BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Shategabri
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Navijači Želje prozivaju navijače Veleža kako se kao nama šlihtaju.
Pitanje: kako se to razlikuje od ovog vašeg šlihtanja Zrinjskom?
Koševo Zapad
Danas igra osmerostruki šampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sretno Zrinji da izbori europsku ligu, pa da taj Liverpul dodje u Mostar.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Nije ovo slihtanje nego da se pozeli sportska sreca. Kada smo mi igrali Europu pozelili su nam srecu za razliku od vas Torpedasi.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2023, 11:24Navijači Želje prozivaju navijače Veleža kako se kao nama šlihtaju.
Sretno najvecem mostarskom klubu Zrinjski danas i veceras, a pijacari nek se ugase.
(ne smijes im nista reci poslije ce opet lagati kako smo spominjali rusenje starog mosta kao zadnju tekmu lazovi).
(ne smijes im nista reci poslije ce opet lagati kako smo spominjali rusenje starog mosta kao zadnju tekmu lazovi).
Fk Željezničar.
Zrinjski bi danas mogao 1:0 povest u 70tim minutama pa u nadoknadi dat jos jedan gol ili proc na penale. Sretno Zrinjskom 
- Shategabri
- Kontakt:
Ja, al u svakoj od tih želja provlačite nešto što se dotiče Veleža.Kamaga11 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 14:00Nije ovo slihtanje nego da se pozeli sportska sreca. Kada smo mi igrali Europu pozelili su nam srecu za razliku od vas Torpedasi.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2023, 11:24Navijači Želje prozivaju navijače Veleža kako se kao nama šlihtaju.
Pa onda to dođe kao nekakvo podilaženje Zrinjskom.
Eto, oni vama poželjeli, ali za razliku od nas. Što smo mi bitni u toj priču?
Poželjeli vam i tu se završava. Zašto povezivati ko vam je poželio, ali...?
Poželi i ti njima i piči dalje. Pusti Velež, Sarajevo, nema to nikakve veze.
Koševo Zapad
Sjeti se onog videa Bolje Zrinjski nego cigani… sve ti bude jasno. Šlihtaju se Zrinjskom a ovi ih ne yebu ni 2%.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:08Ja, al u svakoj od tih želja provlačite nešto što se dotiče Veleža.Kamaga11 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 14:00Nije ovo slihtanje nego da se pozeli sportska sreca. Kada smo mi igrali Europu pozelili su nam srecu za razliku od vas Torpedasi.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2023, 11:24Navijači Želje prozivaju navijače Veleža kako se kao nama šlihtaju.
slazem se, budi pozdravljenliskaluk je napisao/la: ↑31 avg 2023, 08:23I pozdrav za pravu raju s ovog foruma, jucer sam morao poslje posla hitno u mostar ali kad s nekim diskutujes onako lijepo, bez obzira na neslaganje red je i pozdravit. TeaM87, Argentina i RollingPaper. Da se nas pita i da sjednemo negdje gore na neka mjesta lako bi se mi dogovorilo pa da BiH dozivi procvat siguran sam ja.

FKŽ !
Halo ba , jesil ti ovaj sto mu glava viri izmedzu visokog I ovog u sredini ili nisi? Jesi li se kamuflirao ili si bio pocasni gost?Antipolitika3 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 07:05
Dobro jutro
Opletite lagano .
Forza Zrinja,vadi im mast ako mozes i svinjsku nebi bilo lose.
Ne znam kako moze biti slihtanje zazeliti srecu jedinom BH predstavniku u Europi. Bgm koliko sam vidio Nefchi kad je prosao nas vi ste se vise radovali od samih navijaca Nefcija.tabba77 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:10Sjeti se onog videa Bolje Zrinjski nego cigani… sve ti bude jasno. Šlihtaju se Zrinjskom a ovi ih ne yebu ni 2%.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:08Ja, al u svakoj od tih želja provlačite nešto što se dotiče Veleža.
Pa ja sam im isto čestitao i poželio sreću ali to ne znači da ih ne bi podjebavao ako ispadnu.Kamaga11 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:55Ne znam kako moze biti slihtanje zazeliti srecu jedinom BH predstavniku u Europi. Bgm koliko sam vidio Nefchi kad je prosao nas vi ste se vise radovali od samih navijaca Nefcija.tabba77 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:10Sjeti se onog videa Bolje Zrinjski nego cigani… sve ti bude jasno. Šlihtaju se Zrinjskom a ovi ih ne yebu ni 2%.Shategabri je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:08
Ja, al u svakoj od tih želja provlačite nešto što se dotiče Veleža.
Ista stvar i za vas a i za sve klubove iz naše lige.
Vala i da ispadne Zrinja nema ih se za sta podjebavat. Na mom i tvom klubu treba Zrinja biti primjer kako trebaju izgledat klubovi, a ne da trosis milione i milione na nekakva pojacanja bez ikakve svrhe ili da si u vjecitim minusima od prijasnjih struktura.tabba77 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:22Pa ja sam im isto čestitao i poželio sreću ali to ne znači da ih ne bi podjebavao ako ispadnu.
Ista stvar i za vas a i za sve klubove iz naše lige.
Naravno, u ovoj situaciji kad im je win-win situacija. Mislio sam u slučaju ispadanja ranije.Kamaga11 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:27Vala i da ispadne Zrinja nema ih se za sta podjebavat. Na mom i tvom klubu treba Zrinja biti primjer kako trebaju izgledat klubovi, a ne da trosis milione i milione na nekakva pojacanja bez ikakve svrhe ili da si u vjecitim minusima od prijasnjih struktura.

Realno, bez jakog Sarajeva nema ni jakog Željezničara i obrnuto. Sve dok titule ne vratimo u Sarajevo, klubovi će nam ovako izgledati. Vječiti minusi i bespotrebno bacanje para na poluigrače.
Svima i jeste cilj da se mi međusobno koljemo dok oni titule osvajaju.
Apsolutno tacno. Sve u svemu mi imamo placenike na nasoj strani u savezu dok oni haraju. Svakako ima jedna nasa parola. A U SAVEZU SVE KUKAVICA DO KUKAVICEtabba77 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:30Naravno, u ovoj situaciji kad im je win-win situacija. Mislio sam u slučaju ispadanja ranije.Kamaga11 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:27Vala i da ispadne Zrinja nema ih se za sta podjebavat. Na mom i tvom klubu treba Zrinja biti primjer kako trebaju izgledat klubovi, a ne da trosis milione i milione na nekakva pojacanja bez ikakve svrhe ili da si u vjecitim minusima od prijasnjih struktura.![]()
Realno, bez jakog Sarajeva nema ni jakog Željezničara i obrnuto. Sve dok titule ne vratimo u Sarajevo, klubovi će nam ovako izgledati. Vječiti minusi i bespotrebno bacanje para na poluigrače.
Svima i jeste cilj da se mi međusobno koljemo dok oni titule osvajaju.
nadam se pobjedi Zrinjskog (radi koeficijenta), ali ispadanju na penale, jer ako prodju, nece ih niko stic sljedecih 10-15 godina, **** bitniji mi je Željo od drzave
FKŽ !
Pa vec imaju zagarantovanu LK (oko 3,5 miliona evra), a ako prodju u LE to je mozda jos pola miliona gore. Nista posebno u odnosu na LK.
-
- Kontakt:
Samo da se citiram susjediCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 avg 2023, 16:36Znaju oni antipolitika dobro gdje je pec pectako da mozda budu kosulje na rucku u labirintu pa presvlacenje cim ce bulevar predje
![]()
-
- Kontakt:
Bosnjak katolicke, islamske, pravoslavne, je stariji od bosanca islamke, hrvata katolicke i srbina pravoslavne religije.
Bosnjak je jedina nacija od kad je drzave Bosne!
Ostalima su mozak popile razne propagande, kad ne vide jasne dokaze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.