I onda bas u Sarajevu, zasto da ne npr. u Zelji. Nema logike da ne zadrzite Hadzica, a da dovedete Kajkuta, jer koliko ja znam zahtjevi Kajkuta puno su veci. Nije vam on bas jeftin. Uostalom, pustimu vremenu da odluci, on je najbolji sudija.MrWhite je napisao/la:Nije bas bez pokrica, Sasa je trebao biti kod vas na pripremama prije mjesec dana, jos je i Jagodic izjavio da mu se nije javljo nikako....Crni gavran je napisao/la:Momci, bez vrijedjanja, pisete o Kajkutu bez pokrica, ja o Suljicu i Melunovicu vracam na isti nacin. Htio sam se malo nasaliti, mema potrebe za uvredama
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 14 jul 2013, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Mislim u budućnosti @sajo10. Ako bi koji naš omladinac otišao tamo, to bi bila velika stvar.
Pod našim, mislim na omladince Sarajeva, jer oni su djeca svih nas, pa i reprezentacije BiH ako se pokažu dostojnim.
Pod našim, mislim na omladince Sarajeva, jer oni su djeca svih nas, pa i reprezentacije BiH ako se pokažu dostojnim.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Vela havle i portala
Pa ko sve danas pise i zaradjuje

http://****/bih-vijesti/bh-telec ... 82%AC.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa ko sve danas pise i zaradjuje

http://****/bih-vijesti/bh-telec ... 82%AC.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
nema potrebe da ovdje uopšte dolaziš...a nisi nas prepo nego smo umrli od šege kad smo vidjeli ko sa vama pregovara...sad haveru u željku u 3-ću
I predsjednik Cardiffa, Simon Lim, izrazio je zadovoljstvo uspostavom saradnje sa FK Sarajevo.
"Cardiff je klub koji ima jaku omladinsku akademiju i proizveli smo igrače poput Arsenalovog Aarona Ramseya. Na ovaj način želimo pomoći i akademiji FK Sarajevo, kroz neke moguće razmjene igrača", riječi su Lima.
"Također, u planu je da organizujemo neke predsezonske utakmice."
Potpredsjednik FK Sarajevo, Edis Kusturica, ističe da je ovo ''početak ubudljivog putovanja'' za FK Sarajevo.
"Zadovoljan sam potpisivanjem saradnje sa Cardiffom i nadam se da je ovo početak uzbudljivog putovanja. Ovo svakako otvara svijetlu budućnost klubu, ali ovo je proces koji će potrajati, jer moramo upoznati jedni druge i smatram da svi zajedno možemo napraviti dobre rezultete. Ljudi iz Cardiffa su uradili dobar potez, jer Sarajevo je veliki klub sa velikom tradicijom", zaključio je Kusturica.
"Cardiff je klub koji ima jaku omladinsku akademiju i proizveli smo igrače poput Arsenalovog Aarona Ramseya. Na ovaj način želimo pomoći i akademiji FK Sarajevo, kroz neke moguće razmjene igrača", riječi su Lima.
"Također, u planu je da organizujemo neke predsezonske utakmice."
Potpredsjednik FK Sarajevo, Edis Kusturica, ističe da je ovo ''početak ubudljivog putovanja'' za FK Sarajevo.
"Zadovoljan sam potpisivanjem saradnje sa Cardiffom i nadam se da je ovo početak uzbudljivog putovanja. Ovo svakako otvara svijetlu budućnost klubu, ali ovo je proces koji će potrajati, jer moramo upoznati jedni druge i smatram da svi zajedno možemo napraviti dobre rezultete. Ljudi iz Cardiffa su uradili dobar potez, jer Sarajevo je veliki klub sa velikom tradicijom", zaključio je Kusturica.
1946
- Consigliere
- Kontakt:
Sta se desava? Nikako da upratim...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Hadzija je i prije kraja sezone ima ponudu židova....ali et vidjecemoCrni gavran je napisao/la:
I onda bas u Sarajevu, zasto da ne npr. u Zelji. Nema logike da ne zadrzite Hadzica, a da dovedete Kajkuta, jer koliko ja znam zahtjevi Kajkuta puno su veci. Nije vam on bas jeftin. Uostalom, pustimu vremenu da odluci, on je najbolji sudija.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Velika je ovo stvar za FK Sarajevo. Da vam daju 2-3 igrača na posudbu to puno znači, a čovjek je milijarder, možda padne i koja para. Čestitke i pozz SN96
- Crni gavran
- Kontakt:
Hehhehe, mali smrdo, dolazicu gdje hocu i kad hocu, nije ti ovo babino, pa da mi ti odredjujes termin i kad cu i gdje cu. Bolje u zeljku nego u Grass. Izvinite vi ostali hordasi, ali ovaj vrijedja li vrijedjastadion je napisao/la:nema potrebe da ovdje uopšte dolaziš...a nisi nas prepo nego smo umrli od šege kad smo vidjeli ko sa vama pregovara...sad haveru u željku u 3-ću
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nesto jeste potpisano, ljudi su dosli i dogovorili ali sta i kako...odmah se pocelo o igracimaRafael30 je napisao/la:Velika je ovo stvar za FK Sarajevo. Da vam daju 2-3 igrača na posudbu to puno znači, a čovjek je milijarder, možda padne i koja para. Čestitke i pozz SN96

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Neka ovo bude korak naprijed za "privatizaciju klubova" i izmjenu zakona o finansiranju sportskih klubova, da stranci mogu ulagati pare da konacno nesto krene kako treba kad je u pitanju spotu u BiH.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma to sam dao primjer za igrače, bilo bi vam od velike koristidr.van nostrand je napisao/la:Nesto jeste potpisano, ljudi su dosli i dogovorili ali sta i kako...odmah se pocelo o igracimaRafael30 je napisao/la:Velika je ovo stvar za FK Sarajevo. Da vam daju 2-3 igrača na posudbu to puno znači, a čovjek je milijarder, možda padne i koja para. Čestitke i pozz SN96

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Vjerovatno se radi, na prvom mjestu o odigravanju neke ut. ili turnira u prvom slobodnom terminu, posto u EPL nema pauze, znaci tamo nekada u ova doba
o nasim igracima nema potrebe govoriti, dokle god su propisi u Eng. o radnoj dozvoli ili clanstvu u EU, nasi igraci nece moci lagano zaigrati kod njih (izuzetak, mozda talentirani juniori)...a da njihovi dolaze u jednu od najlosijih liga, ni to bas nije realno...
Opet samo mozemo nagdjati, sve dok god ne saznamo detalje ugovora.

o nasim igracima nema potrebe govoriti, dokle god su propisi u Eng. o radnoj dozvoli ili clanstvu u EU, nasi igraci nece moci lagano zaigrati kod njih (izuzetak, mozda talentirani juniori)...a da njihovi dolaze u jednu od najlosijih liga, ni to bas nije realno...
Opet samo mozemo nagdjati, sve dok god ne saznamo detalje ugovora.
silver & black
silver & black
Drago mi je što smo ostvarili saradnju sa Sarajevom i nadam se da ćemo ovom saradnjom razvijati talentovane igrače, te da će jednog dana oni moći igrati za Cardiff, ali i druge evropske timove. - ova Tanova izjava i mirushi na slanje igraca iz omladinskog pogona Cardifa u Sarajevo, zivi bili pa vidjeli.
decko ne budi lud. ovdje nema razvoja mladih igraca. nasi igraci bjeze u kazahstan, iran a da tebi neko dolazi iz onog rahatluka da trenira ovdje na sljaci i jede cevape u fast foodu na kosevu. daj ba dozovite se malo. suplja prica, kakva ulaganja nema zakona.budzak je napisao/la:Drago mi je što smo ostvarili saradnju sa Sarajevom i nadam se da ćemo ovom saradnjom razvijati talentovane igrače, te da će jednog dana oni moći igrati za Cardiff, ali i druge evropske timove. - ova Tanova izjava i mirushi na slanje igraca iz omladinskog pogona Cardifa u Sarajevo, zivi bili pa vidjeli.
AMIN!Elegant je napisao/la:Neka ovo bude korak naprijed za "privatizaciju klubova" i izmjenu zakona o finansiranju sportskih klubova, da stranci mogu ulagati pare da konacno nesto krene kako treba kad je u pitanju spotu u BiH.
Dobili ste Karića nedamo Kajkuta

Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 14 jul 2013, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Izvršni direktor Cardiffa, Simon Lim, pojasnio je tačke potpisanog ugovora. Cardiff, kako je Lim objasnio, u svom okviru ima snažnu fudbalsku akademiju. FK Sarajevu će pružiti svu stručnu i drugu pomoć kako bi se osnovala fudbalska akademija koja će proizvoditi fudbalske talente. Klubovi će između sebe posuđivati i razmjenjivati igrače, kako bi mladim igračima omogućili da iskuse igranje u drugim ligama. Također, klubovi će jedni drugima pružati tehničku pomoć te organizirati prijateljske utakmice između i tokom sezona.
Ovaj glavno "BRKO" vec izlazi iz ovih okvira i kolko vidim ugladnom pominje ulaganja i investiranja prije svega u drzavu,a tu smo negdje valjda i mi

Dolazim iz Malezije i, pored toga što sam vlasnik Cardiffa, bitno je što dolazim iz zemlje koja je prijateljski nastrojena prema BiH. Ova veza je posebno bitna zbog odnosa bivšeg premijera Malezije, Mahatira, koji jako voli BiH i u proteklih 20-ak godina mnogo toga je uradio da ovoj zemlji pomogne na različite načine. I sadašnji premijer Malezije, Najib Razak, želi da nađe način da se investira u BiH. U mnogim razgovorima, koje smo ranije imali, razgovarali smo o mogućnostima investiranja i pomoći BiH. Drago mi je da sam u prilici da na ovaj način pomognem kako državi, tako i Fudbalskom klubu Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- champions1921
champions1921 je napisao/la:Kakve ti paranoje imasF.G.R je napisao/la:idi kopaj temelje za Mercedes arenubagra je napisao/la:Hahah bas ce vam doci Kajkut nema sta![]()
![]()
![]()
Ovaj @bagra ti za Celik navija paranojoF.G.R je napisao/la:Ti mijesaj malter

BUDI ŽELJO !!!
"Zadovoljan sam sa ovim što smo uradili. Radi se o operacionalizaciji jedne ideje koju već dugo držimo u sebi i koja je, na neki način, predstavljena kroz novi statut koji smo donijeli prije godinu dana. Nadam se da je ovo početak jednog uzbudljivog putovanja na koje krećemo sa gospodom iz Cardiffa. Mislim da ovo otvara svijetlu budućnost za FK Sarajevo, a našim igračima nove perspektive. Sarajevo je klub velike tradicije i velikog imena, koje je proizvelo mnogo slavnih fudbalera. Mislim da je pravi potez to što su investirali u jedan ovakav klub", rekao je Edis Kusturica
Ostavi majstore bar za spica kakvog i nista vise nemoras

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hahah dobri ste Pitarcici, oslonite se na Melunovica ili vratite Obucu iz benzije, mozda i Zeku Turkovica 

Limvo Likce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.