Ali nije. Nije problem što je on otišao iz Oklahome, očekivao sam to, ali poslije onakovg playoffa da odeš u ekipu koja te izbacila, koja je uz to najbolja ekipa regularne sezone ikad. Nema ničega što bi to moglo opravdat, barem ne meni.Donnie Darko je napisao/la:Da je Durant imao neku gadnu povredu i užasnu sezonu ili dvije iza sebe, misliš da bi ga Oklahoma trejdala prvom prilikom u neku pripizdinu tipa Milwaukee, pa makar im ovi ponudili i Grka i gomilu pikova? Nema šanse, lojalnost je na prvom mjestu.artemis77 je napisao/la:Koliko je izdaja smijesan izraz u ligi gdje te mogu preko noci prebacit da igras na drugom kraju drzave, gdje ti uopce ne biras gdje ces igrati kad dolazis tek u ligu.
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A inace KD nije imao gadnu povredu,pa ga fransiza uredno placala dok nije igrao.Mislim,ako cemo vec tako rezonovati.Donnie Darko je napisao/la:
Da je Durant imao neku gadnu povredu i užasnu sezonu ili dvije iza sebe, misliš da bi ga Oklahoma trejdala prvom prilikom u neku pripizdinu tipa Milwaukee, pa makar im ovi ponudili i Grka i gomilu pikova? Nema šanse, lojalnost je na prvom mjestu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izabrao je najbolju dostupnu soluciju. Otišao bi i LeBron u Boston ili Orlando 2010. da mu je to bila najbolja opcija.Lillard je napisao/la: Ali nije. Nije problem što je on otišao iz Oklahome, očekivao sam to, ali poslije onakovg playoffa da odeš u ekipu koja te izbacila, koja je uz to najbolja ekipa regularne sezone ikad. Nema ničega što bi to moglo opravdat, barem ne meni.
Meni nije ni potrebno opravdanje, ne razmišljam na taj način. Svako radi ono što misli da treba. Razumijem naravno zašto ga neki smatraju pichkom i slično, nemam problem s tim, samo mislim da se pojam lojalnosti precjenjuje, pogotovo u današnjoj NBA.
Nije imao gadnu povredu, uostalom nisam ni spomenuo samo povredu već i posljedice iste, Duranta su njegove samo malčice usporile. Rose je npr imao niz gadnih povreda koje su mu uništile karijeru, i kada je postao teret ekipi uredno je nabijen u guzicu, i nikom ništa. Jbg, biznis.NEZALAGANJE je napisao/la: A inace KD nije imao gadnu povredu,pa ga fransiza uredno placala dok nije igrao.Mislim,ako cemo vec tako rezonovati.
Nema tu neke razlike, svako bira ono što je za njih najbolje. Rose bio teret Chicagu, Oklahoma Durantu, riješili se tereta i nastavili dalje.
Uostalom kao da bi ga plaćali da nisu morali kada je bio povrijeđen. Govorimo o franšizi koja se zbog novca odrekla nekoliko titula prvaka.
Samo sto Bron nije prico, kako su super timovi losi za ligu, kako se treba natjecat, pa sebi pokosio travu 
To je jedina stvar što mu zamjeram. Shvatio je i on da je pojeo ****.alemsa je napisao/la:Samo sto Bron nije prico, kako su super timovi losi za ligu, kako se treba natjecat, pa sebi pokosio travu
Walk on, with hope in your hearts.
Možda i to što nije javio "bratu" da napušta franšizu. Koliki god seronya bio, Westbrook je barem zaslužio da mu KD sam to kaže.artemis77 je napisao/la:To je jedina stvar što mu zamjeram. Shvatio je i on da je pojeo ****.alemsa je napisao/la:Samo sto Bron nije prico, kako su super timovi losi za ligu, kako se treba natjecat, pa sebi pokosio travu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Niko ne može sporiti da je dobar igrač (osim u odlučujućim trenucima), ali teško da je ikada napravljen **** potez i to je **** fakt.
Ko zna koliko su oni zapravo dobri bili,KD i Russ.Pred medijima je to sve bilo.krasno,mozda je to samo tako trebalo biti servirano za medije.Naravno da neces u medijima takve stvari gurat i da ce se takve stvari pokusati sakriti.Na terwnu nikako nisu pasali jedno drugom,mnogo puta je bilo gesta nezadovoljstva s ove ili s one strane.
Ne blatim ovim Russa,al jednostavno mozda mu je vise bilo dosta partnera koji mu jednostavno ne pase,koliko god dobar igrac bio nije lako s njim.
Ne blatim ovim Russa,al jednostavno mozda mu je vise bilo dosta partnera koji mu jednostavno ne pase,koliko god dobar igrac bio nije lako s njim.
- majestic24
- Kontakt:
Ovo vise nisu 2000-te,90-te te ranije godine. Nema vise one lojalnosti sto su prije igraci imali. Ovo su neka nova vremena i toga ce od ove sezone biti jos vise. Nekada je bilo bitno da najbolje ekipe pobjedis,sad je samo bitno da se ostvari pobjeda,pa makar to znacilo da odes u najbolju ekipu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Koji je ovo Spursovac stavio lazi na wikepidiji da su Spursi pomeli sve u playoffu '14e
Jos gledam znam da nea sanse

@nezalaganje laze narod

@nezalaganje laze narod
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E izvinices,ali od ove sezone ce toga biti sve manje.Rijetko ce koji igrac ostavljati po 60-70-80mil na stolu da bi otisao u lov na titulu.Mozda poneki All star tu i tamo,ali fransizni igrac nece,gotovo sigurno.majestic24 je napisao/la:Ovo vise nisu 2000-te,90-te te ranije godine. Nema vise one lojalnosti sto su prije igraci imali. Ovo su neka nova vremena i toga ce od ove sezone biti jos vise. Nekada je bilo bitno da najbolje ekipe pobjedis,sad je samo bitno da se ostvari pobjeda,pa makar to znacilo da odes u najbolju ekipu.
Doduse,sad ce i timovi vise voditi racuna kome ce nuditi ogromne ugovore,a izace na vidjelo i rad FO.Kako ko draftuje,razvija igrace,pronalazi one koji nisu draftovani,Evropa itd itd.
@alem Ko jos trazi nesto tacno po wikipediji?
Dovoljno puta izgovorena laž postaje istina. It's confirmed. Spursi 2014. najbolja ekipa ikad.alemsa je napisao/la:Koji je ovo Spursovac stavio lazi na wikepidiji da su Spursi pomeli sve u playoffu '14eJos gledam znam da nea sanse
@nezalaganje laze narod
Ne znam jesi li čitao o tome kako ga je Russ na zadnjem razgovoru s ekipom pitao šta treba promijeniti u svojoj igri da on ostane. Kevin rekao da će ostati i onda otišao u Dubse.Reds1234 je napisao/la:Ko zna koliko su oni zapravo dobri bili,KD i Russ.Pred medijima je to sve bilo.krasno,mozda je to samo tako trebalo biti servirano za medije.Naravno da neces u medijima takve stvari gurat i da ce se takve stvari pokusati sakriti.Na terwnu nikako nisu pasali jedno drugom,mnogo puta je bilo gesta nezadovoljstva s ove ili s one strane.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- invincible1921
- Kontakt:
Pricase mnogi da ce RW protiv GSW odigrati monsturzne partije...za sad u obje KD se ispisa po Oklahomi a i RW
=\_1921_/=
Quad doubleinvincible1921 je napisao/la:Pricase mnogi da ce RW protiv GSW odigrati monsturzne partije...za sad u obje KD se ispisa po Oklahomi a i RW
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- invincible1921
- Kontakt:
Jel vi stvarno vjerujete da neko u 4 tekme moze izbaciti GSW,,,a o CLE da ne pricam?
=\_1921_/=

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ce da vidimo, cudi me i da Westbrook nije uzvratio, ali rece da hoce.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
BREAKING: The Western Conference All-Star Starters are released:
Guard: James Harden
Guard: Stephen Curry
Forward: Kevin Durant
Forward: Kawhi Leonard
Forward: Anthony Davis
Eto ihBREAKING: The All-Star Starters for the East are OUT!
Guard: Kyrie Irving
Guard: DeMar DeRozan
Guard: Jimmy Butler
Forward: LeBron James
Forward: Giannis Antetokounmpo
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.