Pušaču penisa na +18 video uradcima, miran budi.JayCatwright je napisao/la: ↑19 nov 2024, 15:42Goretzka zna bar slučajno nasmijati raju tipa kad se sakrije iza nekog grma, ovo je najveći navijač Arsenala među SDA sendvičarima

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pušaču penisa na +18 video uradcima, miran budi.JayCatwright je napisao/la: ↑19 nov 2024, 15:42Goretzka zna bar slučajno nasmijati raju tipa kad se sakrije iza nekog grma, ovo je najveći navijač Arsenala među SDA sendvičarima
Hahaha a ne vjerujem. Mora da je to taj VSS humordduJ je napisao/la: ↑19 nov 2024, 16:14Ali neobrazovan si, šta ti tu nije jasno? Pogledaj svoje postove. Tačno se vidi da ti pjena ide na usta zbog toga.VivaLaStella je napisao/la: ↑19 nov 2024, 14:26Zamisli završiš faks, trogodišnji+2, al nebitno.. i opet moraš botovat, skupljat glasove po mjesnim zajednicama, dijelit lanč pakete i juddlat racku za koru hljeba. I ja bih bio ogorčen, razumijem te![]()
Živa istina.JayCatwright je napisao/la: ↑19 nov 2024, 15:42Goretzka zna bar slučajno nasmijati raju tipa kad se sakrije iza nekog grma, ovo je najveći navijač Arsenala među SDA sendvičarima
Bubuljičasti jedva punoljetni ljigavče. Živa istina.Arvid je napisao/la: ↑19 nov 2024, 16:44Živa istina.JayCatwright je napisao/la: ↑19 nov 2024, 15:42Goretzka zna bar slučajno nasmijati raju tipa kad se sakrije iza nekog grma, ovo je najveći navijač Arsenala među SDA sendvičarima
Zato i jesmo kao društvo i drzava na najjnižim mogucim granama.Asteriks je napisao/la: ↑18 nov 2024, 21:49Napredne države poštuju svoju prosvjetu, na način koji je uokviren i odličnim primanjima.
Pa tako među top 10 država u kojima su učitelji/profesori najbolje plaćeni, spadaju Njemačka, Danska, Švica, onda Norveška, SAD itd.
U ozbiljnim zemljama, obrazovni sistem počev od predškolskg odgoja, vrhunski je uređen te povezan sa tržištem rada. Kao takav, predstavlja temelj za unapređenje društva.
Plemenito zvanje, a lista velikana se proteže i preko J. Deweya.
I onda se nađe dorat koji
nekog iz te branše ismijava.
Poznajem jednu što je završila taj njegov faks. Radila u kladionici dok je studirala. Prije toga u Tuzli možda da je izborni položila.VivaLaStella je napisao/la: ↑19 nov 2024, 14:26Zamisli završiš faks, trogodišnji+2, al nebitno.. i opet moraš botovat, skupljat glasove po mjesnim zajednicama, dijelit lanč pakete i juddlat racku za koru hljeba. I ja bih bio ogorčen, razumijem te
Odakle ba iskaču ovi majmuni više?ASD je napisao/la: ↑19 nov 2024, 19:28Poznajem jednu što je završila taj njegov faks. Radila u kladionici dok je studirala. Prije toga u Tuzli možda da je izborni položila.VivaLaStella je napisao/la: ↑19 nov 2024, 14:26Zamisli završiš faks, trogodišnji+2, al nebitno.. i opet moraš botovat, skupljat glasove po mjesnim zajednicama, dijelit lanč pakete i juddlat racku za koru hljeba. I ja bih bio ogorčen, razumijem te
Znam dosta mašinaca sa UNTZ koji su se kasnije prebacili u Mostar i završili. Mada ja poštujem sve, samo da nije kupljena diploma.ASD je napisao/la: ↑19 nov 2024, 19:28Poznajem jednu što je završila taj njegov faks. Radila u kladionici dok je studirala. Prije toga u Tuzli možda da je izborni položila.VivaLaStella je napisao/la: ↑19 nov 2024, 14:26Zamisli završiš faks, trogodišnji+2, al nebitno.. i opet moraš botovat, skupljat glasove po mjesnim zajednicama, dijelit lanč pakete i juddlat racku za koru hljeba. I ja bih bio ogorčen, razumijem te
I treba, jos ih toljagom treba, oni i yebu stvar na izborimakraljttbvb je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:10Kako je krenulo sa smanjivanjem, na kraju će im vlada uzeti po 50 KM od penzijarelativizam je napisao/la: ↑18 nov 2024, 15:30dje si to procitao,koliko se sjecam bilo je prvo najavljeno po 200 pa 100 pa otkud sad 50 km![]()
Pa rekoše da će nam biti bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.