Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Merino jest cigancina ali za ova guranja se daje zuta karta... Plus ovo faul 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ja ne mogu da vjerujem koliko sudija pusta igracima Ville da zadrzavaju vrijeme. Ovo je smijesno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mora se prvenstvo ucinit gledanijim jer ipak je Aston vila fora prica
Komentator na Areni legenda.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovaj Merino je totalno beskoristan kad trebamo igrati ofanzivno ili zabiti, lik je dobar samo da napravi faul i to je to, sa loptom jedino što zna jeste vratiti je nazad. Radije bih Ezea umjesto njega taman tri primili na kontre.
Saka užasan, dvije kontre je sam napravio jer forsira a igraju flastera na njemu + pomaganje Buendije.
Daj Bože da ovdje padne gol do kraja.
Saka užasan, dvije kontre je sam napravio jer forsira a igraju flastera na njemu + pomaganje Buendije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nepotizam, nista drugo. Onakvi igraci sjede sedmicama na klupi zbog njegababoedindzeko09 je napisao/la: ↑30 dec 2025, 22:04Ovaj Merino je totalno beskoristan kad trebamo igrati ofanzivno ili zabiti, lik je dobar samo da napravi faul i to je to, sa loptom jedino što zna jeste vratiti je nazad. Radije bih Ezea umjesto njega taman tri primili na kontre.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Saku i Merina ostaviti na tuširanju, jadno izgledaju na terenu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Previše svrš.avanja na baskijskog panja i tvrdoglavost će koštati ovaj klub trofeja na kraju sezone. Još kad krene Havertza cijediti 90 svaku samo da se malo vrati, ode sezona u ku.rac.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Saka je **** već dugo vremena, nego ima kredita koliko hoćeš.
Otkako se Odeqrac vratio mi igramo toliko sporo, tromo, ona tekma protiv Palacea je bila dokaz da bi ovdje trebalo dati priliku i Maduekeu, i Ezeu i totalno odbaciti ovaj smor od fudbala koji gaji Arteta.
Ali to se neće dogoditi, Gyokereša vadi, Saka i Odegaard ostaju i onda moliti Boga da ne primimo u drugom.
Otkako se Odeqrac vratio mi igramo toliko sporo, tromo, ona tekma protiv Palacea je bila dokaz da bi ovdje trebalo dati priliku i Maduekeu, i Ezeu i totalno odbaciti ovaj smor od fudbala koji gaji Arteta.
Ali to se neće dogoditi, Gyokereša vadi, Saka i Odegaard ostaju i onda moliti Boga da ne primimo u drugom.
Merino je, bukvalno, jedini veznjak na terenu koji je imao muda pokušati s okomitim pasovima kroz njihovu odbranu na Gyokeresa i Trossarda. Kapiten - standard, prvom do sebe i uspori svaku kontru i pokušaj kontre.
Najbolji stoper na svijetu
Caca bogotac

Jos ova pichkasta faca Martineza u gru planu.
Jos ova pichkasta faca Martineza u gru planu.
Cinjenica da su ovo uopste provjeravali je sramotna lol
Jwl moguce da kurcina asistira
E volin sto je ovaj debil pogrijesio, sad zadrzavaj vrijeme **** ti majku
- feniksptica
- Kontakt:
Vadit Merina prije crvenog
- feniksptica
- Kontakt:
Vadi Merina sudija mu oprostio cist drugi zuti
Izvedi ga yebo ti on mater spansku