Ne znam bas. Gospodin Vlado Jagodic i nije nesto optimistican glede njegovog ostanka u Celiku.Rooney88 je napisao/la:Ne bacaj bombe za Kajkuta. Vule i mozda Kovacevic potpisuju, Kajkut ostaje u Celiku.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
malo loženja ovih košpicarskih pacova što spavaju na na šem forumu...pa nek crknu...hahaha
Ajd ba bjezi tamo, taman se bio obradovao .....stadion je napisao/la:malo loženja ovih košpicarskih pacova što spavaju na na šem forumu...pa nek crknu...hahaha

Sreca pa je Ojler mlad umro...
Bjezi jebote...stadion je napisao/la:malo loženja ovih košpicarskih pacova što spavaju na na šem forumu...pa nek crknu...hahaha

Sta li mi mozemo dobiti od ove saradnje....

eto tebi će doći..već ga vidim kod tebe...tupko
K A J K U T S A Š A JE NOVA AKVIZICIJA I NADA NAŠAHead je napisao/la:
Koga li ce predstaviti pored Vuleta
Čestitke na sklapanju saradnje sa Cardiffom, konačno neka svijetla vijest 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
idi kopaj temelje za Mercedes arenubagra je napisao/la:Hahah bas ce vam doci Kajkut nema sta![]()
![]()
![]()
možemo očekivati cardiffove mlade fudbalere na kaljenju u našem klubu...riječi vlasnuka cardiffa
- champions1921
Kakve ti paranoje imasF.G.R je napisao/la:idi kopaj temelje za Mercedes arenubagra je napisao/la:Hahah bas ce vam doci Kajkut nema sta![]()
![]()
![]()

BUDI ŽELJO !!!
Ti mijesaj malterchampions1921 je napisao/la:Kakve ti paranoje imasF.G.R je napisao/la:idi kopaj temelje za Mercedes arenubagra je napisao/la:Hahah bas ce vam doci Kajkut nema sta![]()
![]()
![]()
- Crni gavran
- Kontakt:
Suljic i Melunovic pregovaraju sa Čelikom
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Koliko para treba da vam damo?Crni gavran je napisao/la:Suljic i Melunovic pregovaraju sa Čelikom
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Amin.Bog te cuo.Crni gavran je napisao/la:Suljic i Melunovic pregovaraju sa Čelikom
1946
Meluna vam halalimo...Crni gavran je napisao/la:Suljic i Melunovic pregovaraju sa Čelikom

čuj....kopaj temelje za merc arenu...ahahahahah..vrh sviju mi
Nije problem, evo moze i Radulovic usput.Crni gavran je napisao/la:Suljic i Melunovic pregovaraju sa Čelikom