Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 18:05

korisnikforuma je napisao/la:Pa zapravo se i slažem s Tottijem, Juventus bi trebao imati svoju zasebnu ligu, liga u kojoj skupi 102 boda u sezoni, i pri tom pobjedi svaki klub bar jednom nije ozbiljna liga...
+1
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 06 okt 2014, 18:07

Izvinjavam se na greskama,ali zar je moguce slaviti takvu pobjedu.Zbog toga u Lp prvaka ne docekate proljece ,al ako je satisfakcija osvajati scudeta sa sudijama onda okej, as izbor.uzivajte

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 06 okt 2014, 18:20

MrParanoic je napisao/la:Izvinjavam se na greskama,ali zar je moguce slaviti takvu pobjedu.Zbog toga u Lp prvaka ne docekate proljece ,al ako je satisfakcija osvajati scudeta sa sudijama onda okej, as izbor.uzivajte
Mi smo Juventus i radimo sta hocemo

:cool:

Sro bi milanisti rekli .. Deal with it..

Forza Juventus ohhhhh..

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 06 okt 2014, 18:21

Roma svakih 20 godina napravi respektabilnu ekipu koja potraje 2 sezone maximalno. Najveci dio frustracije dolazi odatle,i normalno je da sada zele sto vise postici.
Ali ako Toti ili bilo ko drugi u cijelom Rimu misli da su mogli doci na arenu,nadigrati Juventus i pobijediti onda Romi treba liga u kojoj je to moguce i gdje ce kuce biti od cokolade a prozori od marmelade.
Apsolutno sam siguran da bi izgubili i bez komicnog sudjenja i krivo mi je sto se sada ta pobjeda dovodi u pitanje od neznalica po forumima i facebooku. Jer vecina pametnijih forumasa koj znaju na sta lice utakmice Juventusa i Rome unazad par godina znaju da ih je sinoc Juve imao tacno ondje gdje zeli.
Ovako Roma ispada heroj koji se borio i protiv sudija.
Ja ne znam je treba 10-0 da ih se dobije da neki kazu "ok,jbg,ovaj...hm,mozda je Juventus zasluzio pobjedu" jer pobjede od 3-2 i 4-0 imaju iste komentare po drustvenim mrezama.

Zao mi Morate i crvenog kog je dobio,momak treba samo pravilno kanalisati onu zelju za igrom jer vidjelo se sinoc da zeli da pokaze sve sto zna,i da to zeli odma.
Sledeca utakmica on i Coman u napadu. Zaboravili smo na tog djecaka koji puno obecava,a nema ga u igri.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 18:22

MrParanoic je napisao/la:Izvinjavam se na greskama,ali zar je moguce slaviti takvu pobjedu.Zbog toga u Lp prvaka ne docekate proljece ,al ako je satisfakcija osvajati scudeta sa sudijama onda okej, as izbor.uzivajte
Zar ti ovo nasi silni postovi nisu dokazali da se moze slavit? :kafa:

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 06 okt 2014, 18:22

To se i ja često pitam???

Al štaš krademo u Italiji pa nas u ligi prvaka izbaci Bayern u četvrtfinalu.

Mi smo skoro kao Manchester City, koliko tek oni engleskoj kradu, evo već tri godine za redom ne mogu proć skupinu lige prvaka, a svako malo osvoje prvenstvo engleske? :wtf:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 okt 2014, 18:28

Juventus vs AS Roma 168 80 48 40 263:180 :zviz: :wave: :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 06 okt 2014, 18:28

Ma nema prevelikog favorizovanja nekog kluba u Epl.City je po meni zasluzeno osvojio,sem one godine kad su donili Qpr u zadnjim mi utama.u Engleskoj skoro uvjek osvoji ona ekipa koja i bude najkvalitetnija odnosno ona koja ima kontinuitet i psihicku snagu.Moj klub je Manchester United da ne mislite sta drugo,ali nepravda me boli ono sto je bilo Romi me kao ljubitelja fudbala ubilo u pojam.Da ste vi njih posteno nadigrali utrpali regularne golove moralo bi vam se doci i cestitat,ovako tuzno i to iz godine u godinu,vasih klubova nema u evropi,sta je razloog?

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 18:32

A Juventus nije osvojio zasluženo ligu prošle sezone?

Kada je u oba navrata pobjedio Romu i uzeo rekordnih 102 boda?

Pa šta je razlog da City ispada gotovo stalno u prvom krugu, ti nama reci. Razbiju ligu i ispadnu 2/3 puta u Evropi.
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 06 okt 2014, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 06 okt 2014, 18:33

MrParanoic je napisao/la:Ma nema prevelikog favorizovanja nekog kluba u Epl.City je po meni zasluzeno osvojio,sem one godine kad su donili Qpr u zadnjim mi utama.u Engleskoj skoro uvjek osvoji ona ekipa koja i bude najkvalitetnija odnosno ona koja ima kontinuitet i psihicku snagu.Moj klub je Manchester United da ne mislite sta drugo,ali nepravda me boli ono sto je bilo Romi me kao ljubitelja fudbala ubilo u pojam.Da ste vi njih posteno nadigrali utrpali regularne golove moralo bi vam se doci i cestitat,ovako tuzno i to iz godine u godinu,vasih klubova nema u evropi,sta je razloog?
Pa kažem ti, koliko tek Manchester City krade ako u "najjačoj" ligi na svijetu osvaja prvenstvo a u europi tri godine za redom nisu u stanju proći skupinu?

Zaključaj je jednostavan, City krade duplo više od Juventusa, jer Juventus je barem prošao skupinu jednom...

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 okt 2014, 18:35

korisnikforuma je napisao/la:

Mi smo skoro kao Manchester City, koliko tek oni engleskoj kradu, evo već tri godine za redom ne mogu proć skupinu lige prvaka, a svako malo osvoje prvenstvo engleske? :wtf:

isti ko siti :rol: siti je svjet za sebe u odnosu na juBe kako stvari stoje nacekat cete se ponovo da dodjete do cetvrtfinala,objektivno vi ste ekipa koja malo od sredine odskace i to je to tesko po meni ,sumnjam da mozete ako prodjete grupu Lp zavrsiti kao prvi ,u tom slucaju kao drui mozete dobiti timove tipa bayerna,real madrida,chelsea ,barce ili PSG zavis ko bude od njih prvi,borusiju domuz jedino da vas nafaka potrefi iz ovih grupa dje su leverkuzen ,porto.Vi objektivno sa ovom ekipom ne mozete dalje od osimne finala da se ne lazemo
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

PeleFerguson
Kontakt:

Post Postao/la PeleFerguson » 06 okt 2014, 18:37

Mozda ove sezone napokon uzmete Ligu Evrope. :kafa: :kafa:

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 18:38

Ili još bolje pitanje. Kako je tvoj United kao aktualni osvajač Epl-a uspio ispasti u grupi od Basela? Ista logika.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 okt 2014, 18:39

PeleFerguson je napisao/la:Mozda ove sezone napokon uzmete Ligu Evrope. :kafa: :kafa:

to je vec neki objektivni domet ovog juvea , ali i tu ce ima loma faliti srece za sami kraj

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 06 okt 2014, 18:41

PEP je napisao/la:
korisnikforuma je napisao/la:

isti ko siti :rol: siti je svjet za sebe u odnosu na juBe kako stvari stoje nacekat cete se ponovo da dodjete do cetvrtfinala,objektivno vi ste ekipa koja malo od sredine odskace i to je to tesko po meni ,sumnjam da mozete ako prodjete grupu Lp zavrsiti kao prvi ,u tom slucaju kao drui mozete dobiti timove tipa bayerna,real madrida,chelsea ,barce ili PSG zavis ko bude od njih prvi,borusiju domuz jedino da vas nafaka potrefi iz ovih grupa dje su leverkuzen ,porto.Vi objektivno sa ovom ekipom ne mozete dalje od osimne finala da se ne lazemo
Slažem se s tobom, Juve je jedna prosječna ekipa, uostalom kada ti u prvoj ekipi igra djedica Buffon, starac Pirlo, mesar Chiellini, Vidal, Tevez, Barzagli, Pogba što je to nego prosjek, u usporedbi sa recimo jednom Borussiom i Cirom Immobileom, Sahinom, Grosskreutzom, Weinderfailerom... :lol:

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 18:43

PEP je napisao/la:Vi objektivno sa ovom ekipom ne mozete dalje od osimne finala da se ne lazemo
A zašto vas konkretno zanima uspjeh/neuspjeh Juventusa u Evropi. Zašto tebe kao očigledno navijača Bayerna to na bilo koji način dotiče.

Neka psihoanaliza bi vjerovatno dala odgovor.

edit: typo
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 06 okt 2014, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 06 okt 2014, 18:44

Razlog tome je sto oni su jaka ekipa,kvalitetna,ali oni nemaju tradiciju koliko god vam bilo mozda smijesno tradicija je bitan faktor.U Epl se svi vise manje znaju tako da tu preovlada njihovih prvih 11 i odlicna klupa,dok su u evropi mnogi klubovi nepoznanica za njih,a i kad su prosli grupu Barca ih je docekala,sto znaci nemaju ni srece.Uostalom ne pricamo o njima ne volim ih,prica se u staroj dami,ekipi koja je nekad znacila imala Nedveda,Zidana,Trezagea,bili su strah,nije ih bilo potrebno gurati kao sada.Cemu to juce ko god je gledao tekmu siguran sam da je bio zgrozen,ti mijesas kruske i jabuke,mi pricamo o konkretno jucerasnjoj kradji,te oslabljenju Serije A.Ne znam sta se desilo uvjek ste imali konje za trku,od Milana koji je harao,Intera i Vas,a sta sad gdje ste sad kamo to vodi...

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 18:47

MrParanoic je napisao/la:Razlog tome je sto oni su jaka ekipa,kvalitetna,ali oni nemaju tradiciju koliko god vam bilo mozda smijesno tradicija je bitan faktor.U Epl se svi vise manje znaju tako da tu preovlada njihovih prvih 11 i odlicna klupa,dok su u evropi mnogi klubovi nepoznanica za njih,a i kad su prosli grupu Barca ih je docekala,sto znaci nemaju ni srece.Uostalom ne pricamo o njima ne volim ih,prica se u staroj dami,ekipi koja je nekad znacila imala Nedveda,Zidana,Trezagea,bili su strah,nije ih bilo potrebno gurati kao sada.Cemu to juce ko god je gledao tekmu siguran sam da je bio zgrozen,ti mijesas kruske i jabuke,mi pricamo o konkretno jucerasnjoj kradji,te oslabljenju Serije A.Ne znam sta se desilo uvjek ste imali konje za trku,od Milana koji je harao,Intera i Vas,a sta sad gdje ste sad kamo to vodi...
Odkud tebi ideja da nekog ovdje zanima tvoje provociranje i baljezganje o Juventusu? Ukrali smo, sad mozes dalje da nastavis. :yawn:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 okt 2014, 18:50

Stranac je napisao/la:
PEP je napisao/la:Vi objektivno sa ovom ekipom ne mozete dalje od osimne finala da se ne lazemo
A zašto vas konkretno zanima uspjeh/neuspjeh Juventusa u Evropi. Zašto tebe kao očigledno navijača Bayerna to na bilo koji način dotiče.

Neka psihonaliza bi vjerovatno dala odgovor.
dalkeop od toga ,hoces iskreno meni je u italiji najdrazi tim inter ,mene ne interusje juvetov uspjeh u evropi ,ali postane nekad iritantno kada vidi m toliko hvlospjehva o vasem timu juve ono juve ono mozemo ono oovo covjek bi reko ma ide juve u finale ,a kada izvucete deblji kraj u Lp ,ma mi one nmozemo ono ovo formacija ono ovo itd...sami sebe emanutjete i kelpate po usima dajte malo objektivnosti ,bez obzira na pravo velicanja svoga kluba .
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 06 okt 2014, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 okt 2014, 18:50

MrParanoic je napisao/la:ali oni nemaju tradiciju
Pa tvoj United ima tradiciju pa ispade od Basela. Mjenjaj nešto u logici kojom zaključuješ. kao što vidiš, ne ide. ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.