Maximalno me iritirao s tim ,mogu shvatiti jednu tekmu,al svakuAmar Dzeko je napisao/la:Naš Verane![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
don Alfredo 88 godina legendi..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Hame je najbolji madridista na turniru.geoxx je napisao/la:Najbolji madridista na prvenstvu. Nema se sta zamjeriti.
(nek crknu dusmani)
pero vec uplatio 70 milkiDzoni je napisao/la:Hame je najbolji madridista na turniru.geoxx je napisao/la:Najbolji madridista na prvenstvu. Nema se sta zamjeriti.
(nek crknu dusmani)
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
+1Dzoni je napisao/la:Hame je najbolji madridista na turniru.geoxx je napisao/la:Najbolji madridista na prvenstvu. Nema se sta zamjeriti.
(nek crknu dusmani)
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
nezz gdje bi igrao ovaj james u realu ,njegov dolazak bi znacio da ne racunaju ozbiljnije na "najboljeg" mladog igraca na svijetu isca .toliko hvaljenog , koji ce onda put getafea kako je krenulo
, isti tipovi igraca ,ko preslikani
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Umjesto Isca, najboljeg mladog fudbalera svijeta, dovešće Rodrigueza, najboljeg mladog fudbalera svijeta.barca_87 je napisao/la:nezz gdje bi igrao ovaj james u realu ,njegov dolazak bi znacio da ne racunaju ozbiljnije na "najboljeg" mladog igraca na svijetu isca .toliko hvaljenog , koji ce onda put getafea kako je krenulo, isti tipovi igraca ,ko preslikani
Najbolji mladi igrač na svijetu je Jese.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Najbolji mladi igrač na svijetu je Varane. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ronaldo --- Balebarca_87 je napisao/la:nezz gdje bi igrao ovaj james u realu ,njegov dolazak bi znacio da ne racunaju ozbiljnije na "najboljeg" mladog igraca na svijetu isca .toliko hvaljenog , koji ce onda put getafea kako je krenulo, isti tipovi igraca ,ko preslikani
izmedju mogu i ja igrati,pokorit cemo evropu 11. put
4-2-3-1 sve probleme rijesava ,vracamo se atraktivnom nogometu 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bojim se da za Isca neće biti mjesta ni sa ni bez Hamesa.
Ronaldo - Isco - Bale
Za igraca koji je bolji od mesuta mora biti mjesta,i ove sezone je bio najkoristenijiAmar Dzeko je napisao/la:Bojim se da za Isca neće biti mjesta ni sa ni bez Hamesa.
Ikersuhi je napisao/la:4-2-3-1 sve probleme rijesava ,vracamo se atraktivnom nogometu
Dani Sergio Kepler Marcelo
Toni Luka
Gareth Hame Ronaldo
Najveći
Isco odigrao najviše tekmu u sezoni koja je nedavno završila,inače njegovoj prvoj u Madridu.Nije mi jasno što ne bi bilo mjesta za njega.Amar Dzeko je napisao/la:Bojim se da za Isca neće biti mjesta ni sa ni bez Hamesa.
xdsuhi je napisao/la:Za igraca koji je bolji od mesuta mora biti mjesta,i ove sezone je bio najkoristenijiAmar Dzeko je napisao/la:Bojim se da za Isca neće biti mjesta ni sa ni bez Hamesa.![]()
A.F.C. Bournemouth!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne govorim da neće imati minutažu, nego da neće biti u prvih 11 u bitnim utakmicama. Ako Carlo promijeni sistem onda da.
Ronaldo - Isco - Bale
Ja svakako ocekujem aktivno koristenje 4 2 3 1 formacije uz 4 3 3 i 4 4 2 ,al sve zavisi od pojacanja jos,ima tu dosta kombinacija .
Ma jes on odigrao najvise utakmica al' kad to pretvoris u minute nije ni u top5.Kawhi je napisao/la:Ikersuhi je napisao/la:4-2-3-1 sve probleme rijesava ,vracamo se atraktivnom nogometu
Dani Sergio Kepler Marcelo
Toni Luka
Gareth Hame Ronaldo
Najveći
Isco odigrao najviše tekmu u sezoni koja je nedavno završila,inače njegovoj prvoj u Madridu.Nije mi jasno što ne bi bilo mjesta za njega.Amar Dzeko je napisao/la:Bojim se da za Isca neće biti mjesta ni sa ni bez Hamesa.
Dolazak veznjaka mu ne ide u prilog odnosno tesko ce se sta promijeniti u odnosu na proslu sezonu kad je njegova situacija u pitanju.
I ne moze ti čupo, inace duboko zarazen brazilskim sindromom, ispred hašišara nikako.
I mesar pored gospodina varanea nema sta trazitigeoxx je napisao/la: I ne moze ti čupo, inace duboko zarazen brazilskim sindromom, ispred hašišara nikako.
Nije da je bas toliko tesko biti bolji odsuhi je napisao/la:Za igraca koji je bolji od mesuta mora biti mjesta,i ove sezone je bio najkoristenijiAmar Dzeko je napisao/la:Bojim se da za Isca neće biti mjesta ni sa ni bez Hamesa.![]()
btw taj avatar je ogormna uvreda za kompletan fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.