FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ako posalju svoje mlade igrace nama ONDA JE TO VRH kad sam vidio iigrace koje su izbacili zadnje dvije godine noge mi se dosjekle !!!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
amin.Crni gavran je napisao/la:Suljic i Melunovic pregovaraju sa Čelikom
- Crni gavran
- Kontakt:

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Mene samo zanima ko je uspostavio kontakt sa ovim milionerom i odakle frajer iz vedra neba da se pojavi u prostorijama kluba...jbt frajer ima love grad da kupi grad uz duz i poprijeko sta se on bakce sa nama
Imal kakvog hajra hocel ulog koji kupiti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedan od Bordo prijatelja je sve odradio, a radio godinu na tome.miky_hz je napisao/la:Mene samo zanima ko je uspostavio kontakt sa ovim milionerom i odakle frajer iz vedra neba da se pojavi u prostorijama kluba...jbt frajer ima love grad da kupi grad uz duz i poprijeko sta se on bakce sa nama![]()
Zbog nepostojanja zakona ne moze samo tako uloziti, ali ima dogovora nekih.
čuj onog tupka @crni gavran...
Pa tupko mi vam ih džaba damo pa nek prosipaju znanje pred "objektivnom ze-do publikom".
Jel nas to Boga ti prepadaš..ili samo hočeš da si šega...Bože sačuvaj
Pa tupko mi vam ih džaba damo pa nek prosipaju znanje pred "objektivnom ze-do publikom".
Bas ce frajer tezak 1,2 milijarde doci onako beze u Bosnu da se slika i vrati,nema pametnijeg posla.Nesto se kuha,sta li vidjecemo.
1946
by google translate..
Kukes odvaja Bošnjaka, Sarajevo derby prebacuje
Sarajevo derbi iskre Kukes, Željezničar-Sarajevo. Kukes tim nije nikada mislio da je u prvom debi u Europi, ne samo da će proći prvi krug, ali bi postao iskra za grijane ćudi između dvaju vječnih suparnika timova u Bosni i Hercegovini.
Podrška Nakon što su saznali vijest da je njihov suparnik momčad u gradu, Sarajevo, suočit će se Kukes u drugi krug Europske lige, navijači Željezničara odmah počela istraživanja. I ne mislim da je motiv za podršku Kukes bi super. Oni su otkrili da je jedan od njihovih idola jednom s Željezničara Lazar Popović, već je dio Kukes. Ne gubite vrijeme, ultrasit doći u kontakt s bosanskih Srba napadača. "Mi ćemo podržati vas i vaš tim susreće Kukes će igrati protiv naših vječnih rivala, Sarajevo, u Europa ligi. U igri ćete se igrati u Bosni, da jamči da ćemo biti 5000-6000 fanovi da vas podržati. No, vjerojatno će doći u Tirani. Imamo veliku potporu da prođe u sljedeći krug i eliminirati Sarajevo ". To je više-manje smo prenosili poruku ultrasit Željezničar srpskih napadači Kukes. Ova vijest je potvrdio i sportski direktor Kukes, Sulejman Starova na "News 24". Popović je bio dio Željezničara za dvije sezone, 2009-2011, brzo postaje obožavatelj idola tog tima. Isto tako, saznao da je igrač pokazala Kukes tehničko osoblje o igri Sarajeva i njihov mentalitet.
Sarajevo derbi derbi između Željezničara i Sarajeva je jedan od najtoplijeg na Balkanu. Rješavanje tih timova povijesno je doživjela pravi rat, ne samo na terenu, nego u gužvi između tifozerive. U mnogim slučajevima došlo je do ozljede i nasilne sukobe između dvaju tifogrupeve. Sudar ova dva tima je i činjenica da njihovi obožavatelji imati etničke i vjerske podjele međusobno. Ove momčadi igraju utakmice na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović" Sarajevo ima 34 630 sjedala i kapacitet u gotovo svim slučajevima derbiju, postrojenje je u potpunosti ispunjena.
fol nas lozistadion je napisao/la:čuj onog tupka @crni gavran...
Ma ne mora ništa od "uloga" taj hadžo kupiti. Neka svake godine pošalje 2-cu igrača od 19 god...provedu sezonu kod nas i to je to. Usput klub napravi turneju po Scotland u organizaciji tog milionera...nešto se zaradi a sve plačeno...ma extra
Bas hebote ,strasno majkemi i kad pomislim sta je tog covjeka koji je toliko tezak uspjelo ovamo dovesti,ogromna stvarHead je napisao/la:Bas ce frajer tezak 1,2 milijarde doci onako beze u Bosnu da se slika i vrati,nema pametnijeg posla.Nesto se kuha,sta li vidjecemo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovaj lik(Vincent Tan) je prijatelj Harisa Silajdžića tako da bi trebalo pratiti TV1 dnevnik danas.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Crni gavran
- Kontakt:
Momci, bez vrijedjanja, pisete o Kajkutu bez pokrica, ja o Suljicu i Melunovicu vracam na isti nacin. Htio sam se malo nasaliti, nema potrebe za uvredama 

Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 14 jul 2013, 14:59, ukupno mijenjano 2 puta.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Cardiff je iz Velsa, ne Skotske.stadion je napisao/la:Ma ne mora ništa od "uloga" taj hadžo kupiti. Neka svake godine pošalje 2-cu igrača od 19 god...provedu sezonu kod nas i to je to. Usput klub napravi turneju po Scotland u organizaciji tog milionera...nešto se zaradi a sve plačeno...ma extra
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
jel to CARDIF u Scotlandu???

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
TV1 su kupili turciDRHAUSE je napisao/la:Ovaj lik(Vincent Tan) je prijatelj Harisa Silajdžića tako da bi trebalo pratiti TV1 dnevnik danas.
Super stvar, prekrasna vijest kako za Sarajevo, tako i za cijelu BiH.
Mogla bi od ovoga naša reprezentacija imati velike koristi. Čestitke !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije bas bez pokrica, Sasa je trebao biti kod vas na pripremama prije mjesec dana, jos je i Jagodic izjavio da mu se nije javljo nikako....Crni gavran je napisao/la:Momci, bez vrijedjanja, pisete o Kajkutu bez pokrica, ja o Suljicu i Melunovicu vracam na isti nacin. Htio sam se malo nasaliti, mema potrebe za uvredama
Sreca pa je Ojler mlad umro...
U kojem smislu mislis sad..?zizu1991 je napisao/la:Super stvar, prekrasna vijest kako za Sarajevo, tako i za cijelu BiH.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sta je ovde cudno, Sarajevo ima jednu od najboljih omladinskih skoli u BiH, a iz BiH i Sarajeva konkretno su u svijet otisli veliki igraci... Nije covjek glup, odvesce svu djecu, zaraditi veliku lovu a uzimati ih iz Sarajeva za dz
) Vama ce slati neke omladince koji su za nasu ligu klasa i svi zadovoljni 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.