Ima jos 7 kola, pustiti covjeka da odradi do kraja, pa cemo sudit. Ne branim ni Vinka ni Hadzica, al sad je kasno za promjene.
Ima jos 45 minuta sve je moguce.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema Vinko nista s tim. On je htio otkaz dati,kad je vidio da su mu razjebali ekipu. I pogrijesio je sto ga nije dao. Ovako je izgubilo i obraz i reputaciju,ljudi ga mrze i psuju a opet mora ici. Sve to za par platica,nije mu se isplatilo !!Sanchez1987 je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:52Samo Hadziji i Vinku moze pasti na pamet tako nesto,da se dva najbolja igraca prodaju na zimskoj pauzi,al boli ga djoko kad je za branioce on najuspijesni SD Sarajeva.
Na **** nase kruženje kad ne možemo prismrditi golu. 40 minuta smo kružili imali jednu priliku.miky_hz je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:51Nije losa igra do gola njihovog bila nikako,poslije smo pali skroz,ali fali kvaliteta pojedinacnog npr ovu trojku koju Borac ima mi trenutno mozemo sanjati,pa gledaj Zakarica 10 10 golovi i asistencije cini mi se,e to nam fali,taj suhi kvalitet nekog igraca to nas košta
Sarajevo i Atletico Madrid treceg nema
Neka nas vodi Uscuplic do kraja. Ne mora niko uostalom, isto ce biti, jos cemo ustediti.
Neprijatelj kluba banujte ga!!!! Ko to smije dirati gospodina guardiolu, hocu reci vinka?
Ja od jula prosle godine prozivam celavog,i samo ispadao ovdje najgori pljuvac zbog toga,al haj skontat ce pojedinci,neki su vec i poceli.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 apr 2021, 19:48Nek su se pojačalo Cmiljanom kojem je uloga da dodaje vodu, **** li mu mater ćelavu kakanjsku.
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, mma_hz, mnon46 i 36 gostiju.