zalosno je na strani zabit dva gola a boda ne osvojit.al to je nasa zvijezda zabijali smo mi i tri na strani a boda nismo kuci ponijeli :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 nov 2011, 19:19

Jovićeva izjava nakon tekme sa Sarajevom:

S druge strane, Dragan Jović nije mogao biti zadovoljan, a ponovo je opalio po sucima.

„Poveli smo sa 2:0, pa stali. Imali smo problema sa povredama, pa sam morao mijenjati, a mogu reći da sam pogriješio pro odabiru. Ipak, moram istači da se ovakvo suđenje mora promijeniti odnosno mora se stati ovome u kraj. Primili smo gol zbog nepostojećg prekršaja“, kazao je ogorčeni Jović.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 19 nov 2011, 19:24

uh kakve smo golove primili Labus mense cini sam gurno loptu rukama u gol nakon suta Haskića glavom
a Smajić kod 3 gola samo loptu prati glavom nista se nebaca za ovaj poraz smo i samo malo krivi

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 nov 2011, 19:48

mirza_rd je napisao/la:uh kakve smo golove primili Labus mense cini sam gurno loptu rukama u gol nakon suta Haskića glavom
a Smajić kod 3 gola samo loptu prati glavom nista se nebaca za ovaj poraz smo i samo malo krivi
pa de mirzinho postavi da i mi vidimo

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 19 nov 2011, 19:50

astra1922 je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:uh kakve smo golove primili Labus mense cini sam gurno loptu rukama u gol nakon suta Haskića glavom
pa de mirzinho postavi da i mi vidimo
pogledaj sad sport na FTV mozda bude na BHT-u poslje dnevnika bio sport pa vidio

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 19 nov 2011, 19:54

[youtube][/youtube]
evo ga astra specialno za tebe pogledaj

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 nov 2011, 19:59

mirza_rd je napisao/la:[youtube][/youtube]
svaka cast majstore zvijezda dana raif smajic :D

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 19 nov 2011, 20:08

astra1922 je napisao/la:
mirza_rd je napisao/la:[youtube][/youtube]
svaka cast majstore zvijezda dana raif smajic :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bolje receno spasioc Sarajeva Raif Smajić :lol: :lol: :lol: :lol:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 19 nov 2011, 22:19

Mogu samo reći da smo prokockali čistu pobjedu. Čini mi se ovo je treći put da od Sarajeva gubimo u zadnjim minutama utakmice. Naši igrači morali su biti i psihološki spremni na to da će sarajevo imati suđenje u svoju korist barem 60/40% . Samo me interesuje gdje su oni njanjajevci koji su tvrdili da će nam dati 5 komada i gdje je onaj njanjac koji kaže da smo dali bezveze golove. Pa i njanjajevo je dalo golove bezveze. Al nema veze barem ste plakali prvo poluvrijeme i ujedali se za svoj supak od muke.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 19 nov 2011, 22:36

Nema veze,Zvijezda je moralni pobjednik.Dokazala je Zelji,Čeliku,Veležu i danas Sarajevu da nisu nista bolji i da nas na regularan način ne mogu pobijediti.Samo se pitam,kada budemo imali europske ambicije ,kada budemo imali ekipu koja će zasluženim pobjedama biti u vrhu bh.nogometa i kada ćemo od njih vise napraviti u europi,kako će nas onda pobijediti,na kakav način,kako će podnijeti da jedan klubčić iz provincije bude iznad njih.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 nov 2011, 23:33

husein veličanstveni je napisao/la:Mogu samo reći da smo prokockali čistu pobjedu. Čini mi se ovo je treći put da od Sarajeva gubimo u zadnjim minutama utakmice. Naši igrači morali su biti i psihološki spremni na to da će sarajevo imati suđenje u svoju korist barem 60/40% . Samo me interesuje gdje su oni njanjajevci koji su tvrdili da će nam dati 5 komada i gdje je onaj njanjac koji kaže da smo dali bezveze golove. Pa i njanjajevo je dalo golove bezveze. Al nema veze barem ste plakali prvo poluvrijeme i ujedali se za svoj supak od muke.
nja nja nja nja NJANJEVIC NJANJA NJANJ NJANJANAJANJ ANJANAJANAJA NJANJANAJAANJAJA NJAANAJANAJ

HAJ NA SPAVANJE DIJETE !

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 20 nov 2011, 00:35

Ej moj Smajicu evo molim te ko sugradana i prijatelja ovako javno daj molim te daj otkaz u zvijezdi i idi nesto drugo radi.Molim te ko Boga.Ti si meni drag mojs si jbg, gradanin grada Gradacca ali drug moj nije ba za tebe fudbal.Znas ono ne pada kruska ispod jabuke, eh kod tebe je bas takva situacija da ti si ti ta kruska ispod jabuke... Molim te otidi olaksaj nam svima.Drug moj, kada igrate kuci i kada si ti na golu, bilo koja ekipa da igra sa nama i krene preko pola centra ja ne smijem vise ni gledati jer ne daj Boze neko ce ti sutnuti sa 30-40 metara primit ces go.Labus je jako dobar, ali i najveci padnu, a kod Smaje je to svakodnevnica.Ili Samjicu shvati to kao posao i kao nesto sto volis i radis i zaradujes DOBRU SFOTU NOVCA eh onda budi odgovoran za to sto te placaju, budi fin covjek u "firmi"... Pozdrav

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 20 nov 2011, 01:08

jbt ovaj golman je gori od Hasagica :lol: :lol: iz zenice sam al zvijezda mi je drag klub i zao mi je sto je danas ovako ispalo al bit ce bolje abda vi ste jedna zdrava sredina sto je rijetkost u nasoj ligi ;)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 nov 2011, 09:18

aS_Roma je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Mogu samo reći da smo prokockali čistu pobjedu. Čini mi se ovo je treći put da od Sarajeva gubimo u zadnjim minutama utakmice. Naši igrači morali su biti i psihološki spremni na to da će sarajevo imati suđenje u svoju korist barem 60/40% . Samo me interesuje gdje su oni njanjajevci koji su tvrdili da će nam dati 5 komada i gdje je onaj njanjac koji kaže da smo dali bezveze golove. Pa i njanjajevo je dalo golove bezveze. Al nema veze barem ste plakali prvo poluvrijeme i ujedali se za svoj supak od muke.
nja nja nja nja NJANJEVIC NJANJA NJANJ NJANJANAJANJ ANJANAJANAJA NJANJANAJAANJAJA NJAANAJANAJ

HAJ NA SPAVANJE DIJETE !
Vidim lijepo si naučio svoju himnu. Malo mucaš al nema veze, valjda zato što je nisi pjevao 7 dana od kako si izgubio od većeg kluba. Neću s tobom da ulazim u raspravu radi drugih realnih i poštenih navijača Sarajeva. Ti nisi vrijedan toga, jer izgleda tvoj mozak vrijedi za 4 noge :mrgreen:
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 nov 2011, 09:31

Ne vrijedi se puno osvrtat na ono sto je iza nas.Neka nam posluži kao injekcija da budemo pravi u subotu.Prosli put je nastradala Slavija a sada je prilika da žrtva bude Kozara.Istina je da Kozara nije kao Slavija,imaju par sjajnih igrača i odličnog trenera.Oni nas respektuju i sigurno je da će biti teže jer je Jagodić svjestan da smo bolji i igraće zatvorenu varijantu i čekati priliku iz kontri jer imaju par dobrih pojedinaca koji su specijalisti za kontre i Mujića o čijim kvalitetama ne treba govoriti.Nadam se da će Labus braniti u subotu, jer ako bude Smajić bio na golu imam osjećaj da će primit gol pa makar lopta i jednom išla u okvir.Očekujem tvrdu utakmicu,dominaciju Zvijezde,dosta prilika i maksimalno dva gola u mreži Kozare.S druge strane Kozara će možda iz neke kontre postići gol ali nedovoljno za podvig.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 nov 2011, 09:48

husein veličanstveni je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:

HAJ NA SPAVANJE DIJETE !
Vidim lijepo si naučio svoju himnu. Malo mucaš al nema veze, valjda zato što je nisi pjevao 7 dana od kako si izgubio od većeg kluba. Neću s tobom da ulazim u raspravu radi drugih realnih i poštenih navijača Sarajeva. Ti nisi vrijedan toga, jer izgleda tvoj mozak vrijedi za 4 noge :mrgreen:
Kao prvo ako je bi ti iko ovdje prvi cestitao da je tvoj klub dobio to bi bio ja, drugo volio bi da ste pobjedili, al bas zbog takvi seljacina kao sto si ti, nek smo vas dobili sad se mozes pušiti samo mi je krivo sto vas nismo pokrali, i sto nije svirao neki nepostojeci penal za pobjedu al nema veze dobro je onda i ovako, i sa djecom koja nemaju vise od 15 god. ne raspravljam. Sto se tice himne klubova, pa na balkanu nema niko bolju himnu od FK Sarajeva da se razumijemo, dok vi vasu i nemate, nemam ja sa tobom sta raspravljati, jer vidim pokupio si ove dijecije fazone "njanjevo" "kitari" ovdje sa foruma i samo se tim bavis, analiziras utakmice po komentarima, ohladi malo djecace mali ...

uzivaj ....
" onclick="window.open(this.href);return false;

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 nov 2011, 10:30

Ne pada mi napamet da gledam gluposti. Izgleda u tvojoj glavi nema ni 10 grama mozga. Nađi sebi šta interesantno na temi sarajeva i tamo piši. Ja dok sam gledao sarajevo na koševu prije dvadesetak i više godine ti nisi bio ni rođen. Zato uživaj u ovoj svojoj pobjedi i čekaj novi debakl za koji dan. A ako te interesuju moje analize vrati nekoliko postova unazad i čitaj pa onda piši nešto o meni. A sad balavac jedan nađi sebi nešto i cuclaj. Izgleda da si opterećen zvijezdom čim stalno ovu temu posjećuješ. Ti si izgleda jedan mali navijač koji želi postati veliki.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 nov 2011, 10:41

husein veličanstveni je napisao/la:Ne pada mi napamet da gledam gluposti. Izgleda u tvojoj glavi nema ni 10 grama mozga. Nađi sebi šta interesantno na temi sarajeva i tamo piši. Ja dok sam gledao sarajevo na koševu prije dvadesetak i više godine ti nisi bio ni rođen. Zato uživaj u ovoj svojoj pobjedi i čekaj novi debakl za koji dan. A ako te interesuju moje analize vrati nekoliko postova unazad i čitaj pa onda piši nešto o meni. A sad balavac jedan nađi sebi nešto i cuclaj. Izgleda da si opterećen zvijezdom čim stalno ovu temu posjećuješ. Ti si izgleda jedan mali navijač koji želi postati veliki.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ee tugo moja ...
Ovo sam samo komentarisao na ovoj temi, JER SI MENE PROZVAO (gdje je onaj navijac njanjeva koje je govorio da cemo 5 komada primiti) zato sam se nadovezao na tvoje to sto si pisao, a tebi ako je Sarajevo krivo, sto vas golman nema ruke, onda idi prati nesto drugo, fudbal za tebe nije.
I da ps mali: Naravno da si Sarajevo pratio ako tako kazes, jer samo se veliki klubovi prate ;)

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 20 nov 2011, 11:36

Momcino i nas bi Sarajevo pratilo kada ne bi bilo placanja sudiji i gledanja ka domacem terenu i domacinu. Momcino treba ba imati m... ili ti hrabrosti pa stvarno priznati ko je jaci i ko je bolji.Evo vidi nesto, Sloboda igrala sa nama makismalno smo fer i korektni i navijaci i sve sa njihovim bas smo u dobrim odnosima, ali jednom, sto meni nece nikada izaci iz sjecanja, utakmica visokog rizika Zvijezda-Sloboda.Pitas li se kako to odjednom? Tu nesto ne stima jel tako? Mala Zvijezda velika Sloboda...Sudija svira kada nas igras protrci brze kraj njihovog jer to je faul... itd da ti ne nabrajam dalje tada sam bio makimalno kivan na sudije jer su se dobro vidjele neke stvari... Igrali smo sa Borcem ovdje kuci dvije utkamice, jednu poderali, jednu 0:0 igrali tada sam bio kivan NA NASE IGRACE I NA NAS STRUCNI STAB JER, ne moguce da opada u 15 dana tako brzo moral i snaga i citava ekipa da tako nisko padne... hmm eh ja sam ti samo realan, a zato ti kazem i za Sarajevo je bilo puno slabije od nas juce, sudija dopomogo, malo nas golman, a eto gore sam postavio i javno zamolio naseg domaceg golmana koliko god da mi je drag i koliko god da mi je sugradan da prede u neki drugi sprot ili da napusti sve ili da shvati ovo malo ozbiljnije....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.