FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U zivotu nisam vidio da kapiten navijacima svoje ekipe psuje i pokazuje srednji prst. Dudicu yebo li ti Suljic sve tvoje
- Evolution87
- Kontakt:
Nakon odlicnog proslog vikenda, ovaj smo se vratili starim navikama!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jbg Dudicu stvarno mora neko letiti. Drag si mi bio, al rezultat se gleda. Pa čak bi i rezultat oprostio da imamo igru. U 9 utakmica jedna pobjeda. Pa brate i ćorava koka bi jedno zrno ubola..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
I ponovo cemo mrsnuti trenera (i treba) i ponovo niko ne preuzima odgovornost za historijsku blamazu naseg kluba. I tako ce sa sljedecim biti. Nema odgovornosti, nema kazne, samo ostaju posljedice po klub.
Inace danas smo izgubili 2-0, ne treba zaboraviti penal.
Inace danas smo izgubili 2-0, ne treba zaboraviti penal.
NEMA NAZAD
Treba da ide svakako ovo je sramota 1 pobjeda u 8 tekmi,nikakve igre nigdje ,ali sto je jos veci problem od ovih amatera nijedan trener ne moze napraviti neku ozbiljnu ekipu.
Do kad treba da dajemo podrsku, kad ce se uigrati,posloziti,prougrati…?
Mislim stvarno koji jos izgovor imaju za ovo,nit’ neke igre,nit’ rezultata pogotovo.
Zato bi zamolio ove sto i dalje nalaze opravdanja da pojasne i da daju bar jedan racionalan argument.
Mislim stvarno koji jos izgovor imaju za ovo,nit’ neke igre,nit’ rezultata pogotovo.
Zato bi zamolio ove sto i dalje nalaze opravdanja da pojasne i da daju bar jedan racionalan argument.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Dudicu jos nisi ostavku dao, a bio sam protiv tvog dolaska.
Dobio majstor svakog igrača u kojeg je prstom uperio. Plate redovne i najveće u ligi. Nema ni pritiska od početka radi u miru i sa ciljem izlaska u Evropu. I on pored toga svega ima 1 pobjedu u 9 kola. Aferim Feđa, Velež je tebi premija. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ali kakvo je ovo spustanje za egoistu na nasoj klupi. Digao se da je trofejan, samo u svakoj govori ja ovo, ja ono, a onda se izblamira u FKS gore nego bilo ko od prethodnika. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cisto bacanje para je dati i marke vise od 8 stoja ovim uhljupima. Resetovati sve, dati omladini da igra za minimalac pa ako sta naprave, naprave
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nema to veze
radio je dobar posao u GOSKu i Velezu
Podrzavao sam trenera. ALI s ekipom gdje su dovodjeni igraci koje si ti trazio, i to za fine pare, ti da ostanes do kraja ne bi Evropu izborio. Mozes pricati da je Suljicu stativa usla, da bi bila druga prica, ali to ti nije opravdanje za losu igru ostatak utakmice.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Bar posteno radimo.... A ne ko neki
Odlazi ubleho!

Odlazi ubleho!

"Imali smo 2 kartonirana igraca, necemo sad o utakmici protiv borca, prvo da odmorimo glave"
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Samo branite Dudica,da je tu stara ekipa hebali bi im koliko nocas balerinama i Dudicu i rod i porod,pored sto blamiraju klub ovo je umijece da u 9 tekmi jednu pobijedi ubleha mrtva,lik pojma nema ko mu je u prvih 11,ko mu je glavni igrac,formacija apsolutnno nista,kao i kad je dosao sam rekao da ce ovo biti najveci promasaj hebem im sve od fudbalera do Dudica i ovih mu pomocnika pa jel vas stid bijednici. Upalio samo live prenos malo na poslu i to je bilo previse. Ko moze biti kriv za ovo prije svega trener,svaki trener bi sa juniorima uzeo vise bodova u 9 meceva zmireci,pa onda igraci treba ovo udarat na svaki korak i psovat a vi ih branite od psovki da se ne uvrijede primadone
Mislim da je bilo bolje istrpiti nekog drugog trenera
Trenutno korisnika/ca: Dave, gh0stHZ, KarloIvandic, Proximic i 42 gosta.